Zanimljivo da je protiv ove ekipe (Cercle Brugge) odigrao 45 minuta u prvom kolu i evo sve do 16 kola nije zabilježio više ni minut.
Nadam se da će ovo biti prekretnica
Moderatori/ce: insider,TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_
Potpuno si upravu, imamo Leitca (ljevi bek) i Haradinovica ( ljevo krilo) u Slovackoj u dvije ekipe koje vode mrtvu trku za prvaka, a u Rumuniji u Cluju imamo Matea Susica (desni bek) koji se takodje sa Steauom bore za titulu. Al kod nas se samo kuka kako nemamo bocnih umjesto da se ovi momci pozovu u repku.Astren je napisao/la:Mislim da je ovdje na SS. bio skoro neki intervju s njim...Rekao da igra lijevog veznog. Covjeka sad treba uzeti u obzir kao potencijalnog A-reprezentativca..Ove mlade igrače koji pokrivaju ove bočne strane treba drzati kao kap vode na dlanu.
Tačno tako.Goalgetter je napisao/la:Upravo to je najgore. Ja nikad nisam vidio da su Susic, Borce ili Baljic otisli pogledali jednog igraca, razgovarali sa njim, pobrinuli se da zaigra za nas ili sl. sve su to Pilav, Bakovic, Begic, Spahic i Dzeko radili.
Susic je jednom otisao gledati naseg igraca, i to je bio Hajrovic, gledao ga 2 dana prije tekme sa Brazilom, jer je tada bila utakmica u Svicarskoj, pa je odmah iskoristio situaciju.
Jednostavno ocekujem i od buduceg strucnog staba da se posmatraju i gledaju potencijalni reprezentativci, da nam se opet ne desi slucaj Seferovic.
Za Susica nije cudo... Njega uopste nije zanimala neka dalja buducnost ove repke, izgubio je svakog igraca koji se barem dvoumio izmedju nas i nekog. Mene cudi za Savez, kako nisu malo angazovaniji. Na kraju krajeva, ako nikad barem se sad pokazalo kako i njima dobro dodje dobar rezultat i plasman- lova do krova, nema razloga za sabotaze. Treba angazovati 2-3 covjeka, davat' im neke dnevnice, placat karte da malo porazgovaraju sa ovim talentima koji vuku porijeklo odavde. Sve ce biti manje onih kojima cemo biti broj 1 kod odabira, treba tu malo i lobirati.Goalgetter je napisao/la:Upravo to je najgore. Ja nikad nisam vidio da su Susic, Borce ili Baljic otisli pogledali jednog igraca, razgovarali sa njim, pobrinuli se da zaigra za nas ili sl. sve su to Pilav, Bakovic, Begic, Spahic i Dzeko radili.
Susic je jednom otisao gledati naseg igraca, i to je bio Hajrovic, gledao ga 2 dana prije tekme sa Brazilom, jer je tada bila utakmica u Svicarskoj, pa je odmah iskoristio situaciju.
Jednostavno ocekujem i od buduceg strucnog staba da se posmatraju i gledaju potencijalni reprezentativci, da nam se opet ne desi slucaj Seferovic.
Ivan Martic, desni bek, Verona. Ne smije se zaboravit na njega.povratakotpisanih je napisao/la:Potpuno si upravu, imamo Leitca (ljevi bek) i Haradinovica ( ljevo krilo) u Slovackoj u dvije ekipe koje vode mrtvu trku za prvaka, a u Rumuniji u Cluju imamo Matea Susica (desni bek) koji se takodje sa Steauom bore za titulu. Al kod nas se samo kuka kako nemamo bocnih umjesto da se ovi momci pozovu u repku.Astren je napisao/la:Mislim da je ovdje na SS. bio skoro neki intervju s njim...Rekao da igra lijevog veznog. Covjeka sad treba uzeti u obzir kao potencijalnog A-reprezentativca..Ove mlade igrače koji pokrivaju ove bočne strane treba drzati kao kap vode na dlanu.
Kao da ta trojica mogu ista zakljuciti gledajuci nekog igraca.Goalgetter je napisao/la:Upravo to je najgore. Ja nikad nisam vidio da su Susic, Borce ili Baljic otisli pogledali jednog igraca, razgovarali sa njim, pobrinuli se da zaigra za nas ili sl. sve su to Pilav, Bakovic, Begic, Spahic i Dzeko radili.
Igracki je mozda trecina Spahica.Elegant je napisao/la:Dino kao Spaha, veliki broj nepromisljenih poteza i faulova.
katastrofalan ove sezone, nije mu to prvi put.Sabinho je napisao/la:Ostende-Standard 3-2. Nakon sto se uspio vratiti u prvi tim, Arslanagic je danas u 82. minuti napravio bespotreban penal kojim su domaci stigli do pobjede.
To je prva stvar koju treba uraditi, uz razgovor sa Zukanovicem.Imperator98 je napisao/la:Treba se svakako iskoristiti ova reprezentativna pauza,novi selektor treba jos jednom popricat sa Orhanom Arslanagicem,Senajidom Tankovicem,Ivanom Marticem i mozda jos kojim igracem...
8. gol za koji je direktan krivac ove sezone. Nije mi samo jasno ove penale sto je napravio ne mogu biti gluplji bgm.Bosniacum Lilium je napisao/la:katastrofalan ove sezone, nije mu to prvi put.Sabinho je napisao/la:Ostende-Standard 3-2. Nakon sto se uspio vratiti u prvi tim, Arslanagic je danas u 82. minuti napravio bespotreban penal kojim su domaci stigli do pobjede.