FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
nije u pitanju ova sezona, koji cemo zavrsiti. nego gdje nam je buducnost sa nestrucnim ljudima. jer ti nestrucni ljudi selektiraju igrace, prave tim, mijenjaju mjesta u ekipi i sve ostalo sto ide s tim.
ti kad imas trenera koji nema licence i nije prosao osnove koje treba, sta ocekivati?? kako ocekivati da trener nesto pokaze igracu kad on nema osnova koje je trebao imati da je prosao obuku za licencu i dobijo. bio igrac, vodio kadete nema veze s ovim. pogotovo s tim biti trener Zelji. neka ide u saobracajac i uci se. dosta vise preko nasih ledja da se uci, igraci stasaju i onda nestanu. toliko sam izgubio zivaca dok nije svraka dosao na svoje, i onda otisao za serpu graha.
tugu i jad na grbavici svaku tekmu.
ti kad imas trenera koji nema licence i nije prosao osnove koje treba, sta ocekivati?? kako ocekivati da trener nesto pokaze igracu kad on nema osnova koje je trebao imati da je prosao obuku za licencu i dobijo. bio igrac, vodio kadete nema veze s ovim. pogotovo s tim biti trener Zelji. neka ide u saobracajac i uci se. dosta vise preko nasih ledja da se uci, igraci stasaju i onda nestanu. toliko sam izgubio zivaca dok nije svraka dosao na svoje, i onda otisao za serpu graha.
Zadnja izmjena: ado19211, dana/u 23 nov 2014, 20:39, ukupno mijenjano 2 puta.
-
RiverPlate
- Kontakt:
Ti si napaćeni dječak sa šibicama!ado19211 je napisao/la:nije u pitanju ova sezona, koji cemo zavrsiti. nego gdje nam je buducnost za nestrucnim ljudima. jer ti nestrucni ljudi selektiraju igrace, prave tim, mijenjaju mjesta u ekipi i sve ostalo sto ide s tim.
ti kad imas trenera koji nema licence i nije prosao osnove koje treba, sta ocekivati??
Grbavica naš je Hram!!!
Bice pojacanja, ja znam za dva, a onda plavo proljece 
Sent from my GT-I8190 using Tapatalk
DRUG NEBI TI PUNCA
- invincible1921
- Kontakt:
pa tuga i jad je zbog nekvalitetnog sastava, koliko para toliko muzike. Te price djeca ovo ono samo budale mogu vjerovat u takvo nesto i rezultat. Ja podrzavam klub nema veze stagniracmo koju sezonu , al ce finanskiji bit ok. Oni koji misle da ces na taj nacin jos i osvajat nesto bas u zabludi zivi. Drzava sa ovoliko stanovnika i klub sa ovakvom infrastrutkruom ako za dvije godine izbaci jednog igraca koji ce bit solidan u A timu kluba mozemo se udarat nogom u guzicu, a mi bi fol da imamo 5-6. Najbolji brate dokaz kolko smo mi u stvari slabi je taj da iz citavog naseg rostera mozda 2 igraca bi igrala u prvih 11 zrinskog sirokg ili sarajeva dok njihovi vjerovatno svi iz 11 bi kod nas igrali glavne uloge.ado19211 je napisao/la:nije u pitanju ova sezona, koji cemo zavrsiti. nego gdje nam je buducnost za nestrucnim ljudima. jer ti nestrucni ljudi selektiraju igrace, prave tim, mijenjaju mjesta u ekipi i sve ostalo sto ide s tim.
ti kad imas trenera koji nema licence i nije prosao osnove koje treba, sta ocekivati??
Jos tome dodas adzema koji se trudi ali nije neki strucnjak medjutim dobro izvlaci iz ekipe , ne mozes ni ocekivat neku zavidnu igru ili nesto posebno
=\_1921_/=
rumeni i smjesko ?bagrcavi je napisao/la:Bice pojacanja, ja znam za dva, a onda plavo proljece
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.
slazem se ja s tobom sve, medutim ja ti kazem nesto drugo. u rosteru imas ljevaka, logicno da ga stavis na lijevu stranu umjesto Varea, ko me ta pozicija nije prirodna, vidjelo se 10 utakmica da mu ne odgovara. on sve kontra radi. vadi solidnog igraca hasanovica, a ostavlja u igri Vareu koji je katastrofa bio, ili Sadikovica koji je kao balerina.invincible1921 je napisao/la:pa tuga i jad je zbog nekvalitetnog sastava, koliko para toliko muzike. Te price djeca ovo ono samo budale mogu vjerovat u takvo nesto i rezultat. Ja podrzavam klub nema veze stagniracmo koju sezonu , al ce finanskiji bit ok. Oni koji misle da ces na taj nacin jos i osvajat nesto bas u zabludi zivi. Drzava sa ovoliko stanovnika i klub sa ovakvom infrastrutkruom ako za dvije godine izbaci jednog igraca koji ce bit solidan u A timu kluba mozemo se udarat nogom u guzicu, a mi bi fol da imamo 5-6. Najbolji brate dokaz kolko smo mi u stvari slabi je taj da iz citavog naseg rostera mozda 2 igraca bi igrala u prvih 11 zrinskog sirokg ili sarajeva dok njihovi vjerovatno svi iz 11 bi kod nas igrali glavne uloge.ado19211 je napisao/la:nije u pitanju ova sezona, koji cemo zavrsiti. nego gdje nam je buducnost za nestrucnim ljudima. jer ti nestrucni ljudi selektiraju igrace, prave tim, mijenjaju mjesta u ekipi i sve ostalo sto ide s tim.
Jos tome dodas adzema koji se trudi ali nije neki strucnjak medjutim dobro izvlaci iz ekipe , ne mozes ni ocekivat neku zavidnu igru ili nesto posebno
nije vise bitno koliko cemo igraca izbaciti, da li cemo biti 3 ili 7, vec ekipa ko ekipa na sta lici.
kao da sam ja trener. smijesno, raja dodu na grbavicu da psuju sami sebi sto su dosli. jos on napravi takve izmjene da covjeku bude muka koliko on ne zna.
Nije mi jasno forsiranje Bucana, kad frajer nema ni snage a Boga mi ni volje da od prve minute igra. Po meni je Zeljkovic najbolja pozicija za lijevog beka rezervnog. Frajer je konstantan, a vjecno ga salju s lijeve na desnu stranu, pa na stopera.. Sadikovic Enis takodjer je puno vise ozbiljan i s vecim moralom. Tuga je da nam se konstantno dešava da imamo dva gola razlike ( Metalurg,Sloboda,Zvijezda,Drina,Čelik,itd itd..) i da dajemo protivniku loptu, kao da se mi branimo, a za odbranu nemamo oruzje. Danas je 2:2 moglo biti u 70. minuti kada makazicama ispred njihovog napadaca spasi Kosoric. Djelmic je danas objasnio Bucanu kako treba igrati igrac sa iskustvom 
Nek smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas ! Manijaci 1987
Prezadovoljan sam sa brojem bodova, igrom baš i nisam...odbrana nam je najgori dio tima..vezni red,previše opusteno igramo pa nam protivnik bez ikakvih problema dođe do gola...Trebamo dovesti još barem po jedno pojačanje u odbrani i vezi i par prinova da se mozemo nadati Europi...i u slucaju odlaska kvesica lijevi bek...napad nam je kao najbolji dio tima....tu je Bajić koji trpa, Varea koji silom prilika igra na lijevoj strani ,on treba biti špic ili polušpic, borbeni Nedo ...a Nuspahica i Basu ne zelim kometarisati,nisu imali dovoljno prilike da kazem nesto vise al na proljece aBd od njih dvojice jednog ocekujem u prvih 11...Antolovic se popravio...
Ne bih kritikovao Adžema, ali izgleda da on još uvijek ne zna šta da radi, previše se oslanja na napad, a odbrana trpi. Pa ne tako davno (Sloboda) se kockao sa Enisom na stoperu i mislim da to nikad više nije uradio, ne znam zašto, jer je Enis u Tuzli bio jedan od najboljih igrača na terenu, čak mislim da mu je to jedina utakmica koji je odigrao čitavu?
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Re: Odg: FK Željezničar
Željooooo je napisao/la:rumeni i smjesko ?bagrcavi je napisao/la:Bice pojacanja, ja znam za dva, a onda plavo proljece
DRUG NEBI TI PUNCA
asanovic i hadzicŽeljooooo je napisao/la:rumeni i smjesko ?bagrcavi je napisao/la:Bice pojacanja, ja znam za dva, a onda plavo proljece
Prvaci SRBIH :1946
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012 ,2012/2013
Kup BIH : 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-1971/1972, 1/2-1984/1985
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012 ,2012/2013
Kup BIH : 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-1971/1972, 1/2-1984/1985
Za Asanovica ne znam, ali Hadzic ne potpisuje 99%.gavran je napisao/la:asanovic i hadzicŽeljooooo je napisao/la:rumeni i smjesko ?bagrcavi je napisao/la:Bice pojacanja, ja znam za dva, a onda plavo proljece
19091921
Bogicevic nije smješko, on je više ljutkohabib je napisao/la:Bekric i Bogicevic ?
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.
Smješko je Nikola Nikić, koji ce biti u ulozi psihologa za ekipu 
Daj da organizujemo trku na 100 metara, Lojo vs Bučan

Nek smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas ! Manijaci 1987
Vjerovatno je vecini navijaca Zelje danas ista misao u glavi:fala Bogu da je kraj polusezone...
Koliko god bili svjesni cinjenice da klub prolazi svojevrsnu transformacciju,koja podrazumjeva i krpljenje ekipe od jeftinih igraca sa strane i mladih iz sopstvene skole,ne mozemo pobjeci od frustracije kad vidimo prilicno losu i anemicnu igru naseg tima. Ne mozemo nikako definisati ovu ekipu,sta realno moze,koliko realno vrijedi...Nekad nam probude nadu,vidi se da ima kvaliteta,nekad nas ubiju u pojam...Zasto je tako?Odkud tolika nekonzistentnost?Ovo je, za vecinu ljudi koji nesta znaju o nogometu,pitanje na koje treba da odgovori trener. Ocekujem da narednih dana bude o tome malo price.
Ono o cemu zelim jos nesta napisati je sljedece:krajnosti,radikalizam,pljuvanje,vrijedjanje...
Ne mogu naci opravdanje za dobar dio komentara koji vrve gore navedenim. Nikako! Treba kritikovati,ito sve redom,igrace,trenera,upravu,navijace...Ali kritika ne mora i ne treba da se svede na psovanje,pljuvanje,vrijedjanje...
Unatoc svemu,moramo pokazati vise strpljenja,vise razumjevanja...
Koliko god bili svjesni cinjenice da klub prolazi svojevrsnu transformacciju,koja podrazumjeva i krpljenje ekipe od jeftinih igraca sa strane i mladih iz sopstvene skole,ne mozemo pobjeci od frustracije kad vidimo prilicno losu i anemicnu igru naseg tima. Ne mozemo nikako definisati ovu ekipu,sta realno moze,koliko realno vrijedi...Nekad nam probude nadu,vidi se da ima kvaliteta,nekad nas ubiju u pojam...Zasto je tako?Odkud tolika nekonzistentnost?Ovo je, za vecinu ljudi koji nesta znaju o nogometu,pitanje na koje treba da odgovori trener. Ocekujem da narednih dana bude o tome malo price.
Ono o cemu zelim jos nesta napisati je sljedece:krajnosti,radikalizam,pljuvanje,vrijedjanje...
Ne mogu naci opravdanje za dobar dio komentara koji vrve gore navedenim. Nikako! Treba kritikovati,ito sve redom,igrace,trenera,upravu,navijace...Ali kritika ne mora i ne treba da se svede na psovanje,pljuvanje,vrijedjanje...
Unatoc svemu,moramo pokazati vise strpljenja,vise razumjevanja...
samo promjena trenera uz par igraca nesto moze promijeniti i donijeti dobro iducu polusezonu. trener s licencom prvo i osnovno, onda neko ko ima iskustva a radio bih u Zelji, ima dosta.
neko ko ce ovoj ekipi unijeti malo zivosti, donijeti da Sadikovic boli tuki sto se ne trudi jer zna da ce igrati, ono adzem ga gotivi..
neka se njih dvojica gotive ali izvan terena, i nase Grbavice.
toplo se nadam da u klubu imaju ljudi koji i pored 30 bodova koji je odlican uspjeh, vidi na sta je nasa igra licila. na pocetku je bilo uredu da se pise sacekajmo da se uigraju, bla, bla.. i sad kad smo trebali protiv travnika, celika biti ono sto se na pocetku govorila treba strpljenja sad se vidjelo da je uzalud.
neko ko ce ovoj ekipi unijeti malo zivosti, donijeti da Sadikovic boli tuki sto se ne trudi jer zna da ce igrati, ono adzem ga gotivi..
neka se njih dvojica gotive ali izvan terena, i nase Grbavice.
toplo se nadam da u klubu imaju ljudi koji i pored 30 bodova koji je odlican uspjeh, vidi na sta je nasa igra licila. na pocetku je bilo uredu da se pise sacekajmo da se uigraju, bla, bla.. i sad kad smo trebali protiv travnika, celika biti ono sto se na pocetku govorila treba strpljenja sad se vidjelo da je uzalud.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 26 gostiju.