samke12345 je napisao/la:NAŠA https://scontent-a-mxp.xx.fbcdn.net/hph ... e=55120593
Samo da ima jos jedno kolo ja bi ovo napravio odma
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
samke12345 je napisao/la:NAŠA https://scontent-a-mxp.xx.fbcdn.net/hph ... e=55120593
sta pise ? ne znam ove hiroglifeklasik je napisao/la:samke12345 je napisao/la:NAŠA https://scontent-a-mxp.xx.fbcdn.net/hph ... e=55120593![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
"Imate pravo nekog i da pobedite"aS_Roma je napisao/la:sta pise ? ne znam ove hiroglifeklasik je napisao/la:samke12345 je napisao/la:NAŠA https://scontent-a-mxp.xx.fbcdn.net/hph ... e=55120593![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
-Bila je čast i zadovoljstvo nositi te na leđima. Zao mi je što nisu svi zadovoljni i što je završeno porazom. Bože moj to je valjda život. Lijep je to osjecaj! Hvala svima koji nas bodrite

veliko je to dostignuce kamenicama nekom razbiti auto ili busTuzlak04 je napisao/la:Šta ovo novinari pišu da nije bio incident u TZ.Pa čiji je ono bus danas izrešetan. . .
Ti navijaj al mene ne zovi...Vas 300 plati 3 KM i napravi kazne 3000 KM.Pa bolje da vam milju odmah dadnu da ne dolazite...Ustvari mozda ste zato i dosliFukara1987tz je napisao/la: I da, još nešto. Pita "zbog čega sam platio 5KM a neki 3KM ulaz ? "
Zbog čega ja trošim grlo i dlanove cijelu utakmicu a ti hladiš jaja na stolici ?
A @TRUST ovo također i za tebe vrijedi ! Srami se svojih izjava !
Vidis da je covjek ponosan na taj poduhvat.bordobijeli je napisao/la:veliko je to dostignuce kamenicama nekom razbiti auto ili busTuzlak04 je napisao/la:Šta ovo novinari pišu da nije bio incident u TZ.Pa čiji je ono bus danas izrešetan. . .
![]()
![]()
![]()
Ne vjerujem. Napisao je to zbog toga što je igrao danas u prvoj jer rijetko kad je bio starter, što povrede što klupa.Zodiac je napisao/la:-Bila je čast i zadovoljstvo nositi te na leđima. Zao mi je što nisu svi zadovoljni i što je završeno porazom. Bože moj to je valjda život. Lijep je to osjecaj! Hvala svima koji nas bodriteOvo Migi ode na polusezoni.
bordobijeli je napisao/la:veliko je to dostignuce kamenicama nekom razbiti auto ili busTuzlak04 je napisao/la:Šta ovo novinari pišu da nije bio incident u TZ.Pa čiji je ono bus danas izrešetan. . .
![]()
![]()
![]()
Ti to meni !!!???terabajt je napisao/la:Vidis da je covjek ponosan na taj poduhvat.bordobijeli je napisao/la:veliko je to dostignuce kamenicama nekom razbiti auto ili busTuzlak04 je napisao/la:Šta ovo novinari pišu da nije bio incident u TZ.Pa čiji je ono bus danas izrešetan. . .
![]()
![]()
![]()
Jest da nije tema ali ne zna covjek sluzbeno pismo drzave u kojoj ziviaS_Roma je napisao/la:sta pise ? ne znam ove hiroglifeklasik je napisao/la:samke12345 je napisao/la:NAŠA https://scontent-a-mxp.xx.fbcdn.net/hph ... e=55120593![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
6 - OmicBatva je napisao/la:Moze li neko po brojevima napisati prezimena igraca?
Piric i ona 7-ica su bili dobri. Mehidica bih ja pokusao kome podvaliti i probati uzeti fine pare, ako ne to onda ga natjerati duple kondicione da radi i 3 puta u gym. Steta je njegov talenat ne isforsirati.
kad me vec prozivas ja sam rekao tj. napisao ovo "Uz sve to misionari sire pricu kak opstina treba da da para kao za sve ostale sportove i klubove zajedno..." nadam se da si skontao da je moja izjava suprotna onom sto si ti napisao, e sad ako treba jos i da ti pojasnim j....aAlibasa je napisao/la:
Pitanje za klma1
Da ne tražim tamo tvoj post, ali pročitao sam post u kojem si napisao kako izlaze neki misionari koji govore da se trebaju finansirat svi sportovi.
To želiš reći da se ne trebaju finansirati? Ako je tako možeš li mi molim te obrazložit to?
Niciji, necemo se lagati. Pokusali ste nesto ali ste pobjegli od murije...Tuzlak04 je napisao/la:Šta ovo novinari pišu da nije bio incident u TZ.Pa čiji je ono bus danas izrešetan. . .
+1TRUST je napisao/la:Tuzno je bilo gledat bakljadu, Fukare vise stete klubu, nadam se da ce Azmir ostati, pa iako nista konkrentno nije uradio vise bi volio Vugdalic da ostane uz Azmira, nek stave Fukarama 5 KM ulaznicu i kamere na sjeveru, pa bolje i da bojkotuju i da ih nema nikako neg da Azmir ode, samo kod nas ima da navijaic koji svako kolo prave stetu klubu jeftinije ulaze i dobijaju pare za svoj rad. Klub ne trab ni marke dati Fukarama i treba svaki navijac 5KM da plati jos fino na svakom cosku sjevera kamere postaviti, a prije utakmice ako treba sve navijace legitimisati, pa kad baklju zapali nek mu otac placa il taj degen kad mu kazna dođe nek je on plati. Ovakve Fukare ne trebaju Slobodi
6 OmićBatva je napisao/la:Moze li neko po brojevima napisati prezimena igraca?
Piric i ona 7-ica su bili dobri. Mehidica bih ja pokusao kome podvaliti i probati uzeti fine pare, ako ne to onda ga natjerati duple kondicione da radi i 3 puta u gym. Steta je njegov talenat ne isforsirati.
Hvala buraz.Gifron je napisao/la:6 - OmicBatva je napisao/la:Moze li neko po brojevima napisati prezimena igraca?
7 - Prses
8 - Efendic
9 - Selamovic ( izmjena )
10 - Music
12 - Piric
15 - Saric
17 - Mujkic ( izmjena )
18 - Kiso
19 - Bajraktarevic
21 - Mitrovic
23 - Mehidic
95 - Mehanovic
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.