FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

gavran
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la gavran » 23 nov 2014, 22:42

Astren je napisao/la:Smješko je Nikola Nikić, koji ce biti u ulozi psihologa za ekipu :njanjanja:
komotno bi mogao i zaigrati
Prvaci SRBIH :1946
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012 ,2012/2013
Kup BIH : 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-1971/1972, 1/2-1984/1985

Orad1921
Kontakt:

Re: Odg: FK Željezničar

Post Postao/la Orad1921 » 23 nov 2014, 22:51

ado19211 je napisao/la:samo promjena trenera uz par igraca nesto moze promijeniti i donijeti dobro iducu polusezonu. trener s licencom prvo i osnovno, onda neko ko ima iskustva a radio bih u Zelji, ima dosta.
neko ko ce ovoj ekipi unijeti malo zivosti, donijeti da Sadikovic boli tuki sto se ne trudi jer zna da ce igrati, ono adzem ga gotivi..
neka se njih dvojica gotive ali izvan terena, i nase Grbavice.

toplo se nadam da u klubu imaju ljudi koji i pored 30 bodova koji je odlican uspjeh, vidi na sta je nasa igra licila. na pocetku je bilo uredu da se pise sacekajmo da se uigraju, bla, bla.. i sad kad smo trebali protiv travnika, celika biti ono sto se na pocetku govorila treba strpljenja sad se vidjelo da je uzalud.
Pa bolan murinjo nebi postigo ovakve rezultate s ovom ekipom. Haj priznaj kolko ti placaju da pljujes Adzema?

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

ado19211

Post Postao/la ado19211 » 23 nov 2014, 22:57

Orad1921 je napisao/la:
ado19211 je napisao/la:samo promjena trenera uz par igraca nesto moze promijeniti i donijeti dobro iducu polusezonu. trener s licencom prvo i osnovno, onda neko ko ima iskustva a radio bih u Zelji, ima dosta.
neko ko ce ovoj ekipi unijeti malo zivosti, donijeti da Sadikovic boli tuki sto se ne trudi jer zna da ce igrati, ono adzem ga gotivi..

toplo se nadam da u klubu imaju ljudi koji i pored 30 bodova koji je odlican uspjeh, vidi na sta je nasa igra licila. na pocetku je bilo uredu da se pise sacekajmo da se uigraju, bla, bla.. i sad kad smo trebali protiv travnika, celika biti ono sto se na pocetku govorila treba strpljenja sad se vidjelo da je uzalud.
Pa bolan murinjo nebi postigo ovakve rezultate s ovom ekipom. Haj priznaj kolko ti placaju da pljujes Adzema?

imas nesto pametnije ? ako nemas zaobiđi me molim te? hvala ti ;)

Orad1921
Kontakt:

Post Postao/la Orad1921 » 23 nov 2014, 22:59

ado19211 je napisao/la:
Orad1921 je napisao/la:

imas nesto pametnije ? ako nemas zaobiđi me molim te? hvala ti ;)
Kako da te zaobidjem kad je svaki drugi post tvoj i pljujes Adzema.

TeaM87
Kontakt:

Post Postao/la TeaM87 » 23 nov 2014, 23:00

Pljuvati Adzema nakon ovakve polusezone sa ovako losim timom je stvarno smijesno, covjek je izvukao maksimum iz ove ekipe. Samo primjera radi, u sezoni kad se Amar vratio imali smo manje bodova nego sad na polusezoni.
FKŽ !

Nydalen
Kontakt:

FK Željezničar

Post Postao/la Nydalen » 23 nov 2014, 23:12

Adzema samo mogu neznalice krivit za ovu situaciju u klubu.Covjek se maksimalno daje kako na treningu tako i na utakmicama.
Ima i on svojih propusta al su to sitnice u odnosu sta mu je servirano i sa cim "devera".U ovoj polusezoni mu ja zamjeram samo sto nije pravovremene izmjene u nekim tekmama uradio, al sve ce to doci sa trenerskim iskustvom.

ado19211

Post Postao/la ado19211 » 23 nov 2014, 23:17

po vasim postovima onda treba otjerati Osima jer kako vi kazete on mu je to ostavio. ja sam opet misljenja da treba adzema otjerati, a Amara vratiti na klupu.

svakom svoje, i svako ima pravo na svoje misljenje.

mora biti neko ko ce odgovarati za nesto, a ne samo dobro je, a ovamo raspad ekipa, ne zna se koji igrac gdje igra.

ista situacija kao s susicem. svi pricali polako, on ce ovo, dok nas nije doveo do nemamo kud vise, imamo 2 boda. eh onda je otjeran. kasno druze marko na kosove stize.

tako vi cekajte pa kad zavrsimo sezonu 8 na tabeli, onda ce biti tjeraj adzema, ali bice kasno..
Zadnja izmjena: ado19211, dana/u 23 nov 2014, 23:20, ukupno mijenjano 1 put.

extra
Kontakt:

Post Postao/la extra » 23 nov 2014, 23:19

Kakvu je ekipu dobio ni Murinjo ne bih imao više bodova.Podatak da je izostanak Memije veliki hendikep za ekipu a taj isti Memija ne bih u Amarovoj ekipi išao na pripreme dovoljno govori sa kojom ekipom Adžem radi.Vi stvarno mislite da Adžem ne vidi da mu treba dva stopera u ekipi ,jedan vezni ,jedan boćni a ko da mu ih dovede i za ko je pare.Da imaju pare za kvalitetne igrače ne bih Adžema ni zapalo da vodi ekipu frajer je jednostavno zavaljen do nekih boljih dana.
Zadnja izmjena: extra, dana/u 23 nov 2014, 23:23, ukupno mijenjano 1 put.

DukeOfWellington
Kontakt:

Post Postao/la DukeOfWellington » 23 nov 2014, 23:22

Nakon što obavlja u svijetu neviđenu funkciju čistač-sportski-direktor-i-sve-između, trebao bi da bude i šef stručnog štaba, a i selektor ako zagusti.

Cijenim da će ga SDA predložiti za predsjedavajućeg Vijeća ministara, a zašto ne i za federalnog premijera takođe.

anonimni
Kontakt:

Post Postao/la anonimni » 23 nov 2014, 23:23

Ma ja, Adzem je kriv za sve garant :lol:

Pusti covjeka do kraja sezone makar da vidimo sta i kako radi i zna, meni je 4. mjesto sa ovakvom ekipom uspjeh, jos kad znas da smo prosuli 2 boda u Foci s kojim bismo dijelili 2. mjesto sa Zrinjskim, nije mi jasno sta ocekujes, 45 bodova, cetvrtfinale kupa i sve pobjede u hendikepu da je neko drugi na klupi !? Svasta...

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!

Kapiten Blue Traina

JoseMourinho
Kontakt:

Post Postao/la JoseMourinho » 24 nov 2014, 03:36

Smiješno, samo kreten može toliko pljuvat na trenera koji je uzeo 66% bodova, et npr. Karačić koji se smatra jednim od najboljih je uzeo veliki bod vise i Zrinjski naravno zadovoljan, svemirci dva boda vise sa "zvijezdama" pa slave uspješnu polusezonu...

Da je amar umjesto adzema bio ovu polusezonu i ovo ostvario, ovdje bi se pisali hvalospjevi jer je još u igri za titulu, otkrio mlade igrače i razvio ih, samo 4 boda zaostatka uz tako slab tim i povrede al jbg to je adzem pa haj opleti po njem najlakše je tako :clap:
jer bosnjo je to ipak navika je pljuvati bez trunke upotrebe mozga, in je pljuvanje svega, a ko god je uključio malo mozak, malo shvatio neke stvari osnovne rijeci ružne ne kaže, a hvala bogu ima i takvih na temi, al od ove djecurlije bez mozga na red ne mogu doc jer je svaki drugi post njihov, nažalost moderatori na godisnjem ;)

MuhamedTM

Post Postao/la MuhamedTM » 24 nov 2014, 07:02

Kad ne ide Repku ne ide ni Zelju :)

Ja mislim da smo svi krivi ,navijaci,,strucni stab itd itd.
Koji god igrac igra za Zelju ja ga necu pljuvat ali sta ovi igraci pokazuju na terenu oni nisu za Zelje.
Mi smo veliki klub na ovim prostorima,neka prica ko sta hoce ali Zeljo je Zeljo.Ne smijemo sebi dozvolit da padnemo u vaku situaciju,jeste da su se neke stvari poklopile pa kad te krene bas te krene.
Adzem kakav tim ima I sa kakvim igracima raspolaze 30 bodova ko macija guza.
Sad sto on kao trener ima neke vrlo cudne poteze to je prica za sebe ali neka nek izgura sezonu ima duga pauza,dovoljno vremena da skonta sta . Mozda bude I koje pojacanje pa da onda vidimo da li zna ili ne :hmmmm:
Mi kao navijaci moramo bolje ,puno se steti klubu a malo se pomaze ,nek se ljuti ko hoce ali mi gubimo navijace zbog sake levata.
Znaci svi zajednickim snagama jedino mozemo ka boljem . Isto tako uprava nek ne gladi damu nego se hvati posla I zavrne rukave .
Ne moze biti da hejbet ljudi nije zadovoljan a da se nista ne poboljsava ,hvala Bogu dragom pa je pauza inace bi poludio ako vec nisam :D
MocMahale444

1921 BLEED BLUE

Minjore
Kontakt:

Post Postao/la Minjore » 24 nov 2014, 09:53

A možda je problem što smo za vrijeme Amara igrali lijepo i imali isti broj bodova kao sad, ali sad ne igramo lijepo i imamo tih 30 bodova. Pa pogledajte kad je liga zadnji put bila tako izjednacena da na polusezoni 4 ekipe ( olimpik 5) imaju 30+ bodova na polusezoni. Adzem ima svojih mana, nema šmek za izmjenu, al hajd, nek daju covjeku sad na zimu 3,4 pojacanja, pa da vidiš ko pije a ko plaća.. Lavovski posao je uradjen ovu polusezonu..
Nek smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas ! Manijaci 1987

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 24 nov 2014, 10:02

i tad su svi kukali kako se lopta nabija na sidraša i kako pola ekipe nije za želje.

plavapruga
Kontakt:

Post Postao/la plavapruga » 24 nov 2014, 10:07

Slabo pisem na temi, realno zadovoljan sam brojem bodova,igra losa,Adzema ne treba tjerati ipak cilj je ispunjen drzimo prikljucak, na dobrom smo putu realno titulu uzet ne mozemo,odbrana katastrofa,fizicka sprema 0, kao i psihicka.Navijaci 0 ono juce sramota,stop politici na tribini.Stanje je takvo para u drzavi nema,ali ovo treba istrpit.Imali smo prije te placenije igrace,onoj odbrani u mariboru nikad halalit necu za onu blamazu,ono je bila najveca sansa bh nogometa.Moj neki rezime ipak je ok taj cilj euro liga je na pola puta

Schwarz
Kontakt:

Post Postao/la Schwarz » 24 nov 2014, 11:42

Izuzetno teska polusezona je iza nas. Da nam je neko ponudio pred pocetak prvenstva 30 bodova, mislim da bi 95% nas to prihvatilo.Skupilo se dosta bodova, a plasman je takav kakav smo otprilike i ocekivali pred pocetak prvenstva.Ono gdje smo jos trebali cvaknuti koji bod je protiv Slavije(2 boda), Borac(1) i derbi (1).Dakle sto se tice bodova moramo biti zadovoljni, dok igrom sigurno da i nismo.Ocekivali smo mozda vise nekih dobrih akcija koje u biti i nismo vidjeli.Po meni je odbrana bila najlosiji dio nase ekipe, gdje nam je skoro svaka ekipa stvorila probleme.Medjutim po meni je to krivica i veznog reda koji su slabo markiraju igrace i koji dosta lahko ispadaju i ostave cesto stopere na vjetrometini.Mozemo reci da je Tomic sam drzao taj vezni red.Napad solidan, Baja odlican kao napadac ali kao krilo igrac manje.Zao mi je sto Varea nijee igrao poluspica jer bi sigurno vise pokazao nego kao krilo.Od novih igraca volio bih vidjeti Pandzu iz Olimpika u napadu s Bajom i Nyemu na zadnjem veznom.i dobrog stopera
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge."

lisander
Kontakt:

Post Postao/la lisander » 24 nov 2014, 11:57

Nikako mi nisu jasni ovi što pljuju Adžema, čovjek ima neuporedivo lošiju ekiipu nego Amar sve godine dok je bio trener a ima isto bodova kao on, dovest Adžemu dvojicu stopera ova dvojica i Zeljković su drugoligaški igrači al fakat, ljudi ne mogu promjenit kretnju za po godine, imal u juniorima kakav stoper??? Sad kad ode Tomić moramo dovest veznog i da se Hasanović dovede na nivo jeseni prošle godine, špic nam ne treba!

fininavijac

Post Postao/la fininavijac » 24 nov 2014, 12:11

lisander je napisao/la:Nikako mi nisu jasni ovi što pljuju Adžema, čovjek ima neuporedivo lošiju ekiipu nego Amar sve godine dok je bio trener a ima isto bodova kao on, dovest Adžemu dvojicu stopera ova dvojica i Zeljković su drugoligaški igrači al fakat, ljudi ne mogu promjenit kretnju za po godine, imal u juniorima kakav stoper??? Sad kad ode Tomić moramo dovest veznog i da se Hasanović dovede na nivo jeseni prošle godine, špic nam ne treba!
Jeste smeće je ovaj Adžem upravu si sreća pa nisam bio na utakmici vidim po komentarima da nebi imao šta ni vidjet povede ekipa pa svi nazad brani se ko da smo na gostujućem terenu boga ti poljubim, to je ta taktika koja nas je koštala 200 hiljada eura protiv metalurga tako je to kad se glupo razmišlja daš budali da se uči na klubu koji je gigant u našim okvirima, ili na mostu dobiješ na ćupriji izgubiš.

ado19211

Post Postao/la ado19211 » 24 nov 2014, 12:11

onda se skontajte sta pisete. ne moze dvije stvari biti odjednom.

prvo su vam talenti sadikovic, bajic, memija i ostali. a onda za par dana igraci su ki.ta ali adzem je dobar.
kad se napise turkovic je jedna bedevija obicna, onda kazu sta ti znas on je pravi napadac, bori se ako nista, gine. :oops: kad kazes adzem ne valja sta ti znas turkovic je bedevija, zamisli kad je s turkovicem adzem nabio 30 bodova :urnebes:
daj ba vise odvadite vec jednom da znam jesu nam igraci kar.ine ili je trener dobar pravo ??

svaki dan druga prica.

igraci su nam solidni, ali nam je trener rinaka teska.
Zadnja izmjena: ado19211, dana/u 24 nov 2014, 12:39, ukupno mijenjano 2 puta.

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 24 nov 2014, 12:23

Koliko para je ulozeno ovo je odlicna ekipa.

Sent from my GT-I8190 using Tapatalk
DRUG NEBI TI PUNCA

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Hrasno15 i 18 gostiju.