Serie A - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
- Evil Genius
- Kontakt:
Re: Serie A
danas mi prijatelj koji navija za nazio rece da je prodana utakmica
''La maglia della Roma, anche da allenatore, te la togli, però ti rimane la pelle macchiata. Ci puoi mettere qualsiasi cosa sopra, ma il giallorosso sotto ti rimane sempre.'' Luciano Spalletti
Chievo-Catania kvota na x 1.60
utakmica zavrsena 1-1...tobe jarabi cuj 1.60 na x 
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- sarajlija89
- Kontakt:
stvarno milan nije za titule..
..pa sta rade vise....al eto..jbg....bice jos borbe
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- Mirza_Hordas
- Kontakt:
meni je to pravo čudnomiky_hz je napisao/la:Chievo-Catania kvota na x 1.60utakmica zavrsena 1-1...tobe jarabi cuj 1.60 na x
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
Bravo jaDevil je napisao/la:Milanu sutra velika sansa za prvo mesto nakon duzeg vremena,i ako pobede bice za njih to velika psiholoska prednost u odnosu na ostale,ali Milan je u poslednjih nekoliko sezona znao kiksati kada i gde niko ne ocekuje,tako da se ne treba prerano zaletati sa vec upisanim 3 boda za Rossonere.
@Mirza
kod nas je kvota na Chievo bila 2.5 a na Cataniu 3.5
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
milan danas propustio sanse...vise ih nece dobit...slazem se s tobom.Trasimaco je napisao/la:I dalje mislim da ce ovo Inter relativno lako osvojiti.
2.40 na Chievo , 3.50 na Cataniu...ma dobro nisu ofirniMirza_Hordas je napisao/la:meni je to pravo čudnomiky_hz je napisao/la:Chievo-Catania kvota na x 1.60utakmica zavrsena 1-1...tobe jarabi cuj 1.60 na x
![]()
![]()
a znaš li možda kolika je kvota na chievo odnosno cataniu
![]()
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- Mirza_Hordas
- Kontakt:
možda su slučajno zamijenili kvotemiky_hz je napisao/la: 2.40 na Chievo , 3.50 na Cataniu...ma dobro nisu ofirni
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
Bila je normalna kvota do 20-tak sati pred samu utakmicu,i onda se naglo spustila na tih 1.60...inace Catania je gol za izjednacenje zabila iz penala...to su ti Italijani 
- Mirza_Hordas
- Kontakt:
italijani su još jednom potvrdili da im liga nije "normalna" 
- Emir_ZENICA
- Kontakt:
Ma takve su kvote kad stima Italijanska mafija

Vazno je da je moj Lazio pobijedio
Vazno je da je moj Lazio pobijedio
A C A B !
- JuveSissoko
- Kontakt:
joj ovog Moggia,supak ,nece vise da namjesta za Juvetnus,a nekad smo mu bili dobri 
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.
To je ono sto ja govorim. Niko ne zeli da uzme titulu Interu. Mogu prosuti bodova koliko zele i da igraju opusteno, konkurencija im je nikakva.
A lion doesn't concern himself with the opinions of a sheep.
Povede Sampa 1:0,jbt Juve tone sve dublje i dubje.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Inter se nudi i nudi evo vec duže vrijeme da ih neko prestigne (Milan ili Roma)...isto ko da mole da ih neko prestigne, ali ovi to jednostavno ne mogu jer je to nejac koja ne može da uzme poklon koji im Inter vec 5-6 kola pruža.
Na kraju ce se ovi dozvati pameti i vratiti formu i opet ode titula njima po 5 put zaredom.
I onda ce biti opet kukanje tipa Moratti šupak,yebo Inter,sudije ih guraju i slicna splacine od prica koje plasiraju mnogi luzeri/navijaci na ovom forumu.
Eto zašto je Seria A trenutno na jako niskim granama, kada ce Inter koji je zapravo loš opet uzeti Scudetto.
Na kraju ce se ovi dozvati pameti i vratiti formu i opet ode titula njima po 5 put zaredom.
I onda ce biti opet kukanje tipa Moratti šupak,yebo Inter,sudije ih guraju i slicna splacine od prica koje plasiraju mnogi luzeri/navijaci na ovom forumu.
Eto zašto je Seria A trenutno na jako niskim granama, kada ce Inter koji je zapravo loš opet uzeti Scudetto.
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja
Ovo je mozda i najobijektivnije,da u poslednjih 10-kola,sva tri tima ulaze podjednako u borbu za titulu,pa nek bolji osvoji(nadam se Roma)...!!!!Milan i Inter mozda imaju malu prednost zbog male bodovne razlike... Roma ima nesto laksi raspored,i tekmu sa Interom na domacem terenu!!!!
Inter će ovo uzeti, koliko sam šansi daju ostalima a oni kiksaju. 
- Evil Genius
- Kontakt:
mislim da sa svim ovim povredama i kiksovima milan ce lagano otpast iz borbe za titulu (nadam se da grijesim al' nekako predvidjam ovo), inter ce dat sve za ligu prvaka gdje (realno gledano) imaju odlicnu priliku za ulazak u polufinale i za ocekivat je dalji pad forme (u prvenstvu), ako bi kojim slucajem ispali iz LP mislim da je prventsvo zavrseno . . . sto se tice rome, u dobroj smo formi (iako smo kiksali protiv livorna i napolia gdje nismo sacuvali vodstva) i ne znamo za poraz vec 19 utakmica sto znaci da su se izredale sve ekipe u ligi i mi smo ostali neporazeni
medjutim, o tituli bi se dalo raspravljat tek nakon bologne i intera - ako dobijemo te dvije utakmice (intera pogotovo) onda je sasvim relano ocekivat scudetto, ovako samo mozemo se nadat drugom mjestu (koje bi za nas bilo fantastican uspjeh) i osvajanju kupa
edit: cassano
edit: cassano
''La maglia della Roma, anche da allenatore, te la togli, però ti rimane la pelle macchiata. Ci puoi mettere qualsiasi cosa sopra, ma il giallorosso sotto ti rimane sempre.'' Luciano Spalletti
Roma, heh, nadam se druga... Stvarno je Inter zaslužio to prvo mjesto, razlog, niko nema ekipu da ga stigne iako su se nudili 
Roma je jedina koja u zadnje vrijeme dere sve pred sobo, dokaz i tih 19 utakmica bez poraza za redom, svaka čast.
Sampdoria pobjedila Juve, drugo se nije ni očekivalo, Moratti namjestio
Svaka mu čast...
Roma je jedina koja u zadnje vrijeme dere sve pred sobo, dokaz i tih 19 utakmica bez poraza za redom, svaka čast.
Sampdoria pobjedila Juve, drugo se nije ni očekivalo, Moratti namjestio
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
Kad bi dobilo Bolonju i Inter(27 u 18h ja mislim da se igra)...onda realno mozda postajemo i glavni kandidat za titulu...milan sledecu igra protiv Parme u gostima ne vijerujem da ce tu izvuc pobijedu,Inter ima laganu tekmu protiv Livorna kuci!!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.