Boston Celtics

Where amazing happens.

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha

IlCapitano
Kontakt:

Re: Boston Celtics

Post Postao/la IlCapitano » 24 nov 2014, 01:34

Još samo kad bi neko ove otvorene šuteve pretvorio u poene. :facepalm:
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★

IlCapitano
Kontakt:

Post Postao/la IlCapitano » 24 nov 2014, 01:45

Kao što sam i rekao, samo pitanje vremena kad ćemo se raspasti na oba kraja parketa. :facepalm:

IlCapitano
Kontakt:

Post Postao/la IlCapitano » 24 nov 2014, 01:55

Pa daj jbt, Sully otvorena polaganja maši, Bradley ne može tricu pogoditi ni da sam ostane u dvorani. Pet minuta do kraja, gotovo je ovo. :facepalm:

Guarin14
Kontakt:

Post Postao/la Guarin14 » 24 nov 2014, 01:55

Ma daj ovo nije normalno, sta sve izlazi iz kosa..Gotovo je ovo, jbg.. da hoce Aldridge zabiti jos 4 poena da makar nesto pozitivno bude vcs

IlCapitano
Kontakt:

Post Postao/la IlCapitano » 24 nov 2014, 02:13

Stevens me stvarno nervira sa akcijama iz timeouta. Uopšte nam nije trebala trica u ovom zadnjem napadu, ali Green i Sully idu preko ruke i 3 metra van linije za 3. :oops:

Odbrana napokon na nivou, ali zato napad očajan. Da se pola ŠIROM otvorenih šuteva i polaganja pogodilo Rondo bi imao minimum 15 asistencija. S druge strane oni su pogodili 2-3 trice kad im se lopta sama otkotrlja iz gužve i ona trica Matthewsa preko ruke, tada su zaustavili naš niz i prelomili utakmicu.

Guarin14
Kontakt:

Post Postao/la Guarin14 » 24 nov 2014, 02:21

IlCapitano je napisao/la:Stevens me stvarno nervira sa akcijama iz timeouta. Uopšte nam nije trebala trica u ovom zadnjem napadu, ali Green i Sully idu preko ruke i 3 metra van linije za 3. :oops:

Odbrana napokon na nivou, ali zato napad očajan. Da se pola ŠIROM otvorenih šuteva i polaganja pogodilo Rondo bi imao minimum 15 asistencija. S druge strane oni su pogodili 2-3 trice kad im se lopta sama otkotrlja iz gužve i ona trica Matthewsa preko ruke, tada su zaustavili naš niz i prelomili utakmicu.
Upravo tako, nema se sta dodati vise, jbg novi poraz, nije da nismo ocekivali..

BernardBarnjak
Kontakt:

Post Postao/la BernardBarnjak » 24 nov 2014, 11:11

[youtube][/youtube]
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.

IlCapitano
Kontakt:

Post Postao/la IlCapitano » 24 nov 2014, 13:34

Stevens mora uskladiti ove rotacije majka mu stara. Ne može sebi dozvoliti da izvede cijelu prvu postavu odjednom i da mu 3/4 zatvara i počinje 4/4 postava Turner, Thornton, Wallace, Bass, Zeller. To je bilo samoubistvo sinoć kad su napravili onaj 12:0 niz i odvojili se na 10 razlike. Moraju uvijek biti bar dva startera u postavi.

BernardBarnjak
Kontakt:

Post Postao/la BernardBarnjak » 24 nov 2014, 13:36

IlCapitano je napisao/la:Stevens mora uskladiti ove rotacije majka mu stara. Ne može sebi dozvoliti da izvede cijelu prvu postavu odjednom i da mu 3/4 zatvara i počinje 4/4 postava Turner, Thornton, Wallace, Bass, Zeller. To je bilo samoubistvo sinoć kad su napravili onaj 12:0 niz i odvojili se na 10 razlike. Moraju uvijek biti bar dva startera u postavi.
Možda to namjerno radi :mrgreen:
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.

IlCapitano
Kontakt:

Post Postao/la IlCapitano » 24 nov 2014, 13:41

Ma ne vjerujem. :mrgreen:

Mislim, čemu onda toliki trud da se bore do kraja? Jedina ekipa u ligi koja se trenutno svojski trudi da gubi utakmice su 76ersi. Svi ostali koji su bili u lutriji prošle godine bore se za svaku pobjedu.

On jednostavno previše vjeruje pojedinim igračima. Rondo, Green, Bradley, svi govore kako je on najpozitivniji trener za kojeg su igrali. Kako uvijek ohrabruje sve redom da nastave sa onim što su i radili do sada i da će vremenom sve doći na svoje mjesto. Možda i hoće. Shvatam ja da za mladu i prosječnu ekipu treba puno ohrabrivanja, povjerenja jer će tako najbolje pokazati sav svoj talent, ali kad dopustiš Presseyu da ti uzima 3-4 trojke na utakmici, Sully sinoć 9 uzeo, itd., moraš to malo smanjiti jbg. U jednom trenutku ohrabrivanje postigne kontraefekat.

Stefan Effenberg
Kontakt:

Post Postao/la Stefan Effenberg » 28 nov 2014, 16:21

Triple-Double od Ronda očekujem. I pobjedu. Kako je ovo vrhunski termin utakmice, danas i u nedjelju ćemo moći lagano uživati u utakmicama. :)

IlCapitano
Kontakt:

Post Postao/la IlCapitano » 28 nov 2014, 17:08

Jedino što ja očekujem je odbrana kao protiv Portlanda što se igrala, ostalo će aBd doći. :clap:

IlCapitano
Kontakt:

Post Postao/la IlCapitano » 28 nov 2014, 19:01

http://www.vieyao.com/l5.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Najbolji dosad. :bow:

IlCapitano
Kontakt:

Post Postao/la IlCapitano » 28 nov 2014, 20:08

Kako mi piči po živcima Stevens sa svojim rotacijama. Drži ove rezerve i kad vode sa 15 i kad izgube vodstvo za par napada. :facepalm:

Turner takđer previše forsira koliko god dobar na momente bio. Zabije se u reket i ne razmišlja uopšte, ne pomišlja loptu ostaviti Rondu da on kreira napad, klaun glupi. :oops:

Stefan Effenberg
Kontakt:

Post Postao/la Stefan Effenberg » 28 nov 2014, 20:22

Koliko god to dobro izgledalo u napadu ( iako mi se takva košarka baš i ne sviđa ), u obrani to često izgleda loše.

Turner je bio odličan i onda u 3-4 napada uprska sve što je dobro napravio do tad. Kelly se bori ali u obrani je slab poprilično, dobar u napadu. Sullinger je odličan.

Ne shvaćam zašto ove ekipe koje pretendiraju na naslov ne uzmu Bassa. Uvijek mi je bio solidan igrač, ništa više, ali baš kao stvoren da pomogne s klupe u šampionskoj ekipi.

Obrane se uopće ne igraju i baš mi je ova tekma kao neka rekreacijska.

IlCapitano
Kontakt:

Post Postao/la IlCapitano » 28 nov 2014, 20:50

Sully :tokralju:

BernardBarnjak
Kontakt:

Post Postao/la BernardBarnjak » 30 nov 2014, 18:26

Ima li kakav kvalitetan link?

Zeller u petorci...

Stefan Effenberg
Kontakt:

Post Postao/la Stefan Effenberg » 30 nov 2014, 20:11

Kasnio sam prvu četvrtinu, ali ovo što sam vidio do sada opet vuče na rekreacijsku košarku... Znam da je sezona tek praktički počela ali ne volim gledati baš takvu košarku... pogotovo ne od Bostona koji stvarno puno zabija ali i puno prima a svih ovih godina prije sam gledao vrhunsku obranu...

Iskreno, ovo nije pravi Rajon Rondo... ne znam šta se događa ali mi se ovo ne sviđa kako Rondo igra pasivno.

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 30 nov 2014, 20:15

BernardBarnjak je napisao/la:Ima li kakav kvalitetan link?

Zeller u petorci...
http://anotherduck.moonfruit.com/" onclick="window.open(this.href);return false;

Rondo vs Parker trenutno :kafa:
A brief summary of every Celtics game this year:

-Play really well against a team they're supposed to lose to in the first half. Build up a double digit lead and look like this year's Suns.
-Blow lead in second half. Miss like twenty threes, but somehow keep it close.
-Rondo misses free throws. Other team wins.
:mrgreen:
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 30 nov 2014, 20:29

Rondo i slobodna :oops:
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

Odgovori

Natrag na “NBA”

Trenutno korisnika/ca: NEZALAGANJE i 4 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []