SamoZeljo je napisao/la:Smijesno je ovo, ali bas smijesno. Decko je procitao Wengerovu izjavu o Alexisu i sada to zeli ovdje na neki nacin da preznetuje i dokaze kako je to tako.
Ako ti moraš da čitaš izjave da bi zaključio neke stvari,ja ne moram. Copy?
Druga stvar je što vi u Alexisu vidite Cristiana Ronalda protiv kog se ništa ne smije reći jer daje golove i pored toga što je ekipa zabila više golova prošle sezone nego ove. Znači ekipa je bez Alexisa igrala napadački bolje,Logika!
Boli me qrac i za Wengerom i za Alexisom,ali momak evidentno pretjeruje sa držanjem lopte
Protok lopte u prošloj sezoni je bio perverzan. Sad i ne postoji jer Alexis uzme loptu kod jedne korner zastavice i ode do druge.
Gunner4 je napisao/la:
Alexis se mozda i nije uklopio, Ozil nije, Ramsey se od ove ne uklapa... ko jeste?
Ezel se savršeno uklopio. Imao je pad prošle sezone jer nije navikao da igra u onom ritmu oko Božića. Poslije su ga povrede syebale,ali momak je pružio u onoj polusezoni mnogo dobre partije. Od Ramiza je napravio Zidane-a!
BigBigBang je napisao/la:
Ionako u nedostatku Ozila on i tu poziciju glumi pa se izvlaci i daje one pasove kao npr. kad je Oxa izbacio 1 na 1 sa De Geom i na utakmicama prijasnjim milion pta ej dao dobar pas iza odbrane Welbecku, Oxu, Gibbsu...
Ne,on ne "glumi" tu poziciju. On igra tu poziciju. On zaista igra AMC ma koliko to tebi čudno zvučalo.
Ta pozicija zahtjeva izuzetno brzo oslobađanje lopte. Alexis to nikad nije uradio!
@Only United. Očekujem od Alexisa da ne drži loptu 3 svjetlosne godine u nogama. Ja nikad nisam gledao takav Arsenal. Jedan Henry je znao s loptom više nego što će Alexis ikad znati,pa nikad u životu nije mrcvario loptu.
I ti stavljaš u istu rečenicu Cazorlu i Welbecka. Cazorla takođe' zna sve s loptom i takvom igraču ne treba Messi.
Welbeck je druga priča. Njega bi jedino Messi i Ronaldo mogli razigrat!
A.F.C. Bournemouth!