BV Borussia Dortmund

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

PEP
Kontakt:

Re: BV Borussia Dortmund

Post Postao/la PEP » 22 nov 2014, 19:57

sta je ba domuzari joj jeste pehovi u vraziju mater :facepalm: :damn: :roll: ,kako vas bre nije stid klub koji je prolse godine iigrao finale sada je na ivivi ispadanja u domacoj ligi ,,a kolko vidim i reuf vam se povrijedio :damn: ,nije vam lako :roll: :eh: :mrgreen: ,hajde domuzari trgnite se vec jednom ,kako stvari stoje vi cete sledece sezone sanjati Lp ako je ne osvojite :mrgreen:
PEP GUARDIOLA ZLO I UNISTITELJ MOCNOG BAYERNA .

edobvb
Kontakt:

Post Postao/la edobvb » 22 nov 2014, 20:26

Pep..de bogati smanji dozivljaje..dovoljno je samo reci..i napisati da navijas za onaj monopolski klub..bayern i s tim je sve receno

NYKnicks Fan
Kontakt:

Post Postao/la NYKnicks Fan » 22 nov 2014, 20:28

Gledaj ovog edobvb jest mu krivo. Hajde, samo sabura, krenut ce i vas nekad... aBd.

PEP
Kontakt:

Post Postao/la PEP » 23 nov 2014, 00:11

edobvb je napisao/la:Pep..de bogati smanji dozivljaje..dovoljno je samo reci..i napisati da navijas za onaj monopolski klub..bayern i s tim je sve receno

:think: :eh: cuj to ,to bayern nije klub :roll: ,nisam vam ja kriv sto neammte ljude koji su na pravi nacin trebali voditi u proslosti a bogami u u sadasnjosti klub.Ja sam za bayern navijao i kada je igrao kup uefa 95,i kad je prolazio teske preiode u najcem takmicenju ,i kada je prejetilo da bajern ispadne is sastava velikih i postane novi ajax,za bayren se uvijjek navijalo i onda kada bayern nije imao sastave kakve danas ima itdd.... za bayern se navija i zivi :cool: zivio
PEP GUARDIOLA ZLO I UNISTITELJ MOCNOG BAYERNA .

rambo16
Kontakt:

Post Postao/la rambo16 » 23 nov 2014, 01:41

Navodno su Reus-u stradali ligamenti i izbivat će duže vrijeme sa terena
A.F.C. Bournemouth!

edobvb
Kontakt:

Post Postao/la edobvb » 23 nov 2014, 03:52

Uprsvo sam procitao u Najnovije vijesti-novine..da bi Reus zbog danasnje povrede..ligamenata clanka..mogao biti van terena 3.mjeseca i ujedno propustiti nastavak drugog dijela sezone!
Hebaji ga sada,da se nije povrijedio..mogli smo ga prodati u zimskom prelaznom roku Chelsea..dobiti 30.milki i plus Schurrle-a..ovako stakleni ce opet na štake...koji je on baksuz..ne moze sastaviti dvije tekme ,a da se ne povrijedi.

gerdmuller
Kontakt:

Post Postao/la gerdmuller » 23 nov 2014, 04:01

slika
"Primili smo nekoliko zahtjeva od određenih ljudi iz cijeloga svijeta:Amerika,Arapske zemlje ... koji zele da ulazu novac u nas Bayern.Odbio sam sve.Zasto? Jer nasi navijaci to ne vole."
- Karl-Heinz Rummenigge

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 23 nov 2014, 12:30

Nevjerovatna nesreća za Reusa i nevjerovatno koliko puta u zadnjih par mjeseci on zadobija nevjerovatne povrede.
Kada se god pogleda snimak scene u kojoj se ozlijedio, to sve stravičnije izgleda...

Klopp je jučer nakon utakmice u intervju za SKY bio totalno šokiran, kao da je htio sve srušiti oko sebe, ali faktički je više bio bez one energije za njega svojstvene, vidjelo se da je totalno skrhan....Frustracija, očaj, a i tuga...Vidjelo se da mu je naravno najviše žao Reusa, rezultat je više bio u drugom planu....
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

Lampard8
Kontakt:

Post Postao/la Lampard8 » 23 nov 2014, 12:38

rambo16 je napisao/la:Navodno su Reus-u stradali ligamenti i izbivat će duže vrijeme sa terena
Odlično bi se uklopio u tim s Emirates-a :P
Za Čelik i Zenicu,
za crno i crveno,
za naše voljeno,
mi pjevamo...

edobvb
Kontakt:

Post Postao/la edobvb » 23 nov 2014, 14:11

6.sedmica Reus van terena..sto znaci da propusta narednih 5.kola bundeske i 2.tekme grupne faze lige prvaka.

xaves
Kontakt:

Post Postao/la xaves » 23 nov 2014, 14:13

edobvb je napisao/la:6.sedmica Reus van terena..sto znaci da propusta narednih 5.kola bundeske i 2.tekme grupne faze lige prvaka.
S obzirom na najave ovo je jos i odlicno, imat cete ga u lp kad bude trebalo to je najbitnije

Sissoko
Kontakt:

Post Postao/la Sissoko » 24 nov 2014, 09:05

PEP je napisao/la:
edobvb je napisao/la:Pep..de bogati smanji dozivljaje..dovoljno je samo reci..i napisati da navijas za onaj monopolski klub..bayern i s tim je sve receno

:think: :eh: cuj to ,to bayern nije klub :roll: ,nisam vam ja kriv sto neammte ljude koji su na pravi nacin trebali voditi u proslosti a bogami u u sadasnjosti klub.Ja sam za bayern navijao i kada je igrao kup uefa 95,i kad je prolazio teske preiode u najcem takmicenju ,i kada je prejetilo da bajern ispadne is sastava velikih i postane novi ajax,za bayren se uvijjek navijalo i onda kada bayern nije imao sastave kakve danas ima itdd.... za bayern se navija i zivi :cool: zivio
Ti bi prvo trebao da se opismeniš pa tek onda da kreneš raspravljat.Ima neki redoslijed, majku mu. :kafa:
35 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

104 Vittorie Juventus - 70 Vittorie inter

"From Berlin to Serie B,from Serie B to Berlin"

LE6END 2012~2013~2014~2015~2016~2017

Carli
Kontakt:

Post Postao/la Carli » 24 nov 2014, 09:09

Sissoko je napisao/la:
PEP je napisao/la:

Ti bi prvo trebao da se opismeniš pa tek onda da kreneš raspravljat.Ima neki redoslijed, majku mu. :kafa:
Dobit' ćeš pp od @Pep-a. Ništa čudno.
Allegri je gospodin!

zgmiky
Kontakt:

Post Postao/la zgmiky » 24 nov 2014, 11:07

Opasno nam se nakrivio brod kad pojačanja tražimo u HNL-u, najnoviji na listi nama zanimljivih igrača je igrač Dinama Marcelo Brozović, cijena je 10-12 mil. eura, navodno su se njegov manager i naši ljudi sastali u Zagrebu u srijedu i već sve dogovorili ali nije potvrđeno tako da treba uzeti sa rezervom!
Marcelo je dečko za kojeg sam mislio da će izrasti u fanatstičnog igrača ali sve manje vjerujem u to, možda je do nediscipline koja vlada kod preplaćenih zvjezdica iz modre svlačionice pa čovjek i napravi nešto od sebe ako dođe pod Kloppovu palicu koji je i tražio da se Brozović dovede, no i ostanak samog nam doktora je upitan, silno je razočaran i možda to razočaranje utječe na sve glasnije priče o njegovom odlasku u premierligu, od Arsenala do Liverpoola i ne znam nekako mi se to sve ne sviđa, stanje je više nego alarmantno! Valjda bude sve kako treba na kraju ove teške sezone ali da nešto treba mijenjati definitivno treba...

Rooney88
Kontakt:

Post Postao/la Rooney88 » 24 nov 2014, 11:41

Tesko da ce iko ponuditi ozbiljne novce za Reusa i Hummelsa, neko na prethodnoj napisa 80 miliona za oboicu.
Vrijede, to je sigurno ali nakon svih ovih povreda nesto nisam bas siguran da ce neko rizikovati sa tolikim parama za ovako malerozne igrace. Unitedu recimo treba stoper, odmah na zimu, i Hummels je najbolja opcija na trzistu ali ja bi stvarno vise puta razmislio dali dati za njega 30+ miliona s obzirom na povrede koje ima, pogotovo ako se uzme u obzir da United muku muci s istim.

Ogromna steta za Reusa, kada sam vidio start na net-u fkt me sjebao, valjda ne bude nesto previse ozbiljno jer izgleda fkt brutalno.
R.I.P

MIRZA RASCIC

Željezničar za život cijeli!

raaymoon
Kontakt:

Post Postao/la raaymoon » 24 nov 2014, 16:14

slika

Zanimljivi dresovi :lol: :lol: :lol:
Željezničar
Borussia Dortmund

raaymoon
Kontakt:

Post Postao/la raaymoon » 25 nov 2014, 15:45

Sretan dan Državnosti! :bih:
Željezničar
Borussia Dortmund

Semir bvb
Kontakt:

Post Postao/la Semir bvb » 26 nov 2014, 13:48

Više turističko gostovanje včrs, jer je prvo mjesto u grupi 99 % obezbijeđeno. :kafa: Samim tim očekujem lepršaviju i opušteniju igru te povoljan rezultat. :thumbup:

Mogući sastav:
Weidi - Piszczek, Subotić, Ginter, Durm - Bender, Kehl - Auba, Kagawa, Miki - Immobile :salut:

Sahin i Kirch također u kadru. :njanjanja:
Und wenn du, das spiel gewinnst, ganz oben stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia Borussia bvb!
Und wenn du, das spiel verlierst, ganz unten stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia, Borussia bvb!

TammoHarder
Kontakt:

Post Postao/la TammoHarder » 26 nov 2014, 14:16

Pročitao sam sad na RN da smo na tablici prvog poluvremena nakon ovih 12 kola TREĆI na tablici, a na tablici drugog poluvremena ZADNJI :rol: ...

ovo više ljudi nije za zayebaciju, trgnite se više yebemu mater. :geek:
FC Buy€rn - najveće zlo njemačkog nogometa - karcinom kojeg treba odstraniti.

Borussia Dortmund - posljednja šansa za spas nogometa.

edobvb
Kontakt:

Post Postao/la edobvb » 26 nov 2014, 15:56

Da li tko zna..ko ce sve prenositi danasnju tekmu..zamolio bih da postavi linkove,unaprijed hvala.

Odgovori

Natrag na “BV Borussia Dortmund”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.