NK Zvijezda Gradačac

YNWA
Kontakt:

Re: NK Zvijezda Gradačac

Post Postao/la YNWA » 23 nov 2014, 19:45

vatreni je napisao/la:Igra,zalaganje je sve bilo na nivou.Ali,htjeli mi ili ne sebi to priznati Zvijezda je je csasvim druga ekipa sa Ordagićem.I kada smo gubili tekme igrali smo dobro dok on igra.Momak zlata vrijedi.Danas se sve vidjelo na terenu dok je on igrao.Zapravo,sve funkcioniše kada on preuzme konce igre nebitno za asistenciju.Ako ga zdravlje posluzi mogao bi se dobro unovčiti,ako ga ne ulove velikani :x
aBd on ce uskoro u Sarajevo :D

A kod nas svaka ekipa ovisi o jednom igracu, bez Stojceva Sarajevo ne moze, Siroki bez Wangera itd...

A iznenađen sam igrom Zvijezde jucer, u prvom su pregazili Obarsku, i izvuce brko Zvijezdu, iako se moze zahvaliti i Covicu i Ordagicu, jer kad su se oni vratili Zvijezda je pocela liciti na ekipu, sta bi vi bez Srebrenika :mrgreen:
Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96

theboss_RD07
Kontakt:

Post Postao/la theboss_RD07 » 23 nov 2014, 19:48

YNWA je napisao/la:
vatreni je napisao/la:Igra,zalaganje je sve bilo na nivou.Ali,htjeli mi ili ne sebi to priznati Zvijezda je je csasvim druga ekipa sa Ordagićem.I kada smo gubili tekme igrali smo dobro dok on igra.Momak zlata vrijedi.Danas se sve vidjelo na terenu dok je on igrao.Zapravo,sve funkcioniše kada on preuzme konce igre nebitno za asistenciju.Ako ga zdravlje posluzi mogao bi se dobro unovčiti,ako ga ne ulove velikani :x

A kod nas svaka ekipa ovisi o jednom igracu, bez Stojceva Sarajevo ne moze, Siroki bez Wangera itd...

A iznenađen sam igrom Zvijezde jucer, u prvom su pregazili Obarsku, i izvuce brko Zvijezdu, iako se moze zahvaliti i Covicu i Ordagicu, jer kad su se oni vratili Zvijezda je pocela liciti na ekipu, sta bi vi bez Srebrenika :mrgreen:
Ne pocinji majke ti :urnebes:
Mada sumnjam da ce Ordaga u Sarajevo. On je vise na Zeljinoj strani kako ja znam :D
Ako nasi budu pametni nece ga dat ni jednom ni drugom nego ce oni njega preko granice, i pokupit jos finu paru za to.

Talenat
Kontakt:

Post Postao/la Talenat » 23 nov 2014, 20:01

Ordagic dugo jos nigdje nece iz Zvijezde to su price. Hvala igracima, ali mislim da je Covic postao igrac u Slobodi a ne u Gradini. A od Ordagica tek ce da bude masina, i moze ici samo za neke dobre pare, a ne kao prije igraci kada su isli za sicu iz Zvijezde.

sarajlija
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija » 23 nov 2014, 20:06

momci samo naprijed i bas mi je drago sto ste poceli pobjedijvat i samo tako nastavite i ostajete u u PL abd. :D
04.10.2009 !!

YNWA
Kontakt:

Post Postao/la YNWA » 23 nov 2014, 20:15

theboss_RD07 je napisao/la:
YNWA je napisao/la:

Ne pocinji majke ti :urnebes:
Mada sumnjam da ce Ordaga u Sarajevo. On je vise na Zeljinoj strani kako ja znam :D
Ako nasi budu pametni nece ga dat ni jednom ni drugom nego ce oni njega preko granice, i pokupit jos finu paru za to.
morao sam malo, da vide da nisu svi ko Ibrica ;)
A znam ja odlicno na cijoj je on strani, ali nije to nikakav problem :mrgreen:
Talenat je napisao/la:Ordagic dugo jos nigdje nece iz Zvijezde to su price. Hvala igracima, ali mislim da je Covic postao igrac u Slobodi a ne u Gradini. A od Ordagica tek ce da bude masina, i moze ici samo za neke dobre pare, a ne kao prije igraci kada su isli za sicu iz Zvijezde.
ja zaboravio da se po Gradaccu prica da ce u Sarajevo :mrgreen:...a napisao sam aBd, jer je moja zelja ;) , između njega i Sarajeva nema nikakvog kontakta...

a napisao sam iz Srebrenika, i Ordagic je naucio igrati fudbal na igralistu jednog kluba iz prve kantonalne, a zanimljivo je da na istom igralistu i Samir Bekric poceo uciti sutati loptu, ima nesto u toj livadi :mrgreen:
Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96

theboss_RD07
Kontakt:

Post Postao/la theboss_RD07 » 23 nov 2014, 20:39

Talenat je napisao/la:Ordagic dugo jos nigdje nece iz Zvijezde to su price. Hvala igracima, ali mislim da je Covic postao igrac u Slobodi a ne u Gradini. A od Ordagica tek ce da bude masina, i moze ici samo za neke dobre pare, a ne kao prije igraci kada su isli za sicu iz Zvijezde.
Bgm smo mi njega dobro platili! Nisu valjda tolike budale da opet ispuste igraca a ostanu praznog dzepa

rasta1922
Kontakt:

Post Postao/la rasta1922 » 23 nov 2014, 20:40

Talenat je napisao/la:
rasta1922 je napisao/la:Spokoj je zavladao,sa takvim talentima u i oko kluba za nas nema zime.
Radi takvih miseva nurdica, mi cemo se truditi da klubu jos bolje ide. Talenti ne talenti mnoge stvari idu na bolje sa mnogo manje miliona, A rasta sjasi da nebih poceli malo pisati o nekim stvarima za koje ljudi vasi fanatici jos neznaju. Za dugove koje ste ostavili itd. Vidim na veceri sinoc na Banji izvrsna atmosfera svaka cast Aliji na organizaciji, zao mi je samo sto sam iz privatnih razloga izostao mogu misliti kakav je dernek bio.
Bio sam,bilo je lijepo,naravno oskrnavljeno tvojim odsustvom.

nedžad
Kontakt:

Post Postao/la nedžad » 23 nov 2014, 20:45

Uvjek može biti gore od goreg
i zato glavu gore
bori se za svoje
i uvjek budi čovjek

combe
Kontakt:

Post Postao/la combe » 24 nov 2014, 10:32

Čestitke igračima a ponajviše Brki što su se uspjeli izdići iznad svih problema i ovo turobnu polusezonu uspjeli koliko toliko završiti na pristojan način. Uz par pojačanja a takođe i otkazima za par pojedinaca koji nisu zadovoljili mislim da mi kraj prvenstva možemo dočekati između 10-12 mjesta što bi se kada gledamo i plasma u osminu finala kupa moglo smatrati uspjehom.
Samo danas sam čuo i jednu tužnu vijest a t o je da postoji velika mogućnost da nas Šegrt napusti na polusezoni (ja se iskreno nadam da neće biti tako), ako je neko bolje upućen neka odgovori.

zmaj348
Kontakt:

Post Postao/la zmaj348 » 24 nov 2014, 12:43

mislim da Šegrt ostaje na klupi ja čak imam inf. da će da dovede 3 pojačanja iz Njemačke,onaj iz Srebrenika bi trebao da dovede dvojicu iz Austrije a kao ovih dana bi trebao i Brzi da dođe na razgovore(ove inf. su sve ne provjerene) više mahalske pa ako neko ima potvrdu istih neka i napiše..

email22
Kontakt:

Post Postao/la email22 » 24 nov 2014, 13:22

zmaj348 je napisao/la:mislim da Šegrt ostaje na klupi ja čak imam inf. da će da dovede 3 pojačanja iz Njemačke,onaj iz Srebrenika bi trebao da dovede dvojicu iz Austrije a kao ovih dana bi trebao i Brzi da dođe na razgovore(ove inf. su sve ne provjerene) više mahalske pa ako neko ima potvrdu istih neka i napiše..
Prvo da i ja cestitam igracima, navijacima, strucno stabu, upravi, simpatizerima i svima ostalima koji su vjerovali da Zvijezda moze da se izdigne iznad svih problema. Brko kako je dosao je preporodio tim momci igraju srcem, bore se, a to je ono sto smo oduvjek trazili od igraca pa kakav rezultat bio, ali na kraju ni rezultat nije izostao. Sinoc gledam izvjestaj na BHT-u i izjavu trenera pa sam pun optimizma nakon toga jer kaze da smo 12. na tabeli da smo medju 8. u drzavi u Kup-u te da sve imamo u svojim rukama. Citajuci izmedju redova da se zakljuciti da taj tvoj info djeluje istinito, a u subotu na utakmici sam i ja cuo da dolazi Brzi. Sad treba malo odmorit i vidjet sta ce bit u nastavku ne vjerujem da ce bilo kakav info biti prije nove godine.

moranjak
Kontakt:

Post Postao/la moranjak » 24 nov 2014, 14:26

email22 je napisao/la:
zmaj348 je napisao/la:mislim da Šegrt ostaje na klupi ja čak imam inf. da će da dovede 3 pojačanja iz Njemačke,onaj iz Srebrenika bi trebao da dovede dvojicu iz Austrije a kao ovih dana bi trebao i Brzi da dođe na razgovore(ove inf. su sve ne provjerene) više mahalske pa ako neko ima potvrdu istih neka i napiše..
Prvo da i ja cestitam igracima, navijacima, strucno stabu, upravi, simpatizerima i svima ostalima koji su vjerovali da Zvijezda moze da se izdigne iznad svih problema. Brko kako je dosao je preporodio tim momci igraju srcem, bore se, a to je ono sto smo oduvjek trazili od igraca pa kakav rezultat bio, ali na kraju ni rezultat nije izostao. Sinoc gledam izvjestaj na BHT-u i izjavu trenera pa sam pun optimizma nakon toga jer kaze da smo 12. na tabeli da smo medju 8. u drzavi u Kup-u te da sve imamo u svojim rukama. Citajuci izmedju redova da se zakljuciti da taj tvoj info djeluje istinito, a u subotu na utakmici sam i ja cuo da dolazi Brzi. Sad treba malo odmorit i vidjet sta ce bit u nastavku ne vjerujem da ce bilo kakav info biti prije nove godine.
Ja kako sam čuo da idu na pripreme u Tursku i da ce odigrat par kvalitetnih utakmica

Talenat
Kontakt:

Post Postao/la Talenat » 24 nov 2014, 18:02

rasta1922 je napisao/la:
Talenat je napisao/la:
rasta1922 je napisao/la:Spokoj je zavladao,sa takvim talentima u i oko kluba za nas nema zime.
Radi takvih miseva nurdica, mi cemo se truditi da klubu jos bolje ide. Talenti ne talenti mnoge stvari idu na bolje sa mnogo manje miliona, A rasta sjasi da nebih poceli malo pisati o nekim stvarima za koje ljudi vasi fanatici jos neznaju. Za dugove koje ste ostavili itd. Vidim na veceri sinoc na Banji izvrsna atmosfera svaka cast Aliji na organizaciji, zao mi je samo sto sam iz privatnih razloga izostao mogu misliti kakav je dernek bio.
Bio sam,bilo je lijepo,naravno oskrnavljeno tvojim odsustvom.
Tvoji su dani odbrojani u Zvijezdi davnih dana, i vrlo znamo dobro da vise niste clan uprave. Znam da vam je krivo, ali nemojte pustite ljude neka rade. Mnogo toga ste zabralji nemoj da se imenujemo jer sada sam jos vise potkovan informacijama. Tako da ti je bolje da ne ulazis u neku raspravu.
A dragi navijaci simpatizeri Zvijezde istina je da ce se obaviti razgovor sa Brzim da dodje u Zvijezdu na probu, na njeu je dali ce zadovoljiti ukuse Segrta, prije svega morao bih baciti aklohol ako misli da igra. Segrt nigdje ne ide, Segrtu i Skahicu je cilj napraviti evropsku Zvijezdu ako budu podrzani od strane navijaca i ostalih clanova uprave. Hvala im na svemu.

vatreni
Kontakt:

Post Postao/la vatreni » 24 nov 2014, 18:37

Mislim da Ordagić jos nije dostigao nivo za veznjaka u Sarajevu,imaju oni tu dobrih igrača.Samo bi grijao klupu i lagano propadao.Mozda bi se u Zelji i mogao nametnuti,ali u svakom slučaju veću pažnju stranaca plijeni u Zvijezdi gdje se ističe u ekipi.Moje misljenje.

theboss_RD07
Kontakt:

Post Postao/la theboss_RD07 » 24 nov 2014, 21:35

Talenat je napisao/la:Segrt nigdje ne ide, Segrtu i Skahicu je cilj napraviti evropsku Zvijezdu ako budu podrzani od strane navijaca i ostalih clanova uprave. Hvala im na svemu.
:clap:

Talenat
Kontakt:

Post Postao/la Talenat » 25 nov 2014, 08:59

Misevi iz kanalizacije samo pljuju dodjite na stadion, do jucer ste se razbacivali Zvijezdinom lovom i onda vam je Zvijezda svima valjala, placala licence, pripreme, oblacila vas 90% vas nosi i sad Zvijezdine majice i trenerke koje ste dobili na revers ne za stalon itd. Mogao bih roman da napisem o vama bijednici jedni. Ako neko zeli da radi ovo sto je bujrum evo ja od danas to ne moram raditi, Ali ja cu opet biti u proljece na Banja Ilidzi i gledat utakmicu i navijati za svoju Zvijezdu, ne vasu nego svoju u kojoj sam ponikao mladost svoju dao, ali hvala joj na svemu sto mi je dala.
Svi ste vi prolazni ostaje CARSIJA I ZVIJEZDA.

rasta1922
Kontakt:

Post Postao/la rasta1922 » 25 nov 2014, 09:42

combe je napisao/la:Čestitke igračima a ponajviše Brki što su se uspjeli izdići iznad svih problema i ovo turobnu polusezonu uspjeli koliko toliko završiti na pristojan način. Uz par pojačanja a takođe i otkazima za par pojedinaca koji nisu zadovoljili mislim da mi kraj prvenstva možemo dočekati između 10-12 mjesta što bi se kada gledamo i plasma u osminu finala kupa moglo smatrati uspjehom.
Samo danas sam čuo i jednu tužnu vijest a t o je da postoji velika mogućnost da nas Šegrt napusti na polusezoni (ja se iskreno nadam da neće biti tako), ako je neko bolje upućen neka odgovori.
Sasvim je ralno da bi nas Segrt mogao napustiti,jer ko zna do kada ce trpjeti situaciju da on mora igracima kupovati kopacke,pozajmljivati novac,placati stanarinu...
I da,do kada ce moci trpjeti smrad pacova,kojih se nakupilo oko nase svetinje.

moranjak
Kontakt:

Post Postao/la moranjak » 25 nov 2014, 10:41

Talenat je napisao/la:Misevi iz kanalizacije samo pljuju dodjite na stadion, do jucer ste se razbacivali Zvijezdinom lovom i onda vam je Zvijezda svima valjala, placala licence, pripreme, oblacila vas 90% vas nosi i sad Zvijezdine majice i trenerke koje ste dobili na revers ne za stalon itd. Mogao bih roman da napisem o vama bijednici jedni. Ako neko zeli da radi ovo sto je bujrum evo ja od danas to ne moram raditi, Ali ja cu opet biti u proljece na Banja Ilidzi i gledat utakmicu i navijati za svoju Zvijezdu, ne vasu nego svoju u kojoj sam ponikao mladost svoju dao, ali hvala joj na svemu sto mi je dala.
Svi ste vi prolazni ostaje CARSIJA I ZVIJEZDA.
Tebi puna podrska za tvoj rad pusti ove miseve koji se bune veoma ih je malo .Samo naprijed ...

Talenat
Kontakt:

Post Postao/la Talenat » 25 nov 2014, 11:52

rasta1922 je napisao/la:
combe je napisao/la:Čestitke igračima a ponajviše Brki što su se uspjeli izdići iznad svih problema i ovo turobnu polusezonu uspjeli koliko toliko završiti na pristojan način. Uz par pojačanja a takođe i otkazima za par pojedinaca koji nisu zadovoljili mislim da mi kraj prvenstva možemo dočekati između 10-12 mjesta što bi se kada gledamo i plasma u osminu finala kupa moglo smatrati uspjehom.
Sasvim je ralno da bi nas Segrt mogao napustiti,jer ko zna do kada ce trpjeti situaciju da on mora igracima kupovati kopacke,pozajmljivati novac,placati stanarinu...
I da,do kada ce moci trpjeti smrad pacova,kojih se nakupilo oko nase svetinje.
Daj nam izvor tih tvojih informacija, ko je to rekao? Da trener placa kirije itd... Napisi ili daj napisi iz cijih usta to dolazi, lahko je tu pricati iza skrivenog imena a ovamo se uvlacit... Vama bog ne moze udovoljiti, zao je meni sto su pojedini neslavno zavrsili karijeru dole.

redwhite

Post Postao/la redwhite » 25 nov 2014, 12:32

koliko me sjecanje sluzi , nisi ni ti uvijek bio "slavan" u klupskim ocima.nekada si bio na listi "nepozeljnih",zapravo duze vremena,tako da to silno drzanje lekcija ostalima na forumu i pravljenje okruzenje " ja = dobro za klub " i nije potkrijepljeno argumentima.
Ako je to sto radis dobro i ne trazis nista zauzvrat,onda radi i ne hvalisi se okolo,jer to radis iz ljubavi prema klubu.

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.