theboss_RD07 je napisao/la:YNWA je napisao/la:vatreni je napisao/la:Igra,zalaganje je sve bilo na nivou.Ali,htjeli mi ili ne sebi to priznati Zvijezda je je csasvim druga ekipa sa Ordagićem.I kada smo gubili tekme igrali smo dobro dok on igra.Momak zlata vrijedi.Danas se sve vidjelo na terenu dok je on igrao.Zapravo,sve funkcioniše kada on preuzme konce igre nebitno za asistenciju.Ako ga zdravlje posluzi mogao bi se dobro unovčiti,ako ga ne ulove velikani

aBd on ce uskoro u Sarajevo
A kod nas svaka ekipa ovisi o jednom igracu, bez Stojceva Sarajevo ne moze, Siroki bez Wangera itd...
A iznenađen sam igrom Zvijezde jucer, u prvom su pregazili Obarsku, i izvuce brko Zvijezdu, iako se moze zahvaliti i Covicu i Ordagicu, jer kad su se oni vratili Zvijezda je pocela liciti na ekipu,
sta bi vi bez Srebrenika 
Ne pocinji majke ti

Mada sumnjam da ce Ordaga u Sarajevo. On je vise na Zeljinoj strani kako ja znam

Ako nasi budu pametni nece ga dat ni jednom ni drugom nego ce oni njega preko granice, i pokupit jos finu paru za to.
morao sam malo, da vide da nisu svi ko Ibrica
A znam ja odlicno na cijoj je on strani, ali nije to nikakav problem
Talenat je napisao/la:Ordagic dugo jos nigdje nece iz Zvijezde to su price. Hvala igracima, ali mislim da je Covic postao igrac u Slobodi a ne u Gradini. A od Ordagica tek ce da bude masina, i moze ici samo za neke dobre pare, a ne kao prije igraci kada su isli za sicu iz Zvijezde.
ja zaboravio da se po Gradaccu prica da ce u Sarajevo

...a napisao sam aBd, jer je moja zelja

, između njega i Sarajeva nema nikakvog kontakta...
a napisao sam iz Srebrenika, i Ordagic je naucio igrati fudbal na igralistu jednog kluba iz prve kantonalne, a zanimljivo je da na istom igralistu i Samir Bekric poceo uciti sutati loptu, ima nesto u toj livadi