Meni Mesa djeluje najiskrenije, a i trenerska karijera mu je, od ovih koji se nude, ponajbolja.Bosniacum Lilium je napisao/la:Ništa mi ne znaci. Navedeni portal ne čitam, nisam ga ni lajkao na fb. Očito je ova prozivka na nekoj ličnoj osnovi
Go Meša
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Koga nakon Sušića?
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
-
SjeverniVjetar
Re: Koga nakon Sušića?
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
-
wienultras
- Kontakt:
reko je i da ce na sastanku u sarajevu da im objasni zasto nemoze biti selektor...sarajlija je napisao/la:Ma nista od vahe covjek je opet rekao :... BIH cu tesko prihvatiti....
sto mene navodi da ce im izrecitovati svoje uslove,kako zeli da bude,pa izvolite..zafrkan je vaha igrac...sve izjavljuje,nece,nebi mogao,nevjeruje,a dolazi u savez na razgovore...
Svi smo mi Mešini,a Meša je naš !SjeverniVjetar je napisao/la:Meni Mesa djeluje najiskrenije, a i trenerska karijera mu je, od ovih koji se nude, ponajbolja.Bosniacum Lilium je napisao/la:Ništa mi ne znaci. Navedeni portal ne čitam, nisam ga ni lajkao na fb. Očito je ova prozivka na nekoj ličnoj osnovi
Go Meša
-
fininavijac
- sanelmasetic
- Kontakt:
Slazem se.dubrovnik je napisao/la:Ode li u Dinamo nakon svega sto mu se tamo desilo umjesto u repku BIH moralna je nula. U tom slucaju meni postaje veca negativnost od Susica i njegov angazman u repki poslije toga vise nikad ne bi zatrazio.
-
SjeverniVjetar
Ko god da bude, ako odmah ode po Tankovica, Martica , Arslanagica...mene je , za pocetak , kupio.
Jos priprema sebi teren da se vrati u Dinamo. Mislim da ne moze nize od toga.
- DragonGirl
- Kontakt:
Dalje,Mamic mu je **** mater i otisao je iz Dinama,ali opet bi se vratio za dobru lovu. On moze pricati sta hoce za portale,novinare i slicno,lova rijesava sve probleme i nesuglasice.
- skyisthelimit
skyisthelimit je napisao/la:Ma yebo i lovu i sve, ali covjek koji ne vjeruje u plasman nase reprezentacije nam i ne treba kao kandidat za selektora. Da si 100 puta Vaha vala nam ne treba takav i takav nacin razmisljanja. U tom segmentu je mnogo bolji Susic.
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Ma i mene nervira. Ne znam sta ceka? Mozda neki unosniji angazman?Head je napisao/la:Eto vam Vaha, po ko zna koji put nas **** ko kera lutalicu a mi mu i dalje ljubimo stope i stvaramo bozanstvo u njemu. Evo, ja mu se prvi ponjamke u stau i naguram nogom da jos vise stane, ko si ti da te mole, hoces neces ne moras.
Trenutno korisnika/ca: 1921zeljeznicar1921, 19vendetta87, Alucard, ANamelessGhoul, atomac123, boki86, Bordeaux433, BordoArmy88, bordobijeli, BosnianRahatluk, Cautinho, Confiance, COYGBiH, DanijelTZ, denza, eaglebvb09, ExEsPerac, FerdinandF, galia95, General505, Google Adsense [Bot], HariTz, HordasFks, Hrammm1921, invincible1921, J1897, Jadnimi, Jegres, Jet2Holiday, jurisicduska, kolezeljovac, lakilone, Ledara, lol89, Lynx, Majstorinho, marlostanf1eld, Maroon1946, MostarNeretva, nebeskasila, nerkolfc, Pact1921, Proximic, rukometubih23, s4mke, Shategabri, signalidunapark, Smaja, soxx, StevieG8, THEC, TofiTofita, travuljasSs, UtdBiH21, Venom, VensanKasel, Wolffire, zastitaIdentiteta, zemuntrg, zikerrz21 i 351 gost.