FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

tuzlak1987
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la tuzlak1987 » 24 nov 2014, 13:55

sarajlija je napisao/la:@ tuzlak 1987 ja sam svoje rekao i nemoj molim te se vise vracati na tu parolu ne zanima me bolan, ali isto bi zamolio da nas ne spominjete u smislu sarajlije ovo ono smijesni ste bolan, vi ste u rangu sa lesevima koji su isto digli tu parolu ali oni sa razlogom ;)

pozdrav za @ staragarda po meni jedinog normalnog ovdje ne znam mozda ih ima jos, ovo ostalo..... no coment...
Pa fazon je u tome da to lik uopste nije napisao vec neko napravio profil i napisao, a ovi iz Saffa to slikali i objavili. Momak kao napisao to na dan kad su ga ubili, pa valjda bi trebalo biti gore 4d od statusa, a ne 1 sat. A parola se dizala po Balkanu kako bi se naznacilo da treba stati u kraj tim stvarima jer ima kodeks neki. Ako ides u tucu, ne nosis noz. Opste poznato..

Batva
Kontakt:

Post Postao/la Batva » 24 nov 2014, 13:59

Ne znam je li toliko skup detektor za metal, ali je sigurno jeftiniji od ljudskog zivota. Kamo srece da se ovo moze nabaviti i parkirati na ulazima na stadion.
Ko od harama zivi, godisnje dva puta ne podrigne.

Slatinash_7
Kontakt:

Post Postao/la Slatinash_7 » 24 nov 2014, 14:01

Batva je napisao/la:Ne znam je li toliko skup detektor za metal, ali je sigurno jeftiniji od ljudskog zivota. Kamo srece da se ovo moze nabaviti i parkirati na ulazima na stadion.
kakav detektor za metal,baklja nije metalna,plastika i Bog zna sta je ono sto gori..Suzbijanje bakljada se ne moze osigurati na Westfallenu,Londonu a da se to napravi u Tuzli..Palit ce ljudi baklje kad im se bude palilo,nacin da se digne atmosfera i tako to,kad vec nemamo suta na go..
Slatina Bog i batina

Fukare Slatina i Modra blatina

Batva
Kontakt:

Post Postao/la Batva » 24 nov 2014, 14:05

Slatinash_7 je napisao/la:
Batva je napisao/la:Ne znam je li toliko skup detektor za metal, ali je sigurno jeftiniji od ljudskog zivota. Kamo srece da se ovo moze nabaviti i parkirati na ulazima na stadion.
kakav detektor za metal,baklja nije metalna,plastika i Bog zna sta je ono sto gori..Suzbijanje bakljada se ne moze osigurati na Westfallenu,Londonu a da se to napravi u Tuzli..Palit ce ljudi baklje kad im se bude palilo,nacin da se digne atmosfera i tako to,kad vec nemamo suta na go..
Nisam mislio na baklje, nego na metalne predmete, nozeve, ventile i slicne gluposti. A i za baklje zna se gdje se kriju, i zna se da policija ili security im unesu na stadion ili ih propuste.

Neka nama baklji u ovako teskom vremenu. Dadne Uprava Fukarama gratis karte da se od toga samofinansiraju, a ovi kupe baklje i nabijaju kazne klubu. Zbogom pameti, zbogom logiko...

Slatinash_7
Kontakt:

Post Postao/la Slatinash_7 » 24 nov 2014, 14:09

Pa nozevi i to se ne unosi na stadion,nikad i nije,jer ti ne treba to..Ja sam svakako protiv tog davanja karti bilo kome,grupa treba da se samofinansira ali s obzirom da svi klubovi na neki nacin finansiraju svoje grupe,ovo je nas nacin da se finansiramo a usput jeftinijim kartama privucemo svijet na stadion..Baklje su samo da znas kupljene od para pojedinaca,dakle ja uzeo jednu,onaj jednu itd itd..
Slatina Bog i batina

Batva
Kontakt:

Post Postao/la Batva » 24 nov 2014, 14:21

Ma cakije i ventili su se znali unositi na stadion. To za baklje daj Boze da se sve kupuju individualno.

Radio sam kao security, obezbjedjivali utakmice Reprezentacije na Kosevu i svega se covjek nagleda. Ja, na primjer, mogu na stadion unijeti masu toga jer znam dosta njih iz obezbjedjenja pa me, pretezno, ni ne pregledaju. Ono kako oni rade na Tusnju je zalosno i neozbiljno. Karinu bi oni meni unjeli baklju, onaj koga ja pregledam, a moze se buniti do sutra. Jucer ljudi hoce u zadnji tren da udju na stadion pa onda seru kako ce zakasniti na pocetak utakmice. Dodjes malo ranije i udjes na vrijeme, i mirna Bosna.

emirzlaTu
Kontakt:

Post Postao/la emirzlaTu » 24 nov 2014, 14:31

Batva je napisao/la:Ma cakije i ventili su se znali unositi na stadion. To za baklje daj Boze da se sve kupuju individualno.

Radio sam kao security, obezbjedjivali utakmice Reprezentacije na Kosevu i svega se covjek nagleda. Ja, na primjer, mogu na stadion unijeti masu toga jer znam dosta njih iz obezbjedjenja pa me, pretezno, ni ne pregledaju. Ono kako oni rade na Tusnju je zalosno i neozbiljno. Karinu bi oni meni unjeli baklju, onaj koga ja pregledam, a moze se buniti do sutra. Jucer ljudi hoce u zadnji tren da udju na stadion pa onda seru kako ce zakasniti na pocetak utakmice. Dodjes malo ranije i udjes na vrijeme, i mirna Bosna.
Grupa ako ce unjeti baklje,buraz gole da ih skines neces naci :D
Zlatan Nalić sin tuzlanski

Batva
Kontakt:

Post Postao/la Batva » 24 nov 2014, 14:49

emirzlaTu je napisao/la:
Batva je napisao/la:Ma cakije i ventili su se znali unositi na stadion. To za baklje daj Boze da se sve kupuju individualno.

Grupa ako ce unjeti baklje,buraz gole da ih skines neces naci :D
Znam, zato i kazem da imaju uvijek posrednike. :D

Claus
Kontakt:

Post Postao/la Claus » 24 nov 2014, 14:53

Glavno da je polusezona završena. Ništa drugo osim poraza nisam ni očekivao, ali mi je krivo što je penal odlučio utakmicu. Drukčije nam ne bi dali gol do sutra. Nisam najbolje vidio situaciju pa neću dalje ulaziti u analizu.

Od Azmira očekujem da dovede najmanje po jedno pojačanje u svakoj liniji (golmanska jedino može proći), jer bi nam se u svakom drugom scenariju mogla ponoviti 2012. A to naravno niko ne želi. Također treba otjerati najmanje 1/3 ekipe za početak, jer džaba opterećuju budžet kluba a ne daju ništa zauzvrat.

wienultras
Kontakt:

Post Postao/la wienultras » 24 nov 2014, 15:11

svako ima svoje misljenje,moje je da djafic,secerovic,mijic,bajraktarevic,salihovic skoro da nisu nista pokazali.mujkic i nije imao neke sanse za dokazivanje,radovanovic da se nije povrijedio imao bi barem jos 3,4 pogotka na kontu.
imao barem,7,8 igraca za odstrel,nemoramo ih toliko dovesti,ali dovesti,3 do 4 PRAVA POJACANJA,i pobjedama kuci ostati u ovoj odron ligi..
i da budes liga peta ti si nama centar svijeta FUKARE 87

NYKnicks Fan
Kontakt:

Post Postao/la NYKnicks Fan » 24 nov 2014, 15:22

[youtube][/youtube]

merak
Kontakt:

Post Postao/la merak » 24 nov 2014, 15:38

djulba je napisao/la:
Slatinash_7 je napisao/la:Pitanje za sve koji slijepo podrzavaate Azmira,sta ako ispadnemo iz lige a ovim tempom sigurno hocemo,sta cemo onda?
Azmir je obećao da nećemo ispast. I rekao je da ove sezone nema nikakvih ambicija. A do sada sve što je obećao je i ispunio. tako da se ja ne sikiram. A druga stvar je što ljudi hoće odmah titulu :nene:
Izjavio je to prije nego sto je najavio moguci odlazak. Nece sigurno ulagati u ekipu ako potvrdi odlazak nakon skupstine tako da i taj opstanak u ligi postaje upitno.

Apsurdno je usporedjivati evropske velikane fudbala i Slobodu kada je u pitanju bakljada. Ti klubovima ne prijeti gasenje, opstanak u ligi... nisu na raskrsnici biti ili ne biti. Nije problem kada nad na utakmicu doce 7000-8000 na utakmicu, jak derbi al ono juce je usporedjujuci nekadasnje derbije :|

Samo jos da dodam kad ne znas sta sa bakljom nakon hebene tri sekunde i ti je bacis na teren onda i nemoj paliti. B...a rece nakon bakljade sto ba pobacaste na teren tako da nije bilo planirano.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
samo Sloboda

Slatinash_7
Kontakt:

Post Postao/la Slatinash_7 » 24 nov 2014, 15:42

I samo bi da dodam,parola je uradjena za momka koji je bio ultras,navijac,volio svoj klub kao i svi mi i izboden je na kukavicki nacin od strane onih sa kojima se vi poistovjecujete.Parola je uradjena da pokazemo da nas ne zanima to sto je on Srbin,ubijen od strane Turaka,da pokazemo da smo jos jednom mentalitetom,ne primanjem na nacionalnu pricu koju vi ostali veliki Bosnjaci,Muslimani podmecete nama iznad vas u svakom smislu..Eto vam rezultati,pare,ljiljani na ogradi,eto vam vas Seher,dajte nama nasu Termoelektranu,nas kanton,nas mentalitet i sve ostalo,bit ce nam bolje 100 puta..
Slatina Bog i batina

wienultras
Kontakt:

Post Postao/la wienultras » 24 nov 2014, 15:48

vratite nam elektranu,ditu i tuzlanska piva,eto vam bakir,vehabije i cia :rol: :rol:

HerLutwoII
Kontakt:

Post Postao/la HerLutwoII » 24 nov 2014, 15:52

Sta sad bi,jel Azmir ostaje ili odlaz? Opstina je kako cujem odobrila 50.000 mjesecno,pa po tome cijenim da od Azmirove privatizacije nema nista jer da je prava musterija ne bi opstina davala novu transu uvecanu 100%.
Haman ide neki novi scenario?

wienultras
Kontakt:

Post Postao/la wienultras » 24 nov 2014, 15:54

HerLutwoII je napisao/la:Sta sad bi,jel Azmir ostaje ili odlaz? Opstina je kako cujem odobrila 50.000 mjesecno,pa po tome cijenim da od Azmirove privatizacije nema nista jer da je prava musterija ne bi opstina davala novu transu uvecanu 100%.
Haman ide neki novi scenario?
kojih crnih 50 000... :tokralju: :tokralju: :shock:
privatizacija i nije cilj,nego statut,da se zastiti moguce ulaganje.niko nece dati par miliona,i dozvoli da ga otjeraju i uzmu mu pare.

KrojcicaHills
Kontakt:

Post Postao/la KrojcicaHills » 24 nov 2014, 15:56

sta ima security :urnebes: islo nas je 10 na gostovanja po 5 specijalaca nas pretresalo i opet se unese ne pricaj bajke......... ne mogu da vjerujem sta pricas :lol: :lol:

inace ovo za parolu da se razumijemo jedno : boli nas briga ko je ko znaci ovi turci ovi srbi sta me briga..... briga me to sto je neki degen ubio momka na takav nacin.....evo dva pitanja za sve ove strucnjake...

kako su nas turci docekali kad je smo igrali tamo znaci Turska-Bih ??
Jel mislite recimo da je bila prijateljska Besiktas - Sloboda da bi oni nas docekali tamo sa cvijecem i kokicama ???

Bi normalan svijet a ovakve huligane boli k za tim....pokusali bi nas ovako hinjski napasti 99 %..... ovakvi ljudi su najveci sljam i parola i podrska nema veze sa 99 % turske koju mi poznajemo.......

emirzlaTu
Kontakt:

Post Postao/la emirzlaTu » 24 nov 2014, 15:58

Sloboda72 je objasnio oko transe iz opstine...te pare idu JU Tusanj,a ne Slobodi.I Sloboda od tih para slabe nafake vidi,neznam gdje si to procitao oko uvecanja,postavi ako ima clanak ili nesto gdje pise...bas me zanima sta je napisano.Cisto mazanje ociju od strane faraona da daje za Slobodu.

HerLutwoII
Kontakt:

Post Postao/la HerLutwoII » 24 nov 2014, 16:03

emirzlaTu je napisao/la:Sloboda72 je objasnio oko transe iz opstine...te pare idu JU Tusanj,a ne Slobodi.I Sloboda od tih para slabe nafake vidi,neznam gdje si to procitao oko uvecanja,postavi ako ima clanak ili nesto gdje pise...bas me zanima sta je napisano.Cisto mazanje ociju od strane faraona da daje za Slobodu.
Ne,ne...posebno je JU Tusanj,a FK Sloboda je nesto drugo u transi opstine. U 2014g. je FK dobio nesto preko 220.000 KM,a Tusanj je posebno imao svoju transu kao i druge javne ustanove.

emirzlaTu
Kontakt:

Post Postao/la emirzlaTu » 24 nov 2014, 16:10

HerLutwoII je napisao/la:
emirzlaTu je napisao/la:Sloboda72 je objasnio oko transe iz opstine...te pare idu JU Tusanj,a ne Slobodi.I Sloboda od tih para slabe nafake vidi,neznam gdje si to procitao oko uvecanja,postavi ako ima clanak ili nesto gdje pise...bas me zanima sta je napisano.Cisto mazanje ociju od strane faraona da daje za Slobodu.
Ne,ne...posebno je JU Tusanj,a FK Sloboda je nesto drugo u transi opstine. U 2014g. je FK dobio nesto preko 220.000 KM,a Tusanj je posebno imao svoju transu kao i druge javne ustanove.
Daj Boze,mi smo bas pisali prije neki dan o ovome,ja koliko sam skonto to je ta,jedna transa i sve pokriva i stadion i Slobodu.I nas Amerikanac se javio,i isto to mu je Azmir potvrdio da od transe od opstine ide najvise na trosak JU Tusanj,a neznatan dio para ostane za Slobodu i da bi volio da se promjeni to i uveca cifra...eh mozda je to sad ta cifra sto ti napisa 50 000 :D

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.