ništa, samo pitah u predostrožnosti, da mi neko ne nakači etiketu "feminiziran"miki_92 je napisao/la:sta fali Lani del ReyAltanamera je napisao/la:Šta mislite o muškarcima koji vole slušati Lanu Del Rey![]()
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
-
Altanamera
- Kontakt:
Re: Chat
@Otelo
Sta ima ljudi kod vas ?
Na ovoj temi nema vise ni suplje nit iceg
Sve nestalo kako je onaj @Dex krenuo na fax
Na ovoj temi nema vise ni suplje nit iceg
Sve nestalo kako je onaj @Dex krenuo na fax
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Ajmo sad zalomit neku temu.
Jel vam rodio krompir ove godine ?
Jest, 30 vreca sam istjerao iz basceBelminM23 je napisao/la:Ajmo sad zalomit neku temu.![]()
![]()
Ja bih radije da pivom zalomimo al moze i supljom
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Ma najjače kad u društvu počnete šuplju pričat, još kad neke budale koje su tu okolo navučeš da pričate ono ozbiljno i to istinu. 
Tema je propala, treba je obnoviti.Otelo je napisao/la:
Na ovoj temi nema vise ni suplje nit iceg![]()
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....
Kako se legenda zaposlio I ozenio tema je otisla u ...
Sent from my GT-I8190 using Tapatalk
Sent from my GT-I8190 using Tapatalk
DRUG NEBI TI PUNCA
Ovaj @hodza kao ona prica sa hodzom na sijelu.
Dosao hodza na sijelo i sad neka raja oko njega cuga. Kaze njemu ovaj jedan "Hodza, de drmni jednu pivu sa nama."
Kaze hodza: "Ma kakvo pivo, znate da ja ne smijem piti alkohol." Kaze ovaj, "Ma hodza, imamo mi bezalkoholno, nema alkohola, to je kao sok i djeca mogu piti."
"Ako je tako, popit cu to jedno sa vama." Dodje bezalkoholno pivo, hladno, hodza potegnu, dobar cug ono, kad ce hodza..... "Aaaaa, isto Sarajevsko."
Dosao hodza na sijelo i sad neka raja oko njega cuga. Kaze njemu ovaj jedan "Hodza, de drmni jednu pivu sa nama."
Kaze hodza: "Ma kakvo pivo, znate da ja ne smijem piti alkohol." Kaze ovaj, "Ma hodza, imamo mi bezalkoholno, nema alkohola, to je kao sok i djeca mogu piti."
"Ako je tako, popit cu to jedno sa vama." Dodje bezalkoholno pivo, hladno, hodza potegnu, dobar cug ono, kad ce hodza..... "Aaaaa, isto Sarajevsko."
Ne obra se bostan, dok sljive ne popadaju...
- ultrassa1921
- Kontakt:
pomozite gladaan sam,ima li neki fast food u Sarajevu da bi mi sada donjeli narudzbu na adresu?
Manijaci Zeljini
Ja kad sam u sao znao sam u U2 naruciti il otic do Trovacaultrassa1921 je napisao/la:pomozite gladaan sam,ima li neki fast food u Sarajevu da bi mi sada donjeli narudzbu na adresu?
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Upravo sam gledo Wrestling, i sinocni Survivor Series. Pa kakav mec ljudi dragi, ono je nevjerovatno. Dugo nesto bolje nisam pogledao. 
FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
Bosno nasa, prkosis vremenima, carstvima, zlim ljudima a istovremeno one koji te vole inspirises svojom ljepotom i snagom inata da opstanes.
Daješ nam snagu i volju da te jos vise volimo. Znaj za tebe ćemo i dalje da se borimo.
SRETAN DAN DRŽAVNOSTI.

Daješ nam snagu i volju da te jos vise volimo. Znaj za tebe ćemo i dalje da se borimo.
SRETAN DAN DRŽAVNOSTI.
ZZ
Sretan Dan drzavnosti.