Mirza Teletović
Moderatori/ce: KK_Bosna,nerminh74,CashMan
Re: Mirza Teletović
Zaredao je odličnih par utakmica. 
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Mirzu kad sluzi sut imalo nemora sve da pogodi I jos agresivan pa tesko ga ko moze zaustavit.Niad neznas sta ce da uradi sutat ili ici pod kos jer to se trazi .Hollins je prvi trener Netsa koji je to shvatio da Mirza nije samo suter nego moze ici agresivno prema kosu I biti ubitacan.
svako ima pravo na slabu uzakmicu,imao je i Mirza 
ne kazem da nema, nego da ce vjerovatno tako igrati vecinu sezonu
sumnjam ako ostane ovakva minutaza..Ima dovoljno iskustva da iskoristi priliku.Pritisak je dosta manji nego prije 2 godine kada je Mirza dosao,sada su ambicije dosta manje.
Jarane, i ove ne bi vidio parketa vise od 15 tak minuta da nije popravio odbranu, pa makar ubacivo 30baglama je napisao/la:Eto Mirza nije igrao u prvoj sezoni samo zato sto je ispadoarmin dju je napisao/la:Mislim da se Netsi trebaju rijesiti pod hitno JJ, jer vec 3 sezone je tu a nije povezao 3 utakmice na nivou kakvom se ocekuje od njega, ma koliko on bio superioran u igri 1 na 1. Em je ostario em je sporiji dosta pri sutu nego prije. Uz njega je prvi kandidat i Anderson, za kojeg brojke same govore. Pozitivna stvar za netse ove sezone je budjene derona, povratak lopeza, i naravno nas MIki, Jos nesto, koliko god Bogdanvic dobro izgledao u nekim mecevima mislim da je za jednog Rookia evropskog kalibra ipak malo previse odgovornosti ovdje, a on ima vecu minutazu nego Mirza prve sezone sto zbog konkurencije, a Bogami moramo priznati mnogo manje ispada u odbrani nego Mirza prve sezone, zbog svoje brzine, a i vjerovatno ima tu i do pozicije koju pokriva i kvaliteta igraca koje cuva.
![]()
Spomenuti Bogdanovic i brzina, moze samo neko ko ga nikad nije gledao...Momak je spor i za Euroliga standarde, odbrana nije njegov forte,i to svi znaju.
Raja ima li iko tačan podatak o broju Mirzinih poena u NBA?
Mislim da je jako blizu 1000 poena
Mislim da je jako blizu 1000 poena
Manchester United - 67 titles
Liverpool - 67 titles
Liverpool - 67 titles
961 ja mislim bas sam danas gldao to
Da te volim duša zna, draga moja BiH
Gracias, Iker! Grande Capitán! Najveći svih vremena!
Gracias, Iker! Grande Capitán! Najveći svih vremena!
Nadamo se da mu nece trebat vise od 2 meca za jubilej 
- el-fighter
- Kontakt:
Ma kakva 2 mjeseca, vec u sljedecoj utakmici ce Mirza to zaokruziti na 1000
Mirza je strasno napredovao otkako je dosao u NBA i ove sezone zaista moze biti jako bitan za Netse. Odbranu sada igra jako dobro, dok za napad ne trebamo trositi rijeci. Pokazao je da uvijek moze ubaciti 10+, bez obzira da li ga slusa sut za 3 ili ne. Na Hollinsu je samo da ima povjerenje u njega i ne izbacuje ga iz igre kada promasi 2 suta ili lose reaguje u odbrani, te da njegove minute ne daje igracu poput Plumleea. Kad vidim da Mason ulazi sa klupe umjesto Garneta, meni se zivot zgadi. Ko sve danas uzima pare
Zadnjih nekoliko utakmica Mirza je odradio jako dobro i napravio dobru podlogu za nastavak sezone. Sada treba maksimalno raditi na tome da svaku utakmicu pokusa zavrsiti sa dvocifrenim brojem poena, ako je to ikako moguce.
Mirza je strasno napredovao otkako je dosao u NBA i ove sezone zaista moze biti jako bitan za Netse. Odbranu sada igra jako dobro, dok za napad ne trebamo trositi rijeci. Pokazao je da uvijek moze ubaciti 10+, bez obzira da li ga slusa sut za 3 ili ne. Na Hollinsu je samo da ima povjerenje u njega i ne izbacuje ga iz igre kada promasi 2 suta ili lose reaguje u odbrani, te da njegove minute ne daje igracu poput Plumleea. Kad vidim da Mason ulazi sa klupe umjesto Garneta, meni se zivot zgadi. Ko sve danas uzima pare
Zadnjih nekoliko utakmica Mirza je odradio jako dobro i napravio dobru podlogu za nastavak sezone. Sada treba maksimalno raditi na tome da svaku utakmicu pokusa zavrsiti sa dvocifrenim brojem poena, ako je to ikako moguce.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Armin dju je mislio na 2 utakmiceel-fighter je napisao/la:Ma kakva 2 mjeseca, vec u sljedecoj utakmici ce Mirza to zaokruziti na 1000![]()
Mirza je strasno napredovao otkako je dosao u NBA i ove sezone zaista moze biti jako bitan za Netse. Odbranu sada igra jako dobro, dok za napad ne trebamo trositi rijeci. Pokazao je da uvijek moze ubaciti 10+, bez obzira da li ga slusa sut za 3 ili ne. Na Hollinsu je samo da ima povjerenje u njega i ne izbacuje ga iz igre kada promasi 2 suta ili lose reaguje u odbrani, te da njegove minute ne daje igracu poput Plumleea. Kad vidim da Mason ulazi sa klupe umjesto Garneta, meni se zivot zgadi. Ko sve danas uzima pare![]()
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10
- el-fighter
- Kontakt:
Do mene je, brzinski procitah, pa mi se ucini 2 mjeseca 
Velež do groba života mi moga
Kad nam igra Mirza..sutra vece ili prekosutra??
srijeda na cetvrtak
Srijeda na četvrtak u 01:00 sa 76ers-ima kod kuće .... da bi tu tekmu izgubili, moraju se ono baš potruditrobery22 je napisao/la:Kad nam igra Mirza..sutra vece ili prekosutra??
Manchester United - 67 titles
Liverpool - 67 titles
Liverpool - 67 titles
-
RealnoGledano
- Kontakt:
" onclick="window.open(this.href);return false;
http://thebrooklyngame.com/mirza-teleto ... e-matchup/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.netsdaily.com/2014/11/25/729 ... ree-agency" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.netsdaily.com/2014/11/25/729 ... ree-agency" onclick="window.open(this.href);return false;
Jedan grad, jedna ljubav!
Čovječe, odem u Češku u petak i gledaj šta sam sve propustio
Bravo Mirza
You make us proud!
Bravo Mirza
“If all else perished, and he remained, I should still continue to be; and if all else remained, and he were annihilated, the universe would turn to a mighty stranger.”
Mogla bi ih Phila namucit veceras.,nadamo se da Mirza ponovi proslu partiju...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.