Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog
Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji B
Opet ista prica,svi su nasi,samo da im se javimo i igrat ce za nas,ne pada nikom na pamet igrat za zemlju koja mu je sve dala,u kojoj je rodjen i odrasto. 
Nad tobom sunce najljepše sja
Kakvog smo selektora imali govori i ta cinjenica kada je Seo izjavio sa bi za poziv pjeske dosao do Sarajeva a vrli strucnjak mu izvrazio da onda pozuri da nebi zakasnio... Seo bi danas sa svoji nepuni 21 godina bio Svjetski prvak i igrao bi u jednoj od najjaci svabski generacija do sada.
Hvala ti Seo sto si ipak izabrao nasu i svoju domovinu.
Hvala ti Seo sto si ipak izabrao nasu i svoju domovinu.
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
Da Sušić nije dao zeleno svjetlo za Kolašinca, Begić i kompanija nikad ne bi išli po njega.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Re: Odg: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentac
Papke ko semaforVirtu4l je napisao/la:Da Sušić nije dao zeleno svjetlo za Kolašinca, Begić i kompanija nikad ne bi išli po njega.
Sent from my GT-I8190 using Tapatalk
DRUG NEBI TI PUNCA
Da da, reko mu je da neće stići ako krene pjehe.Virtu4l je napisao/la:Da Sušić nije dao zeleno svjetlo za Kolašinca, Begić i kompanija nikad ne bi išli po njega.
Šteta sto semafor nezazeleni kod Seferovica i Tankovica.
I Halilovica je zelenko vuko za kapu hahahah
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
bhsport je napisao/la:Da da, reko mu je da neće stići ako krene pjehe.
Pape je dao garancije.”U tom trenutku u razgovor se uključio i Seadov menadžer Olafs koji je upitao kakvo mišljenje o Seadu ima selektor Safet Sušić, ima li mjesta u reprezentaciji i koju bi mu pozicuju selektor dao da igra ? Rekao sam mu da je Sušić više puta javno govorio da Kolašinac ima sređene papire već bi imao nekoliko nastupa u reprezentaciji i da bi 100 % igrao u prvom timu, na svojoj prirodnoj poziciji. U razgovor se uključio i predsjednik Begić koji je ponovio da Sead ima sigurno mjesto u reprezentaciji.
Za Seferovića je njegova greška, ali ne mogu da vjerujem da mu neko pripisuje Tankovića i Halilovića? Prvi nas je izlevatio kao zadnje levatine, tj. njegov otac, a drugi nikad nije imao dilemu za koga će nastupati.bhsport je napisao/la:Šteta sto semafor nezazeleni kod Seferovica i Tankovica.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- HamburgCity
- Kontakt:
Koji konjina moraš biti da 24 sata dnevno braniš onaj promašaj od trenera!?!? I sa svakim o svemu raspravljaš!?
Idi trazi sebi neki poso i hobi mamlazu.
Gesendet von meinem iPhone mit Tapatalk
Using Tapatalk
Ne sa svakim, samo sa onima koji su od kuće ponijeli odgoj i kulturu.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
bhsport je napisao/la:Da da, reko mu je da neće stići ako krene pjehe.Virtu4l je napisao/la:Da Sušić nije dao zeleno svjetlo za Kolašinca, Begić i kompanija nikad ne bi išli po njega.
Šteta sto semafor nezazeleni kod Seferovica i Tankovica.
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Cuj on dao zeleno svjetlo? Sta je on semafor il' je selektor? Njegovo nije da daje svjetla, vec da se bori za igrace.
Celik!3,2,2.
Zaposleni gradjanin Hamburga, blago nama.HamburgCity je napisao/la:Koji konjina moraš biti da 24 sata dnevno braniš onaj promašaj od trenera!?!? I sa svakim o svemu raspravljaš!?
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Blago njemu, ne vama. Covjek je ipak zaposlen, vjerovatno ima zivot, a vi?
Provodite 16 sati na forumu, da li je moguce da neko takav ima zivot, posao, djevojku, skoluje se...?
Provodite 16 sati na forumu, da li je moguce da neko takav ima zivot, posao, djevojku, skoluje se...?
DD
Itekako je moguće.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Vjerovatno Sajo dobro plaća, čim se ima za život kraj mora. 
DD
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH
Ne pišem toliko na forumu, ali evo ja ću ti poslati sve svoje prijave i odbijenice pa me ti zaposli u svojoj firmiBurundi je napisao/la:Blago njemu, ne vama. Covjek je ipak zaposlen, vjerovatno ima zivot, a vi?
Još kad mi neki rodjak iz dijaspore kaže - trazi posao u BH Telecom, to je tvoja struka Ha Ha
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Bas cudno da je dao zeleno svjetlo za prvotimca Salkea i momka koji je mogao biti svjetski prvak, da toliko ne voli BiH. Hvala ti Safete i za to 
Armine, pomogao bih ti da mogu.
Da li si probao rad na kruzeru? Ja sam ispoštovao dva ugovora, lijepo se zaradilo
mada nije ni to dugoročno riješenje kao ni špedicija koja je aktualna sada, lahko se može do tog posla.
Da li si probao rad na kruzeru? Ja sam ispoštovao dva ugovora, lijepo se zaradilo
DD
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH
Nemam posla, ali svjetska slava je tu hahaha. Kako mi znaš ime fakat ?Burundi je napisao/la:Armine, pomogao bih ti da mogu.
Da li si probao rad na kruzeru? Ja sam ispoštovao dva ugovora, lijepo se zaradilomada nije ni to dugoročno riješenje kao ni špedicija koja je aktualna sada, lahko se može do tog posla.
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
-
Imperator98
- Kontakt:
Safet ko Godfather,napravio mu ponudu koju nije mogao odbiti...mirzatele je napisao/la:Bas cudno da je dao zeleno svjetlo za prvotimca Salkea i momka koji je mogao biti svjetski prvak, da toliko ne voli BiH. Hvala ti Safete i za to
Trenutno korisnika/ca: CAGarfia, guillermo, hurem, MostarNeretva i 38 gostiju.