Ispocetka careAsharaK je napisao/la:Izgleda da mi je baza mala. Ne mogu promjenuti to?Heller je napisao/la:Kolika ti je baza otvori tim Ashanti GoldAsharaK je napisao/la: Ja tog igraca nemam uopstr
Football Manager 2015
Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan
Re: Odg: Football Manager 2015
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
- fanatic1991
- Kontakt:
Re: Football Manager 2015
@Asharak ne mozes to na pocetku izaberes
ja sam stavio large database i opet nema nekih igraca//// vjerovatno cu ispocetka krenuti i ukljuciti sve igrace iz brazila kolumbije i tako nekih zemalja 
Vec sam se smorio jos nisam odigrao prvu utakmicu lige
samo evropske utakmice ali povrede vec lete
nemam para za fitnes trenera hahahahahahahaah 
Vec sam se smorio jos nisam odigrao prvu utakmicu lige
I dont have a singnature:(
Can i have yours?
Can i have yours?
S kime ti igrašfanatic1991 je napisao/la:@Asharak ne mozes to na pocetku izaberesja sam stavio large database i opet nema nekih igraca//// vjerovatno cu ispocetka krenuti i ukljuciti sve igrace iz brazila kolumbije i tako nekih zemalja
Vec sam se smorio jos nisam odigrao prvu utakmicu ligesamo evropske utakmice ali povrede vec lete
Ashrak takođe nađi Vitoriu u Brazilu ima neki DC u drugom timu igra za U20 Brazila doce al ce na polusezoni htjet nazad
Nullius in verba
Ja nmg ispocetka, nema sanse. Osvojio ligu i bio u grupnoj fazi EL. Sad sam evo u trecem pretkolu LP. De ako naletite na igrace ove koji mi trebaju, posaljite ih.
FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
- fanatic1991
- Kontakt:
sa zeljomHeller je napisao/la:S kime ti igrašfanatic1991 je napisao/la:@Asharak ne mozes to na pocetku izaberesja sam stavio large database i opet nema nekih igraca//// vjerovatno cu ispocetka krenuti i ukljuciti sve igrace iz brazila kolumbije i tako nekih zemalja
Vec sam se smorio jos nisam odigrao prvu utakmicu ligesamo evropske utakmice ali povrede vec lete
Ashrak takođe nađi Vitoriu u Brazilu ima neki DC u drugom timu igra za U20 Brazila doce al ce na polusezoni htjet nazad
Can i have yours?
Can i have yours?
A daaaj, nisam smio uzeti ovu bazu, NIIIIISAM!
Sacu ti ja shortlistu sastavitAsharaK je napisao/la:A daaaj, nisam smio uzeti ovu bazu, NIIIIISAM!
Zadnja izmjena: Heller, dana/u 25 nov 2014, 00:19, ukupno mijenjano 1 put.
Nullius in verba
Hajde brate, hvala.Heller je napisao/la:Sacu ti ja shortlistu sastavitAsharaK je napisao/la:A daaaj, nisam smio uzeti ovu bazu, NIIIIISAM!
sto volim vidit Samketa da se zeleni, masala 

- fanatic1991
- Kontakt:
kod mene ga lyon kupio za 100-200k nisam siguran kolikomanning18 je napisao/la:sto volim vidit Samketa da se zeleni, masala
Can i have yours?
Can i have yours?
Moji transferi u novoj sezoni 
http://pokit.org/get/?7a84648f45fe40064 ... 9b5d51.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
http://pokit.org/get/?7a84648f45fe40064 ... 9b5d51.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
" onclick="window.open(this.href);return false;
Evo ga care svi koji su kod mene imali 4+ zvjezdice
Sve ja kontam al ko ce za Okica i Benku dat 17 mil
Evo ga care svi koji su kod mene imali 4+ zvjezdice
Sve ja kontam al ko ce za Okica i Benku dat 17 mil
Nullius in verba
a i kod mene ga Porto pokupio za 350k, ja ga nisam uspio ugrabitifanatic1991 je napisao/la: kod mene ga lyon kupio za 100-200k nisam siguran koliko
- fanatic1991
- Kontakt:
ovi saudijci navalili na tvojesmnhz je napisao/la:Moji transferi u novoj sezoni
Can i have yours?
Can i have yours?
masala oparilo se. zanimljivo je to, i na proslom FMu saudijci imaju pik na nase igrace, znam da sam sigurno 4-5 igraca prodo njima u prve 2 sezonefanatic1991 je napisao/la:ovi saudijci navalili na tvojesmnhz je napisao/la:Moji transferi u novoj sezoni
http://pokit.org/get/?7a84648f45fe40064 ... 9b5d51.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;puno brate kesa za njih al sta ja znam
Ne pamtim kad sam ovako uzivao u FM-u.
Stvarno jedan od boljih, i sto mi je najdraze nisu mi se desavali nikakvi erori, bugovi i slicno.
Igram sa Celikom nasu ligu, doveo napadacki tandem Pedro Poppe ( 11 ut - 5 gol - 4 as ) - Dalibor Pandza - 13 utakmica ( 16 golova, 7 asista ). Saradnja izmedju njih 2 je nakon 15-ak utakmica strasna. Isto tako Ognjen Djelmic - 8 utakmica ( 3 gola, 9 asista ) ali je zaradio neku povredu.
Uzivajte ljudi. 
http://www.fmscout.com/a-football-manag ... ayers.html" onclick="window.open(this.href);return false; - Na ovoj stranici mozete iskopati dobrih i besplatnih igraca koji su voljni igrati nasu ligu.
PS. - Dok sam kucao ovaj post igrao sam utakmicu sa Travnikom Pandza ( 2 gola - 1 asis ), Pedro Poppe ( 1 gol - 1 asis ).
Pandza je vrhunski napadac. Za nasu ligu. 
Igram sa Celikom nasu ligu, doveo napadacki tandem Pedro Poppe ( 11 ut - 5 gol - 4 as ) - Dalibor Pandza - 13 utakmica ( 16 golova, 7 asista ). Saradnja izmedju njih 2 je nakon 15-ak utakmica strasna. Isto tako Ognjen Djelmic - 8 utakmica ( 3 gola, 9 asista ) ali je zaradio neku povredu.
http://www.fmscout.com/a-football-manag ... ayers.html" onclick="window.open(this.href);return false; - Na ovoj stranici mozete iskopati dobrih i besplatnih igraca koji su voljni igrati nasu ligu.
PS. - Dok sam kucao ovaj post igrao sam utakmicu sa Travnikom Pandza ( 2 gola - 1 asis ), Pedro Poppe ( 1 gol - 1 asis ).
„O vjernici, ako se budete Allaha bojali, On će vam sposobnost darovati pa ćete istinu od neistine moći rastaviti i preko ružnih postupaka vaših će preći i oprostiti vam. - A Allahova dobrota je neizmjerna“. (El-Enfal, 29)
pa u pm mozel se jos ko povrijedit 
ps, neki dobar mc free ili za male pare ?
ps, neki dobar mc free ili za male pare ?
-
benjamin1997
- Kontakt:
Plazonic
Kad na pocetku karijere biram biram ove zemlje, jel ih moram sve strihirati da bi mogao dobijati ponude iz klubova te zemlje? Ne kontam nikako ovo jer sam novi..
Konkretno na to mislim..
- JoseMourinho
- Kontakt:
Koje ne strikiras neće ti dolazi ponude, naravno naknadno u igri kad hoćeš možeš neku aktivirati/deaktivirati 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.