Za njih je dobro što je Huub stigao, jer će sada vjerovatno biti spašeni od ispadanja....Ali daleko su oni od Evrope, puno toga ekipi fali....A puno je jačih ekipa...Treba uzeti u obzir da su među prve 4 ekipe Wolfsburg i Gladbach, a među prve 4 ili šire gledano među prvih 6 su skoro pa planirani Leverkusen, Schalke pa i Dortmund....Onda je teško u toj gore grupi zamisliti jedan Stuttgart koji je za dvije klase slabija ekipa od svih nabrojanih....amerosm je napisao/la:Stevens je novi-stari trener VfB-a, tako da bi se slozio sa prognozom @klare-ta da ce se Stuttgart uskoro ukljuciti u borbu za pozicije koje vode u Evropu.
Bundesliga
Moderatori/ce: Monolog,ribery,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: Bundesliga
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Iako mi je Stuttgart najomraženija ekipa u bundesu očekujem da nakon odlazaka Bobića i Veha i dolaska Stevensa napuste opasnu zonu i krenu prema sredini. Za više je prerano pričati, ali u EL je moguće i kao 7-mi, to mjesto je ionako velika lutrija, mada trenutno zaostaju velikih 8 bodova.
Dolazak Stevensa me dvostruko pogađa kao haesfau drukera i unosi jednu veliku zebnju. S jedne strane vfb će izać iz bubnja za opstanak, a s druge Stevens više nije opcija za nas i na tržištu nema dobrih rješenja pa ćemo bit primorani sa Zinnbauerom prolaziti njegovo trenersko sazrijevanje. Sudba kleta nam je da se pacamo na dnu sa prgavim Streichom, antipatičnim Preetzom i žilavim jarcima, biće to za nas sezona teža čak i od prošle za koju sam mislio da ne može bit gora i da nema šanse da se više ponovi.
Dolazak Stevensa me dvostruko pogađa kao haesfau drukera i unosi jednu veliku zebnju. S jedne strane vfb će izać iz bubnja za opstanak, a s druge Stevens više nije opcija za nas i na tržištu nema dobrih rješenja pa ćemo bit primorani sa Zinnbauerom prolaziti njegovo trenersko sazrijevanje. Sudba kleta nam je da se pacamo na dnu sa prgavim Streichom, antipatičnim Preetzom i žilavim jarcima, biće to za nas sezona teža čak i od prošle za koju sam mislio da ne može bit gora i da nema šanse da se više ponovi.
I naravno prvu tekmu kod kuće igraju protiv nas. 
Umjesto da se priblize Englezima na UEFA ranglisti Bayern igra za kladionicu, dok se Schalke ponovo bruka. Nadajmo se da ce BVB i Leverkusen donekle sutra spasiti ovu sedmicu u Evropi.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
-
Pale_Companion
- Kontakt:
DFL razmatra da od sezone 17/18 jednu tekmu iz subotnjeg termina od 15:30 prebace za večernji termin ponedjeljkom 
Agieren statt reagieren
Pa da, mogla bi se svaki dan igrat po jedna utakmica, i to jedno poluvrijeme popodne a drugo navečer. Između poluvremena bila bi trosatna pauza za studijske analize prvog poluvremena, nagradne igre i nastupe zabavljača na stadionu i šamaranje reklamama gledatelja pred ekranima.
- kraljttbvb
- Kontakt:
Meni ovo ne bi bilo lose! Mislim ovo za ponedjeljak navece, a ne ledarov prijedlog
Subotom od 15:30 smorise sa bauernom, tako da bi se vise tekmi moglo uzivo na TV-u gledati.
Subotom od 15:30 smorise sa bauernom, tako da bi se vise tekmi moglo uzivo na TV-u gledati.
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
- Omerbavarac
- Kontakt:
Niko te ne tjera da gledas ES.kraljttbvb je napisao/la:
Nabavis sebi SKY i uzivas u svim mecevima i ne zalis se sto moras gledati najbolju ekipu u ligi.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- kraljttbvb
- Kontakt:
Sta ce mi SKY i ovako nemam vremena da gledam tekmeOmerbavarac je napisao/la:Niko te ne tjera da gledas ES.kraljttbvb je napisao/la:
Nabavis sebi SKY i uzivas u svim mecevima i ne zalis se sto moras gledati najbolju ekipu u ligi.
Smorise ovi vasi monopolisti, ucinise ligu skroz nezanimljivom
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
Bayer Leverkusen već i prije večerašnjeg susreta u osmini finala. Na ruku im je išao ovaj rezultat iz St. Petersburga i pobjeda Zenita....
3 bundesligaša već u osmini finala. Dortmund i i Bayer se večeras znači bore još "samo" za prvo mjesto u grupi, a naravno i za prestiž i svoj rejting....
3 bundesligaša već u osmini finala. Dortmund i i Bayer se večeras znači bore još "samo" za prvo mjesto u grupi, a naravno i za prestiž i svoj rejting....
Abteilung Attacke...
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Bundesliga
Ovo nije ni sjena one Borussije D koju ja znam. Ni sjena.
Samo im daj posjed i 100% ces pobjediti.
Samo im daj posjed i 100% ces pobjediti.
Katastrofalna sedmica za Bundesligu u Evropi...
Nadam se da ce sutra Gladbach i Wolfsburg donekle spasiti cast Bundeslige.
Razumjem donekle Bayern i BVB, ali Leverkusen i Schalke

Nadam se da ce sutra Gladbach i Wolfsburg donekle spasiti cast Bundeslige.
Razumjem donekle Bayern i BVB, ali Leverkusen i Schalke
-
Pale_Companion
- Kontakt:
Vrlo lako bi se moglo desiti da svi bundesligaši ove sedmice posaugaju u evropi ...
Agieren statt reagieren
Nije mi krivo za Salke, Dortmund i Bayern koliko za ovaj mrtvi Leverkuzen. Sreca njihova da su prosli, zamisli da im treba i oni ovako.Pale_Companion je napisao/la:Vrlo lako bi se moglo desiti da svi bundesligaši ove sedmice posaugaju u evropi ...
Šta ste se navalili na Leverkusen?
Ista je težina poraza Leverkusena kao i što je Bayerna i Dortmunda, ali Bayern i Dortmund uvijek imaju alibi.
Više sam to puta ponavljao ovdje, pa mi skoro postane dosadno, problem će uvijek biti dok se kroz istu prizmu budu posmatrali Schalke i Leverkusen na jednoj strani i na drugoj Bayern i Dortmund. Ono što urade Schalke i Leverkusen je u većini slučajeva je dovoljno. Oni odrade tu svoju ulogu trećeg i četvrtog tima....
A ako ko zaslužuje kritike ove sezone od bundesligaša u LP, onda je to Schalke. Oni su kompletnu grupnu fazu odigrali ispod nivoa. Gubili su bodove od protivnika od kojih su za klasu jači (pa možda i dvije): Sporting i Maribor. A protiv Chelsea je ok izgubiti, mislim to se može oprostiti , ali naravno ne smiješ izgubiti baš onako i to sa 0:5.
Schalke je proteklih godina u Evropi imao solidnu rolu, ali ove sezone su oni meni ispod očekivanja. Nisu na nivou protiv protivnika protiv kojih bi trebali biti. Ne smije se zaboraviti da su i kući sretno dobili Sportinga.
Leverkusen je odigrao dobro ovu grupu, prošao je dalje i bili su dosta uvjerljivi, izuzev ovih partija protiv Monaca. U obje partije protiv Francuza, falila je prvenstveno efikasnost i naivno su izgubili...Ne treba potcjenjivat ovu grupu, ova grupa je jako nezgodna...
Više sam to puta ponavljao ovdje, pa mi skoro postane dosadno, problem će uvijek biti dok se kroz istu prizmu budu posmatrali Schalke i Leverkusen na jednoj strani i na drugoj Bayern i Dortmund. Ono što urade Schalke i Leverkusen je u većini slučajeva je dovoljno. Oni odrade tu svoju ulogu trećeg i četvrtog tima....
A ako ko zaslužuje kritike ove sezone od bundesligaša u LP, onda je to Schalke. Oni su kompletnu grupnu fazu odigrali ispod nivoa. Gubili su bodove od protivnika od kojih su za klasu jači (pa možda i dvije): Sporting i Maribor. A protiv Chelsea je ok izgubiti, mislim to se može oprostiti , ali naravno ne smiješ izgubiti baš onako i to sa 0:5.
Schalke je proteklih godina u Evropi imao solidnu rolu, ali ove sezone su oni meni ispod očekivanja. Nisu na nivou protiv protivnika protiv kojih bi trebali biti. Ne smije se zaboraviti da su i kući sretno dobili Sportinga.
Leverkusen je odigrao dobro ovu grupu, prošao je dalje i bili su dosta uvjerljivi, izuzev ovih partija protiv Monaca. U obje partije protiv Francuza, falila je prvenstveno efikasnost i naivno su izgubili...Ne treba potcjenjivat ovu grupu, ova grupa je jako nezgodna...
Abteilung Attacke...
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
- Omerbavarac
- Kontakt:
Agonija Bundesligasa se nastavlja.
Sve porazi do sada a evo i Gladbach gubi.
Jel' se ikad u historiji desilo da u jednoj sedmici sve ekipe iz Bundeslige posaugaju?
Sve porazi do sada a evo i Gladbach gubi.
Jel' se ikad u historiji desilo da u jednoj sedmici sve ekipe iz Bundeslige posaugaju?
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Freiburg nadigrao VfB u prvom poluvremu, dok je Stuttgart imao vise srece nego pameti...
Mislim da ce se ove propustene prilike Freiburgu na kraju osvetiti i da ce VfB doci do nezasluzene pobjede.
Mislim da ce se ove propustene prilike Freiburgu na kraju osvetiti i da ce VfB doci do nezasluzene pobjede.
Kao sto sam napisao u svom prethodnom postu Stuttgart je iskoristio poklone Mitrovica i dosao do nezasluzene i veoma visoke pobjede.
Zao mi je Freiburga jer su oni bili ti koji su igrali, dok Stuttgart cekao greske protivnika koje su nemilosrdno kaznili, no nema se sta zamjeriti VfB-u jer cilj opravdava sredstva.
Zao mi je Freiburga jer su oni bili ti koji su igrali, dok Stuttgart cekao greske protivnika koje su nemilosrdno kaznili, no nema se sta zamjeriti VfB-u jer cilj opravdava sredstva.
- gerdmuller
- Kontakt:
Stuttgart proigrao sto i ne cudi s obzirom da ih je napustio panj Veh.
"Primili smo nekoliko zahtjeva od određenih ljudi iz cijeloga svijeta:Amerika,Arapske zemlje ... koji zele da ulazu novac u nas Bayern.Odbio sam sve.Zasto? Jer nasi navijaci to ne vole."
- Karl-Heinz Rummenigge
- Karl-Heinz Rummenigge
- BavaracZenica
- Kontakt:
U pravi momenat se vade Svabe,. sad je red na Dortmund i Werder
Kad li se Vedaga vraca, ima li ko informacije ?
Kad li se Vedaga vraca, ima li ko informacije ?
FC Bayern !!!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.