Miralem Pjanić
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog
Re: Miralem Pjanić
Pjanic je ok igrac i nikad nece biti bolji jer nema muda, vazda ce ostati princ a nikad bece postati kralj a mogao je..izgleda uplasen skoro uvjek
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
ma talenat je ali to nista neznaci u danasnjem fudbalu..plasljiv, njezan kao balerina sto je najgore umislio se kao da je MaradonaFudo je napisao/la:Pjanic je ok igrac i nikad nece biti bolji jer nema muda, vazda ce ostati princ a nikad bece postati kralj a mogao je..izgleda uplasen skoro uvjek
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Pjanić nosi broj 15 u Romi, samo da znate. Bojim se da mnogi ovdje ne znaju, jer ne znam kako drugačije objasniti postove tipa "ne igra standardno", "neće igrati" ili "sve je gori i gori u Romi".
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
- Ponos Torina
- Kontakt:
evo trolasa,ponovo napadaju

usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
- OnlyUnited
- Kontakt:
Garcia ima strasan izbor u vezi, a povratkom Kevina, jos je veca konkurencija za te pozicije. DDR je defanzivni pitbul i sigurno da ce u vecini kombinacija biti u prvom planu. Radja tehnicki potkovana radilica i vidim ga u paru sa DDR. Ostaje borba tri igraca (Keita, Pjana te Strootman za jedno mjesto).. Realno, Strootman je strasan igrac te vjerovatno bi bio neizostavni dio tima da nije ove dugorocne povrede. Opet zavisi od situacija, ali Miralem je sigurno kreativniji od pomenutog dvojca..
- Ed Woodward for Prime Minister !
i mi bi na Evropsko prvenstvo
pa sa kime majke ti mile....sve povrjedjeno a ovo sto igra ili je na klupi ili udje 3 minute da igra..

Pjanić je najbitniji igrač u ovom Rominom sistemu. Pametna procjena Garcie da ga ne troši puno po ovom minusu, ipak im slijedi derbi s Interom.
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
:Clutch je napisao/la:Pjanić je najbitniji igrač u ovom Rominom sistemu. Pametna procjena Garcie da ga ne troši puno po ovom minusu, ipak im slijedi derbi s Interom.
Ako reknes nesto negativno o malom princu, odmah si trol...ima svak pravo imati svoje misljenje a da ga nekroje mediji nego vlastite oci...pjanic je imao slifa da bude super igrac ali neuspjeva u tome i nevjerujem da ce, ali daj boze da grijesim...za njega je radja igracina
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
Pjana je poceo najvise utakmica u Romi ove sezone. Moze vala i da presjedi koju.
bas takoFudo je napisao/la:Ako reknes nesto negativno o malom princu, odmah si trol...ima svak pravo imati svoje misljenje a da ga nekroje mediji nego vlastite oci...pjanic je imao slifa da bude super igrac ali neuspjeva u tome i nevjerujem da ce, ali daj boze da grijesim...za njega je radja igracina
Radja je za njega StrootmanFudo je napisao/la:za njega je radja igracina
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
Mesi je Mesi pa uvjek igra i nikad se ne stedi,a tako ni sve ostale fudbalske marke od igraca.
Najgora suplja mi je kad neki kazu stedi ga trener ovo ono.
Ovaj nas Pjanic na zalost nema kuveta odnosno snage ili moci da igra standardno sve tekme.
To se vidi iz aviona a to najbolje i njegov trener zna.
To sto mi gledamo subjektivno i nasim ocima i emocijama,pa i ja jbg.to je druga stvar.
Nadajmo se da cemo ga gledati protiv Intera.
Najgora suplja mi je kad neki kazu stedi ga trener ovo ono.
Ovaj nas Pjanic na zalost nema kuveta odnosno snage ili moci da igra standardno sve tekme.
To se vidi iz aviona a to najbolje i njegov trener zna.
To sto mi gledamo subjektivno i nasim ocima i emocijama,pa i ja jbg.to je druga stvar.
Nadajmo se da cemo ga gledati protiv Intera.
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Ne možeš Messija i Ronalda porediti sa drugim igračima kada je konstantno igranje u pitanju. Prvo, riječ je o dva igrača koja su ubjedljivo najbolja na dunjaluku, a drugo - oni su brendovi. Njihovo neigranje znači ogroman gubitak novca za Nike/Adidas, a da ne govorim kako to izgleda ljubiteljima fudbala. Jednostavno, oni se ne rotiraju. Pogledaj zato Iniestu, Xavija i vidjet ćeš da oni budu na klupi za rezervne igrače. Rotacija je sveprisutna u modernom fudbalu. Ipak u sezoni odigraš 50+ utakmica (samo klupskih), pa je logično da te umor sustigne. Taj isti umor bude krivac za nešto slabiju formu koja svakog igrača kad tad pogodi u toku sezone. Niko nije mašina.sedra je napisao/la:Mesi je Mesi pa uvjek igra i nikad se ne stedi,a tako ni sve ostale fudbalske marke od igraca.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Mislim da debelo pretjerujete.. Upravo slušam neutralne eksperte i njihove analize. Kažu da je Pjanic ove sezone najbolji Romin igrač i najperspektivniji!!!
Sent from Angelina's bed
Sent from Angelina's bed
- Goalgetter
- Kontakt:
Za njegovu klubsku karijeru se ne brinem, tu je odlican. Ali kad pogledamo kako igra u reprezentaciji, tu je vec druga strana price, nazalost..
Cuj ne poredim Mesija i Pjanica,nema govora.Ali konstantnost igranja za mladog igraca pout Pjanica je vazna,narocito za dokazivanje u Ligi Sampiona.
Ova vecerasnja utakmica je itekako vazna za Romu da bi se izostavio tako vazan igrac poput Pjanica.
Znaci da je nesto drugo u pitanju.Nadam se da grijesim.
Ova vecerasnja utakmica je itekako vazna za Romu da bi se izostavio tako vazan igrac poput Pjanica.
Znaci da je nesto drugo u pitanju.Nadam se da grijesim.
Da, baš se sad vidi ko je šta iliti ko je u pravu, a ko nije. Previše ste se digli sa Pjanićem, naš je, dobar je, ali top5, top10 i slično vam nikako ne pije vodeAllGunsBlazing je napisao/la:Sad se tek vidi sta je Virtual, isto kao i ovi ovdje. Ovo nije kritika, ovo je smijesno. Ovo su pravi neprijatelji drzave, ovi su oni sto se prave pametni.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Fakat je propo, s 18 bio medju najvecim talentima na svijetu sada u 25. godini grije klupu u klubu iz mrtve Italije. I dalje je medju nasim najboljim reprezentativcima, ali Dzeki, Misimovicu, Salihamidzicu nazalost nije ni do koljena.
Steta.
Steta.
Hahaha fakat niste normalni, Pjanic je trenutno nas najbolji igrac. Uz Gervinha najbolji/najkorisniji igrac Rome. To sto je vcrs bio na klupi, pa razmislite malo prije nego pocnete pisati gluposti. Vidjeli ste da je Roma igrala defanzivno, da je cekala kontre, u veznom redu su trebali igraci defanzivno orijentisani, a vec za vikend igra se i sa Interom, Garsija rotira igrace. Ne zasluzujemo mi Pjanica Bgm, ni kao fudbalskog znalca ni kao covjeka.
embrace the chaos
Trenutno korisnika/ca: Goalgetter, LeCoq, MehofromTurinja, Shategabri i 52 gosta.