Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Edin Džeko
Zmajica dominira

- DragonGirl
- Kontakt:
Ah, moram se braniti sama, kad nema nikog drugog.
Šalim se naravno
hvala momci! 
Bas diplomatski. Kako fino sve rece a da se ne zamjeri ni sa kim.AgentttB je napisao/la:Diplomatski je to kapiten odradio.
Izmedju redova rece da smo imali srece sto smo se plasirali na SP, ali ipak zahvali Papetu. (na toj sreci
Svejedno. Fina poruka, svakako smirujuca.
I ja vjerujem da se moze. Sa jos 15 bodova se moze proci. Nije nemoguce uzeti sve osim Belgije. A uzeti i Belgiju je vec ovisno od vise stvari, ko sve igra, koliko srece imamo i tako to.
Moze se uzeti i Belgija. Nisu oni nikakav bav bav. Pa sta ako daju dva, zabicemo mi cetiri....kad smo kompletni jesmo u stanju zabiti jim cetiri.
dobre guzove ima Belma
stvarno ostat u ovakoj jadnoj ekipi Shitya
Edine bjezi i zavrsi karijeru u pravom klubu 
Ono penala vidjelo nije. Cisto simuliranje sudija im poklonio penal i jos iskljucio Benatiu i opet nista. **** Shitty
A Njemacka masina radi i sa 10 igraca i jos kada su vec izborili prvo mjesto u grupi. Veliki respekt za Bayern

sreca pa Edin neigra..sad bi se sve slomilo po njemu

Kako ba nije penal? Da ga Benatia nije srusio, kepec bi bio 1 na 1 sa golmanom. Zato je dobio crveni. Benatia bas glup ispo.Ajax je napisao/la:Ono penala vidjelo nije. Cisto simuliranje sudija im poklonio penal i jos iskljucio Benatiu i opet nista. **** Shitty![]()
A Njemacka masina radi i sa 10 igraca i jos kada su vec izborili prvo mjesto u grupi. Veli respekt za Bayern
![]()
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
Kepec je simulirao penal nije bilo kontakta dovoljnog za suditi penal. Go Bayern !!!!!!!!
- Goalgetter
- Kontakt:
Ono je bio cist penal druze. 
Ma neznam meni je izgledalo ko penal. Anyway, iako inace u BL navijam za Borusiju, veceras svim srcem uz Bayern. Pogotovo sto je i Edin povrijeden i ne igra.Ajax je napisao/la:Kepec je simulirao penal nije bilo kontakta dovoljnog za suditi penal. Go Bayern !!!!!!!!
Koliko sam ja vidio iz snimka kontakt je bio minimalan a Aguero je simulirao kao i inace a sada bas nisam vidio kontakt igraca Bayerna. Neka neko potrazi neki snimak akcije pa da diskutujemo.Goalgetter je napisao/la:Ono je bio cist penal druze.
Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 25 nov 2014, 21:54, ukupno mijenjano 1 put.
Najbolji moguci scenario. Pobjeda Cityja a onda u Rimu X (uz poraz CSKA u Minhenu)
U tom slucaju imamo Dzeku u LP a Pjanica u EL. Win-Win situacija.
U tom slucaju imamo Dzeku u LP a Pjanica u EL. Win-Win situacija.
kepec je ceko da ga samo dodirne i onda maestralni pad
kakav penal
zuti za kepeca 
- DragonGirl
- Kontakt:
Čini mi se da se Milner prilično trudi večeras, ovo sve ostalo od noge do noge, njihov tipičan stil igre, ko da imaju njega i 9 Lulića, nigdje pravog centaršuta ni na mapi. 
Penal je bio ne cist, nego precist...samo sto je meni bezveze kada sudije daju igracu jos i crveni karton...dosta je sto si mu dao penal...zadovolji se zutim 
Zna li se kada ce Edin biti u konkurenciji...sad za vikend, ili?
Ja koliko sam cuo on je mjesec dana out a prosle su 2 1/2 sedmice. Znaci mozda i ovaj, ali bi definitivno trebao biti fit iduci vikend.hurem je napisao/la:Penal je bio ne cist, nego precist...samo sto je meni bezveze kada sudije daju igracu jos i crveni karton...dosta je sto si mu dao penal...zadovolji se zutim