FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- Evolution87
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Joj sta vam radi ovaj ado, na svaki njegov post se upeca bar 5 likova 
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
Protic po meni nije dobio pravu sansu, a misljenja sam da je kvalitetan fudbaler. Jednostavno, Puzigaca se nametnuo ovu sezonu i za Protica u ekupi nije bilo mjesta. Ne bih volio da ode sad, bolje da prodje ove sad pripreme i da Meho vidi na cemu je sa njim.
"Znaš kako ti je to - rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju"
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Mi jednostavno moramo imati dobrog lijevog beka. Puzigaca je strasan naprijed, vjerovatno i najbolji u ligi. To sam govorio i prije Europe i Lige kad ga je 90% foruma tjeralo.
Fazon je sad sto je tanak nazad i nekada ne moze da isprati igraca nazad jer kao da mu jednostavno nestane snage. Ako mislimo biti ozbiljni u Europi moramo imati kompletnog lijevog beka, moje neko skromno misljenje...
Fazon je sad sto je tanak nazad i nekada ne moze da isprati igraca nazad jer kao da mu jednostavno nestane snage. Ako mislimo biti ozbiljni u Europi moramo imati kompletnog lijevog beka, moje neko skromno misljenje...
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
On ce sada u januaru tacno biti godinu dana tu KOUADIO i jos nikad nije dobio papire?? Znaci 12 plata , a ni minute nije ubiljezio ... U vas neko u administraciji bas zakazao

@ljiljane
Ima smisla to što pišeš, ali razloge loše defanzive kod Puzigaće možemo tražiti u njegovom konstantnom zujanju u ofanzivu (bar kod Džene) i tu je gubio snagu, jer nije on neki "plućni kapacitet". Od kako je Meho tu kada ga je malo više orijentisao ka defanzivi, nije toliko loš a i gore bude od koristi.
Protić zaista nije dobio pravu priliku, u ono malo što je igrao bilo je toplo hladno. Vjerujem da on može biti taj "pravi bek".
A definitivno treba priključiti i nekog mlađeg, Rastoder igra tu poziciju ako se ne varam. A ne znam šta ćemo sa Hreljom
, do kad on ima ugovor?
P.S. Nemojte se paliti na postove ovih padobranaca.
Ima smisla to što pišeš, ali razloge loše defanzive kod Puzigaće možemo tražiti u njegovom konstantnom zujanju u ofanzivu (bar kod Džene) i tu je gubio snagu, jer nije on neki "plućni kapacitet". Od kako je Meho tu kada ga je malo više orijentisao ka defanzivi, nije toliko loš a i gore bude od koristi.
Protić zaista nije dobio pravu priliku, u ono malo što je igrao bilo je toplo hladno. Vjerujem da on može biti taj "pravi bek".
A definitivno treba priključiti i nekog mlađeg, Rastoder igra tu poziciju ako se ne varam. A ne znam šta ćemo sa Hreljom
P.S. Nemojte se paliti na postove ovih padobranaca.
tako se prica da bi mogao dobiti sporazumni raskid, al kada smo mi kao klub u pitanju zadnjih godinua dana te mahalske i nisu pile vodu, al otom potom !!!aleksandar_veliki je napisao/la:Protic ima jos godinu i pol ugovora, tako da doista ne znam odakle informacije da odlazi. Mahala ili nesto zvanicno?aS_Roma je napisao/la:da kontaktiran je, a protic odlaziworchester je napisao/la:cuo sam pricu da je mali subic iz borca u nekim planovima da se dovede.
Istina za Vedrana !!! 1946 !!!
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015, 2018/2019, 2019/2020
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014, 2018/2019, 2020/2021
Superkup - 1996/1997
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015, 2018/2019, 2019/2020
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014, 2018/2019, 2020/2021
Superkup - 1996/1997
Ima se moze seBuba00 je napisao/la:On ce sada u januaru tacno biti godinu dana tu KOUADIO i jos nikad nije dobio papire?? Znaci 12 plata , a ni minute nije ubiljezio ... U vas neko u administraciji bas zakazao![]()
Rijetko sta pisem vise citam ovaj forum,al mi nije jasno kako pojedinci padaju na debila kao sto ovaj ado1921??
Vec dugo pratim sta on pise i u njegovim postovima neces nista naci osim pljuvanje po Sarajevu. Ne znam kako ne mozete bukvalno samo da preskocite njegov post i nastavite dalje pisati. Ima svoju temu veliko zeljeznicara i neka kaki na toj temi.
Fakat nisam mogao da ovo ne napisem.
Vec dugo pratim sta on pise i u njegovim postovima neces nista naci osim pljuvanje po Sarajevu. Ne znam kako ne mozete bukvalno samo da preskocite njegov post i nastavite dalje pisati. Ima svoju temu veliko zeljeznicara i neka kaki na toj temi.
Jesu li sudije dobili upustvo za sviranje penala,ako je tako proglasite Sarajevo zvanično za prvaka Bosne.

-
bordobijeli
- Kontakt:
dobar je zikoZiko je napisao/la:Jesu li sudije dobili upustvo za sviranje penala,ako je tako proglasite Sarajevo zvanično za prvaka Bosne.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
To Ziko klekni nam. 
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Neki vole da se sa njim napucavaju i nasjedaju na njegove provokacije, da imamo normalnog admina odvano bi bio banovan. Al posto nemamo samo na ignore i rijesena stvar.xbox je napisao/la:Rijetko sta pisem vise citam ovaj forum,al mi nije jasno kako pojedinci padaju na debila kao sto ovaj ado1921??
FC Bayern München - Mia San Mia
FK Sarajevo - zauvijek pitar
FK Sarajevo - zauvijek pitar
Ma sta ce ado da mu zeljo valja,bio bi na svojoj temi ... Ali sta ce tamo kad se objave 2 posta sedmicno od kad smo ih silovali na grbavici..vise mu se svidja veliki klub sa koševa ..
Nije još sigurno, ali 99% da će doći do sporazumnog raskida ugovora. Mi nismo zadovoljni njegovim partijama, on nije minutažom.aleksandar_veliki je napisao/la:Protic ima jos godinu i pol ugovora, tako da doista ne znam odakle informacije da odlazi. Mahala ili nesto zvanicno?aS_Roma je napisao/la:da kontaktiran je, a protic odlaziworchester je napisao/la:cuo sam pricu da je mali subic iz borca u nekim planovima da se dovede.
-
karabaja_sa
- Kontakt:
Kojim partijama? Protiv Borca bio ponajbolji, ja ne znam gdje je jos igraoMi nismo zadovoljni njegovim partijama
-
fcsforever
- Kontakt:
Kako rekose nije zadovoljan minutazom a vecu kod nas ne moze dobiti.
Neki dan je na TV Alfa u emisiji Sportska scena bio jedan navijač Sarajeva, koji se bavi statistikom Kluba, pa bih molio nekoga ukoliko je u mogućnosti da tu TV emisiju postavi ovdje.
Tražio sam po netu, al' nisam mogao pronaći.
Unaprijed Hvala
Unaprijed Hvala
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".
- FernandoVela1946
- Kontakt:
" onclick="window.open(this.href);return false;avlami97 je napisao/la:Neki dan je na TV Alfa u emisiji Sportska scena bio jedan navijač Sarajeva, koji se bavi statistikom Kluba, pa bih molio nekoga ukoliko je u mogućnosti da tu TV emisiju postavi ovdje.
Unaprijed Hvala
E'o brate.
Šta hoće družina sa uske pruge, kraj dvije titule iz bivše Juge?
Hvala!
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".
nije budala da se razilazi ako ima ugovor jos 1,5 god. normalno da ce traziti pare. on ionako ne moze nigdje igrati da bi ga brinula minutaza.marooni87 je napisao/la:cuo sam pricu da je mali subic iz borca u nekim planovima da se dovede.
da kontaktiran je, a protic odlazi
Protic ima jos godinu i pol ugovora, tako da doista ne znam odakle informacije da odlazi. Mahala ili nesto zvanicno?
Nije još sigurno, ali 99% da će doći do sporazumnog raskida ugovora. Mi nismo zadovoljni njegovim partijama, on nije minutažom.