otpala bi ti cunahabib je napisao/la:Sta bi se desilo kad bi kometa velicine naprimjer nju yorka pala u jadransko more ili u neki okean ili u jablanicko ili boracko jezero bil svjet poplavio ?
Najveće svjetske misterije
Moderator/ica: insider
Re: Najveće svjetske misterije
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Meni je misterija kako svaki put pojedem pecenjak i izbacim ga iz sebe u istom obliku. Pokusavam ga dobro sazvakati, ali jok, nece se svari, pa nece...
Ko od harama zivi, godisnje dva puta ne podrigne.
http://www.buzzfeed.com/daves4/the-univ ... scary?bffb" onclick="window.open(this.href);return false;
pregledat
pregledat
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Jesmo sitni...
A onde znači poredili Zemlju, eh sad uzmi kolika je Bosna spram planete eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeemuamerc je napisao/la:Jesmo sitni...
Kada pogledam koliki smo mi a koliki je svemir sjetim se one izjave "Zastrašuju me obje izjave ili da smo sami u svemiru... ili da nismo"
1953, 1971, 1973, 1976, 1977, 1978, 1989, 1990
Nek mi neko objasni kako skidam torrent brzinom 450kb/s, gledam Romu u HD-u te imam jos 3 taba aktivno otvorena sa brzinom neta od 524kb/s i to sve bez stopanja ?
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
@BenjooJutub , ako imas jos neku slicnu kao prethodnu pricu , okaci ovde obavezno ! 
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....
muamerc je napisao/la:Jesmo sitni...
http://htwins.net/scale2/" onclick="window.open(this.href);return false;
imaš i ovo, najveći i najmanji objekat i sve imeđu
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Tema je vrh. Morao sam se i upisati i ubuduće će se ova tema provjeravati odmah poslije Željine
I mene interesuje kakvih života ima sve na ovom svijetu, u dubinama okeana itd. A što se tiče vanzemaljaca iskreno ne vjerujem da oni postoje, ali ako me jedna rečenica natjerala na razmišljanje što sam pročitao večeras, to je bila ona u fazonu ne znam šta me je više uplašilo, pomisao da nismo sami u svemiru ili da pak jesmo..
I mene interesuje kakvih života ima sve na ovom svijetu, u dubinama okeana itd. A što se tiče vanzemaljaca iskreno ne vjerujem da oni postoje, ali ako me jedna rečenica natjerala na razmišljanje što sam pročitao večeras, to je bila ona u fazonu ne znam šta me je više uplašilo, pomisao da nismo sami u svemiru ili da pak jesmo..
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!
Razmili malo ako ima milione galaksija, a u jednog galeksiji milioni zvijrzda, planeta i cega sve nepoznatog ... zar nije glupo da je samo nas planet naseljen raznolikim zivotom ?shzna je napisao/la:Tema je vrh. Morao sam se i upisati i ubuduće će se ova tema provjeravati odmah poslije Željine![]()
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Jednom sam slušao jednu priču kako čovjek objašnjava to postojanje života u svemiru, kaže planeta zemlja je kao jedna soba u praznoj zgradi koja se nalazi u bloku zgrada čije prozore ne vidimo, mi još nismo u stanju da izađemo iz sobe (aludirajući na to da nismo otišli ni na jedan drugi planet, ako ne računamo ove robote koje šaljemo) a prozore zgrada ne vidimo, i zaključujemo da je čitav grad prazan jer ne vidimo svjetla, vjerovatno vani negdje postoji život jer po zakonu velikih brojeva ne postoji šansa da u tako velikoj galaksiji nigdje ne postoji život, mi smo vidjeli koliko planeta ? mi sa sigurnošću ne možemo govoriti ni da u našem Sunčevom sistemu nema života na drugim planetama, okolne planete predpostavljamo da nema, ali pogledajte brojku samo u mliječnom putu predpostavlja se da nema manje od 200 milijardi planeta a neke procjene govore o mnogostruko većim brojevima, samo je pitanje da li će se tehnologija ikada razviti i da li ćemo biti u stanju da otkrijemo to jer govorimo o velikim udaljenostima, ako govorimo o planetama koje su udaljene 100 svjetlosnih godina to je daleko, a ove bliže pitanje je da li u blizini ima išta naseljeno, naš um i spoznaja nije dovoljno razvijena pa ni percepcija o svemiru, veličini i vremenu, najveća brzina koju mi danas imamo je brzina svjetlosi, a to je u razmjerima svemira i dalje presporo, jer ako bi teoretski mogli putovati brzinom svjetlosti opet bi nam trebala cijela vječnost da nađemo neki drugi život u svemiru.
Postoji drugi način a to je da neko nađe nas, neka naprednija civilizacija koja ima neke spoznaje koje mi nemamo, a opet tu se postavlja pitanje možda neko već zna o nama ali jednostavno im nismo zanimljivi jer nismo na dovoljno visokom stepenu razvijenosti da bi im bili zanimljivi i za šta jer možda u našoj galaksiji ima na hiljade planeta gdje žive civilizacije kao naše, koje krckaju ugalj prave neke betonske zgrade igraju neke fudbale...
I na kraju, treća varijanta, možda su vanzemaljci već tu i možda su uistinu blizu a da nismo ni svjesni njihovog postojanja, možda su "iza brda" tko zna, i pitanje da li ću za svog života ikada to saznati jer kao što je zemlja kap u moru planeta, tako je i naših 60-80 godina kap u moru vremena, hiljada i hiljada godina koje su protekle i koje tek treba da proteknu...
Postoji drugi način a to je da neko nađe nas, neka naprednija civilizacija koja ima neke spoznaje koje mi nemamo, a opet tu se postavlja pitanje možda neko već zna o nama ali jednostavno im nismo zanimljivi jer nismo na dovoljno visokom stepenu razvijenosti da bi im bili zanimljivi i za šta jer možda u našoj galaksiji ima na hiljade planeta gdje žive civilizacije kao naše, koje krckaju ugalj prave neke betonske zgrade igraju neke fudbale...
I na kraju, treća varijanta, možda su vanzemaljci već tu i možda su uistinu blizu a da nismo ni svjesni njihovog postojanja, možda su "iza brda" tko zna, i pitanje da li ću za svog života ikada to saznati jer kao što je zemlja kap u moru planeta, tako je i naših 60-80 godina kap u moru vremena, hiljada i hiljada godina koje su protekle i koje tek treba da proteknu...
Re: $: Najveće svjetske misterije
Odlicna prica. Za ovo treba posebna tema, horor price... Jednostavno nisu misterije niti teorije zavjere jel mozes 100% tvrditi da su izmisljenje... Nikada nisam znao da pripovjedam a uvjek tako ima neko u drustvu sto ih lepo prica. Nista ljepse nego kada uz logorsku vatru ovako kasno negdje u sumi kada se svi vec smore od pica i rostilja pocnu ove price.. A cke se pripiju uz tebe od straha, pa ih posle pratis do grmlja da piske posto ne smiju same.Tribalian je napisao/la:@BenjooJutub , ako imas jos neku slicnu kao prethodnu pricu , okaci ovde obavezno !
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
Re: $: Najveće svjetske misterije
Nek otvori neko, uvjeren sam da ovi stariji forumasa imaju tih pricaGunner4 je napisao/la:Odlicna prica. Za ovo treba posebna tema, horor price... Jednostavno nisu misterije niti teorije zavjere jel mozes 100% tvrditi da su izmisljenje... Nikada nisam znao da pripovjedam a uvjek tako ima neko u drustvu sto ih lepo prica. Nista ljepse nego kada uz logorsku vatru ovako kasno negdje u sumi kada se svi vec smore od pica i rostilja pocnu ove price.. A cke se pripiju uz tebe od straha, pa ih posle pratis do grmlja da piske posto ne smiju same.Tribalian je napisao/la:@BenjooJutub , ako imas jos neku slicnu kao prethodnu pricu , okaci ovde obavezno !Ihhh tada bude svasta...
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Nego, vanzemaljci su tu. Bili su, jesu i ostat ce
Najzad nek se u jednoj galaksiji javi samo jedna oblik zivota i to je pun qrac oblika zivota
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
- firefirefirely
- Kontakt:
filip13 je napisao/la:http://www.sadaznate.com/svijet/video-k ... iznakinje/
- Donnie Darko
- Kontakt:
http://www.freemaptools.com/tunnel-to-o ... -earth.htm" onclick="window.open(this.href);return false;
Jest ovo fora
Kad se sjetim kad smo mi ko djeca ispred zgrade pricali sta bi bilo kad bi kopali rosu (za klikere) do kraja, gdje bi izasli. Ja debil konto da bi ispo u svemir kad bi kopo dovoljno duboko
A kasnije kad su mi rekli da je zemlja okrugla uvijek sam mislio da bi izaso u Kini
Nikad ne bi pogodio gdje bi ustvari izaso, bas sam se iznenadio kad sam vidio
Jest ovo fora
Kad se sjetim kad smo mi ko djeca ispred zgrade pricali sta bi bilo kad bi kopali rosu (za klikere) do kraja, gdje bi izasli. Ja debil konto da bi ispo u svemir kad bi kopo dovoljno duboko
http://forum.sportsport.ba/viewtopic.php?f=43&t=9273" onclick="window.open(this.href);return false;
evo tema, valjda može
evo tema, valjda može
To svi misle, zbog nekog crtanog ja mislimDonnie Darko je napisao/la:http://www.freemaptools.com/tunnel-to-o ... -earth.htm
Jest ovo fora![]()
Kad se sjetim kad smo mi ko djeca ispred zgrade pricali sta bi bilo kad bi kopali rosu (za klikere) do kraja, gdje bi izasli. Ja debil konto da bi ispo u svemir kad bi kopo dovoljno dubokoA kasnije kad su mi rekli da je zemlja okrugla uvijek sam mislio da bi izaso u Kini
![]()
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Eh... znači iz Španije bi se moglo prokopati do Novog Zelanda, mi bismo u okean uletili, sa razlogom znači kažemo da su Novozelanđani na drugom kraju svijeta 
- Donnie Darko
- Kontakt:
Ljudi bukvalno na drugom kraju svijeta od nas, i opet nam uspiju sjebat SPSGD53 je napisao/la:Eh... znači iz Španije bi se moglo prokopati do Novog Zelanda, mi bismo u okean uletili, sa razlogom znači kažemo da su Novozelanđani na drugom kraju svijeta
Ja iskreno ne znam kako su odredili ovaj drugi kraj svijeta
. Jel paralelno , dijagonalno, kako li 
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Trenutno korisnika/ca: enobarca, Giuseppe1, MaroonBjelave, nerkolfc i 15 gostiju.