HKK Široki
Moderatori/ce: CashMan,nerminh74,ultrasstyle_tz
Re: HKK Široki
Jel ostaje longin, jel to ptvrđeno???
na probi je.ali po onom sto cujem..mlogo dobar je...šampioni je napisao/la:Jel ostaje longin, jel to ptvrđeno???
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
ma dobar je brane igrač, cuo sam da ce doći još neko provjereno ime, jel znaš o kome se radi?
- Barney Stinson
- Kontakt:
eto zavrsena i ova sezona nlb lige na kraju poraz od partizana iako mislim da smo ovo morali pobjediti
... moje neko vidjenje je da smo mogli imati 2 -3 pobjede vise tu prije svega mislim na ovaj helios
i poneku jos iz one crne nase serije ali i 11 pobjeda je sasvim dosta... sad prvenstvo ova ekipa i jos 1-2 pojacanja i mislim da imamo velike sanse iako igokea se pojacala a i bosna sa ovom vcrs pobjedom dobiva krila tako da ce biti teze ali opet pokazali smo da mozemo i da imamo dobru ekipu a prije svega dobar sklad u ekipi... i na kraju da napomenem da imamo MVP-a nlb lige

19 - ђ - 11
HKK Široki - Sportski ponos Hercegovine
Navijaci zvezde prizeljkuju jednog vaseg igraca

Masona...mogu ga oni prizeljkivat kolko oce...kad neamju para..Mason ostaje ovdje..The Game je napisao/la:Navijaci zvezde prizeljkuju jednog vaseg igraca![]()
![]()
![]()
![]()

on ide sljedeće sezone u cedevitu ili cibonu ako dođe do spajanja cibone i cedeviteKevin je napisao/la:Masona...mogu ga oni prizeljkivat kolko oce...kad neamju para..Mason ostaje ovdje..The Game je napisao/la:Navijaci zvezde prizeljkuju jednog vaseg igraca![]()
![]()
![]()
![]()

- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
'ta ce se oni spajati, ne znam tko mi je antipaticniji od njih dvoje. :p Mijenjao bi titulu ove godine da smo ove jadnike vitaminske gore dobili unatoc sucima i Cibonu ovdje. :p
...Život za Široki...
nadrastao je on Cedevitu i ovu ligu, a sigurno će u Cibonu, koja ima para ko puderakošarkaš je napisao/la:on ide sljedeće sezone u cedevitu ili cibonu ako dođe do spajanja cibone i cedeviteKevin je napisao/la:Masona...mogu ga oni prizeljkivat kolko oce...kad neamju para..Mason ostaje ovdje..The Game je napisao/la:Navijaci zvezde prizeljkuju jednog vaseg igraca![]()
![]()
![]()
![]()

- Barney Stinson
- Kontakt:
ako štembo i puljko ostanu i dogodine biti ce veselo, vidim trica pomaknuta za pola metra dalje pa ce doci na svoje 

19 - ђ - 11
Masona...mogu ga oni prizeljkivat kolko oce...kad neamju para..Mason ostaje ovdje..
[/quote]
on ide sljedeće sezone u cedevitu ili cibonu ako dođe do spajanja cibone i cedevite
[/quote]
nadrastao je on Cedevitu i ovu ligu, a sigurno će u Cibonu, koja ima para ko pudera
[/quote]
za strance ima....gordon je dobio svaki cent, a kamoli euro....

on ide sljedeće sezone u cedevitu ili cibonu ako dođe do spajanja cibone i cedevite

nadrastao je on Cedevitu i ovu ligu, a sigurno će u Cibonu, koja ima para ko pudera

za strance ima....gordon je dobio svaki cent, a kamoli euro....
Nenad Markovic & Drazen Petrovic
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
- Barney Stinson
- Kontakt:
evo kaze suton da nema vise pojačanja, sto mi je malo čudno... i da sutra dobivamo novog generalnog sponzora

19 - ђ - 11
na stranicama košarkaskog saveza BIH pise KK "Široki TT Kabeli"?! wtf?
ponosna moja je zemlja HERCEGOVINA!!
- Barney Stinson
- Kontakt:
vjerovatno je to taj novi sponzor...
19 - ђ - 11
wtf.okle TT kabelim lova da budu glavni sponzor sirokom...nism mislo da su tako jaka firma,ili se nama za male pare moze biti glavni sponozr 

Nešto baš i nemam snage pisati na ovom forumu zbog tradicionalne pristranosti spram glavnog grada ali nitko se od vas ne osvrnu na današnji tekst kad nas ubaciše u isti koš sa ovom za NLB prilike jadnom i tužnom Bosnom . Mislim može bosna postat prvakom države ali u jedan tekst stavit MVP-a NLB lige i ekipu sa 11 pobjeda sa Kojadinovićem i Bosnom je licemjerno , neumjusno , šarlatanstvo..........jednog novinara tj.uredništva koje to objavljuju.
104-77 , da je malo nije malo , da je puno pa puno je , da je previše pa i nije previše .
primjetio sam to.... srpski mediji stavljaju zvezdu u sredinu tabele sa omjerom 11-15,istim kao i mi, a eto za ove smo na dnu zajedno s bosnom i heliosom koji imaju 6-20...smijesno, al eto sto kazes nemam snage raspravljati sekksiroki je napisao/la:Nešto baš i nemam snage pisati na ovom forumu zbog tradicionalne pristranosti spram glavnog grada ali nitko se od vas ne osvrnu na današnji tekst kad nas ubaciše u isti koš sa ovom za NLB prilike jadnom i tužnom Bosnom . Mislim može bosna postat prvakom države ali u jedan tekst stavit MVP-a NLB lige i ekipu sa 11 pobjeda sa Kojadinovićem i Bosnom je licemjerno , neumjusno , šarlatanstvo..........jednog novinara tj.uredništva koje to objavljuju.
- Barney Stinson
- Kontakt:
a ne vjerujem da su to bas neke male pare, jer jbga nosis njihovo ime uz svoje kroz citavu sezonu a ocito imaju novce otidji malo na njihovu stranicu pa procitaj ulaganja kolika su im u taj posao... ako su to oni taj novi sponzor a sve su ti prilike da jesu... a sto se tice ovog teksta tek sam ga sad procitao i malo je nerealan sto se tice nas ali eto ovaj sto je pisao valjda nije gledao na pobjede nego na poredak a 10 mjesto nase od 14 klubova
... a za nas navijace je to dovoljno e jos da su bile 2-3 pobjede koje smo mogli imati bi nas znatno digle u poredku...

19 - ђ - 11
Nije to smiješno druže moj nego je to smišljeno uredaj nas zajedno ( mislim Bosnu s uspješnim Širokim ) i odmah je šteta manja , sjeti se prošle godine kad je Bosna imala 11 pobjeda to je za medije bio uspjeh o kojem do danas pričaju , sa 11 pobjeda bi mi bili ispred SLo i nebi trebali plaćati pozivnicu ali j.eeebi ga Bosna usra sa 6 pobjeda pa će netko morati keširati 100 000 EU.york je napisao/la:primjetio sam to.... srpski mediji stavljaju zvezdu u sredinu tabele sa omjerom 11-15,istim kao i mi, a eto za ove smo na dnu zajedno s bosnom i heliosom koji imaju 6-20...smijesno, al eto sto kazes nemam snage raspravljati sekksiroki je napisao/la:Nešto baš i nemam snage pisati na ovom forumu zbog tradicionalne pristranosti spram glavnog grada ali nitko se od vas ne osvrnu na današnji tekst kad nas ubaciše u isti koš sa ovom za NLB prilike jadnom i tužnom Bosnom . Mislim može bosna postat prvakom države ali u jedan tekst stavit MVP-a NLB lige i ekipu sa 11 pobjeda sa Kojadinovićem i Bosnom je licemjerno , neumjusno , šarlatanstvo..........jednog novinara tj.uredništva koje to objavljuju.
104-77 , da je malo nije malo , da je puno pa puno je , da je previše pa i nije previše .
i jos kazu da su navikli gledat bosnu u sredini nlb tablice....kksiroki je napisao/la:Nije to smiješno druže moj nego je to smišljeno uredaj nas zajedno ( mislim Bosnu s uspješnim Širokim ) i odmah je šteta manja , sjeti se prošle godine kad je Bosna imala 11 pobjeda to je za medije bio uspjeh o kojem do danas pričaju , sa 11 pobjeda bi mi bili ispred SLo i nebi trebali plaćati pozivnicu ali j.eeebi ga Bosna usra sa 6 pobjeda pa će netko morati keširati 100 000 EU.york je napisao/la:primjetio sam to.... srpski mediji stavljaju zvezdu u sredinu tabele sa omjerom 11-15,istim kao i mi, a eto za ove smo na dnu zajedno s bosnom i heliosom koji imaju 6-20...smijesno, al eto sto kazes nemam snage raspravljati sekksiroki je napisao/la:Nešto baš i nemam snage pisati na ovom forumu zbog tradicionalne pristranosti spram glavnog grada ali nitko se od vas ne osvrnu na današnji tekst kad nas ubaciše u isti koš sa ovom za NLB prilike jadnom i tužnom Bosnom . Mislim može bosna postat prvakom države ali u jedan tekst stavit MVP-a NLB lige i ekipu sa 11 pobjeda sa Kojadinovićem i Bosnom je licemjerno , neumjusno , šarlatanstvo..........jednog novinara tj.uredništva koje to objavljuju.