I mze li neko napisati gdje je sve igrao kasnije - osim za torpedo
Sjecam se(bio sam mlad), da je momak bio dobar - i da je jos bio standard u u-21.
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
sejo pogodio dva penala, da je bajić pogodio bio bi na 10.Minjore je napisao/la:avlami97 je napisao/la:Željo je u jesenjem dijelu prvenstva postigao 26 golova. Od toga, tačno polovinu (13 golova) su postigli Rijad Bajić-8; Damir Sadiković-3 i Kerim Memija-2.
Ne trebam ni napominjati da ova trojica igrača nisu bili uvijek starteri niti su odigrali sve utakmice u jesenjem dijelu.
Rijad Bajić je i najbolji strijelac PL skupa sa Stevom Nikolićem, te mislim da je Rijad Bajić jedan od igrača koji je najviše napredovao, ne samo u Želji, nego u cijeloj PL.
Pobrojana trojica mladića su Željina budućnost, uzevši u obzir da svi imaju višegodišnje ugovore sa našim Klubom. Očekujem da mali Amir Hadžiahmetović u proljetnom dijelu sezone odigra jednu od značajnijiu uloga u našem Klubu.![]()
![]()
Još zamisli da Bajić izvodi penale kod nas. Mislim da bi bio vec na dvocifrenom broju golova
P.S. Sve mi nesto "miriše" na povratak SB, vidim neke slike po Facebook-u
ево " ? " " ове ":tmtmtmtm je napisao/la:jel neko pratio statistiku igraca ko je koliko odigrao utakmica golovi asistencije minute i to....nek napise...i do kad su nasi na pauzi zna li se
ovo ti niko nece procitati evo prvi ja iako znam pisati i citati cirilicu,ali bolje ti je da ne pises s tim pismomjovanmaksimovic je napisao/la:tmtmtmtm je napisao/la:jel neko pratio statistiku igraca ko je koliko odigrao utakmica golovi asistencije minute i to....nek napise...i do kad su nasi na pauzi zna li se
DukeOfWellington je napisao/la:To je to. Amar zna da čak i sa ovakvim sastavom i bez ikakvog ozbiljnijeg trošenja novca možemo u EL. Ukoliko navijači budu strpljivi sa ovom novom politikom razumjevši šta se sve mora uraditi na finansijskom planu da bi klub ozdravio, onda će se stvoriti pretpostavke da Željo bude i među vodećim klubovima novog doba koje dolazi. Odgađanje ovog procesa bi kad-tad došlo na naplatu, a što kasnije dođe to gore, ni Željo-Royal ne bi bio isključen kao moguća varijanta. Nemojmo se zavaravati, novo vrijeme je pregazilo i mnogo veće i čuvenije klubove od Želje samo zato što se nisu na pravi način postavili prema novonastaloj situaciji. Od stare slave se ne živi, a pozivanje na staru slavu ima smisla samo ako si i trenutno barem na tragu nekadašnjeg vremena. Ja se zaista nadam da će ovaj za sve bolan ali ipak neminovan proces teći svojim tokom jer alternative nema.
Onda po minutama ovo nam je bio prvi tim :jovanmaksimovic je napisao/la:ево " ? " " ове ":tmtmtmtm je napisao/la:jel neko pratio statistiku igraca ko je koliko odigrao utakmica golovi asistencije minute i to....nek napise...i do kad su nasi na pauzi zna li se
?, 1316 ", 15 ", 1 " &, 1 "/" &
", 112 ", 4 " (3 %)
", 973 ", 11 "
", 1170 ", 13 ", 4 жуза &, 1 ?
", 839 ", 13 " (3 %), 6 " &, 2 ?, 2 "
&, 716 ", 11 " (3 %), 7 " &, 3 ?, 4 "
", 1046 ", 14 " (1 %), 2 жута &, 8 ?, 1 "
", 718 ", 11 " (4 %), 4 жута &, 2 ?, 5 "
", 720 ", 8 ", 3 жута &, 1 ?, 1 "
", 34 ", 1 " (1 %)
%, 157 ", 5 " (4 %), 1 " &
Вареа, 833 ", 13 " (4 %), 1 " &, 2 ?, 3 "
?, 776 ", 10 " (1 %), 1 " &
", 147 ", 7 " (6 %), 1 "
Е.$, 257 ", 7 " (5 %)
$.$, 858 ", 13 " (3 %), 3 жута &, 3 ?, 3 "
", 910 ", 11 ",1 " &
$, 854 ", 10 " (1 %), 3 жута &
&, 311 ", 5 " (1 %), 1 " &, 1 "
", 1160 ", 13 ", 5 " &, 3 ?, 1 "
&, 2 ", 1 " (1 %)
", 907 ", 12 " (2 %), 1 ?, 1 "
Svasta,pa Tomic ima ponuda puno. Samo pitanje kako ce rijesit to,koliko Amar trazi i to.adi93 je napisao/la:U jucerasnjem avazovom Sportu Memic izjavio da bi Tomic trebao produziti ugovor te da za Damira Sadikovica ima ponuda...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.