vidi naši su se i ranije zanimali za njega, pa evo im prilike.zizu1991 je napisao/la:Ako je to tačno za Kokota, on bi trebao da bude prioritet No.1 u zimskom prijelaznom roku. Svim silama ga nastojati dovesti u tim.
RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
Re: RSD Velež Mostar
igračka križaljka će se rješavati tek nakon skupštine kluba, kada će biti definisane smjernice u budućem vremenu. tako je bilo dosad. 
Da i ja prozborim koju pošto pretpostavljam da će se raja povući i odmoriti malo od Veleža do prve promjene , bilo kakve.
Polusezona je po meni loša za razliku od onakve kakva je najavljivana i kakvi su igrači dovedeni, prije svega mislim na Haurdića i Vladavića koji su ono kao, hajmo reći, poznata imena i provjereni igrači. Pa za mene su ta 2 igrača najmanje pokazala, a Vladavić pogotovo, koliko god ružno od mene zvučalo, drago mi je što ide. Nikolić sigurno zadovoljio i jedini, niko više. Ni Feja mi se nije baš pokazao kao neko u koga se može vjerovati. Prošlosezonski rezultati i serija od dvocifrenog broja utakmica bez poraza je više kao bio nalet neki s obzirom da smo u zadnjem kolu Zrinjskog satrali, a već protiv Drine dobili samo 1:0 , pa onda Mladost 0:0 itd. Nadam se da će druga polusezona biti zanimljivija i da će opet složiti seriju radi nas, navijača, simpatizera koji ih bodre ovoliko jer vjerujem da je Evropa daleko pa čak i uz 80 % pobjeda u drugoj polusezoni
P.S. Sada kad je fudbal završio, kada nemamo šta da radimo, ispratimo idući vikend zadnju domaću tekmu rukometa, ali baš svi. Nakon subotnje utakmice smo na profilu na FB doživili pravu renesansu, raja nam pišu, šalju zahtjeve, lajkaju, komentarišu. Čak i nekoliko vjernih i starijih članova Kluba navijača RA nam se javilo , čestita na pobjedi i organiziciji i tako, portali i novine pišu članke itd. Ali i uživo, naš klub i uprava na čelu sa igračima su primili mnogo čestitki za dosadašnje rezultate. Nadam se da se vidimo u dvorani i da će rukomet da bude na visokom nivou sigurno već od idućeg vikenda i da će još jedan Velež uspjeti da zaživi i da ljudi iz kluba otvare svoj san - Premijer Liga.
Pozdrav
btw. ako ste bili na tekmi prošloj ili vas zanima nešto, imate našu temu u kategoriji "Rukometni klubovi", pišite i dole, da zaživimo na svim poljima. Cilj je uključiti kompletan Mostar u naš klub na neki način
Polusezona je po meni loša za razliku od onakve kakva je najavljivana i kakvi su igrači dovedeni, prije svega mislim na Haurdića i Vladavića koji su ono kao, hajmo reći, poznata imena i provjereni igrači. Pa za mene su ta 2 igrača najmanje pokazala, a Vladavić pogotovo, koliko god ružno od mene zvučalo, drago mi je što ide. Nikolić sigurno zadovoljio i jedini, niko više. Ni Feja mi se nije baš pokazao kao neko u koga se može vjerovati. Prošlosezonski rezultati i serija od dvocifrenog broja utakmica bez poraza je više kao bio nalet neki s obzirom da smo u zadnjem kolu Zrinjskog satrali, a već protiv Drine dobili samo 1:0 , pa onda Mladost 0:0 itd. Nadam se da će druga polusezona biti zanimljivija i da će opet složiti seriju radi nas, navijača, simpatizera koji ih bodre ovoliko jer vjerujem da je Evropa daleko pa čak i uz 80 % pobjeda u drugoj polusezoni
P.S. Sada kad je fudbal završio, kada nemamo šta da radimo, ispratimo idući vikend zadnju domaću tekmu rukometa, ali baš svi. Nakon subotnje utakmice smo na profilu na FB doživili pravu renesansu, raja nam pišu, šalju zahtjeve, lajkaju, komentarišu. Čak i nekoliko vjernih i starijih članova Kluba navijača RA nam se javilo , čestita na pobjedi i organiziciji i tako, portali i novine pišu članke itd. Ali i uživo, naš klub i uprava na čelu sa igračima su primili mnogo čestitki za dosadašnje rezultate. Nadam se da se vidimo u dvorani i da će rukomet da bude na visokom nivou sigurno već od idućeg vikenda i da će još jedan Velež uspjeti da zaživi i da ljudi iz kluba otvare svoj san - Premijer Liga.
Pozdrav
btw. ako ste bili na tekmi prošloj ili vas zanima nešto, imate našu temu u kategoriji "Rukometni klubovi", pišite i dole, da zaživimo na svim poljima. Cilj je uključiti kompletan Mostar u naš klub na neki način
ja natezem da Vaha dodje samo tako,pa da na EP u Francuskoj ono masovno bacimo koje "klanjanje" recimo na Pariskim Kapijama uz uzvik VVAAAAHHHIIIIDDDEEEEEEEEEEEEEE,to bi bila dramasalmy je napisao/la: Samo je VELEŽ bitan, sve ostalo je prolazno i dajte komentare na Vahinu kandidaturu za mjesto selektora.
Idemo Vahideeeeeeee, Vahideeeeeeeee,![]()
![]()
Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
Da i ja nesto kazem u vezi nasi RODJENI.
1 otjerat trenera (sve igrace sto je trazio kazu da je dobio,a nijednu utakmicu nismo odigrali kako treba i svaku tekmu igramo ko P....)
2.otjerat pejica,haurdica,vladavica,popovica
3,produzit ugovor blagojevicu,jer je bio daleko nas najbolji igrac i da ga mi PACENICI nekako nagradimo ako hocete
4 oslanjat se na nasu djecu koja nadolaze i oslanjat se u buducnosti,jer po tome smo uvijek bili prepoznatljivi
hvala na razumijevanju i voli vas vas dobojlija
RODJENI DO GROBA
1 otjerat trenera (sve igrace sto je trazio kazu da je dobio,a nijednu utakmicu nismo odigrali kako treba i svaku tekmu igramo ko P....)
3,produzit ugovor blagojevicu,jer je bio daleko nas najbolji igrac i da ga mi PACENICI nekako nagradimo ako hocete
4 oslanjat se na nasu djecu koja nadolaze i oslanjat se u buducnosti,jer po tome smo uvijek bili prepoznatljivi
RODJENI DO GROBA
- SipakUlicar1922
- Kontakt:
Cetri dana su prosla od tekme u Banjoj Luci i zavrsetka polusezone a nasa zvanicna stranica nista nije objavila vezano za ekipu, planove i ciljeve u narednoj polusezoni/godini. Izgleda da su vec otisli na odmor. U zadnje vrijeme strasno malo komuniciraju sa navijacima preko zvanicne stranice. Nekada su izbacivali snimke utakmica, intervjuove sa igracima, svasta nesto. Danas je to (kako ja dozivljavam) svedeno na minimum. U reprezentativnim pauzama koje su trajale po dvije hefte nije bilo informacija za lijeka. Nemoze to vise tako. Ima nas pacenika sto po 30 puta dnevno udjemo na zvanicnu stranicu nebi li nesto procitali.
Prkosni i Ponosni od 1922
slazem se za sve osim za tjeranje pejica, momak je radilica i borac i ako nista zasluzuje mjesto barem na klupi, on i barisic su tu negdje! ja bi radije na tu listu igraca koji trebaju otic stavio kodru koji je opet u BL, po ko zna koji put, dokazao da jednostavno vise nemoze! pa svaki nas pokusaj napada je stao na njemu u BL, ili sa njegovim losim primanjem ili sa njegovim losim pasom... uglavnom lopta kodri je bila jednaka izgubljenoj! popovicu svakako slobodne papire za njega sam prije pocetka polusezone i poslje pripremne utakmice sa slogom iz ljubuskog rekao da nema ni k od kvaliteta da igra a i imamo jednakog pa cak i boljeg igraca iz svoji redova u liku mirze cemalovica.. u haurdica sam imao neku nadu ali ocigledno bezpotrebnu jer momak absolutno nista nije pokazao za citavu polusezonu a prosao je i citave pripreme! onda za kraj, vladavic, pa sta je sa onim momkom? ni sjena od onog starog vlade koji je bio najbolji igrac lige i koji je dogurao cak i do repke... sve sam cekao iz utakmice u utakmicu nebili se konacno digao i odigrao na nivou ali nista, absolutno nista nije pokazao u onim tekmama sto je igrao a i pola njih nikako nije ni odigrao zbog "povreda".. jednostavno nemamo taj luksuz da cekamo tako skupog igraca nebili slucajno sjevnou kao nekad u najboljim danima u samo jednoj utakmici a ni to do sad nije uradio!1bmw1 je napisao/la:Da i ja nesto kazem u vezi nasi RODJENI.
RODJENI DO GROBA
od pohvala za igrace u ovoj polusezoni nemam ih toliko puno, rekao bi da su jedino maletic, blagojevic i zolj bili neke konstante u svim utakmicama ove polusezone i da su pruzali ono sto se ocekuje od njih! nikolic je ok, dokazao se kao dobar borac i moze i on proc! ani je imao 4-5 dobri utakmica negdje sredinom polusezone ali i on je bio daleko ispod svog maksimuma a znamo da je njemu maksimum kao mozda i najbolje krilo ove lige.. ostali su svi potonuli u sivilo koje je oznacilo ovu poluzezonu...
kad sve saberemo i oduzmemo, mozda ucinak nije ni toliko los ove polusezone kad bukvalno nismo imali nijednog igraca koji bas igra u vrhunskoj formi! blizi smo vrhu nego dnu a igrali smo katastrofalno lose od prve do zadnje utakmice, do prije 2 godine bi to znacilo da smo prikovani za dno dok nam sad donosi sedmo mjesto na tabeli! znaci stvari u klubu jesu bolje i ima napredka ali nedovoljno za ono sto uprava i struka obecavaju a to je to neko top 4 i evropa... svakako cemo u drugoj polusezoni imat priliku da svim klubovima iznad nas pomrsimo racune i da se malo priblizimo jer nam svi dolaze u mostar i bit ce prilike da skocimo mjesto dva na tabeli ali ja jednostavno vec sad nevjerujem da do kraja mozemo doc do te evrope jer za to bi trebao skoro 100% ucinak u drugoj polusezoni a ja nesto nevjerujem da smo mi u stanju da to odradimo.... i da se rijesimo ovih sto treba i dovedemo ciljana, kvalitetna pojacanja na zimu opet sve to treba uigrat i treba vremena a mi bi morali od prvog kola kupit po 3 bobe svako kolo da bi se mogli barem nadat...
PROZIVKA POČETKOM JANUARASipakUlicar1922 je napisao/la:Cetri dana su prosla od tekme u Banjoj Luci i zavrsetka polusezone a nasa zvanicna stranica nista nije objavila vezano za ekipu, planove i ciljeve u narednoj polusezoni/godini. Izgleda da su vec otisli na odmor. U zadnje vrijeme strasno malo komuniciraju sa navijacima preko zvanicne stranice. Nekada su izbacivali snimke utakmica, intervjuove sa igracima, svasta nesto. Danas je to (kako ja dozivljavam) svedeno na minimum. U reprezentativnim pauzama koje su trajale po dvije hefte nije bilo informacija za lijeka. Nemoze to vise tako. Ima nas pacenika sto po 30 puta dnevno udjemo na zvanicnu stranicu nebi li nesto procitali.
Fudbaleri Veleža danas su održali i posljednji trening u 2014. godini. Istina, nije bilo riječi o klasičnom treningu, već o sastanku sa igračima.
- Prije sastanka stručni štab i ovaj stručni sportski dio kluba obavio je zajednički sastanak. Trener je predstavio i plan priprema. Prozivka će biti 12. januara, a 13-ti i 14-ti januara obavit će se zdravstveni pregledi. Početkom februara idemo na bazične pripreme, a uskoro će biti poznata i destinacija, kaže Admir Velagić, sportski direktor „Rođenih“.
Ipak, najzanimljivije pitanje svakako je vezano za igrački kadar, te da li će biti promjena tokom pauze.
- Promjena će biti to je sigurno. Sa određenim igračima nismo zadovoljni i stručni štab će sastaviti transfer listu. Također, biće i određenih pojačanja. Mi imamo neka „interesantna“ imena, ali o tome je za sada rano govoriti, ističe Velagić.
- hercegovac236
- Kontakt:
Koliko nas je mogu nas sve imati na speed dial.SipakUlicar1922 je napisao/la:Cetri dana su prosla od tekme u Banjoj Luci i zavrsetka polusezone a nasa zvanicna stranica nista nije objavila vezano za ekipu, planove i ciljeve u narednoj polusezoni/godini. Izgleda da su vec otisli na odmor. U zadnje vrijeme strasno malo komuniciraju sa navijacima preko zvanicne stranice. Nekada su izbacivali snimke utakmica, intervjuove sa igracima, svasta nesto. Danas je to (kako ja dozivljavam) svedeno na minimum. U reprezentativnim pauzama koje su trajale po dvije hefte nije bilo informacija za lijeka. Nemoze to vise tako. Ima nas pacenika sto po 30 puta dnevno udjemo na zvanicnu stranicu nebi li nesto procitali.
- SipakUlicar1922
- Kontakt:
U dvije recenice opisali jesenji dio sezone i predstavili proljetni. Hvala vam ali niste trebali. Imali ista u ovom tekstu da vec nismo znali?......Mora to puno bolji Rodjenimikki21 je napisao/la:PROZIVKA POČETKOM JANUARASipakUlicar1922 je napisao/la:Cetri dana su prosla od tekme u Banjoj Luci i zavrsetka polusezone a nasa zvanicna stranica nista nije objavila vezano za ekipu, planove i ciljeve u narednoj polusezoni/godini. Izgleda da su vec otisli na odmor. U zadnje vrijeme strasno malo komuniciraju sa navijacima preko zvanicne stranice. Nekada su izbacivali snimke utakmica, intervjuove sa igracima, svasta nesto. Danas je to (kako ja dozivljavam) svedeno na minimum. U reprezentativnim pauzama koje su trajale po dvije hefte nije bilo informacija za lijeka. Nemoze to vise tako. Ima nas pacenika sto po 30 puta dnevno udjemo na zvanicnu stranicu nebi li nesto procitali.
Fudbaleri Veleža danas su održali i posljednji trening u 2014. godini. Istina, nije bilo riječi o klasičnom treningu, već o sastanku sa igračima.
- Prije sastanka stručni štab i ovaj stručni sportski dio kluba obavio je zajednički sastanak. Trener je predstavio i plan priprema. Prozivka će biti 12. januara, a 13-ti i 14-ti januara obavit će se zdravstveni pregledi. Početkom februara idemo na bazične pripreme, a uskoro će biti poznata i destinacija, kaže Admir Velagić, sportski direktor „Rođenih“.
Ipak, najzanimljivije pitanje svakako je vezano za igrački kadar, te da li će biti promjena tokom pauze.
- Promjena će biti to je sigurno. Sa određenim igračima nismo zadovoljni i stručni štab će sastaviti transfer listu. Također, biće i određenih pojačanja. Mi imamo neka „interesantna“ imena, ali o tome je za sada rano govoriti, ističe Velagić.
ja bih rado pitao Mrkvu zašto još nisu završeni vanjski WC-ovi ispod dedarske tribine?
toliko priče, a nigdje djela. dajte malo krenite s sređivanjem stadiona. znam jest skup pomoćni teren, ali WC-ovi i slični zahvati sigurno nisu, odnosno znam da nisu toliko skupi, a kada ih završiš, dobiješ još ljepši stadion.
- SipakUlicar1922
- Kontakt:
Bilo nas je, ima nas i bice nas!.....tu nema sumnje!hercegovac236 je napisao/la:Koliko nas je mogu nas sve imati na speed dial.SipakUlicar1922 je napisao/la:Cetri dana su prosla od tekme u Banjoj Luci i zavrsetka polusezone a nasa zvanicna stranica nista nije objavila vezano za ekipu, planove i ciljeve u narednoj polusezoni/godini. Izgleda da su vec otisli na odmor. U zadnje vrijeme strasno malo komuniciraju sa navijacima preko zvanicne stranice. Nekada su izbacivali snimke utakmica, intervjuove sa igracima, svasta nesto. Danas je to (kako ja dozivljavam) svedeno na minimum. U reprezentativnim pauzama koje su trajale po dvije hefte nije bilo informacija za lijeka. Nemoze to vise tako. Ima nas pacenika sto po 30 puta dnevno udjemo na zvanicnu stranicu nebi li nesto procitali.
- pravnik1981
- Kontakt:
Četvrtak, okupljanje u KN u 15:30 sati, odlazak na memorijalni turnir "Dejan Drakul".
Cijena ulaznice 3 KM, sav prihod ide za izgradnju spomenika pokojnog Dejana.
Ajde RAja sa rijeci na djela predjite....zamislite da je rukomet sutra i svi prvo u KN na pice pa u dvoranu..
Cijena ulaznice 3 KM, sav prihod ide za izgradnju spomenika pokojnog Dejana.
Ajde RAja sa rijeci na djela predjite....zamislite da je rukomet sutra i svi prvo u KN na pice pa u dvoranu..
Vjerujte mi RAja vise mi je krivo sto smo u ovoj polusezoni izgubili onaj pobjednicki mentalitet sa gostovanja iz prosle godine,nego sto smo na kraju sedmi.Ja sam jedan od onih koji voli leprsavost i hrabrost nego neku taktiku.Bio sam siguran da smo prebrodili problem gostujucih terena ali sam se ocito zayebo,i ne samo da nismo nego smo bas uzasni bili vani.Nismo ni kuci neke vele igre pruzali ali eto bodovno je to na nekom zadovoljavajucem nivou.Nemogu da vjerujem da od 7 tekmi nijednu nismo dobili,a bio sam siguran od momenta kad nas je Feja preuzeo da cemo to rijesiti.To je odlicno funkcionisalo prosle godine,nije moguce da nam je Sevko toliko falio.....nesto je drugo....a sta?Fakat neznam o cemu se radi ali mi se zestoko cini da nesto u nasoj svlacionici nije u redu.Previse je bilo nekakvih "povrijedjenih","uvrijedjenih","nespremnih" itd.Iako je nakon ovakvih igara iluzorno ocekivati dobar plasman na kraju,mislim da je pravi trenutak za pospremiti svlacionicu,otjerati sve i jednog glumca ali ne djeliti na domace i strane,nego iskljucivo ko je kako zasluzio.Ja mislim da je to zadatak Feje i Mrkve i neka ovaj put dobro razmisle koga dovode ili vracaju u Velez.Po hiljaditi put im svima porucujem da je cast i privilegija nositi Velezov dres a ko to ne konta-dovidjenja sretan put.
Imao bih jos svasta napisati ali duga nam je pauza pa ce biti vremena
Pozdrav za svu RAju a posebno nasim @pastrmki i @BMV 22 kojeg dugo nema a cekamo ga
Pozdrav za svu RAju a posebno nasim @pastrmki i @BMV 22 kojeg dugo nema a cekamo ga
.. dvore gradi Komadina Mujo, sred Mostara najljepšega grada ..
nefali samo sefkija, fali tu i letic sa svojim trkom, prodorima, preciznim pasovima i centarsutevima a bogami i uveliko ostrakovic na golu! nadodaj na to da je blagojevic na neki 70% radi bolesti a i sa ti 70% je najbolji u ekipi! jos su ani, merzic i jankovic miljama daleko od proslogodisnje forme i to je odprilike to, 7 od 11 igraca koji nisu tu ili nisu u formi i to sedam kljucni igraca.. nadodaj na to da su sva "pojacanja" osim nikolica veliki promasaj..rodjenisa je napisao/la:Vjerujte mi RAja vise mi je krivo sto smo u ovoj polusezoni izgubili onaj pobjednicki mentalitet sa gostovanja iz prosle godine,nego sto smo na kraju sedmi.Ja sam jedan od onih koji voli leprsavost i hrabrost nego neku taktiku.Bio sam siguran da smo prebrodili problem gostujucih terena ali sam se ocito zayebo,i ne samo da nismo nego smo bas uzasni bili vani.Nismo ni kuci neke vele igre pruzali ali eto bodovno je to na nekom zadovoljavajucem nivou.Nemogu da vjerujem da od 7 tekmi nijednu nismo dobili,a bio sam siguran od momenta kad nas je Feja preuzeo da cemo to rijesiti.To je odlicno funkcionisalo prosle godine,nije moguce da nam je Sevko toliko falio.....nesto je drugo....a sta?Fakat neznam o cemu se radi ali mi se zestoko cini da nesto u nasoj svlacionici nije u redu.Previse je bilo nekakvih "povrijedjenih","uvrijedjenih","nespremnih" itd.Iako je nakon ovakvih igara iluzorno ocekivati dobar plasman na kraju,mislim da je pravi trenutak za pospremiti svlacionicu,otjerati sve i jednog glumca ali ne djeliti na domace i strane,nego iskljucivo ko je kako zasluzio.Ja mislim da je to zadatak Feje i Mrkve i neka ovaj put dobro razmisle koga dovode ili vracaju u Velez.Po hiljaditi put im svima porucujem da je cast i privilegija nositi Velezov dres a ko to ne konta-dovidjenja sretan put.
Ako cemo biti posteni vecina nas je na pocetku govorila za Letica nek ide,samo nas zayebava itd.Za Ostrakovica se slazem da je velika steta sto nas je napustio.Ali pravo pitanje je- sto je svima losija forma,nije to neznanje u pitanju,to je nesto drugo,to je ono u sta ja sumnjam.Puno je losih primjera bilo od Mikinih tovar kartona,Asimovog neigranja,Haurdinog nezalaganja,Vladinih "povreda itd.
.. dvore gradi Komadina Mujo, sred Mostara najljepšega grada ..
Niko ne zna šta je pravi razlog pada forme ekipe u ovom periodu koji je iza nas. Tačno je da su nas prošle sezone razmazili svojim igrama i apetiti su značajno porasli. Ekipa je igrala za prestiž, za ime Veleža, a i za svoju prodaju da se ne zavaravamo.
Pojedinci su dobro primjetili da je odlazak nekih od ključnih igrača dobrano ostavio traga na igri koju smo demonstrirali prošle sezone. Mi moramo biti svjesni da unatoč pohvalama na račun skauting službe našeg kluba, ista je zakazala u zadnjem prijelaznom roku. U ovim uslovima je teško iznova i iznova "ubosti" pojačanje.
Veliko je pitanje motivacije, uslova koji su ponuđeni igračima, stanja u svlačionici, njihovog dočeka od strane "domaćih"... Mnogo stvari može uticati na nečiju prezentaciju kvaliteta i nekvaliteta. Na ovaj način ne želim nikako da opravdavam loše igre pojedinaca, međutim, prošle sezone se primjetila velika kolektivna kohezija koju danas ne primjetimo.
Pojedincima se lijepo zahvaliti za (ne) učinjeno, i krenuti u remont ekipe, što mnogi kažu, ne po imenima, ne po djelidbi na strane i domaće, nego po zasluzi. Samo na taj način možemo krenuti naprijed.
Također bih da uputim kritiku press službi i održavačima web stranice za neaktivnost. Na taj način se sigurno pokazuje kolika je kvaliteta toga kadra i koliko se brine o toj sferi klupskog marketinga. Izjave Velagića su u krajnju ruku smiješne. Svi vidimo da stvari debelo ne štimaju, a pojedinci su se mogli otjerati mnogo prije završetka polusezone. Svi hoćemo rad, red i disciplinu. Ako igrači pristaju na uslove koji su im ponuđeni, moraju se poštovati pravila kuće koja su postavljena pred njih.
Sad, veliko je pitanje šta vodstvo kluba traži od njih, i koliko se to razlikuje od želja navijača. A oni svi mogu da ga dudlaju kada ostanu bez podrške i ovo malo paćenika što je ostalo uz ovaj klub.
Pojedinci su dobro primjetili da je odlazak nekih od ključnih igrača dobrano ostavio traga na igri koju smo demonstrirali prošle sezone. Mi moramo biti svjesni da unatoč pohvalama na račun skauting službe našeg kluba, ista je zakazala u zadnjem prijelaznom roku. U ovim uslovima je teško iznova i iznova "ubosti" pojačanje.
Veliko je pitanje motivacije, uslova koji su ponuđeni igračima, stanja u svlačionici, njihovog dočeka od strane "domaćih"... Mnogo stvari može uticati na nečiju prezentaciju kvaliteta i nekvaliteta. Na ovaj način ne želim nikako da opravdavam loše igre pojedinaca, međutim, prošle sezone se primjetila velika kolektivna kohezija koju danas ne primjetimo.
Pojedincima se lijepo zahvaliti za (ne) učinjeno, i krenuti u remont ekipe, što mnogi kažu, ne po imenima, ne po djelidbi na strane i domaće, nego po zasluzi. Samo na taj način možemo krenuti naprijed.
Također bih da uputim kritiku press službi i održavačima web stranice za neaktivnost. Na taj način se sigurno pokazuje kolika je kvaliteta toga kadra i koliko se brine o toj sferi klupskog marketinga. Izjave Velagića su u krajnju ruku smiješne. Svi vidimo da stvari debelo ne štimaju, a pojedinci su se mogli otjerati mnogo prije završetka polusezone. Svi hoćemo rad, red i disciplinu. Ako igrači pristaju na uslove koji su im ponuđeni, moraju se poštovati pravila kuće koja su postavljena pred njih.
Sad, veliko je pitanje šta vodstvo kluba traži od njih, i koliko se to razlikuje od želja navijača. A oni svi mogu da ga dudlaju kada ostanu bez podrške i ovo malo paćenika što je ostalo uz ovaj klub.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
slazem se 100% za letica, i ja sam to govorio kao i ostali, ali to mu ide na ljudsku stranu i zelju za odlazak u svakom prelaznom roku! ja pricam o ucinku na terenu, a na njemu je svaku tekmu odigrao na nivou i bio jedan od bolji u nasim redovima! dalje se isto slazem da mora neka bubica bit, jer nema nikakve logike da skoro svi igraci najednom padnu u formi i pocnu imat probleme sa "povredama" preko noci! tu nesto nestima...rodjenisa je napisao/la:Ako cemo biti posteni vecina nas je na pocetku govorila za Letica nek ide,samo nas zayebava itd.Za Ostrakovica se slazem da je velika steta sto nas je napustio.Ali pravo pitanje je- sto je svima losija forma,nije to neznanje u pitanju,to je nesto drugo,to je ono u sta ja sumnjam.Puno je losih primjera bilo od Mikinih tovar kartona,Asimovog neigranja,Haurdinog nezalaganja,Vladinih "povreda itd.
Haurdić ko da je u carskim na turniru, vrti nogama nešto, baca fore , uspije mu jedan prolaz u 2 utakmice. Majki neda lopte, ja takav Velez necu da gledam. To mogu i ja dan te ****, daj mi petobu po utakmici, vrtit cu dan noc nogamamikki21 je napisao/la:slazem se 100% za letica, i ja sam to govorio kao i ostali, ali to mu ide na ljudsku stranu i zelju za odlazak u svakom prelaznom roku! ja pricam o ucinku na terenu, a na njemu je svaku tekmu odigrao na nivou i bio jedan od bolji u nasim redovima! dalje se isto slazem da mora neka bubica bit, jer nema nikakve logike da skoro svi igraci najednom padnu u formi i pocnu imat probleme sa "povredama" preko noci! tu nesto nestima...rodjenisa je napisao/la:Ako cemo biti posteni vecina nas je na pocetku govorila za Letica nek ide,samo nas zayebava itd.Za Ostrakovica se slazem da je velika steta sto nas je napustio.Ali pravo pitanje je- sto je svima losija forma,nije to neznanje u pitanju,to je nesto drugo,to je ono u sta ja sumnjam.Puno je losih primjera bilo od Mikinih tovar kartona,Asimovog neigranja,Haurdinog nezalaganja,Vladinih "povreda itd.
- pravnik1981
- Kontakt:
U sklopu memorijalnog turnira "Dejan Drakul" koji se održava danas u Mostaru, u 17:15h igraće Mladost Gacko i MNK Stari Grad Mostar, klubovi u kojima je Dejan napravio prve i nažalost posljednje fudbalske korake.
Duel starih rivala, Veleža i Željezničara, ovaj put u malom fudbalu, na rasporedu je u 18:15h. Dvorana URSC Mithad Hujdur Hujka bi trebala biti ispunjena do posljednjeg mjesta, s obzirom na interesovanje koje vlada za ovaj meč.
Duel starih rivala, Veleža i Željezničara, ovaj put u malom fudbalu, na rasporedu je u 18:15h. Dvorana URSC Mithad Hujdur Hujka bi trebala biti ispunjena do posljednjeg mjesta, s obzirom na interesovanje koje vlada za ovaj meč.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.