E dobro je,samo da ovu pauzu ne iskoristi da potegne put za Damask,mogao bi izgunit gdje,neka ga u SarajevuHeraklitMracni je napisao/la:rekao je kodro da racuna na kallasija , slabo igra jer kodro puno radi na taktici a ovaj ne zna jezik , pa se nada da ce na pripremama bolje biti i da ce nauciti neke osnove sto se jezika tice ..Forestt je napisao/la:Sta ce biti sa Kouadiom i Kallasijem??![]()
Ovaj prvi nije igrao nikako,ovaj drugi je igrao nesto ali nije dobio prave prilike..Da li odlaze na zimu???
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
- franklampard8
- Kontakt:
-
muhamedkonjic
- Kontakt:
Momci jeli istina ovo za Duljevica i Radovca da je Verona zainteresovana za njih, upravo procita da su predstavnici Verone gledali obadvojicu protiv Slobode i da su bili jako zadovoljni kako su odigrali i da bi moglo doci do transfera?
Avaz i istinamuhamedkonjic je napisao/la:Momci jeli istina ovo za Duljevica i Radovca da je Verona zainteresovana za njih, upravo procita da su predstavnici Verone gledali obadvojicu protiv Slobode i da su bili jako zadovoljni kako su odigrali i da bi moglo doci do transfera?
Pyro is not a crime !
Avaz saznajemuhamedkonjic je napisao/la:Momci jeli istina ovo za Duljevica i Radovca da je Verona zainteresovana za njih, upravo procita da su predstavnici Verone gledali obadvojicu protiv Slobode i da su bili jako zadovoljni kako su odigrali i da bi moglo doci do transfera?
Ti si opet šampion !
- molotovljev
Ma nek iskeširaju 1 milion eurića.
Sumnjam da ce Sarajevo ikog, pustiti do kraja sezone.Mozda Radovca zavisnosti od situacije, oko produženja ugovora.
Sumnjam da ce Sarajevo ikog, pustiti do kraja sezone.Mozda Radovca zavisnosti od situacije, oko produženja ugovora.
Ibrakovic je izjavio da nema potreba da prodajemo igrace te da ce ostati svi prvotimci jedino ako dode jako dobra ponuda koja ce zadovoljiti i igraca i klub bice prihvacena i klub ce uci u pregovore.
Ti si opet šampion !
ma ja ba nek iskesiraju milion eurica isto ono kao da Sarajevo prodaje igrace za cifre kao Dinamo, pa moze to tako.
ako ode radovac bice veliki gubitak, a dupovac je smijesan stoper.
ako ode radovac bice veliki gubitak, a dupovac je smijesan stoper.
De nas prosvjetli vidovita dzemila u prevodu ado
i sta kazes bice steta ako se proda samir, a amer smijesan stoper bravo
04.10.2009 !!
Ma Avaz lupete,i ja sumnjam da ce ikoga pustiti.Nije nam žurba za lovu, i ne treba zuriti.Ja bi voli da nekog igraca prodamo za astronomsku cifru,ali mislim da je još rano,i da cemo tek na kraju sezone moci ocekivati,jedan pravi transfer.Ono sto je dobro da od postanka BiH, mi vecu potraznju za nase fudbalere nismo imali.I nisu to bas svakakvi klubovi,vec klubovi iz najjcih liga Evrope.Po meni Duljević je naša zlatna koka.Na njemu cemo silnu lovu uzeti.simon je napisao/la:Ibrakovic je izjavio da nema potreba da prodajemo igrace te da ce ostati svi prvotimci jedino ako dode jako dobra ponuda koja ce zadovoljiti i igraca i klub bice prihvacena i klub ce uci u pregovore.
Zivi bili pa vidjeli.
Zadnja izmjena: amypitar, dana/u 26 nov 2014, 15:28, ukupno mijenjano 2 puta.
da li ti vjerujes ovom forumusu amypitaru da ce neko iskesirati milion eurica, ako uzmemo cinjenicu da ti pises samo s osobama 18+ ??sarajlija je napisao/la:De nas prosvjetli vidovita dzemila u prevodu ado
Vidjet cemo sve u svoje vrijeme koliko cemo uzeti para od ovih igraca sto se misle prodati. 
i ovdje prekidam svaku pricu sa tobom !
braco izvinite na offu vise ne odgovoram ovom trollu .
i ovdje prekidam svaku pricu sa tobom !
braco izvinite na offu vise ne odgovoram ovom trollu .
04.10.2009 !!
za samira se moze i mora uzeti 400.000-450.000 eura vise se ne moze nema sanse, iz nase lige. mozda da je u dinamu bio bi 2 miliona. a za dupovca se moze uzeti plafon 150.000e, i to ne znam ko ce dati pare za njega.
to je ono sto je realno. eh sad ako ibrakovic kaze drugacije vi trebate vjerovati njemu.
to je ono sto je realno. eh sad ako ibrakovic kaze drugacije vi trebate vjerovati njemu.
Re: Odg: FK Sarajevo
Naši neki igrači vrijede milion eura ali ne vjerujem da mi u ovom trenutku, najviše zbog rejtinga lige, možemo igrača prodati za cifru veću od 800 000, i ako to uzmemo trebamo biti zadovoljni.
Mada se ne treba ni zatezati ako dođe neka ponuda da ne bi prošli kao neki drugi.
Mada se ne treba ni zatezati ako dođe neka ponuda da ne bi prošli kao neki drugi.
- franklampard8
- Kontakt:
Al' zato za doktora Memiju se moze uzeti 2.000.000 Eura, a za Bajica 11.000.000.ado19211 je napisao/la:za samira se moze i mora uzeti 400.000-450.000 eura vise se ne moze nema sanse, iz nase lige. mozda da je u dinamu bio bi 2 miliona. a za dupovca se moze uzeti plafon 150.000e, i to ne znam ko ce dati pare za njega.
1946
ado19211 je napisao/la:da li ti vjerujes ovom forumusu amypitaru da ce neko iskesirati milion eurica, ako uzmemo cinjenicu da ti pises samo s osobama 18+ ??sarajlija je napisao/la:De nas prosvjetli vidovita dzemila u prevodu ado
Ja nigdje nisam rekao da ce neko iskeširati.
Vec sam napisao"nek iskeširaju milion evrića" Sto znaci da je to vise neka moja zelja. :idea:Pojma nemam zašto repliciram nekom,ko je šprdancija ovog foruma.
isto vazi i za Memiju. sad trenutno ne moze, ako bude nastavio da igra kako je poceo moci ce za ovu cifru kao radovac. jer radovac trenutno ima vise utakmica od memija, a memija tek dolazi. bajicu treba jos malo.franklampard8 je napisao/la:Al' zato za doktora Memiju se moze uzeti 2.000.000 Eura, a za Bajica 11.000.000.ado19211 je napisao/la:za samira se moze i mora uzeti 400.000-450.000 eura vise se ne moze nema sanse, iz nase lige. mozda da je u dinamu bio bi 2 miliona. a za dupovca se moze uzeti plafon 150.000e, i to ne znam ko ce dati pare za njega.
amypitar, ti si 16-, kakav ti.
Bh. mediji prenijeli su informaciju da je za mlade nogometaše Sarajeva Harisa Duljevića i Samira Radovca interes pokazala italijanska Verona, klub iz Serije A
"Mnogi klubu su zainteresovani za nekoliko naših igrača koji su odigrali dobru polusezonu u Premijer ligi i Evropa ligi. O tačnim imenima ne bih sada govorio. Priče oko Duljevića i Radovca su glasine, mi nemamo ništa zvanično", kazao je Trbić.
Ti si opet šampion !
Re: Odg: FK Sarajevo
hilmo je napisao/la:Naši neki igrači vrijede milion eura ali ne vjerujem da mi u ovom trenutku, najviše zbog rejtinga lige, možemo igrača prodati za cifru veću od 800 000, i ako to uzmemo trebamo biti zadovoljni.
Da slazem se.
Ali mi smo kao klub reputaciju više stekli kapitalom, i ulaskom Tana u isti.
Evo Tan da sad povuce recimo Radovca u Cardiff,i nek provede pola sezone u tom klubu(nemora igrati),cijena cemu se udvostruciti.Što znaci mi igraca zbog slabe reputacije lige,i nemoramo prodavati direktno .A i u samom ugovoru između ova dva kluba,je dogovoreno da u slucaju prodaje nasih igraca,da ce Cardiff imati prednost.
Zato mislim i da ne zurimo sa prodajom.Jer ukoliko iz uprave Cardiffa smatraju da neki od ovih naših mladih igraca, (za koje postoji zanimanje klubova iz vana),ima ju kvalitet, precice prvo u taj Velški klub.
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 8 gostiju.