Igraj Reala h2 (hendikep)Tara je napisao/la:Ljudi,treba mi vaše mišljenje :
Da li su veće šanse igrati na pobedu Reala ili da Ronaldo daje gol ?
Veći ulog je u pitanju .
Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
stavila bih 500 e ali mi je sad frka za sve
Sad se plašim i mogućeg rezultata 0:0

-
- Kontakt:
stavila ili stavio? otkad se zene klade?Tara je napisao/la:stavila bih 500 e ali mi je sad frka za sve![]()

Trener Reala Carlo Ancelotti ganja rekord, ako danas pobjedi to će mu biti 15 uzastopnih pobjeda čime će izjednaćiti rekord kojeg drže Jose Mourinho i Manuel Munoz, dakle po meni Real je 2 a da li će CR7 zabiti vjerujem da hoće ali nikad se ne znaTara je napisao/la:Ljudi,treba mi vaše mišljenje :
Da li su veće šanse igrati na pobedu Reala ili da Ronaldo daje gol ?
Veći ulog je u pitanju .
mlada žena
pa imam pravo da se kladim.
Igram u poslednje vreme samo singlove ili male kvote sa većim ulogom.
To mi je najisplativije,ali je veliki strs.Plašim se jednostavno.Nisu to male pare.Bar za mene.
Da igram za 10 e ne bih se dvoumila da Ronaldo daje gol i da će Real pobediti.
-----------------
Izmedju ostalog,na taj ulog mi se isplati igrati i na kvotu 1,17 da će Real pobediti ili na prvom polu vremenu ili na akraju utakmice.
HHvala svima na odgovoru.

Igram u poslednje vreme samo singlove ili male kvote sa većim ulogom.
To mi je najisplativije,ali je veliki strs.Plašim se jednostavno.Nisu to male pare.Bar za mene.
Da igram za 10 e ne bih se dvoumila da Ronaldo daje gol i da će Real pobediti.
-----------------
Izmedju ostalog,na taj ulog mi se isplati igrati i na kvotu 1,17 da će Real pobediti ili na prvom polu vremenu ili na akraju utakmice.
HHvala svima na odgovoru.
ti nisi vidio 500 e na televiziji. ne provaljuj se.
@Tara
Ako ćeš mlada ženo stvarno 500€ igrati onda odigraj Real daje gol ili nešto slično tome pa diži dalje. A da igraš strijelce i pobjede na takve uloge ja ne bi riskirao previše je iznenađenja danas da bi sa takvom uplatom išla. Bolje pomalo nego odjednom pa da bude poslije glavobolja. Ti razmisli i dobro odluči.
Ako ćeš mlada ženo stvarno 500€ igrati onda odigraj Real daje gol ili nešto slično tome pa diži dalje. A da igraš strijelce i pobjede na takve uloge ja ne bi riskirao previše je iznenađenja danas da bi sa takvom uplatom išla. Bolje pomalo nego odjednom pa da bude poslije glavobolja. Ti razmisli i dobro odluči.

lagane pare

Da ! htela sam samo Real 1+ kvota je bila 1,17,danas je pala na 1,04.Gledala sinoć pa danas.Janez je napisao/la:@Tara
onda odigraj Real daje gol ili nešto slično tome pa diži dalje. A da igraš strijelce i pobjede na takve uloge ja ne bi riskirao previše je iznenađenja danas da bi sa takvom uplatom išla. Bolje pomalo nego odjednom pa da bude poslije glavobolja. Ti razmisli i dobro odluči.
Inače sam dobila za vikend oko 110 e čisto na 3 utakmice :pobeda Reala,Bajerna i Partizana.
Glupo je to reći.Ne znaš ni ko čita ovaj forum ni ko prati,ni ko je ko.500 e nije 5 000 niti 50 000 e.ado19211 je napisao/la:ti nisi vidio 500 e na televiziji. ne provaljuj se.
Tu smo da razmenimo mišljenje i predloge.
pa sta onda ti potenciras da ces staviti 500e. ti fol sad neka faca, a takve face inace imaju 5 maraka u dzepu. moze se pitati bez da se spominju cifre, koga boli sto ces ti staviti 1KM ILI milion. papanska prica totalno.Tara je napisao/la:Glupo je to reći.Ne znaš ni ko čita ovaj forum ni ko prati,ni ko je ko.500 e nije 5 000 niti 50 000 e.ado19211 je napisao/la:ti nisi vidio 500 e na televiziji. ne provaljuj se.
Tu smo da razmenimo mišljenje i predloge.
-
- Kontakt:
Pozdravljam,novi sam ovdje pa evo i od mene nešto za večeras
Atletico pm1
Arsenal Dortmund ps1
Basel Real Madrid h2
Ronaldo daje gol
Malmo Juventus 2
Zenit Benfica pik1

Atletico pm1
Arsenal Dortmund ps1
Basel Real Madrid h2
Ronaldo daje gol
Malmo Juventus 2
Zenit Benfica pik1
problem nekigringonjaOnajDrugi je napisao/la:stavila ili stavio? otkad se zene klade?Tara je napisao/la:stavila bih 500 e ali mi je sad frka za sve![]()

Željeznicar za život cijeli !
Moj prijedlog:Tara je napisao/la:Da ! htela sam samo Real 1+ kvota je bila 1,17,danas je pala na 1,04.Gledala sinoć pa danas.Janez je napisao/la:@Tara
onda odigraj Real daje gol ili nešto slično tome pa diži dalje. A da igraš strijelce i pobjede na takve uloge ja ne bi riskirao previše je iznenađenja danas da bi sa takvom uplatom išla. Bolje pomalo nego odjednom pa da bude poslije glavobolja. Ti razmisli i dobro odluči.
Inače sam dobila za vikend oko 110 e čisto na 3 utakmice :pobeda Reala,Bajerna i Partizana.
Liverpool x2 ti kako hoćeš!
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Banvitspor - Partizan 146,5 više
Koponen 12,5 više
Koponen 12,5 više
- gingirlibingirli
- Kontakt:
Ako ces mene poslusat ja nebih igro ni reala ni ronalda jer je previse rizicno.Plasirali su se dalje kao i bajern sinoc,moze svasta biti.
Tara je napisao/la:Da ! htela sam samo Real 1+ kvota je bila 1,17,danas je pala na 1,04.Gledala sinoć pa danas.

Baš ste super 
Sad razmišljam,ima za vikend dobrih utakmica.
Tu može da se uhvati nešto sigurno.Igrati samo na najjače klubove sa malim kvotama ( mislim,ni to nije 100 posto sigurno)
Vrlo mi je sve nesigurno kad je LŠ i LE ,stvarno ne treba žuriti,jer ima vremena.
Danska 1
Randers-Silkerborg 1 (kup)

Sad razmišljam,ima za vikend dobrih utakmica.
Tu može da se uhvati nešto sigurno.Igrati samo na najjače klubove sa malim kvotama ( mislim,ni to nije 100 posto sigurno)
Vrlo mi je sve nesigurno kad je LŠ i LE ,stvarno ne treba žuriti,jer ima vremena.
Danska 1
Randers-Silkerborg 1 (kup)
Evo jedan od mene za duplanje :
Atletico Madrid-Olympiakos 1.36 Konačan ishod-1
Bayer 04 Leverkusen-Monaco 1.16 Dupla Šansa-1X
Zenit-Benfica 1.26 Dupla Šansa-1X
Ukupan kvota: 2.00
Sretno !!!

Atletico Madrid-Olympiakos 1.36 Konačan ishod-1
Bayer 04 Leverkusen-Monaco 1.16 Dupla Šansa-1X
Zenit-Benfica 1.26 Dupla Šansa-1X
Ukupan kvota: 2.00
Sretno !!!

"Believe me Maria I like it loud"
Krasny-Hapoel 2 2,20
Igram u singlu!
Igram u singlu!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.