Treba vas diskvalifikovati na jedno 20 g dok ne dode normalna generacija, al daj boze i tad .vlakanje je napisao/la:terabajt je napisao/la:Borcu kazna za veliku bakljadu i nacionalisticko skandiranje 3000 , treba ovo bojkotovat kao sto hajduk radi inace nece biti promjena.
slazem se da treba bojkotovati! kazna je prestroga!
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,Monolog,ribery
Re: Premijer liga BiH - općenito
- tuzlak1987
- Kontakt:
Sloboda za bakljadu 2500, Borac za bakljadu i nacionalisticke ispade 3000.
Nacionalisticki ispadi dodju najjeftiniji, nekad izgleda i po 500 KM, Isplati se..
Nacionalisticki ispadi dodju najjeftiniji, nekad izgleda i po 500 KM, Isplati se..
Kontam da savez ne moze nize past, al eto izgleda da moze..
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014
Superkup - 1996/1997
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014
Superkup - 1996/1997
terabajt nije mi jasno zasto uvijek toliko pjenis?
polako, nije niko nikoga unakazio...
imam osjecaj da je borac kaznjen sa 20 milja da bi bilo malo?!
necu da ulazim u detalje oko razloga kaznjavanja, bio sam na stadionu i to skandiranje nije imalo nikakve veze sa bilo kojim narodom u bh...
ajd da svako gleda svoja posla, to bi bilo najbolje... savez, to se svi slazu, od bl, sa, mostara da nije ni za qrza i umjesto da se tu nesto mijenja ljudi se glodju oko kazni ko je koliko dobio...
ona prica, moj je tata jaci od tvog...
msm, meni je to dosadilo u pm...
necu da ulazim u detalje oko razloga kaznjavanja, bio sam na stadionu i to skandiranje nije imalo nikakve veze sa bilo kojim narodom u bh...
ajd da svako gleda svoja posla, to bi bilo najbolje... savez, to se svi slazu, od bl, sa, mostara da nije ni za qrza i umjesto da se tu nesto mijenja ljudi se glodju oko kazni ko je koliko dobio...
Nemoj se praviti blesav! Nije ovo prvi put da se u BL pjeva "ubij turicna"! A prethodnih puta nije imalo nikakve veze sa Turskom i ni ubistvom nekog mladica.vlakanje je napisao/la:terabajt nije mi jasno zasto uvijek toliko pjenis?
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
a kakve veze skandiranje ima sa ubijenim momkom?vlakanje je napisao/la:terabajt nije mi jasno zasto uvijek toliko pjenis?
i na kraju krajeva nema veze sto skandiranja nema nikakve veze sa bilo kojim nardom u BiH (iako malo dijete da zna da vi istim imenom nazivate vecinu BiH stanovnistva) bolan bolan to je fasizam posivanje na mrznju na ubijanje pa vi stvaro niste normalni ljudi bre vi ste bolesnici
ovo saga oko utakmice Radnik-Olimpic dno dna
cuj odjednom kup RS se broji kao BiH takmicenje (iako nema pecata)...pa ko onda vodi u knjigama kartone dobivene na tim lijevi utakmicama koji bi utjecali na kup BiH i PLBiH
vi govorite o bl kao da je izuzetak? nema slicnih stvari na drugim stadionima? ako vi kazete da nema, onda se ja povlacim iz price! a znate svi da ima, i sam sam bio svjedok na nekim stadionima, da ne nabrajam...
a ovaj konkretan slucaj... nazalost, i u bh se desio slican slucaj prije nekoliko godina, zar ne?! sta se tad skandiralo na kosevu i ostalim stadionima? nista??? da se odmah razumijemo, zao mi je tog momka bilo podjednako kao i ovog sto je nastradao u turskoj! tu nema razlike, mogao je bilo ko od nas da naleti na noz, metak ili sl nekog manijaka kojem je mjesto iza resetaka!
@joker90 ajd sad iskreno, po tebi, u kojem kontekstu je bilo ovo skandiranje? kome je bilo upuceno?
i to kako ko koga zove i vrijedja po stadionima bh... svakome se nesto prikaci... ja ch.tnik nikad nisam bio, niti se tako osjecam, niti sam clan stranke i pobornik seljaka iz laktasa, a sve to mi se uredno prilijepi kada odem na raznorazne stadione po bh... kakve ja veze sa tim imam??? nikakve! sve to shvatam kao glupost a ljude koji mi to skandiraju i psuju glupim i neukim!
uopste se na to ne palim...
a ovaj konkretan slucaj... nazalost, i u bh se desio slican slucaj prije nekoliko godina, zar ne?! sta se tad skandiralo na kosevu i ostalim stadionima? nista??? da se odmah razumijemo, zao mi je tog momka bilo podjednako kao i ovog sto je nastradao u turskoj! tu nema razlike, mogao je bilo ko od nas da naleti na noz, metak ili sl nekog manijaka kojem je mjesto iza resetaka!
@joker90 ajd sad iskreno, po tebi, u kojem kontekstu je bilo ovo skandiranje? kome je bilo upuceno?
i to kako ko koga zove i vrijedja po stadionima bh... svakome se nesto prikaci... ja ch.tnik nikad nisam bio, niti se tako osjecam, niti sam clan stranke i pobornik seljaka iz laktasa, a sve to mi se uredno prilijepi kada odem na raznorazne stadione po bh... kakve ja veze sa tim imam??? nikakve! sve to shvatam kao glupost a ljude koji mi to skandiraju i psuju glupim i neukim!
uopste se na to ne palim...
Joj sranja, ne oduzimaju se 3 boda Radniku, ostavlja ih se u ligi, opet se šuruje zakulisno sa FSRS ko što je vodena glava onomad, i ona 3 boda od Slavije.
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Kup utakmica RS 1/8 Rudar-Prijedor - Borac Banja Luka 1-0,direktan crveni karton dobio igrac Borca Nebojsa Runic.
Pitanje za sve ko je odredio visinu kazne? disciplinska komisija FSBIH ili FSRS i dali je igrac pauzirao minimum dvije utakmice naredne u prvenstvu PLBIH ili KUPU BIH.Ima toga jos...
Pitanje za sve ko je odredio visinu kazne? disciplinska komisija FSBIH ili FSRS i dali je igrac pauzirao minimum dvije utakmice naredne u prvenstvu PLBIH ili KUPU BIH.Ima toga jos...
Da li je pauzirao narednu utakmicu u Premijer ligi BiH?
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
Pa lupuse odgovori, gdje ode? 
Zadnja izmjena: Mancini, dana/u 27 nov 2014, 03:45, ukupno mijenjano 1 put.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
Pitanje je ko ga je kaznio i kome su placene movcane kazne za kartone a pogotovo dali je pauzirao u drzavnom prvenstvu.
Lahko za provjeriti.
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Predlažem da ostali klubovi čiste kartone na memorijalnim turnirima, može i na terminima, što da ne.
Odluke se donose mimo pravilnika, nevjerovatno.
Odluke se donose mimo pravilnika, nevjerovatno.
Formumaš @ficobahtic je danas pomenuo jednu stvar oko nedorečenosti pravilnika u NS i ovi Iiz Bijeljine su to samo dobro iskoristili. Olimpic ne treba stati, jer mnogo je nelogičnosti ovdje ali nešto ne vjerujem da će komisije ići jedna protiv druge.
A za šta služe inače komisije?
Ma svi mi dobro znamo za šta služe komisije, ili bi trebale da služe, ali mnogo je ispita na kojima su pale tako da ni ovo nije neko iznenađenje. Mada smo svi nekako očekivali da pokažu svoju ozbiljnost sad aliMancini je napisao/la:A za šta služe inače komisije?
Dragan Doslo igrac Radnika u 14 kolu FK Radnik-Celik juniori PL BIH od 02.11.2014.god. dobio crveni karton i kaznjen od NSBIH sa tri utakmice ,naredno kolo 15 za juniore pa i ako ukljucimo i KUP RS nije imao pravo sjediti na klupi protiv Olimpica.U zapisniku utakmice je zaveden pod br.3702068,broj dresa 9.
Pozdrav samo za Laleta i njegovo drustvo
Pozdrav samo za Laleta i njegovo drustvo
Kada su teorije zavjere u igri majke mi se pitam sta li je radio delegat na utakmici Radnik-Olimpic.
Imali njegovog masla u lakrdiji.
Imali njegovog masla u lakrdiji.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.