Denis Žerić nikada neće biti igrač koji će biti važan dio naše reprezentacije isto tako i Armin Hodžić. Lahko je biti talenat u Želji kad te niko kod kuće ne smije dobiti kad se gostima ne sude penali, poništavaju golovi, a tebi se priznavaju golovi rukama, puštaju ofsajdi i radi se sve i svašta. To čak i djeca Sarajeva i Želje priznaju i govore da ih niko ne smije dobit kući. Armin Hodžić da je neki talenat ostao bi u Liverpoolu pustite te lafine navijača Željezničara oko radne vize. Uostalom evo i u Dinamu se naigrao lafo neka povredasajo10 je napisao/la:Hahaha oj Boze... Evo momak ja cu ti reci nesto za ovu cetvoricu igraca Malmöa sto si spomeno. JEDINO Hadzikadunic bi imao mjestu u nasoj U17-reprezentaciji. Iskreno volio bi da zaigra za nasu reprezentaciju jer je momak vrlo talentovan. Toliko.![]()
Jos nesto, spominjes igrace Zelje i Sarajeva a pojma nemas o kakvim se momcima radi. Ja cu samo izdvojiti Denisa Zerica koji je za mnoge tako zvane talente iz dijaspore Maradona.
A ovo za Armina...![]()
![]()
![]()
U-21, U-19, U-17
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
-
Vandelanoite
- Kontakt:
Re: U-21, U-19, U-17
MESSI - NAJBOLJI IGRAČ SVIH VREMENA.
Emir Spahić!
MES QUE UN CLUB!
Emir Spahić!
MES QUE UN CLUB!
-
Vandelanoite
- Kontakt:
Mi ne možemo Harisa Seferovića i Muamera Tankovića da dovedemo pod našu zastavu, a ne Richaira Juliana.Ponos Torina je napisao/la:Richairo Juliano Živković mama mu je porijeklom iz Dervente.... Jel se oglasavao za koga ce igrat(BIH,Holandija,Srbija)
MESSI - NAJBOLJI IGRAČ SVIH VREMENA.
Emir Spahić!
MES QUE UN CLUB!
Emir Spahić!
MES QUE UN CLUB!
-
muhamedkonjic
- Kontakt:
Vandelanoite je napisao/la:
Denis Žerić nikada neće biti igrač koji će biti važan dio naše reprezentacije isto tako i Armin Hodžić. Lahko je biti talenat u Želji kad te niko kod kuće ne smije dobiti kad se gostima ne sude penali, poništavaju golovi, a tebi se priznavaju golovi rukama, puštaju ofsajdi i radi se sve i svašta. To čak i djeca Sarajeva i Želje priznaju i govore da ih niko ne smije dobit kući. Armin Hodžić da je neki talenat ostao bi u Liverpoolu pustite te lafine navijača Željezničara oko radne vize. Uostalom evo i u Dinamu se naigrao lafo neka povreda. Amer Gojak onakav talenat pa ne može da se ispali negdje u Evropu, a ne Žerić i slični Žeriću.
Momak izgleda da ti imas neki komplex prema igracima iz grada Sarajeva, da nisi to bio na probi tamo pa te okarakterisali kao antitalenat ili sta
Isto tako jedan Sudic koji nije nikada neki extra talenat bio svojim radom i trudom sto je @sajo10 napisao dostigao da bude mladi reprezentativac Svedske i igrao u Malmeu i zamalo da je postao nas A-reprezentativac zato se nikada zna kako ce neko proci u karijeri zavisi od puno stvari. I ovo sa Liverpoolom ti je smijesno pa i Muhamed Besic je potpisao za Ferencvaros kada ga Hamburg nije htjeo i svi mi znamo kakva je to igracina i talenat zato netreba nista znaciti,drugi primjer Dzeko koj je otjeran iz Zelje a znamo kako se to sve zavrsilo. Isto tako nisi informisan jedan igrac u Englesku ligu nemoze potpisati novi ugovor ako nema jedan broj nastupa za reprezentaciju zato je Vrsajevicev transfer propao u Middlesborough. Jedino nevazi ta pravila sa igracima sa EU-pasosem zato je Muhamed Besic ostvario transfer u Everton posto ima njemacki pasos.
I to zbog pasosa je najveci problem nasim igracima da direktno iz nase lige odu u vecu ligu mogu jedino u Bundesligu gdje nije ogranicen broj "NON-EU" igraca, naprimjer u Engleskoj imas taj problem sa nastupima, u Spaniji isto kao u Svedskoj je problem sto samo smijes imati 3 igraca bez EU-pasosa, u Italiji mozes samo godisnje kupiti dva igraca bez EU-pasosa za Francusku neznam i to stvara veliki problem i nasim A-reprezentativcima a kamoli nasim igracima iz nase lige, zato to paljenje u inostranstvo nije bas tako jednostavno i zato nasi igraci zavrsavaju u Tursku i Poljsku ligu.
Ovo za Gojaka, neprovaljuj se bogati momak je vec potpisao za Dinamo Zagreb i nepisi gluposti. I kakve veze iam to da se jos nije opalio u inostranstvo jel to znaci da neznaju igrati lopte, znaci tvoja logika kaze da Samir Radovac, Gojko Cimirot, Haris Duljevic i Riad Bajic nisu talenti posto igraju u nasoj ligi
Zadnja izmjena: muhamedkonjic, dana/u 26 nov 2014, 19:56, ukupno mijenjano 1 put.
Evo gledam maloprije Youth Leauge i vidim igra u Realu Benjamin Kuscevic... eh sad... mali je igrao sa Universidad Catolica, a u tom gradu ima Kuscevica bruku, sto uglavnom nose nasa imena. Recimo Jasna npr sto mu i moze bit neko... 
Sta sve Google nece nac.
Sta sve Google nece nac.
-
muhamedkonjic
- Kontakt:
Amarinho je napisao/la:Evo gledam maloprije Youth Leauge i vidim igra u Realu Benjamin Kuscevic... eh sad... mali je igrao sa Universidad Catolica, a u tom gradu ima Kuscevica bruku, sto uglavnom nose nasa imena. Recimo Jasna npr sto mu i moze bit neko...
Sta sve Google nece nac.
Kako se ja sjecam vec se ovdje raspravljalo oko tog momka i mislim da su momci saznali da nema nikakve veze sa nama ali nisam siguran.
Hrvat, ima njih dosta po Južnoj Americi.
Ponos Torina je napisao/la:Richairo Juliano Živković mama mu je porijeklom iz Dervente.... Jel se oglasavao za koga ce igrat(BIH,Holandija,Srbija)
Prosle hefte odstranjen iz holandske U19 zbog nediscipline ...
- invincible1921
- Kontakt:
Vandelanoite je napisao/la:Denis Žerić nikada neće biti igrač koji će biti važan dio naše reprezentacije isto tako i Armin Hodžić. Lahko je biti talenat u Želji kad te niko kod kuće ne smije dobiti kad se gostima ne sude penali, poništavaju golovi, a tebi se priznavaju golovi rukama, puštaju ofsajdi i radi se sve i svašta. To čak i djeca Sarajeva i Želje priznaju i govore da ih niko ne smije dobit kući. Armin Hodžić da je neki talenat ostao bi u Liverpoolu pustite te lafine navijača Željezničara oko radne vize. Uostalom evo i u Dinamu se naigrao lafo neka povredasajo10 je napisao/la:Hahaha oj Boze... Evo momak ja cu ti reci nesto za ovu cetvoricu igraca Malmöa sto si spomeno. JEDINO Hadzikadunic bi imao mjestu u nasoj U17-reprezentaciji. Iskreno volio bi da zaigra za nasu reprezentaciju jer je momak vrlo talentovan. Toliko.![]()
Jos nesto, spominjes igrace Zelje i Sarajeva a pojma nemas o kakvim se momcima radi. Ja cu samo izdvojiti Denisa Zerica koji je za mnoge tako zvane talente iz dijaspore Maradona.
A ovo za Armina...![]()
![]()
![]()
. Amer Gojak onakav talenat pa ne može da se ispali negdje u Evropu, a ne Žerić i slični Žeriću.
Dati oko 90 golova u 30 utakmica i na terminima sa napusenom rajom nije lako , a kamol u junirskoj ligi. Uostalom u zadnjih 3 godine ako bi izdvojilki 20 poteza koji se ne vidjaju tako cesto(citaj nikad) na nasim terenima mislim da bi ih bar 10 bilo hodzicevo djelo...da nije talenat i da nema u sebi kvalitetu samo budala moze rec. Lobovi, driblnzi, sutevi, potez na debrbiju u kupu.... Da bi zaigro u liverpulu moro je dat brat brat 40 golova u nasoj ligi jer tako rade velike ekipe , ko da je on jedini. Liverpul je vjerovatno imo jos 30 igraca na toj poziciji u njegovj situaciji sirom svijeta... ne lupaj bezvez.Vecina igraca koj isu napravili karijere a da su iz nase lige nikad nista u ligi nisu previse odskakali nego su igraci postali kad su otisli(Dzeko najbolji primjer). Kad neko ovo sve navedeno gore uspije u ovoj KUPUS-BUNARLOPTA-LOMINOGU-IZBIJINABIJI LIGI onda je stvarno poseban. Gojak je daleko najbolji igrac svog godista u drzavi. DALEKOOOO NAJBOLJI nikad upravi ne mogu halalit sto smo ga tako lako pustili
Jos nesto za hodzica. Ja ligu pratim aktivno tj da sve razumijem i da sam upucen negdje od 2004 prije toga sam bio premlad da bi svhvato neke stvari. Pratio sam rezultat zelju i njegove igrace. Odgovorno ti tvrdim da nijedan tako mlad igrac nije pokazo tolike kvalitete u ligi kao Hodzic. On da je nekim cudom iz zagerba i da igra u dinamu tj da je poceo tamo , a ne zelji sad bi obogatio mamica za bar 10 miliona. Ne budi smijesan..kad nisi upucen. Koliko si pogledo utakmica nase lige ?
P.S. Ovo je retoricko pitanje na kraju jer po potpisu predpostalvjam da si ti "katalonc" i jedan od onih sto se bacaju po podu radi promasaja na el klasiku
=\_1921_/=
Rade Krunić najvjerovatnije ide na posubu u C.Zvezdu
a onaj sto je bio kapiten U17 Acimovic dobio poziv za Srbiju,a ovi ga nasi nisu ni zvali Malkocevic..
Zolotic veceras poceo mec od 1min dobio brzo dva zuta i napolje
Zolotic veceras poceo mec od 1min dobio brzo dva zuta i napolje
Uskoro izvlacenje Elitni grupa kvalifikacija za U17 prvenstvo, potom posle toga odma izvlacenje grupa za U19 prvenstvo. Valjda nas sreca progleda!

U17:
Pot A: Germany, Poland, Spain, England (holders), Austria, Portugal, Netherlands, Czech Republic
Pot B: Croatia, Scotland, Republic of Ireland, Italy, Russia*, Romania, France, Romania, Belgium
Pot C: Norway, Georgia, Slovakia, Belarus, Hungary, Serbia, Iceland, Sweden
Pot D: Greece, Israel, Slovenia, Wales, Northern Ireland, Azerbaijan, Bosnia and Herzegovina, Ukraine*
@Batko
Evo link za uefa.com, http://www.uefa.com/under17/season=2015 ... index.html" onclick="window.open(this.href);return false;
U17:
Pot A: Germany, Poland, Spain, England (holders), Austria, Portugal, Netherlands, Czech Republic
Pot B: Croatia, Scotland, Republic of Ireland, Italy, Russia*, Romania, France, Romania, Belgium
Pot D: Greece, Israel, Slovenia, Wales, Northern Ireland, Azerbaijan, Bosnia and Herzegovina, Ukraine*
@Batko
Evo link za uefa.com, http://www.uefa.com/under17/season=2015 ... index.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Zadnja izmjena: sajo10, dana/u 03 dec 2014, 10:44, ukupno mijenjano 2 puta.
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
Uskoro? Kada tacno????sajo10 je napisao/la:Uskoro izvlacenje Elitni grupa kvalifikacija za U17 prvenstvo, potom posle toga odma izvlacenje grupa za U19 prvenstvo. Valjda nas sreca progleda!
Nasao sam....
evo semsira...
evo semsira...
Sada su izvukli za kvalifikacionu rundu 2015/16
Group 13: Ukraine, Bosnia and Herzegovina, Moldova, Estonia
Sad ce i elitna runda izvlacenja,,,
Uzivo zavlacenje..
http://www.uefa.com/under17/season=2015 ... index.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Group 13: Ukraine, Bosnia and Herzegovina, Moldova, Estonia
Sad ce i elitna runda izvlacenja,,,
Uzivo zavlacenje..
http://www.uefa.com/under17/season=2015 ... index.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Portugal Srbija i Hravtska..
Sad cemo i mi tu...
Sad cemo i mi tu...
uh koja sreca, dobili smo onu koju sam i zelio, najlkasa od ponudjenih... 
Ceska
Skotska
Madjarska
BIH

Skotska
Madjarska
BIH

Sretno, momci! Mozete vi ovdje proci!
Kvalifikacije za U17 Euro 2016

Sretno, BiH!
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
U19 nije imala srece za Kvale 2016
Group 5: Turkey, Ukraine, Bosnia and Herzegovina, Azerbaijan
Sad krece elite runda za 2015..
Group 5: Turkey, Ukraine, Bosnia and Herzegovina, Azerbaijan
Sad krece elite runda za 2015..
Hjade, najbolje bi bilo sa Polsjka, CG i Ukrajina...
Trenutno korisnika/ca: CAGarfia, General505, izdzezveubrazil, RacioEmocionalan, torbica i 33 gosta.