FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la hilmo » 26 nov 2014, 16:08

Ma najbitnije u svemu je što će pare kad se igrač proda ići direktno u klub, a ne pola pola sa igračem ili menadžerom, pa bilo to 50, 100 ili 800 hiljada.
A zbog samih igrača, ovih mlađih, bi volio da se ne natežemo jer bi oni mogli nazadovati a bitni su za budućnost reprezentativnog nogometa.

Već se sad mnogo špekuliše oko odlazaka a u narednim danima ćemo vidjeti šta je od tog istina.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

BordoArmy88
Kontakt:

Post Postao/la BordoArmy88 » 26 nov 2014, 16:50

amypitar je napisao/la:
ado19211 je napisao/la:
sarajlija je napisao/la:De nas prosvjetli vidovita dzemila u prevodu ado

i sta kazes bice steta ako se proda samir, a amer smijesan stoper bravo :clap:
da li ti vjerujes ovom forumusu amypitaru da ce neko iskesirati milion eurica, ako uzmemo cinjenicu da ti pises samo s osobama 18+ ??

Ja nigdje nisam rekao da ce neko iskeširati. :idea:
Vec sam napisao"nek iskeširaju milion evrića" Sto znaci da je to vise neka moja zelja. :idea:Pojma nemam zašto repliciram nekom,ko je šprdancija ovog foruma. ;)
Možeš misliti koji je to mentalni sklop kada ima više postova na temi o FKS nego na temi 'voljenog' kluba, a na kojoj ga i njegovi štrumfovi provaljuju i tjeraju što dalje. :lol:

Inače, samo je pitanje VREMENA kada ćemo naše igrače početi prodavati za milione, zato sabura, neće dušmani znati šta prije da "popljuju" uzimajući u obzir koliko FKS u SVIM SEGMENTIMA napreduje, jača i raste i to iz dana u dan! :kralj:

fcsforever
Kontakt:

Post Postao/la fcsforever » 26 nov 2014, 16:58

ado19211 je napisao/la:za samira se moze i mora uzeti 400.000-450.000 eura vise se ne moze nema sanse, iz nase lige. mozda da je u dinamu bio bi 2 miliona. a za dupovca se moze uzeti plafon 150.000e, i to ne znam ko ce dati pare za njega.

to je ono sto je realno. eh sad ako ibrakovic kaze drugacije vi trebate vjerovati njemu.

Bolan ne bio ohani vise ..ovdje si vise nego na pdf-u svojih strumfova...a i oni te tjeraju. Bolan jesi li ti normalan vise...sta te boli taki kolko cemo uzeti za Dupovca...za ovog ili onog...Imas u svom klubu 6 miliona zestokih problema a ti ovdje naso filozofirati...Urazumi se vise i skontaj da ti nije ovdje mjesto i da nikog ovdje ne libo racku sta ti mislis...samo spamas bezze sa svojim glupostima :oops: :oops:

Ado76
Kontakt:

Post Postao/la Ado76 » 26 nov 2014, 17:26

fcsforever je napisao/la:
ado19211 je napisao/la:za samira se moze i mora uzeti 400.000-450.000 eura vise se ne moze nema sanse, iz nase lige. mozda da je u dinamu bio bi 2 miliona. a za dupovca se moze uzeti plafon 150.000e, i to ne znam ko ce dati pare za njega.

to je ono sto je realno. eh sad ako ibrakovic kaze drugacije vi trebate vjerovati njemu.

Bolan ne bio ohani vise ..ovdje si vise nego na pdf-u svojih strumfova...a i oni te tjeraju. Bolan jesi li ti normalan vise...sta te boli taki kolko cemo uzeti za Dupovca...za ovog ili onog...Imas u svom klubu 6 miliona zestokih problema a ti ovdje naso filozofirati...Urazumi se vise i skontaj da ti nije ovdje mjesto i da nikog ovdje ne libo racku sta ti mislis...samo spamas bezze sa svojim glupostima :oops: :oops:
Ma pusti ga brate,ja samo kazem,ne daj boze nikome lijepa smrt,a ne ovako se patiti
Svi u napad jedan je Hase!!

de vam je budet, yeboti obitelj

vlakanje
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la vlakanje » 26 nov 2014, 17:30

kakva je situacija sa Puricem i Bekicem posto se nisu nesto naigrali? A osim Todorovica ima jos neko za koga je zvanicno receno da je slobodan i da se na njega nece racunati?

bakehz87
Kontakt:

Post Postao/la bakehz87 » 26 nov 2014, 18:07

"U posljednje dvije godine, koliko sam boravio u Fudbalskom klubu Sarajevo, bilo je uspona i padova, ali je bilo i prelijepih trenutaka, kao što je osvajanje Kupa, nastupi u Evropi. Iza mene su dvije prelijepe godine i sretan sam što sam bio dio ovog kluba.", kazao je Ognjen Todorović

amorovski
Kontakt:

Post Postao/la amorovski » 26 nov 2014, 18:46

Sretno Lasta brate..
@vlakanje ne zna se jos sto posto. Bekic ostaje najvjerovatnije, ima kvalitet momak.. Puric je operisan skoro, po tome mislim i za njega da ostaje s tim da mu je Mehaga pronaso odgovarajucu funkciju i poziciju u ekipi.. Ne znam za ove, Kostica, Protica, Mitrevskog.. Al i oni bi mogli vrlo lako na put.

Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014
Superkup - 1996/1997

esprit24
Kontakt:

Re: Odg: FK Sarajevo

Post Postao/la esprit24 » 26 nov 2014, 18:57

amorovski je napisao/la:Sretno Lasta brate..
@vlakanje ne zna se jos sto posto. Bekic ostaje najvjerovatnije, ima kvalitet momak.. Puric je operisan skoro, po tome mislim i za njega da ostaje s tim da mu je Mehaga pronaso odgovarajucu funkciju i poziciju u ekipi.. Ne znam za ove, Kostica, Protica, Mitrevskog.. Al i oni bi mogli vrlo lako na put.

Sve nabrojane u Visocku Bosnu na kaljenje :kafa:

Biti srcem vezan, u tome leži snaga..

orbit
Kontakt:

Post Postao/la orbit » 26 nov 2014, 19:24

ado svakom loncu poklopac :urnebes: :urnebes: :facepalm:

BeSha1992
Kontakt:

Post Postao/la BeSha1992 » 26 nov 2014, 19:31

ovaj smrad Aletic se smori citajuci forume, sve sto se napise ovdje na forumu on uz teske muke napise jos dvije prosirene recenice i sastavi tekst... Sve sto je na forumu napisano u zadnjih par dana on prepise u svoj tekst.

http://****.ba/novost/172590/i ... ec-spremne" onclick="window.open(this.href);return false;
BITI SRCEM VEZAN U TOME LEZI SNAGA...
Visca Barca...

fcsforever
Kontakt:

Post Postao/la fcsforever » 26 nov 2014, 19:36

za ovog dusevnog pacenika adu1921...Radovac , Duljevic i Cimirot vrijede u ovom trenutku kao "tvojih" 18 igraca zajedno....a nikad nemoj zaboraviti i da se iza Dupovca u svakom trenutku moze uzeti 300 milja eura...tvoje price o sici itd su samo odraz tvoja jada i cemera sto ne mozes ovdje doci i reci, eto ide Svraka za 700 000 eura ili xy igrac...a sam znas da su i Svraka i jos njih 2-3 otisli BEZ MARKE OBESTECENJA...i zato ti je klub u ovakvom finansijskom stanju (a na to dodaj planirane a ne uzete pare od evrope tj ispadanje od one ajvar ekipe)
ps...zato uzivaj u majstorijama Nede Turkovica a nama prepusti ono sto se tebe ne tice

Ado76
Kontakt:

Post Postao/la Ado76 » 26 nov 2014, 19:43

fcsforever je napisao/la:za ovog dusevnog pacenika adu1921...Radovac , Duljevic i Cimirot vrijede u ovom trenutku kao "tvojih" 18 igraca zajedno....a nikad nemoj zaboraviti i da se iza Dupovca u svakom trenutku moze uzeti 300 milja eura...tvoje price o sici itd su samo odraz tvoja jada i cemera sto ne mozes ovdje doci i reci, eto ide Svraka za 700 000 eura ili xy igrac...a sam znas da su i Svraka i jos njih 2-3 otisli BEZ MARKE OBESTECENJA...i zato ti je klub u ovakvom finansijskom stanju (a na to dodaj planirane a ne uzete pare od evrope tj ispadanje od one ajvar ekipe)
ps...zato uzivaj u majstorijama Nede Turkovica a nama prepusti ono sto se tebe ne tice
Sto im je najcrnje upravo ce ti juniori otici uz minimalno ili nikakvo obestecenje..Mogu traziti milione i za mumiju i ostale mumijevce ali dobice mudo marjanovo.Najbolje im je da sviju nazivaju klocevima jer jedino tako mogu zaraditi,sto se na. Dzekinom primjeru pokazalo kao ispravno :lol: :lol:

fcsforever
Kontakt:

Post Postao/la fcsforever » 26 nov 2014, 19:48

BeSha1992 je napisao/la:ovaj smrad Aletic se smori citajuci forume, sve sto se napise ovdje na forumu on uz teske muke napise jos dvije prosirene recenice i sastavi tekst... Sve sto je na forumu napisano u zadnjih par dana on prepise u svoj tekst.

http://****.ba/novost/172590/igracka-krizaljka-na-kosevu-cetiri-ispisnice-vec-spremne" onclick="window.open(this.href);return false;
ovaj link se ne moze otvoriti...haj postavi sta je CMAR napiso

BeSha1992
Kontakt:

Post Postao/la BeSha1992 » 26 nov 2014, 19:48

BeSha1992 je napisao/la:ovaj smrad Aletic se smori citajuci forume, sve sto se napise ovdje na forumu on uz teske muke napise jos dvije prosirene recenice i sastavi tekst... Sve sto je na forumu napisano u zadnjih par dana on prepise u svoj tekst.

http://****.ba/novost/172590/igracka-krizaljka-na-kosevu-cetiri-ispisnice-vec-spremne" onclick="window.open(this.href);return false;
ovaj link se ne moze otvoriti...haj postavi sta je CMAR napiso
umjesto zvjezdica kucaj radio sarajevo
BITI SRCEM VEZAN U TOME LEZI SNAGA...
Visca Barca...

ado19211

Post Postao/la ado19211 » 26 nov 2014, 19:50

fcsforever je napisao/la:za ovog dusevnog pacenika adu1921...Radovac , Duljevic i Cimirot vrijede u ovom trenutku kao "tvojih" 18 igraca zajedno....a nikad nemoj zaboraviti i da se iza Dupovca u svakom trenutku moze uzeti 300 milja eura...tvoje price o sici itd su samo odraz tvoja jada i cemera sto ne mozes ovdje doci i reci, eto ide Svraka za 700 000 eura ili xy igrac...a sam znas da su i Svraka i jos njih 2-3 otisli BEZ MARKE OBESTECENJA...i zato ti je klub u ovakvom finansijskom stanju (a na to dodaj planirane a ne uzete pare od evrope tj ispadanje od one ajvar ekipe)
aha, dobro si ti to sebi poredao kako ti odgovara. nego koga ste vi prodali u ovih 5 godina, i za koje cifre ? konkretan odgovor ?

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 26 nov 2014, 19:55

Nije mi jasno zašto se uvijek upecate na njegove postove, on ima jedan jedini cilje, da omalovažava FK Sarajevo i da pravi pometnju na temi, a kod nas uvijek ima neko dežurni da koji sebi uzme za pravo da mu odgovara i onda ide jedan pa drugi i tako u nedogled. Ulezeći u nebulozne rasprave sa njim se spuštate na njegov nivo i postajete kao i on.
I što je još gore, određeni broj forumaša ne napišu po dva dana ni jedan post a kad se javi "neki provokator" oni su prvi tu da mu odgovore. Znači ni oni ne znaju ništa drugo pisati osim nebuloza i prepucavanja.

@buba, @bojamora i @ado19211 su najveći incijatori nepotrebnih rasprava na ovoj temi, ignorišite ih, jel to teško?

Što se tiče ovih članaka pomenutog novinara :? :? ovo smo sve pisali mi na ovoj temi. Siguran sam da je i on sam učestvovao u raspravi jer sigurno svi sportski novinari (ili bar većina) pišu po ovom forumu.

lafomamone
Kontakt:

Post Postao/la lafomamone » 26 nov 2014, 19:58

aha, dobro si ti to sebi poredao kako ti odgovara. nego koga ste vi prodali u ovih 5 godina, i za koje cifre ? konkretan odgovor ?
Zrak, havu, nista, duplo golo, dugove, probleme, belaje itd. sve smo to prodali za puno puno miliona eura :kafa:

fcsforever
Kontakt:

Post Postao/la fcsforever » 26 nov 2014, 20:00

ado19211 je napisao/la:

halo maglenjak , mi smo sad na KOLJENIMA...jos nismo na nogama definitivno...dok tvoj klub jos uvijek lezi rasirenih nogu i ceka METAK....dok dodjete u ovu fazu a to je bez privatnog investitora NEMOGUCE ...A TI PRICAJ STA HOCES...pa nije valjda da hodate po biznis forumima samo da bi se slikali ili je cilj naci investitora....samo slabo vam ovo nesto ide...BAS SLABO. A nismo nikog prodali i necemo jos...imamo pare...ne treba nam lova od transfera.....mozda i jednog vaseg kaparisemo , nema frajer za rum plocice...raspitaj se

hilmo ako ti neces ...ne moras. Ima nas uvijek dovoljno da svakom provokatoru pokazemo gdje mu je mjesto

Ado76
Kontakt:

Post Postao/la Ado76 » 26 nov 2014, 20:01

hilmo je napisao/la:Nije mi jasno zašto se uvijek upecate na njegove postove, on ima jedan jedini cilje, da omalovažava FK Sarajevo i da pravi pometnju na temi, a kod nas uvijek ima neko dežurni da koji sebi uzme za pravo da mu odgovara i onda ide jedan pa drugi i tako u nedogled. Ulezeći u nebulozne rasprave sa njim se spuštate na njegov nivo i postajete kao i on.
I što je još gore, određeni broj forumaša ne napišu po dva dana ni jedan post a kad se javi "neki provokator" oni su prvi tu da mu odgovore. Znači ni oni ne znaju ništa drugo pisati osim nebuloza i prepucavanja.

@buba, @bojamora i @ado19211 su najveći incijatori nepotrebnih rasprava na ovoj temi, ignorišite ih, jel to teško?

Što se tiče ovih članaka pomenutog novinara :? :? ovo smo sve pisali mi na ovoj temi. Siguran sam da je i on sam učestvovao u raspravi jer sigurno svi sportski novinari (ili bar većina) pišu po ovom forumu.
Hilmo druze, ima nas koji se ne upecamo na ovog bolesnika nego jednostavno proradi onaj poriv da nekome ne ostanes duzan kada te prca,bas kao u raji

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 26 nov 2014, 20:02

hilmo ako ti neces ...ne moras. Ima nas uvijek dovoljno da svakom provokatoru pokazemo gdje mu je mjesto
A šta postižeš s tim?

@ado
Proradi i meni, ali sam dovoljno jak da se suzdržim i ne spustim se na njegov nivo, pokušavao sam sa njim voditi neku finu raspravu ali ne ide, on kad vidi da ja ne nasjedam na njegovu priču okreće temu i "hvata" nekog drugog, rekao bih nekog sličnog sebi.
Zadnja izmjena: hilmo, dana/u 26 nov 2014, 20:04, ukupno mijenjano 1 put.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: benko21 i 34 gosta.