ovaj post je dokaz da si ti jedan obicni ublehas, koji na svojoj temi samo trola, spominje druge, a bez ijednog argumenta ne moze da razvije komunikaciju.fcsforever je napisao/la:ado19211 je napisao/la:aha, dobro si ti to sebi poredao kako ti odgovara. nego koga ste vi prodali u ovih 5 godina, i za koje cifre ? konkretan odgovor ?fcsforever je napisao/la:za ovog dusevnog pacenika adu1921...Radovac , Duljevic i Cimirot vrijede u ovom trenutku kao "tvojih" 18 igraca zajedno....a nikad nemoj zaboraviti i da se iza Dupovca u svakom trenutku moze uzeti 300 milja eura...tvoje price o sici itd su samo odraz tvoja jada i cemera sto ne mozes ovdje doci i reci, eto ide Svraka za 700 000 eura ili xy igrac...a sam znas da su i Svraka i jos njih 2-3 otisli BEZ MARKE OBESTECENJA...i zato ti je klub u ovakvom finansijskom stanju (a na to dodaj planirane a ne uzete pare od evrope tj ispadanje od one ajvar ekipe)
ps...zato uzivaj u majstorijama Nede Turkovica a nama prepusti ono sto se tebe ne tice
halo maglenjak , mi smo sad na KOLJENIMA...jos nismo na nogama definitivno...dok tvoj klub jos uvijek lezi rasirenih nogu i ceka METAK....dok dodjete u ovu fazu a to je bez privatnog investitora NEMOGUCE ...A TI PRICAJ STA HOCES...pa nije valjda da hodate po biznis forumima samo da bi se slikali ili je cilj naci investitora....samo slabo vam ovo nesto ide...BAS SLABO. A nismo nikog prodali i necemo jos...imamo pare...ne treba nam lova od transfera.....mozda i jednog vaseg kaparisemo , nema frajer za rum plocice...raspitaj se
hilmo ako ti neces ...ne moras. Ima nas uvijek dovoljno da svakom provokatoru pokazemo gdje mu je mjesto
spominjes druge kako ne prodaju nikoga, a njegov klub nikad nikog nije prodao. pitam te fino ko covjek da odgovoris, ali sta cs
i jos gore sto se se ti nafurao da si neka faca na forumu, ti pokazujes nekome gdje mu mjesto. mene stid, tvog stida.