FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
ako mislimo opstati, moramo sve domace tekme dobiti i sa gostovanja uzeti koji bod
Spammer
1.000.000 $ Man ! - Maybe in future... #
- slani grad
- Kontakt:
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Ma mi moramo dobiti Modricu na gostovanju to je pod broj 1,dobiti sada Sarajevo i SirokI...Onda mozemo komotno dati bodove Zelji i tako unesreciti pite i onda ovu temu jos prosiriti na + 200 stranica 
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
koji kompleksiSaltCityAttack je napisao/la:Ma mi moramo dobiti Modricu na gostovanju to je pod broj 1,dobiti sada Sarajevo i SirokI...Onda mozemo komotno dati bodove Zelji i tako unesreciti pite i onda ovu temu jos prosiriti na + 200 stranica
Nisam u situaciji da mogu birati utakmice,ali i da jesam nikad ne bih odlučio da propustim neko od reprezentativnih okupljanja.Istina, Atlanta je daleko i razumijem ukoliko igrači ne mogu doći,ali ja ću se uvijek odazvati",-Ibrahim Šehić
Ma kakav on ba. Zivi u Americi i on ufatio nesto laprdati.... rokni se!johnnyHZ je napisao/la:koji kompleksiSaltCityAttack je napisao/la:Ma mi moramo dobiti Modricu na gostovanju to je pod broj 1,dobiti sada Sarajevo i SirokI...Onda mozemo komotno dati bodove Zelji i tako unesreciti pite i onda ovu temu jos prosiriti na + 200 stranicahahahha placem od smijeha....vise vole drugu ligu nego da sarajevo bude prvak.,...INSTANT NAVIJACI
- kupus army
- Kontakt:
bilo kako bilo znas i sam da nikako nesmijete pustit zelji,sto zbog odnosa fukare-manijaci,a i ako bi kojim slucajem izgubili onda sledece godine banovici nece imati s kim da igraju kantonalni derbi.
Kao dijete 's tobom ja osjetilo bol,svu srecu ovog svijeta,dobro,a i zlo!
Ma ja malo se iz dijaspore igraš poznavaoca i huligana pa fol ti ovo ono..kume nemate vi za kifle zadnji ste na tabeli i niste u situaciji da puštate nego na koljenima da moliteSaltCityAttack je napisao/la:Ma mi moramo dobiti Modricu na gostovanju to je pod broj 1,dobiti sada Sarajevo i SirokI...Onda mozemo komotno dati bodove Zelji i tako unesreciti pite i onda ovu temu jos prosiriti na + 200 stranica
- kupus army
- Kontakt:
odnosno ima i zvijezda iz gradačca,moja greska
Kao dijete 's tobom ja osjetilo bol,svu srecu ovog svijeta,dobro,a i zlo!
- slani grad
- Kontakt:
halooo baaa..huligani iz seheraBatistuta je napisao/la:Ma ja malo se iz dijaspore igraš poznavaoca i huligana pa fol ti ovo ono..kume nemate vi za kifle zadnji ste na tabeli i niste u situaciji da puštate nego na koljenima da moliteSaltCityAttack je napisao/la:Ma mi moramo dobiti Modricu na gostovanju to je pod broj 1,dobiti sada Sarajevo i SirokI...Onda mozemo komotno dati bodove Zelji i tako unesreciti pite i onda ovu temu jos prosiriti na + 200 stranica
UZ TEBE KROZ ZIVOT CIJELI-FKR 1987
Kod: Označi sve
Nema sanse da ikog vise pustimo. rasprodaja bodova na tusnju je odavno gotovo i tu je kraj !Spammer
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Madafaka je napisao/la:Ma kakav on ba. Zivi u Americi i on ufatio nesto laprdati.... rokni se!johnnyHZ je napisao/la:koji kompleksiSaltCityAttack je napisao/la:Ma mi moramo dobiti Modricu na gostovanju to je pod broj 1,dobiti sada Sarajevo i SirokI...Onda mozemo komotno dati bodove Zelji i tako unesreciti pite i onda ovu temu jos prosiriti na + 200 stranicahahahha placem od smijeha....vise vole drugu ligu nego da sarajevo bude prvak.,...INSTANT NAVIJACI
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Batistuta je napisao/la:Ma ja malo se iz dijaspore igraš poznavaoca i huligana pa fol ti ovo ono..kume nemate vi za kifle zadnji ste na tabeli i niste u situaciji da puštate nego na koljenima da moliteSaltCityAttack je napisao/la:Ma mi moramo dobiti Modricu na gostovanju to je pod broj 1,dobiti sada Sarajevo i SirokI...Onda mozemo komotno dati bodove Zelji i tako unesreciti pite i onda ovu temu jos prosiriti na + 200 stranica
ti promjeni nick ziv bio
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Ovo sto se prica da sloboda pusta tekme nekom NEMA sanse ako hoce da ostanu u ligi a valjda to i hoce, a jedino im je problem sto im Zeljo dolazi u goste tako da je to gubljenej bodova ali aBd nadoknadit ce te vi to u modrici 
Mes Que Un Club
- SaltCityAttack
- Kontakt:
nego znao sam da cu ih napaliti i da c eoni ispisati jos 5-6 novih stranica
... iz ovog ralzoga sam ono i napisao, a naravno da mi bodove nikome ne propustamo jer nam to situacija ne dozvoljav ai nema razloga da tako reagujete
....Samo sam vas malo testirao da vidim ove internet hooligane koji zive u Bih pa sebi dozvole da dodju na jedna forum i da se raspravljaju.To su odlike danasnjih mladih navijaca
.....
Vi ste nama pisali kako zelite da ispadnemo iz lige i niko vam nije prigovorio, a kada napisemo da ocekujemo da vam Zeljo uzme titulu, onda se uvjek nadje neki idiot koji ce replicirat
... zato vas najvise volim internet hooligani koji zive u Bosni i hercegovini.Ja bi sebi taj kompijuter razbio od glavu kada bi dosao na ovaj forum da vas repliciram, a znam da zivim dole 
Ja ne krijem gdje sam trenutno i mene mozes vidjeti na avatar i postavio sam slike, dok vi djeco samo se mozete kriti i laprdati po forumu , a meni ne pada na pamet da se raspravljam sa takvim jer vazda balavaca ima po ovim forumima koji su zlo sto sam davno rekao... hajde sada pozzzzzz
Vi ste nama pisali kako zelite da ispadnemo iz lige i niko vam nije prigovorio, a kada napisemo da ocekujemo da vam Zeljo uzme titulu, onda se uvjek nadje neki idiot koji ce replicirat
Ja ne krijem gdje sam trenutno i mene mozes vidjeti na avatar i postavio sam slike, dok vi djeco samo se mozete kriti i laprdati po forumu , a meni ne pada na pamet da se raspravljam sa takvim jer vazda balavaca ima po ovim forumima koji su zlo sto sam davno rekao... hajde sada pozzzzzz
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- bilino polje
- Kontakt:
ispadate ako nepobjedite sve domace tekme i ako gdje kiksate bit ce vam sljedece sezone igranje sa bosnom, zepcem ,,,
dabogda ispali
samo celik ale samo celik ale
vrbanjusa krajina ....bilino polje je napisao/la:ispadate ako nepobjedite sve domace tekme i ako gdje kiksate bit ce vam sljedece sezone igranje sa bosnom, zepcem ,,,![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
dabogda ispali
Nisam u situaciji da mogu birati utakmice,ali i da jesam nikad ne bih odlučio da propustim neko od reprezentativnih okupljanja.Istina, Atlanta je daleko i razumijem ukoliko igrači ne mogu doći,ali ja ću se uvijek odazvati",-Ibrahim Šehić
Vidjet cemo, ko se zadnji smije najsladje se smije.bilino polje je napisao/la:ispadate ako nepobjedite sve domace tekme i ako gdje kiksate bit ce vam sljedece sezone igranje sa bosnom, zepcem ,,,![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
dabogda ispali
Spammer
- SaltCityAttack
- Kontakt:
bilino polje je napisao/la:ispadate ako nepobjedite sve domace tekme i ako gdje kiksate bit ce vam sljedece sezone igranje sa bosnom, zepcem ,,,![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
dabogda ispali
pa polahko nista puno udaljeni odnas moze se vama desiti to sto si nam ti pozelio
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Mozda nam prosire ligu??? Al´ cekaj nismo mi rezimski klubjohnnyHZ je napisao/la:vrbanjusa krajina ....bilino polje je napisao/la:ispadate ako nepobjedite sve domace tekme i ako gdje kiksate bit ce vam sljedece sezone igranje sa bosnom, zepcem ,,,![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
dabogda ispali
Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA
frutek,ti si u dusi pitar,jer od tvojih 60 i nesto postova vecina je na nasem forumu,sad ne znam otkud ti 'ovdje',heheheeeeeeeFrutek je napisao/la:Mozda nam prosire ligu??? Al´ cekaj nismo mi rezimski klubjohnnyHZ je napisao/la:vrbanjusa krajina ....bilino polje je napisao/la:ispadate ako nepobjedite sve domace tekme i ako gdje kiksate bit ce vam sljedece sezone igranje sa bosnom, zepcem ,,,![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
dabogda ispali
![]()
![]()
bolje ispast nego da te trideset godina prozivaju
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.