a na koga bi drugog mislio nego na ubicu/postarabega_afc je napisao/la:Na Sanoga mislis dakako?anell je napisao/la:Ovakvog napadaca nismo imali jos od Lorda, ljepota za gledati
Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
Jao voajera kako je neodlucan.

Ako sad ne krenu ponovo jako primit će gol majke mi .
De bolan ljudi krenite igrat jednom yebem ga
De bolan ljudi krenite igrat jednom yebem ga
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Suti, mislio sam da si se pomustafio dvaput. Dobro je. Izvini.anell je napisao/la:a na koga bi drugog mislio nego na ubicu/postarabega_afc je napisao/la:Na Sanoga mislis dakako?anell je napisao/la:Ovakvog napadaca nismo imali jos od Lorda, ljepota za gledati
#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
Kako Arteta večeras pametno igra..
Re: Odg: Arsenal
Najbolji igrac vcrs, a realno bio je i protiv Andrlehta.Rosicky je napisao/la:Kako Arteta večeras pametno igra..
FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Bravo Matrinez.
Martinez
I protiv ManUtd-a nije loše odigrao,digao je formu i sada radi dosta pametnih faula i počeo je igrati sa loptom naprijed.
Jedino bi mogao crveni dobit

I protiv ManUtd-a nije loše odigrao,digao je formu i sada radi dosta pametnih faula i počeo je igrati sa loptom naprijed.
Jedino bi mogao crveni dobit

Dobar Arsenal a i ovaj golman nije los.
Kako je ljudine, morel se gledat utakmica bez nerviranja 

Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
- Faraon iz Visokog
- Kontakt:
Tesko bogami,nema niko plaho losgaston je napisao/la:Kako je ljudine, morel se gledat utakmica bez nerviranja

Rođen s tobom da budem
Nesto gledam, ajd da ćoramo ovog Martineza za MignoletaFaraon iz Visokog je napisao/la:Tesko bogami,nema niko plaho losgaston je napisao/la:Kako je ljudine, morel se gledat utakmica bez nerviranja

Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Ox 

momci znam da vam je teško i da niste navikli ove sezone gledat utakmice bez nerviranja, al izdržite do kraja uz vas sam, puno puta ste me nasmijali!!1
Yebi mi zenu
ALEXIIIIIIIIIIIS
Zvijer je ovaj Alexis!!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.