FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Nantess
Kontakt:

Re: Odg: FK Sarajevo

Post Postao/la Nantess » 27 nov 2014, 00:28

Braco samo opusteno :-) i imate pozz od Benke ;-). Vratit ce se on jaci nego ikad.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
.... ljubav za tebe mjere nema .... MCMXLVI ....

sekac
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la sekac » 27 nov 2014, 00:32

bordobijeli je napisao/la:kako ovdje na forumu slicno je i na tribini ima oni koji uvijek podrzavaju ne psuju igracima i kad gubimo oni traze pozitivu ,onda imas one totalno kontra ako ne zabijemo gol do 20 minute vec spominju i blizu i dalju familiju :lol: .mislim da treba traziti neku sredinu i biti objektivan evo npr ja nikad nisam psovao uscuplica ali cinjenica da je izgubio autoritet i rezultati su bili loši i mislim da je normalno da napisem da ga treba smjeniti i to se i pokazalo dobro s dolaskom kodre .tako i ovdje na forumu neki odma planu reaguju neki trpe pa ponekad reaguju ali opcenito neke likove treba ignor . vecina je opet ovdje normalne raje i moze se fino diskutovati o FKS
E baš tako ali vjeruj mi mene na forumu može samo naljutiti bezobrazluk nečiji a onda i ja nemam kontrole uletim u duel a najviše sebi naštetim ali sad sam fakat na ignore i nek me ovako stanje prati što duže hvala Bogu.Ima dobre raje i među komšijama i može se fino pričati i o nama i o komšijama ali šaka jada sve zajebe ma isto kao na tribini dobro si uporedio svaka čast.I tamo bi nekad nekog udavio kad počne psovati ali u zadnje vrijeme sam morao i tamo ohladiti viša sila.Nema rasprava ni na tribini kao nekad moram tako ili.... :salut: Pozz svima i našem Benki naravno i laku noć ranim ujutro na posao :wave:
Sarajevo ljubavi moja!

muhamedkonjic
Kontakt:

Post Postao/la muhamedkonjic » 27 nov 2014, 02:11

pitarSA je napisao/la:golman od Bugara je gotova stvar.... trebao bi doci i neki bek iz Borca ime veze nemam jeko... i stoper stranac. izvor je bivsi igrac FCS a vi uzmite ovo kao mahalsku kao sto sam i sam jer mi je jos prije govorio da je Miske haman gotova stvar a svi znamo kako je zavrsiilo ili mozda jos i nije
Ja mislim da bi taj stoper mogao biti Branislav Trajkovic bivsi igrac Partizana i Vojvodine nebi me iznenadilo da je on posto je free agent sada.

mirzatele
Kontakt:

Post Postao/la mirzatele » 27 nov 2014, 02:18

Golman je prioritet nad prioritetima

muhamedkonjic
Kontakt:

Post Postao/la muhamedkonjic » 27 nov 2014, 02:30

mirzatele je napisao/la:Golman je prioritet nad prioritetima
Slazem se brate, nadam se da ce ovaj Borjan potpisati dobar golman pravo :thumbup:

marooni87
Kontakt:

Post Postao/la marooni87 » 27 nov 2014, 07:03

bojamora je napisao/la:Moram priznati da je kod vas interesantnije. Puni ste euforije zbog osvojenog drugog mjesta, i što nam bježite 2 boda sa utakmicom više kod kuče. A interesantno mi je več osmu godinu čitati istu priču o tome kako se sada sigurno uzima dupla kruna.
Znaš bolan kako kažu, para vrti gdje burgija ne može :mrgreen:

amstaff
Kontakt:

Post Postao/la amstaff » 27 nov 2014, 07:48

@bojamora de malo te afrikate dovedi u red...
FIFA17 SS.BA Liga aktuelni šampion!

fcsforever
Kontakt:

Post Postao/la fcsforever » 27 nov 2014, 07:51

Naravno da je interesentnije. Za to postoje milionski razlozi. Pametan si ti...nece ti valjda biti interesantno da saznas nesto o Nedi i njegovim akrobacijama.
Ps....jel sinoc Borjan branio u Ludogorecu. Ima ugovor sa njima jos manje od mjesec dana

Nantess
Kontakt:

Re: Odg: FK Sarajevo

Post Postao/la Nantess » 27 nov 2014, 08:11

fcsforever je napisao/la:Naravno da je interesentnije. Za to postoje milionski razlozi. Pametan si ti...nece ti valjda biti interesantno da saznas nesto o Nedi i njegovim akrobacijama.
Ps....jel sinoc Borjan branio u Ludogorecu. Ima ugovor sa njima jos manje od mjesec dana
Nije brate fcs njima je sada opet onaj stojanov jedinica kako se vratio poslije suspenzije. Borjan je bio na klupi. Nema on tu vise sta da trazi, mislim na Ludogorec. Nije to golman za klupe. E sad da li ce nama ili ne to cemo sacekati jos malo ;-)

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
.... ljubav za tebe mjere nema .... MCMXLVI ....

ado-hz
Kontakt:

Post Postao/la ado-hz » 27 nov 2014, 08:25

ZGledam sastav Bate Borisova koji je igrao ligu prvaka protiv Porta.Od 11 igraca u prvoj postavi 9 su bjelorusi i imaju 2 igraca iz srbije. Na klupi od 7 rezervnih 6 su bjelorusi i 1 ukrajinac. Nemogu da vjerujem da mi imamo vise stranaca u ekipi nego oni. Eto dobrog primjera kako uz domace igrace i jaku omladinsku skolu moze se doci do uspjeha. Jest da ih svi tamburaju i da su kanta za nabijanje al koga to briga ljudi igraju LP. A nisam nesto siguran da su njihova djeca nesto puno talentovanija od nase. Znaci samo rad, rad i rad....i pokupi sve sto valja mladih igraca.

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 27 nov 2014, 08:38

Ja se slažem sa Šekcem, i zamolio nasu bracu da bez potrebe ne napadaju Hilmu.Frajer je smiren,odmjeren kaze ono sto misli,i ja licno volim da procitam ono sto on napiše.Ne lozi se kao mi na nebitne tipove,i ja mu tu kapu skidam.Nismo svi isti,ja isto ishitreno ragujem,pa se kasnije kajem.Jako mi je zao sto i Benko tako reagje, i cesto ode u Banovice.
Sto se tice ade19211 i ostalih trolova,svi ste vi ovde dugo, i valjda su vam jasne neke stvari,a o tome je pricano i na forumu fks.info.
Nek neko od nas ode na njihovu temu, i napise 3-4 recenice kao sto pise trol ado, i zavrsice karijeru ,to vam garantujem.
Veliki pozdrav za Benku i valjda nam se javi,sa novim dobrim informacijama iz kluba. :thumbup:

franklampard8
Kontakt:

Post Postao/la franklampard8 » 27 nov 2014, 09:05

mirzatele je napisao/la:Golman je prioritet nad prioritetima
Ne. Prioritet nad prioritetima je zadrzavanje igrackog kostura pa onda sve ostalo. ;)
1946

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 27 nov 2014, 09:08

ado-hz je napisao/la:ZGledam sastav Bate Borisova koji je igrao ligu prvaka protiv Porta.Od 11 igraca u prvoj postavi 9 su bjelorusi i imaju 2 igraca iz srbije. Na klupi od 7 rezervnih 6 su bjelorusi i 1 ukrajinac. Nemogu da vjerujem da mi imamo vise stranaca u ekipi nego oni. Eto dobrog primjera kako uz domace igrace i jaku omladinsku skolu moze se doci do uspjeha. Jest da ih svi tamburaju i da su kanta za nabijanje al koga to briga ljudi igraju LP. A nisam nesto siguran da su njihova djeca nesto puno talentovanija od nase. Znaci samo rad, rad i rad....i pokupi sve sto valja mladih igraca.

Poptuno si ado-hz u pravu,ali...
Kad opet pogledaš,bez igraca sa strane nema rezultata.A bez rezlutata nema Evrope,a bez nje sve se veže - nema sponzora,navijaca,clanskih,fan shopa,a onda nema ni novca,od kojih naši klubovi prezivljavaju.Mozemo mi pricati sta hocemo,ali ako u ekipi imas dosta mladih igraca,ako ne napravis neki rezultat,iskorak u Evropi,nikad ih neces unovciti.Imamo najbolji primjer Rijeke,gdje im rezultati u Evropi prodaju igrace,donose novce. :hmmmmm:

Mislim da mi licno mozemo biti prezadovoljni nasim igrackim kadrom.Nama su stranci,koliko god mi u njih ulozili od Evrope,sponzora,gledalaca, i tv-e prava ove godine donijeli 2,3 milona km (negdje sam procitao).Nisu te pare male za nase uslove.Mi sad u ekipi imamo tri mlada igraca(Radovac,Duljevic,Cimirot) koja bi u buducnosti Sarajevu mogla donijeti pravo bogatstvo.Bez stranaca (primjer Jajalo - Cimirot) i Evrope, ova gore naša tri igraca bi mnogo manje vrijedila. :idea: Mi sad imamo situaciju,da nam se sami igraci nude,gdje svaki igrac Premijer lige mašta da dođe na Kosevo.Muku mucimo da raskinemo ugovor sa igracima, koji se nisu uspjeli nametnuti u ekipi itd.itd.

Nama prvenstveni cilj u buducnosti mora biti ; titula - Evropa,i akademija.Znaci rezultat prije svega, izlazak u Evropu svake godine,te iz akademije ubacivanje par mladih igraca u seniore.Ove tri stvari jedna bez druge ne idu.

Sve ostalo je utopija.
Zadnja izmjena: amypitar, dana/u 27 nov 2014, 10:53, ukupno mijenjano 1 put.

amstaff
Kontakt:

Post Postao/la amstaff » 27 nov 2014, 10:40

ado-hz je napisao/la:ZGledam sastav Bate Borisova koji je igrao ligu prvaka protiv Porta.Od 11 igraca u prvoj postavi 9 su bjelorusi i imaju 2 igraca iz srbije. Na klupi od 7 rezervnih 6 su bjelorusi i 1 ukrajinac. Nemogu da vjerujem da mi imamo vise stranaca u ekipi nego oni. Eto dobrog primjera kako uz domace igrace i jaku omladinsku skolu moze se doci do uspjeha. Jest da ih svi tamburaju i da su kanta za nabijanje al koga to briga ljudi igraju LP. A nisam nesto siguran da su njihova djeca nesto puno talentovanija od nase. Znaci samo rad, rad i rad....i pokupi sve sto valja mladih igraca.
Slazem se vecinom. Samo bih dodao jos nesto kada je BATE u pitanju. Igraci su im manje cijenjeni nego nasi. Cisto sumnjam da bi neki nas dobar igrac sa 26,27 godina igrao u nasoj ligi. Da ne kazem reprezentativac tipa Rodzionov ili kako vec. Igrac ako valja ode brzo... Mi kada bi zadrzali Radovca, Cimirota,Duljevica 4-5 godina i jos neke i iz pojacanja mi bi bili 10x jaci nego BATE.
Svakako da njihov model treba primjeniti.
FIFA17 SS.BA Liga aktuelni šampion!

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 27 nov 2014, 10:50

U svim medijskim istupima celnici kluba potenciraju pricu da ce akademija biti okosnica tima u buducnosti, znaci u buducnosti. Relatvno je rano da sad imamo neke igrace koji su ponikli ili stasali u akademiji. Jos smo mi u razvitku i ucenju, tako da cemo i naredni period zavisiti od igraca sa strane. I neka cemo ja nemam nista protiv toga.

S obzirom kako su nam radili u Omladinskom pogonu nismo ni mogli do sad imati neke ekstra kvalitetne igrace, a onda i politika kluba je bila takava kakva je da te mlade igrace nismo mogli dodatno unovciti nego su vecina odlazila onako. Ali eto opet u svim tim problemima su stasali neki dobri igraci.

Mene interesuje jedna stvar, ako recimo iz Akademije ode igrac a ne bude imao potpisan profi ugovor, da li ce klub imati neku znacajniju novcanu korist. Vjerujem da svi clanovi akademije imaju potpisane neke stipendijske ugovore. Primjer, ako Anes Vazda na ljeto naspusti akademiju i ode, lupam, u Ferencvaros i tamo potpise profi ugovor da li ce klub osim sredstava iz fonda solidarnosti imati nesto vise?

P.S.
Sto se tice ovih nekih komentara u vezi mene, ne osvrcem se na to, ne ogdovaram jer ne zelim da tema ide u pogresnom smjeru. Pouku uzimam iz jednog dogadjaja koji se desio u 8 stoljecu jednom teoloskom ucenjaku gdje stoji: ”Nisam vidio inteligentijeg čovjeka od Šafije! Jednog dana smo se raspravljali i raziši oko nekog pitanja, a on mi je poslije došao i rekao: ”O Ebu Musa, zar ne možemo biti braća, iako se ne slažemo u nekim pitanjima.” ;)

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 27 nov 2014, 12:00

Ima li kakvih mahalskih. :lol:
Pa nece valjda proci dan,a da se neko ime ne poveze sa nama.

Sarajevo22
Kontakt:

Post Postao/la Sarajevo22 » 27 nov 2014, 12:04

amypitar je napisao/la:Ima li kakvih mahalskih. :lol:
Pa lupi ti neko ime.

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 27 nov 2014, 12:07

Sarajevo22 je napisao/la:
Pa lupi ti neko ime.

Ne smijem,navuci cu gnjev komsija. :lol:

Sarajevo22
Kontakt:

Post Postao/la Sarajevo22 » 27 nov 2014, 12:09

Ni ja ne misli9m da su talentovaniji, međutim ključ je u infrastrukturi i stručnom kadru, ne more se napravit talenat na "livadi" na blatu itd nit da maldić od 15g sa treninga ide na hamburger il kući na kaurmu. Pogledaj šta ima Bate a šta mi u BiH.
Stučno osoblje tereni i sve što akademija podrazumjeva pa će doći i talenti.

Sarajevo22
Kontakt:

Post Postao/la Sarajevo22 » 27 nov 2014, 12:14

amypitar je napisao/la:
Sarajevo22 je napisao/la:
Pa lupi ti neko ime.

Ne smijem,navuci cu gnjev komsija. :lol:
Evo ja ću,,,
Exkluzivno: Iz Pofaličkog u Sarajevo prelazi "mladi" dvadesetdeveto godišnji Husić.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: adoado, bvsic, Google Adsense [Bot], PapakIzSa i 23 gosta.