Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Mirza Teletović
Moderatori/ce: KK_Bosna,nerminh74,CashMan
Re: Mirza Teletović
Sreca pa ce pobijedit, nece se niko ovog sjecat, al 5 izgubljenih, bas ruzna utakmica, ne igra se njemu protiv ovih losih timova izgleda
Ne daj se Ines, ni mama ti se nije dala! - Rade Serbedzija
ultrasstyle_tz je napisao/la:ovo mu je ko kad mati kaze "izigraj se dobro veceras, zapamti kad ces opet"
Oj oplakah
Moglo je i bolje ali daleko od toga da je ovo neka kriminalna partija Mirze.
Drago mi je sto je dobio ovu minutazu i nadam se da ce Holins da nastavi da ga forsira.
Mirza
Gospodo laku noc.
Drago mi je sto je dobio ovu minutazu i nadam se da ce Holins da nastavi da ga forsira.
Mirza
Gospodo laku noc.
-
bhfanatic14
- Kontakt:
definitivno nesta ne stima sa sutom za tri
...raduje super minutaza danas i to govori da ga Hollins cijeni sto je vrlo bitno
...samo se nadam da ce mu se trica vratit
,to je ono najljepse od Mirze
Lahku noc rajaaaa
SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
Stadion Koševo
Stadion Koševo
[youtube][/youtube]
Dzoni je napisao/la:Moglo je i bolje ali daleko od toga da je ovo neka kriminalna partija Mirze.
Mirza
Gospodo laku noc.
Potpisujem! Laku noć svima
PS.
Naredna protiv Bulsa u nedjelju u 21.00h
Ponovo tri dana pauze do meca sa Chicagom u Nedjelju u 21.00 
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!
Ovo veceras je moglo i morale bolje. Trener mu je pokazao puno povjerenje i ovdje je treboa ubaciti najmanje 15 poena. Sa sutem ocigledno nesto nije u redu, jer ga nema vec nekoliko utakmica, bar ne onog pravog Mirzinog.
Nadam se samo da ce ga Hollins ovako ispostovati i kada ga sut bude isao.
Nadam se samo da ce ga Hollins ovako ispostovati i kada ga sut bude isao.
ma treba se on kanit ovog suta za 3p, treba vise ici pod kos. kad god podje pod kos nesto napravi, il poentira il izvuce slobodna bacanja
Slazem se.Mirza nije toliko dobar suter za tri poena koliko on sam misli ,ustvari dobar je al u kratkim intervalima I onda kad ga stane nece I nece a on onda forsira .BigDaddy je napisao/la:ma treba se on kanit ovog suta za 3p, treba vise ici pod kos. kad god podje pod kos nesto napravi, il poentira il izvuce slobodna bacanja
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
BosnaSTL je napisao/la:Slazem se.Mirza nije toliko dobar suter za tri poena koliko on sam misli ,ustvari dobar je al u kratkim intervalima I onda kad ga stane nece I nece a on onda forsira .BigDaddy je napisao/la:ma treba se on kanit ovog suta za 3p, treba vise ici pod kos. kad god podje pod kos nesto napravi, il poentira il izvuce slobodna bacanja
Anfernee "Penny" Hardaway #1
BosnaSTL je napisao/la:Slazem se.Mirza nije toliko dobar suter za tri poena koliko on sam misli ,ustvari dobar je al u kratkim intervalima I onda kad ga stane nece I nece a on onda forsira .BigDaddy je napisao/la:ma treba se on kanit ovog suta za 3p, treba vise ici pod kos. kad god podje pod kos nesto napravi, il poentira il izvuce slobodna bacanja

Just to settle it once and for all: Which came first, the chicken or the egg? The egg, laid by a bird that was not a chicken.
opravdano sam bio odsutan prethodne tekme, al' Tele se gledao naravski
noćas loša partija, nisam to očekivao protiv najgore ekipe u ligi, al' et', idemo dalje
moram još da kažem da me strašno počeo nervirat' s dodavanjima, šutaj Tele, nije ti je mati rodila
Au dajgle brata

Da li će večeras da bude možda kakav prijenos na nasem jeziku 
Ako vam ide suviše lahko - pogledajte bolje, možda vam ide nizbrdo.
Carpe diem!
Carpe diem!
Anatomija je napisao/la:Da li će večeras da bude možda kakav prijenos na nasem jeziku
na sportklubu neće
Bht1Anatomija je napisao/la:Da li će večeras da bude možda kakav prijenos na nasem jeziku
Nad tobom sunce najljepše sja
-
risingforce
- Kontakt:
Hollins: "I found out earlier when I was going with Mirza and Mason, we got outrebounded and we didn't guard the basket at all." #Nets
Rod Boone
Doesn't sound like Lionel Hollins will use a lineup with Mirza and Mason anytime soon. Also, Jerome Jordan remains ahead of Mase in rotation
Rod Boone
Doesn't sound like Lionel Hollins will use a lineup with Mirza and Mason anytime soon. Also, Jerome Jordan remains ahead of Mase in rotation
Trenutno korisnika/ca: Slatinash_7 i 16 gostiju.