FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Sarajevo22
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Sarajevo22 » 27 nov 2014, 12:39

http://www.****.ba/clanak/92211262170 ... ajcitaniji" onclick="window.open(this.href);return false;

franklampard8
Kontakt:

Post Postao/la franklampard8 » 27 nov 2014, 12:48

Sarajevo22 je napisao/la:
amypitar je napisao/la:Ima li kakvih mahalskih. :lol:
Pa nece valjda proci dan,a da se neko ime ne poveze sa nama.
Pa lupi ti neko ime.
Kevin Strootman.
1946

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 27 nov 2014, 12:57

Bate Borisov malo trguje, klub ima para i u stanju je zadrzavati igrace. Kupe sve sto valja iz njihove lige i ubacuju po 1 iz juniora svake sezone. Imaju jak koeficijent zahvaljujuci prijasnjim rezultatima i dobijaju lakse protivnike. Odlican sistem.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

fcsforever
Kontakt:

Post Postao/la fcsforever » 27 nov 2014, 13:01

Mani se Hilmo filozofije. Podjonio si par nasih momaka (koji su extra momci) i fasovali su ban a kospe su ti draze od nas....Prava braca ...Benko , Sekac, Aragon, Amy i recimo jos njih 6-7 (ne mogu nickova da se sjetim ali mi se njihovi stavovi svidjaju)....kada vidim da anamo oni hoce samo sa tobom pricati , puno toga mi je jasno...nije to bezze
Ps...mahalska braco pocinje od iduce hefte...100%. U toj mahalskoj ce biti i puno istine...

Aragon
Kontakt:

Post Postao/la Aragon » 27 nov 2014, 13:15

fcsforever je napisao/la:Mani se Hilmo filozofije. Podjonio si par nasih momaka (koji su extra momci) i fasovali su ban a kospe su ti draze od nas....Prava braca ...Benko , Sekac, Aragon, Amy i recimo jos njih 6-7 (ne mogu nickova da se sjetim ali mi se njihovi stavovi svidjaju)....kada vidim da anamo oni hoce samo sa tobom pricati , puno toga mi je jasno...nije to bezze
Ps...mahalska braco pocinje od iduce hefte...100%. U toj mahalskoj ce biti i puno istine...
Nemoj ga vise, valjda je naucio nesto :D

A sto se mahalskih tice, daj pisi, pa makar i netacne bile. Svi volimo mahalu :D
"Znaš kako ti je to - rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju"

fcsforever
Kontakt:

Post Postao/la fcsforever » 27 nov 2014, 13:23

Kao prvo...cista je neistina da smo stupili u kontakt sa nekim bekom Borca. Manje ili vise...nije nam interesantan. Drugo , jutros sam cuo (naglasavam cuo) od jednog direktora banke (znate svi ko je..naravno) da vjerovatno dovodimo 4 igraca...i ono sto je najvaznije ZM...nije propala prica (ne kazem da je nas igrac ) ali definitivno nije propala prica. Cak su mu ponudili i jos malo vecu godisnju platu...i nije istina da bi kod nas zaradjivao 400 000 eura godisnje , nego je istina da bi mu to bila plata za 2 godine. Sada je to povecano na 450 000 eura....
Znaci ne umoris se puno u ovoj alan ford ligi , klepis milion KM (sa raznim bonusim)...a ionako si na kraju karijere. Ostanes u svabiji , klepis malo vise (ne placaju svabe djuturume previse)...slomis se ziv a ionako kraj karijere. E sad , svako ima svoje (sto se kaze) ali da mu je 25...26 razumio bih ga...ovako sa skoro 35..tesko da ga mogu skontati. Ali eto , da ne granamo o njemu...nista se jos ne zna...ni da hoce ...ni da nece

marooni87
Kontakt:

Post Postao/la marooni87 » 27 nov 2014, 13:26

Puno je brkatog masla u ovim bodovima koje je izgubio Olimpik, ako me razumijete. :mrgreen:

Što se tiče ovih sastanaka, za skraćenje lige, ništa od toga dok oni anamo ne aminuju.

fcsforever
Kontakt:

Post Postao/la fcsforever » 27 nov 2014, 13:31

marooni87 je napisao/la:Puno je brkatog masla u ovim bodovima koje je izgubio Olimpik, ako me razumijete. :mrgreen:

Što se tiče ovih sastanaka, za skraćenje lige, ništa od toga dok oni anamo ne aminuju.

Naravno...u pravu si. Vucovi imaju sve cisto ko sunce. Frajer nije smio igrati i NEMA PRICE. Providna objasnjenja da je odradio kaznu u kupu RS ne piju vode jer je fino receno u pravilniku DA MOZE ODRADITI KAZNU SAMO U PRVENSTVENIM TEKMAMA ILI U KUPU BiH

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 27 nov 2014, 13:34

Sjeca li se neko je li se ikad desilo da Bojan fuli penal? :mrgreen:
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

super
Lokacija: 43° 52′ sjeverne sirine i 18° 25′ istocne geografske duzine
Kontakt:

Post Postao/la super » 27 nov 2014, 13:38

marooni87 je napisao/la:Puno je brkatog masla u ovim bodovima koje je izgubio Olimpik, ako me razumijete. :mrgreen:

ispade da vasi ljudi rade za BRKU,vi koji imate 5-6 ljudi u IO saveza i u razlicitim komisijama za razliku od nas koji nemamo mislim ni jednog,stvarno se nekad zapitam koji je nivo vase inteligencije :oops: :oops: pa da mozete reci ovo je brkino maslo,kompleks je cudo
to je bio diktat navijački jačeg lobija iz Beograda , Zagreba, a, ako ćemo pravo, i Sarajeva! Ljudi oko Sarajeva, oni koji su radili u policiji, tuzilaštvu, sudu, sve su činili da Željezničaru pokažu put u – Drugu ligu!

fcsforever
Kontakt:

Post Postao/la fcsforever » 27 nov 2014, 13:41

Posto vi volite igrati igricu "otvaranje ociju" ...hoces li biti ljubazan pa nam odgovoriti na pitanje zasto se olimpicu ne dodijele 3 bobe za zelenim stolo , jer je vise nego jasno da su u pravu. Komplexe ne spominji jer ste ovdje redovni...a kada udjem i vidim nase postove kod vas...uhvati me takva sega...oko 0,002 %. Eto toliko , ko koga prati. Sta ces ...mrtva mocvara kod vas...pa malo navratis jel de ????

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 27 nov 2014, 13:46

Ma nema potrebe da sad razglabamo o NSBIH,i nekim njihovim potezeima.Da temu ne odvedemo u haos,sa pricom ko,sta,gdje. :?:
Bolje da se mi vratimo mahalanju. :mrgreen:

lazar
Kontakt:

Post Postao/la lazar » 27 nov 2014, 13:47

E nemogu da vjerujem sta ono nece izmisliti. I to jos zbog Olimpika :urnebes: :urnebes: Stvarno glupost nema kraja, svaka vam cast pitari :tokralju: :tokralju:

super
Kontakt:

Post Postao/la super » 27 nov 2014, 13:51

fcsforever je napisao/la:Posto vi volite igrati igricu "otvaranje ociju" ...hoces li biti ljubazan pa nam odgovoriti na pitanje zasto se olimpicu ne dodijele 3 bobe za zelenim stolo , jer je vise nego jasno da su u pravu. Komplexe ne spominji jer ste ovdje redovni...a kada udjem i vidim nase postove kod vas...uhvati me takva sega...oko 0,002 %. Eto toliko , ko koga prati. Sta ces ...mrtva mocvara kod vas...pa malo navratis jel de ????
ti samo nemoj govoriti o kompleksima majke ti,visis na nasoj temi vise nego na svojoj,pogledaj svoje i moje postove i sve ce biti jasno,pod ovo zasto se ne dodjele bodovi olimpiku trebate pitati predsjednika(pitara) i gen.sekretara (pitara),merdanovica,selimovica,prolica,dzemidzica i ostale pitare koje sjede u savezu i sute,jer svima je opste poznato da smo naostrozub predsjednika izgubili komisije koje su pripale srbima odnosno hrvatima,pa se pitate sto nas kaznjavaju radi bakljada po 2000-10000 a npr navijaci borca,zrinjskog prave iste situacije na utakmici i dobiju po 1000-1500km,tu trazite razloge a ne prozivati covjeka koji apsolutno nema veze stim ili su mozda ovi nabrojani(pitari) u savezu na njegovom platnom spisku :D
to je bio diktat navijački jačeg lobija iz Beograda , Zagreba, a, ako ćemo pravo, i Sarajeva! Ljudi oko Sarajeva, oni koji su radili u policiji, tuzilaštvu, sudu, sve su činili da Željezničaru pokažu put u – Drugu ligu!

karabaja_sa
Kontakt:

Post Postao/la karabaja_sa » 27 nov 2014, 13:57

Sad ti smetaju pitari, a ne smeta ti strumf Ivica Osim koji je ove instalirao na ova mjesta, kriminalac Begic mu je bio svjetlo na kraju tunela :kafa:

super
Kontakt:

Post Postao/la super » 27 nov 2014, 13:58

karabaja_sa je napisao/la:Sad ti smetaju pitari, a ne smeta ti strumf Ivica Osim koji je ove instalirao na ova mjesta, kriminalac Begic mu je bio svjetlo na kraju tunela :kafa:
jesam li ja spomenuo da mi neko smeta,vidim da vama vasi smetaju cim prozivate savez za olimpik

fcsforever
Kontakt:

Post Postao/la fcsforever » 27 nov 2014, 14:01

super je napisao/la:
fcsforever je napisao/la:Posto vi volite igrati igricu "otvaranje ociju" ...hoces li biti ljubazan pa nam odgovoriti na pitanje zasto se olimpicu ne dodijele 3 bobe za zelenim stolo , jer je vise nego jasno da su u pravu. Komplexe ne spominji jer ste ovdje redovni...a kada udjem i vidim nase postove kod vas...uhvati me takva sega...oko 0,002 %. Eto toliko , ko koga prati. Sta ces ...mrtva mocvara kod vas...pa malo navratis jel de ????
ti samo nemoj govoriti o kompleksima majke ti,visis na nasoj temi vise nego na svojoj,pogledaj svoje i moje postove i sve ce biti jasno,pod ovo zasto se ne dodjele bodovi olimpiku trebate pitati predsjednika(pitara) i gen.sekretara (pitara),merdanovica,selimovica,prolica,dzemidzica i ostale pitare koje sjede u savezu i sute,jer svima je opste poznato da smo naostrozub predsjednika izgubili komisije koje su pripale srbima odnosno hrvatima,pa se pitate sto nas kaznjavaju radi bakljada po 2000-10000 a npr navijaci borca,zrinjskog prave iste situacije na utakmici i dobiju po 1000-1500km,tu trazite razloge a ne prozivati covjeka koji apsolutno nema veze stim ili su mozda ovi nabrojani(pitari) u savezu na njegovom platnom spisku :D

ti si ocigledno slabovidan maleni covjece...prebroj moje postove kod vas i svoje kod nas...ali si jadnice bezobrazan kao i uvijek...nema veze kvota na tebe je uvijek 1...jer ti ne znas bolje...a radi psihe i ne mozes bolje
drugo draga kospo...komisija naka u savezu odlucuje o tome a ti kao slabovidan , i ne vidis ko sjedi u toj komisiji...
1-2 ...1-2...1-2

javili ste se cim se spomeno olimpic...vrlo interesnatno !!!!

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 27 nov 2014, 14:05

super je napisao/la:

Ove gore ljude sto si nabrojao,su nekadasnji radnici FK.Sarajeva, i nista vise.
Selimovic je 100 putao rekao da se na papiru vodi u NSBIH, i da ga niko i nizašta ne pita.Dzemidzic radi na licencama klubova za premijer i evropsku ligu.Prolic je posmatrac suđenja(izmisljena funkcija,nema nikakav uticaj na iste).Nijaz Merdanović, direktor Opštih poslova NSBiH (najveci mu zadatak do sad bio, da dersove iz BiH dostavi na svjetsko prvenstvo u Brazil). :urnebes: Zaboravio si na spisak doturiti Denijala Pirića, direktor Tehničkog sektora u NFSBIH :lol: Ja ti se kunem da Ivica i Asima Osim, imaju veci uticaj, nego gore svi zajedno nabrojani.
Ni jedna jedina,vazna funkcija. :hmmmmm:
Pitanje..
Koje koristi Sarajevo moze imati, od ovih gore nabrojanih. :?:
Zadnja izmjena: amypitar, dana/u 27 nov 2014, 14:21, ukupno mijenjano 9 puta.

fcsforever
Kontakt:

Post Postao/la fcsforever » 27 nov 2014, 14:14

Ma hebe mi se prvo za kospe , pa onda za Gracica...ali ne kontaju oni to. A da je lopovluk ne dati 3 bobe Olimpicu...jest i to LOPOVLUK GIGANTSKIH RAZMJERA.

Aragon
Kontakt:

Post Postao/la Aragon » 27 nov 2014, 14:17

Kod komsija mrtva tema, pa svi ovdje preselili.
Jos jedan od dokaza da smo glavni sportski brend u drzavi :D
"Znaš kako ti je to - rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju"

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.