FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la staragarda » 27 nov 2014, 12:48

amypitar je napisao/la:Rece mi haver da ce Ibrakovic,predloziti Husicu da pređe u upravu Sarajeva.
sta ce vam Husic kad imate milijardera :? :?
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 27 nov 2014, 12:52

staragarda je napisao/la:
amypitar je napisao/la:Rece mi haver da ce Ibrakovic,predloziti Husicu da pređe u upravu Sarajeva.
sta ce vam Husic kad imate milijardera :? :?

Nemam pojma.
Ni je u pitanju sto imamo milijardera,vec koji bi tu njegovi bili interesi. Mislim na Husica. :idea: Sta bi radio,sto bi ulagao itd.itd. :?: :?: Mislim da je ovo budalastina,ali eto...

sarajlija
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija » 27 nov 2014, 12:58

Mislim da je to laz i da nema nista od husica ;)
04.10.2009 !!

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 27 nov 2014, 13:00

ziviniceMetropola je napisao/la:AKO SU BAKLJE DOVELE SLOBODU DO OVOG DUGA I AKO SU BAKLJE PROBLEM, DABOGDA SE FK SLOBODA UGASILA ISTE SEKUNDE, JE*O IH 2000km KAD CE NEGDJE DRUGO NACI PROPUST I ISTO KOLO CEMO IGRATI
Pa nisu baklje dovele do duga zna se sta je I ko je napravio dug...ali opet kazem 2000km tekma neka ih bude 5 takvih mozemo igraca dovest...po meni je ljepse uradit koreo I imati one zastave preljepo izgleda ..baklje protiv Sarajeva , Zelje, Zrinjskog , Celika super treba da budu treba sa upravom se dogovorit..ok palit cemo taj dan cemo placat karte 5km na sjever eto da se otplati ta kazna to je od nas jer cemo zapalit baklje
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 27 nov 2014, 13:02

sarajlija je napisao/la:Mislim da je to laz i da nema nista od husica ;)
Smijesno pravo...i bez grama logike....mislim,jeste Husic milioner al sta ima njega jedan milijarder tu utrpavat i sutra sa njim dijeliti taj neki eventualni tal....ne kontam :wtf:
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 27 nov 2014, 13:04

Ovde se postavlja pitanje,sta bi covjek radio.
Koje bi imao ovlasti.?.Sto bi na kraju, ulagao(ako bi) u Sarajevo.I koji bi mu uopste bio interes.itd.itd.
Mislim da od Husića nema nista,ali kad je Ibrakovic u pitanju nista ne odbacuj.

sarajlija
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija » 27 nov 2014, 13:05

Smijesno pravo...i bez grama logike....mislim,jeste Husic milioner al sta ima njega jedan milijarder tu utrpavat i sutra sa njim dijeliti taj neki eventualni tal....ne kontam :wtf:
druze moj opusti se to je samo patka nema od toga nista, bar meni nema logike nikakve da lik dolazi u fks :) :thumbup:

@ amy ako ti tako kazes moj ti je naklon do poda :D
04.10.2009 !!

Slatinash_7
Kontakt:

Post Postao/la Slatinash_7 » 27 nov 2014, 13:28

SaltCityAttack je napisao/la:
ziviniceMetropola je napisao/la:AKO SU BAKLJE DOVELE SLOBODU DO OVOG DUGA I AKO SU BAKLJE PROBLEM, DABOGDA SE FK SLOBODA UGASILA ISTE SEKUNDE, JE*O IH 2000km KAD CE NEGDJE DRUGO NACI PROPUST I ISTO KOLO CEMO IGRATI
Pa nisu baklje dovele do duga zna se sta je I ko je napravio dug...ali opet kazem 2000km tekma neka ih bude 5 takvih mozemo igraca dovest...po meni je ljepse uradit koreo I imati one zastave preljepo izgleda ..baklje protiv Sarajeva , Zelje, Zrinjskog , Celika super treba da budu treba sa upravom se dogovorit..ok palit cemo taj dan cemo placat karte 5km na sjever eto da se otplati ta kazna to je od nas jer cemo zapalit baklje
Dogovor sa Azmirom i jeste bio 4 bakljade po polusezoni,toliko smo i imali,sad sto je on zakazao kod organizovanja utakmice sa zeljom sa mi dobili kaznu to nisu krive fukare koje su tu tekmu zapalile,slovom i brojem 0 baklji,takodje i protiv zrinjskog 0 baklji,ne znam ni jesmol ispunili tu hajmo reci kvotu od 4 bakljade po polusezoni..Azmir je zasrao kad je rekao da nas Neven nebi volio da se pravi bakljada u cast njegove smrti i tad je SG opravdano poludila i sad samo smisljaju razloge protiv Azmira..Sve u svemu,Azmir je najbolji covjek koji je bio u Slobodi u zadnjih 15-tak godina al da je zlatan nije..
Slatina Bog i batina

Fukare Slatina i Modra blatina

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 27 nov 2014, 13:35

Mislim da od Husica nema nista,ali moze imati dobar profit.

Tan je kupovinom veceg procenta dionica, postao vlasnik upravljackih uloga FK.Sarajevo.Na nagovor recimo Ibrakovica sto rece covjek, Husic moze pokupovati ostatak dionice od manjih dionicara,te uloziti veliku lovu,i sa Tanom recimo djeliti procenat od dobiti,na osnovu ulozenih para.Recimo procenat na dobiti 80-20 % u korist Tana.Koliko znam nesto dionica je kupio, i bivsi pred.Sarajeva Rizvanovic.Pa tu nesto dionica su otkupili Bordo prijatelji itd.itd.
Nije Ibrakovic bas to olako rekao,mada sumnjam u ovaj posao sa Husicem.

aS_Roma

Post Postao/la aS_Roma » 27 nov 2014, 13:36

Ne budalite i ne izmisljate glupe price :damn:

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 27 nov 2014, 14:07

Doveo je Ibrakovic i Davuda u Sarajevo.
1946

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 27 nov 2014, 14:10

aS_Roma je napisao/la:Ne budalite i ne izmisljate glupe price :damn:
Prica o odlasku Husica u Sarajevo je neutemeljena, ali sagledajmo realno.
Sarajevo je klub koji ce sigurno biti profitabilan. Ulaganje u Sarajevo i kupovina dionica je sigurno povoljnija nego davanje para u nepovrat (kao sto daje u Slobodu). Znaci ako iko razmislja poslovno bolje je uloziti pare u ono gdje ima mogucnost da zaradi, na stranu ljubav i privrzenost klubu.
Zato Slobodi treba isti statut kao sto ima Sarajevo. Sigurno bi se naslo jos onih koji bi ulozili sa nadom da ce zaraditi.
Biznis sve pokrece, zar ne. Ljudi nece vise da ubacuju svoja sredstva, a da nema pomena o mogucnosti vracanja istih. Na kraju krajeva u buducnosti ce se samo djaba davati u turbe i sl.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

Heller
Kontakt:

Post Postao/la Heller » 27 nov 2014, 14:11

Head je napisao/la:Doveo je Ibrakovic i Davuda u Sarajevo.
Zahirovića? Blago vama :mrgreen:
Nullius in verba

Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 27 nov 2014, 14:12

Heller je napisao/la:
Da, covjek je dao fine love i sad je u UO, al je nevazan ko semafor u GTA.
1946

Heller
Kontakt:

Post Postao/la Heller » 27 nov 2014, 14:15

Head je napisao/la:
Heller je napisao/la:
Da, covjek je dao fine love i sad je u UO, al je nevazan ko semafor u GTA.
On dao para? Pa to je najveći židov na TK :mrgreen:
Nullius in verba

Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 27 nov 2014, 14:38

Probisvjet je napisao/la:
aS_Roma je napisao/la:Ne budalite i ne izmisljate glupe price :damn:
Prica o odlasku Husica u Sarajevo je neutemeljena, ali sagledajmo realno.
Sarajevo je klub koji ce sigurno biti profitabilan. Ulaganje u Sarajevo i kupovina dionica je sigurno povoljnija nego davanje para u nepovrat (kao sto daje u Slobodu). Znaci ako iko razmislja poslovno bolje je uloziti pare u ono gdje ima mogucnost da zaradi, na stranu ljubav i privrzenost klubu.
Zato Slobodi treba isti statut kao sto ima Sarajevo. Sigurno bi se naslo jos onih koji bi ulozili sa nadom da ce zaraditi.
Biznis sve pokrece, zar ne. Ljudi nece vise da ubacuju svoja sredstva, a da nema pomena o mogucnosti vracanja istih. Na kraju krajeva u buducnosti ce se samo djaba davati u turbe i sl.

Mi smo imali za predsjednika Gracica, koji je kao i Husic davao svoju lovu,ali se na kraju povukao, i otisao u klub gdje moze sam odlucivati(Olimpic).Sta hocu da kazem,da niko nije lud da ulaze u svoje pare,a da ga neke budale iz skupstine kluba,istjeraju kad zažele.
Posto u nasoj zemlji nema zakona o sportu,pa tako ni privatizacije klubova,najbolje vam je resenje koje trazi Husic ,a to neka vrsta dionicarskog ulaganja,ko najvise ulozi,taj postavlja svoje ljude,i odlucuje o svemu u klubu.
Vincet Tan je znaci ulozio lovu onoliko koliko je trebao da bi postao vecinski vlasnik, ti upravljackih uloga u FK.Sarajevo.Automatski je preuzo kontrolu nad klubom ,te postavio svoje ljude u klubu-skupstini,i time sebe osigurao.Kad god zeli da digne sidro,on ce te dionice prodati nekom drugom,sad da li u nekom manjem ili vecem iznosu zavisi od poslovanja kluba.Prema tome i njemu je i interesu da Sarajevo osvaja titule,igra Evropu ,jer automatski i njemu veca zarada,i suprotno.
Ukoliko se Sloboda odluci na ovaj statut(kao fk.Sarajevo),mozda ce neko i pored Husića, htjeti kupiti neki procenat dionica, kao recimo neke privatne firme,ili neki bivsi igrac,legende kluba,pa cak i opstina(kao u Hajduka).Siguran sam da ce biti i navijaca ,koji bi kupovali dionice(u Sarajeva je jedna dionica vrijedila 1,500 km).To bi u klub unijelo znacajna finasijska sredsta,te klub automatski ojacalo u svakom pogledu.

Ex1t
Kontakt:

Post Postao/la Ex1t » 27 nov 2014, 17:37

.....dupli....
Zadnja izmjena: Ex1t, dana/u 28 nov 2014, 01:01, ukupno mijenjano 1 put.
Numquam Desistemus!

Ex1t
Kontakt:

Post Postao/la Ex1t » 27 nov 2014, 17:39

Bezveze prica o Azmiru i FKS, jednom davno rekoh pamet u glavu I cuvajte ga. Cak sta vise koliko ja znam sanela Jenkins ganja kod nas 20% dionica. Po meni bi takodjer trebali zaganjat Todorovica sad kad ide vec od nas bolje kod vas da ide nego u zrinjski recimo :mrgreen:
Numquam Desistemus!

NKMramor
Kontakt:

Post Postao/la NKMramor » 27 nov 2014, 17:43

Ako već mora bakljada i kazna, onda bar zapjevajte koju prigodnu deb*lima iz takmičarske komisije PLBiH. Kad već klub plaća kazne za svaku glupost nek se nađu idioti. :lol: :lol: :lol:

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 27 nov 2014, 17:58

Slatinash_7 je napisao/la:
SaltCityAttack je napisao/la:
Dogovor sa Azmirom i jeste bio 4 bakljade po polusezoni,toliko smo i imali,sad sto je on zakazao kod organizovanja utakmice sa zeljom sa mi dobili kaznu to nisu krive fukare koje su tu tekmu zapalile,slovom i brojem 0 baklji,takodje i protiv zrinjskog 0 baklji,ne znam ni jesmol ispunili tu hajmo reci kvotu od 4 bakljade po polusezoni..Azmir je zasrao kad je rekao da nas Neven nebi volio da se pravi bakljada u cast njegove smrti i tad je SG opravdano poludila i sad samo smisljaju razloge protiv Azmira..Sve u svemu,Azmir je najbolji covjek koji je bio u Slobodi u zadnjih 15-tak godina al da je zlatan nije..

pa znam da je to problem ali prvo lik nije iskusan sa svime ovim sto se desava..uvjeren sam da je nesto najbolje sto je klub ikad imao...znam licno da nema nista protiv navijaca..sto vise lik sam kaze da bez nas ne moze da je on toga svjestan ..samo puno je doslo dugova oko nekih stvari za koje se nije nadao puno se para dalo kako kaze ko zna da li su i postojali dugovi..kaze svake sedmice se neko pojavi kaze Sloboda mi je duzna ovoliko i td...covjek mi se stvarno otvorio govorio onko kako misli ne samo meni nego i ovom jos jednom nasem starijem navijacu Osmanu-Kiselom koji je nastanjen ovdje ...sa covjekom treba porazgovarat treba mu reci ono sto mi trazimo da se ispostuje i onda krenut u stabilizaciju ovog kluba a ujedno i da Fukare se vrate na pravi put kako je nekad bilo....svatite niko nas nece podrzat ni jedan covjek koji dodje u klub zbog baklje i kazni..ovaj barem plati i ako drobi, ali ovi drugi ce drobit a platit nece sigurno i onda cemo doci do jos vecih problema ,,,znaci treba porazgovarat sa covjekom sad kad dodje dole rekao da zeli to pa nadjite se recite covjeku gdje je problem sta mi trazimo da zna to..ja sam mu ukratko dao objasnjenje gdje lezi problm zasto navijaci su ogorceni ...treba mu reci ok kad se budu planirale bakljade placat cemo taj dan ulaz marku ili dvije vise nego obicno ili se odricemo nasih ulaznica i sta vec ima kako bi se platila ta kazna ..posteo i prema njemu a i prema nama navijacima ..ja samo znam da je covjek posten i znam da zeli najbolje klubu iz tog razloga niti bi volio da ga izgubimo, a posebno ne da izgubimo i navijace
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: VivaLaLiberta i 10 gostiju.