Anel Hadzic

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

crvenocrni
Kontakt:

Re: Anel Hadzic

Post Postao/la crvenocrni » 17 nov 2014, 18:57

Samo jos jedan u nizu igraca koje je tele zvao, probao i nakon sto su se svi uvjerili da nije ni za sireg spiska ovaj mu dao mjesto u prvih 11 :lol: kao Avdiji i necaku...

Ziko
Kontakt:

Post Postao/la Ziko » 17 nov 2014, 23:51

E moram ti priznat da mi te je zaista žao,moraćeš se preseliti među BH fanatikose pa tamo pjevaj do mile volje i bodri naše miševe(zmajeve). :tokralju: :tokralju: :tokralju: :guz: :guz: :guz: :opaopa: :opaopa: :opaopa:

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 19 nov 2014, 14:17

Ekipa Sampdorije u potrazi je za nasljednikom Angela Palomba, a čini se kako su njega pronašli u bh. reprezentativcu Anelu Hadžiću, 25-godišnjem veznjaku austrijskog Sturma, javljaju talijanski mediji.

Osim Sampdorije, za našeg Zmaja se interesuje i Parma, ali Anelov agent Darko Smoljan izjavio je kako još uvijek nisu primili službenu ponudu.

“Prije svega bih želio naglasiti kako Anelov ugovor ističe u ljeto 2016., a ne narednog ljeta, kako su pisali pojedini mediji”, izjavio je Hadžićev menadžer Darko Smoljan i dodao:

“Nismo primili službenu ponudu od Sampdorije, ali bi Anel bio sretan preseliti u ligu gdje igraju njegovi reprezentativni saigrači Pjanić i Lulić, koji uvijek pričaju pohvalno o Italiji.

“Osim toga, Serie A je jedna od najboljih liga u Evropi, s toga je ovo opcija koju ćemo ostaviti otvorenom u budućnosti”, zaključio je Smoljan.

Inače, Sampdoria je nekadašnji prvak Italije, a jedinu titulu u svojoj historiji osvojila je u sezoni 1990./91. U tekućem prvenstvu nalaze se na odličnoj četvrtoj poziciji.
:mrgreen: :mrgreen:
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!

www.valencia-balkan.net

MCMXLVI
Kontakt:

Post Postao/la MCMXLVI » 19 nov 2014, 15:25

heeej bože moj! :lol:
Ja mislim da je on svoje završio!
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase

BigDaddy
Kontakt:

Post Postao/la BigDaddy » 19 nov 2014, 15:26

Adi_Zepce je napisao/la:
Ekipa Sampdorije u potrazi je za nasljednikom Angela Palomba, a čini se kako su njega pronašli u bh. reprezentativcu Anelu Hadžiću, 25-godišnjem veznjaku austrijskog Sturma, javljaju talijanski mediji.

Osim Sampdorije, za našeg Zmaja se interesuje i Parma, ali Anelov agent Darko Smoljan izjavio je kako još uvijek nisu primili službenu ponudu.

“Prije svega bih želio naglasiti kako Anelov ugovor ističe u ljeto 2016., a ne narednog ljeta, kako su pisali pojedini mediji”, izjavio je Hadžićev menadžer Darko Smoljan i dodao:

“Nismo primili službenu ponudu od Sampdorije, ali bi Anel bio sretan preseliti u ligu gdje igraju njegovi reprezentativni saigrači Pjanić i Lulić, koji uvijek pričaju pohvalno o Italiji.

“Osim toga, Serie A je jedna od najboljih liga u Evropi, s toga je ovo opcija koju ćemo ostaviti otvorenom u budućnosti”, zaključio je Smoljan.

Inače, Sampdoria je nekadašnji prvak Italije, a jedinu titulu u svojoj historiji osvojila je u sezoni 1990./91. U tekućem prvenstvu nalaze se na odličnoj četvrtoj poziciji.
:mrgreen: :mrgreen:
nije lud da ide u sampdoriju, bolje mu je u bayern, svakako se lahm povrijedio :kafa:

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 19 nov 2014, 15:30

cudi me da se united ne interesuje za njega sad kako se de gea ozlijedio.

BaDa12
Kontakt:

Post Postao/la BaDa12 » 19 nov 2014, 16:00

Donnie Darko je napisao/la:cudi me da se united ne interesuje za njega sad kako se de gea ozlijedio.
Nemaš dobre izvore. :kafa:

Što se ove talijanske vijesti tiče, njihov portal je to prenio kao ekskluzivu, ekskluzivno: razgovor sa agentom Bosanca Anela Hadžića!

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.

Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka

iskusnikladionicar
Kontakt:

Post Postao/la iskusnikladionicar » 19 nov 2014, 16:02

Panj zesci koji pokusava kupiti navijace pjevanjem himne i misli tako prikriti fudbalske nedostatke

PapeSusic
Kontakt:

Post Postao/la PapeSusic » 19 nov 2014, 17:37

Ma to je onaj Safetov haver Darko Smoljan koji laze kao i bivsi selektor. Tako je izmislio da je Hadzic blizu Middlesbrougha, kasnije Newcastlea a evo sada i Sampdorija :mrgreen:

Nista, zadnji trzaj da ga nekome uvale jer mu se reprezentativna karijera zavrsila u istim momentu kada je brat menadzera otjeran iz repke.

Sretno Anele, i hvala ti sto si par godina donirao dio plate raznim novinarima BiH.

Heller
Kontakt:

Post Postao/la Heller » 19 nov 2014, 19:43

Nije mi toliko drago što Safet ode koliko mi je drago što ovaj ode, de care probaj skijanje, stoni tenis il nešto treće nije fudbal za tebe :mrgreen:
Nullius in verba

Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.

PapeSusic
Kontakt:

Post Postao/la PapeSusic » 19 nov 2014, 19:46

Heller je napisao/la:Nije mi toliko drago što Safet ode koliko mi je drago što ovaj ode, de care probaj skijanje, stoni tenis il nešto treće nije fudbal za tebe :mrgreen:
S obzirom na lazni patriotizam preporucio bi mu da se uclani u SDA

ahmoni
Kontakt:

Post Postao/la ahmoni » 23 nov 2014, 02:17

Anel Hadžić: Iskreno, Izrael nas je pregazio.
slika

slika

Koliku glavu ima ovaj Susic Safet ne moze slika normalno :kafa: open in new tab :kafa:

Effenberg
Kontakt:

Post Postao/la Effenberg » 23 nov 2014, 09:16

Meni zasteko komp prilikom otvaranja od glavurde.

Kaze: Error: Head size out of bounds. :mrgreen:

Nego Anel i njegov strasni Sturm igraju danas kuci sa Salzburgom. Eto prilike Anelu protiv pravog
protivnika da pokaze sta (ne)zna.
Coronados de gloria vivamos,
O juremos con gloria morir!

vrebac86
Kontakt:

Post Postao/la vrebac86 » 23 nov 2014, 14:01

PapeSusic je napisao/la:
Heller je napisao/la:Nije mi toliko drago što Safet ode koliko mi je drago što ovaj ode, de care probaj skijanje, stoni tenis il nešto treće nije fudbal za tebe :mrgreen:
S obzirom na lazni patriotizam preporucio bi mu da se uclani u SDA
Tko si ti da odlucujes , dali je njegov patriotizam lazan ili ne :shhh:
I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!

admir1991
Kontakt:

Post Postao/la admir1991 » 23 nov 2014, 23:49

Nadam se da vise nece vidjeti reprezentaciju,zajedno sa vrsajevicem.Dobar je momak al nije reprezentacija humanitarna organizacija.

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 24 nov 2014, 00:28

Gdje se moze nabaviti veliki poster ovoga svestranog igraca :mrgreen:
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 24 nov 2014, 09:06

kimbo je napisao/la:Gdje se moze nabaviti veliki poster ovoga svestranog igraca :mrgreen:
U agenciji Germania :urnebes:
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 26 nov 2014, 15:53

kimbo je napisao/la:Gdje se moze nabaviti veliki poster ovoga svestranog igraca :mrgreen:
U Izraelskoj kući slavnih.

DonAhmo
Kontakt:

Post Postao/la DonAhmo » 27 nov 2014, 15:01

slika

:kafa:

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 27 nov 2014, 15:06

Donnie Darko je napisao/la:
U Izraelskoj kući slavnih.
Kazu on i Lulic zacementirani u njoj.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 20 gostiju.