Batko je napisao/la:Nije valjda da uživo ide tekstualni prenos pregovora sa Vahom...
Ma ne mogu da vjerujem koliki smo mi debili!!!
Sent from Angelina's bed
Koga nakon Sušića?
Moderatori/ce: insider,TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_
Re: Koga nakon Sušića?
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
- Papastathopoulos
- Kontakt:
Daj ba, cuj prijenos pregovora
:lol::lol:
A jesmo luda nacija u pm
A jesmo luda nacija u pm
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
- Goalgetter
- Kontakt:
Gledam, i ne vjerujem.Batko je napisao/la:Nije valjda da uživo ide tekstualni prenos pregovora sa Vahom...
Sent from Angelina's bed
18:36
Vaha je naručio Koka Kolu i srneća, salate nije bilo....
Delegacija saveza se još nije usaglasila oko narudžbe..
Sent from Angelina's bed
Vaha je naručio Koka Kolu i srneća, salate nije bilo....
Delegacija saveza se još nije usaglasila oko narudžbe..
Sent from Angelina's bed
-
SjeverniVjetar
Ma novinari su provalili gdje im je sastanak, pa sada opsijedaju taj restoran i salju live informacije na neku stranicu.Papastathopoulos je napisao/la:Daj ba, cuj prijenos pregovora:lol::lol:
A jesmo luda nacija u pm
- Papastathopoulos
- Kontakt:
18:56
"Konobar je nespretno prosuo Sinalco Colu u krilo gospodinu Halilhodzicu nakon cega je ovaj ustao i negodovajuci glasno zagalamio na konobara i nezadovoljno napustio restoran. Elvedin Begic je otrcao za njim. Vise informacija u nastavku na nasem portalu."
"Konobar je nespretno prosuo Sinalco Colu u krilo gospodinu Halilhodzicu nakon cega je ovaj ustao i negodovajuci glasno zagalamio na konobara i nezadovoljno napustio restoran. Elvedin Begic je otrcao za njim. Vise informacija u nastavku na nasem portalu."
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
- Goalgetter
- Kontakt:
19:00
Nakon sto je konobar donio svima po kolu, Salem Prolic je uzeo jelovnik, proticao, zatim pogledao u konobara i rekao ''Moze''.
Nakon sto je konobar donio svima po kolu, Salem Prolic je uzeo jelovnik, proticao, zatim pogledao u konobara i rekao ''Moze''.
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
pppllllllllaaaaaaaaaaaaccccccccccccceeeeeeeeeeeeeeeeeemmmmmmmmGoalgetter je napisao/la:19:00
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
-
SjeverniVjetar
Rekao " Moze prva , druga i cetvrta stranica i gajba kisele"Goalgetter je napisao/la:19:00
Zadnja izmjena: SjeverniVjetar, dana/u 27 nov 2014, 19:11, ukupno mijenjano 1 put.
Batko je napisao/la:Nije valjda da uživo ide tekstualni prenos pregovora sa Vahom...
Sent from Angelina's bed
plačem
#Salihović
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
ahahahhahahahahaha.....pa koji vam je viseSjeverniVjetar je napisao/la:Rekao " Moze prva , druga i cetvrta stranica, i gajba kisele"Goalgetter je napisao/la:19:00
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Hahahhahahaha
Sent from Angelina's bed
Sent from Angelina's bed
Koji su to papci od toliko restorana i mjesta po Sarajevu oni otisli na Makarsku rivijeru.
Za ne povjerovati kako se novci trose.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Otišli na noge Vahidu u Promajnu, on tamo ima vikendicu, valjda mu bilo teško doći u rodni grad.Elegant je napisao/la:Koji su to papci od toliko restorana i mjesta po Sarajevu oni otisli na Makarsku rivijeru.
19:34 Jednoglasno je usvojen prijedlog da se do ponoći povali janje iz Hercegovine,čiji će leš preko GP Doljani biti prebačen do Makarske,graničari će da zatvoru oči između 23:10 i 23:20h
Sarajevo, Mostar, Tuzla, Goražde
Višegrad i Foča s tugom osviće
junak do junaka, sada stoje svi
na braniku Bosne znaj te dušmani!!!
Višegrad i Foča s tugom osviće
junak do junaka, sada stoje svi
na braniku Bosne znaj te dušmani!!!
od svih imena koja su do sad u kombinaciji za selektora, izdvojio bih tri koja mi se najviše sviđaju:
Vahid Halildodžić
o njemu nema potrebe bilo šta da se piše, prva želja skoro svih nas, daj Bože da nas preuzme
Milan Rajevac
dobar CV ima, odlični rezultati s Ganom, kao i sa ovim srbijanskim klubovima, tako da mi je od ovih domaćih, kad kažem domaćih, mislim na ljude s prostora bivše države, druga opcija, sigurno bolja od Baždarevića, Hadžibegića i Osima!
Felix Magath
odličan trener, znamo da je osvojio Bundesligu s Wolfsburgom, zna se s Džekom (i sa Misketom) odlično, tako da bi to mogao bit' jedan plus u svlačionici
mogući minus je taj kako bi njegove metode uspjele s repkom, jer on ima specifične metode treninga, ili ih / ga igrači prihvate, ili ne, nema sredine
vidimo kako je prošao u Fulhamu
s jezikom ne bi bilo problema, njemački je drugi službeni jezik u repki
odličan trener, nedvojbeno, ali kocka zbog gore navedenog!
Faruk Hadžibegić, Mehmed Baždarević, Amar Osim
od gore pomenute trojice su lošiji treneri i samim tim im ne bih dao nikakve šanse da budu izabrani za selektora, niti objektivno, niti subjektivno, tako da ovdje nema potrebe da bilo šta dužim
Vahid Halildodžić
o njemu nema potrebe bilo šta da se piše, prva želja skoro svih nas, daj Bože da nas preuzme
Milan Rajevac
dobar CV ima, odlični rezultati s Ganom, kao i sa ovim srbijanskim klubovima, tako da mi je od ovih domaćih, kad kažem domaćih, mislim na ljude s prostora bivše države, druga opcija, sigurno bolja od Baždarevića, Hadžibegića i Osima!
Felix Magath
odličan trener, znamo da je osvojio Bundesligu s Wolfsburgom, zna se s Džekom (i sa Misketom) odlično, tako da bi to mogao bit' jedan plus u svlačionici
Faruk Hadžibegić, Mehmed Baždarević, Amar Osim
od gore pomenute trojice su lošiji treneri i samim tim im ne bih dao nikakve šanse da budu izabrani za selektora, niti objektivno, niti subjektivno, tako da ovdje nema potrebe da bilo šta dužim
https://****.com - [url=https://****.com/girl/marie-26.html]Marie[/url] [url=https://****.com/girl/luminatria-29.html]Luminatria[/url] [url=https://****.com/girl/alt-barbie-22.html]Alt Barbie[/url] [url=https://****.com/girl/dovia-129.html]Dovia[/url] [url=https://****.com/girl/ali-cruz-32.html]Ali Cruz[/url] - No Selfie - Anonymous Casual Dating - [url=https://****.com] Local Live Chat Dating [/url]
Ajde daj naslov " Vaha: dogovor je postignut, velike su sanse da preuzmem reprezentaciju " 
-
SjeverniVjetar
19:39
Uspostavljena Skype veza sa Zenicom, na liniji je Munib Usanovic. Vaha se zali ga ga nista ne razumije', Begic na to spominje sluzbeni put
Uspostavljena Skype veza sa Zenicom, na liniji je Munib Usanovic. Vaha se zali ga ga nista ne razumije', Begic na to spominje sluzbeni put
Ja fakat mislila da se zezate, kad ono stvarno live update sastanka, ne mogu da vjerujem
I to s provalama tipa "18:25 Čini se da će lokacija večere biti promijenjena na napoznato mjesto."
I to s provalama tipa "18:25 Čini se da će lokacija večere biti promijenjena na napoznato mjesto."
#Salihović
- Consigliere
- Kontakt:
Papastathopoulos je napisao/la:18:56
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 26 gostiju.