simon je napisao/la:shzna je napisao/la:simon je napisao/la:Evo pitanje bez provokacija jer vidim pojedinci misle da je ovo njihov forum, kako to da su likovi sa nase teme kompleksasi jer pisu na vasoj a vasi spavaju na nasoj temi i komentarisu svaki potez naseg kluba od uprave do igraca, te oni nisu kompleksasi ?
Koji nasi osim onog forumskog bota, Aldina?
Ne zelim navoditi imena jer me ti likovi ne interesuju i uglavnom svi su mi na ignore listi, ali prati rasprave na nasoj stranici vrte se svi isti strucnjaci koji samo pametuju i unistavaju normalnu raspravu. Ako necete imati normalnu raspravu zasto dolazite na nasu temu i onda prizivate iste te koji vam ovde pisu, ohladite malo sa nase teme i zamolio bih i ove moje da se skinu sa vase jer na sta vam se svodi raprava koji je klub koje nacionalnosti,koji je cetnicki a koji ustaski koji vam je to **** normalna rasprava i kako imate u opste zivaca i jedni i drugi da se raspravljate na tu temu i teme slice istima, ovo je daleko od komsijskog prepucavanja i zajebancije sto vi radite.
jbg realno na administraciji je da regulise, ne mozete ni vi normalni clanovima ni mi nesto zabranjivat na teme da idu, svako pise gdje hoce, slazem se da usrase teme obje, al ponovo kazem tu su valjda moderatori da regulisu...
za komsijsku zajebanciju to je uredu, al ovo stvarno vise nisu zajebancije nego debilizmi, vecina koja posjeti temu komsijskog tima nazalost nije za normalnu raspravu sa nekim cinjenicama i argumentima, da bogdom su normalni pa da fino popricamo o tanu (pozitivna stvar za vas sigurno), onda o tome da to nije izvedivo u zelji (rad stadiona koji je proknjizen), al da ima naravno drugih nacina, isto tako da je miske dobar marketinski potez pravo al da su sanse za dolazak realno male gotovo nikakve, da niste zaradili 2,6 miliona što sam procito al nisam se htjeo peglati sa botovima koji et imaju provjerene informacije (kao npr. da je baric bio otiso, ma nije vise u bih, a coek zaigra iducu tekmu

), al sta god od ovog napiso odma ce prozivanje djecija i debilizmi i sta tu imas dalje pricat...
isto tako da realno nama tomic nazalost ode, da nam je odbrana losa i sl. al naravno niko normalan ne dodje i ovom ne prica nego kreteni koji provociraju, gluposti valjaju, jer valjda kontaju da ce fol lazima o zelji dic rejting sarajeva ili obrnuto kad na vasu temu dodju nepozeljni gosti...
bgm sve je gore i gore, ne pamtim kad sam procito normalnu diskusiju izmedju pitara-manijaka, sto se prije moglo nazalost