Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog
Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji B
@haris ne znam na koga mislis, ja nisam igrao na Standard, od pocetka sezone ukazujem na kikseve ovog momka. Ne gine njemu Eupen.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Kvrzo Kvrzavi Kvrzic klupa
dok tele mu metnu da zaigra protiv Izreala 
Jajalo u 20 utakmica u kojima sam ga gledao 15 je odigrao odlicno i mozda jednu lose. Covjek je igracina. Steta sto ga niste mogli nagovoriti da zaigra zna nas a covjek Bosanac. Bruka 
-
SjeverniVjetar
To je jasno ko dan, igraca koji ima 21 i igra u St. Liege, treba privoliti da igra za nas. Ne mozemo nista izgubiti, necemo valjda cekati da postane najbolji stoper belgijske lige !?Ajax je napisao/la:Neznam sta da kazem. Ne gledam ga jako tako cesto. Mada ovo sto sam danas gledao do crvenog kartona je bio jako dobar. Cak je i spasio jedan gol kad je uklizao Moisesu. Mada ne znam dali je ono povlacenje za crveni karton. Jednostavno Arslanagic je bio brzi sto i ne cudi jer se radi o odlicnom igracu. Tako da stvarno neznam premalo ga gledam da bi nesto tvrdio. Spaha je za njega jos uvijek Thiago Silva i nas je dalekoooooooooo najjaci stoper trenutno.SjeverniVjetar je napisao/la: Sada ga treba pripitomiti, moze valjati, tek mu je 21.
I ne ocekujem da bude bolji od Spahe, mozda bude na niovou Bica, i to je za uhar.
Pa Hadzic nebi imao...Ajax je napisao/la:Jajalo u 20 utakmica u kojima sam ga gledao 15 je odigrao odlicno i mozda jednu lose. Covjek je igracina. Steta sto ga niste mogli nagovoriti da zaigra zna nas a covjek Bosanac. Bruka
Hem Tino igra DM, CM, AML, AM
Sta je,mjenjas plocu k'o i vecina kruticaraSheyi je napisao/la:Veliki potencijal da bude Panj![]()
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
Davno je Sušić imao sastanke s Arslanagićevima na kojim mu je obećao poziv ako ovaj sredi papire, doduše tad je igrao dobro za Standard i bili su prvi na tabeli pa je mali mislio da će ga Belgijanci zvati 
Ista prica kao Tanakovic i Seferovic, samo da su htjeli mogli su igrati za BiH.Sheyi je napisao/la:Davno je Sušić imao sastanke s Arslanagićevima na kojim mu je obećao poziv ako ovaj sredi papire, doduše tad je igrao dobro za Standard i bili su prvi na tabeli pa je mali mislio da će ga Belgijanci zvati
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Cak i jedan Virtual ti je ovdje bar PET puta napisao da je Seferovic greska selektora a ti opet po svome. To nije sve isto. To su tri razlicite price. Seferovic je imao veliku zelju samo je i Svica - Hitzfeld bila jako zainteresovana i dobio je obecanje da ce biti starter odma poslje poziva sto se je i desilo. Pape nije ni trepnuo i izjavio je da je logicno da ........... Tankovic je imao zelju samo je presudilo veliko ime Ibrahimovica i Tankovic nije jos uvijek izgubljen. Sa njim je trebao pregovarati selektor ( kao sto je to naprimjer Stimac radio kod susjeda a ne igraci ili neko treci jer je to neozbiljno ) Arslanagic je imao najmanju zelju od ove trojice i kalkulisao je oko nastupa za Belgiju. I stoper nam je bio puno manje potreban neko napadac. Jer se je cak i Pape hvalio da ima 6 stopera ne tako davno i samo dvojicu napadaca jer mu vise navodno nije potrebno.Elegant je napisao/la: Ista prica kao Tanakovic i Seferovic, samo da su htjeli mogli su igrati za BiH.
Greska sudije, nije bio ofsajd ovo kad je Kvrzic na kraju asistirao. Rijeka prekuca ove levate, uh da Leskovic ima kakve veze sa nama 
Nisam neki tip da brzo donosim odluke, pogotovo ne za mlade igrace, ali u vezi Arsle, zelio sam vjerovati da je dobar igrac, pogotovo jer je mlad a i na odgovornoj stoperskoj poziciji. Ali kad izbacim subjektivnost sto je mlad i nas, bogami vrlo tanko, pogotovo u zadnje vrijeme. Proslu sezonu Standard je imao jednu od 100 sto se dogodi, jednostavno im se sve obreusilo, ko onda Stuttgartu kad su bundesku uzeli. Tu se nije previse primjetilo, ali oni su ekipa koja uvijek lose igra odbranu, samo sto im je napad trpo nevjerovatno puno. Tako da su i ti mladi igraci dobijali dobre sanse, pa se probio.
Treba mu dat jos koju sezonu za definitivnu procjenu hoce li biti sta od njega, mada cisto sumnjam. Bio sam optimista, ali me razuvjerio u zadnje vrijeme. Cak stavise nemogu naci nijedan segment gdje je dobar bas ono extra. Visok je ali igra glavom mu nije nesto, postavljanje i preuzimanje igraca lose, dosta tekmi sam gledao gdje je pasao travu po 16ercu, takticki jos nije 100%, znao je i ofsajd zamke uprskat. Brzina mu je isto slabija strana.
Tragedija je nasa sto mi osim Spahe i Besica i nemamo neke extra defanzivce (mozda Toni) pa s tog gledista nam mozda dobro dodje isprobati ga, od viska glava ne boli. Ali da je extra klasa i nije.
Bojim se da sam upravu sa ovom procjenom, jer vrlo rijetko kazem za nekog da je panj, bas moram imati dosta razloga i dosta losih stvari u igri da vidim da tako nesto pocnem tvrditi.
Treba mu dat jos koju sezonu za definitivnu procjenu hoce li biti sta od njega, mada cisto sumnjam. Bio sam optimista, ali me razuvjerio u zadnje vrijeme. Cak stavise nemogu naci nijedan segment gdje je dobar bas ono extra. Visok je ali igra glavom mu nije nesto, postavljanje i preuzimanje igraca lose, dosta tekmi sam gledao gdje je pasao travu po 16ercu, takticki jos nije 100%, znao je i ofsajd zamke uprskat. Brzina mu je isto slabija strana.
Tragedija je nasa sto mi osim Spahe i Besica i nemamo neke extra defanzivce (mozda Toni) pa s tog gledista nam mozda dobro dodje isprobati ga, od viska glava ne boli. Ali da je extra klasa i nije.
Bojim se da sam upravu sa ovom procjenom, jer vrlo rijetko kazem za nekog da je panj, bas moram imati dosta razloga i dosta losih stvari u igri da vidim da tako nesto pocnem tvrditi.
Coronados de gloria vivamos,
O juremos con gloria morir!
Effenberg je napisao/la:Nisam neki tip da brzo donosim odluke, pogotovo ne za mlade igrace, ali u vezi Arsle, zelio sam vjerovati da je dobar igrac, pogotovo jer je mlad a i na odgovornoj stoperskoj poziciji. Ali kad izbacim subjektivnost sto je mlad i nas, bogami vrlo tanko, pogotovo u zadnje vrijeme. Proslu sezonu Standard je imao jednu od 100 sto se dogodi, jednostavno im se sve obreusilo, ko onda Stuttgartu kad su bundesku uzeli. Tu se nije previse primjetilo, ali oni su ekipa koja uvijek lose igra odbranu, samo sto im je napad trpo nevjerovatno puno. Tako da su i ti mladi igraci dobijali dobre sanse, pa se probio.
Pa zar Dino Arslanagic nije onaj zbog kojega se prozivalo Safeta Susica mjesecima.
Bilo je onih koji su govorili da je smak svijeta ako Susic ne pozove Arslanagica, jer to je naime novi Tiago Silva...a nisu ga 2 puta gledali kako igra.
Sve vise se pokazuje, ako je neko i sumnjao, da je Safet uglavnom opravdano (ne)pozivao pojedine igrace!
Rekoh ja jednom davno ovdje, mozda Safet ipak zna zasto poziva ili ne poziva neke od nasih strasnih potencijalnih "zvijezda"
Bilo je onih koji su govorili da je smak svijeta ako Susic ne pozove Arslanagica, jer to je naime novi Tiago Silva...a nisu ga 2 puta gledali kako igra.
Sve vise se pokazuje, ako je neko i sumnjao, da je Safet uglavnom opravdano (ne)pozivao pojedine igrace!
Rekoh ja jednom davno ovdje, mozda Safet ipak zna zasto poziva ili ne poziva neke od nasih strasnih potencijalnih "zvijezda"
FKS❤️1946
Ja sam bio za to da se momka zovne, jer imao je dobru sezonu debitantsku i bio je kapiten U-21 Belgije, a i sad sam za to, jer mi jednostavno trebamo igrace, sve, jer mi smo nacija od 4 miliona, od kojih barem 1,5 milion u najmanju ruku podjednako voli komsijske nam zemlje ili one u kojima je rodjen u dijaspori. Znaci ko god da je selektor nek spremi sedzadu da ide klanjati onima ko su potencijalni, naravno i savez i igraci trebaju da se ukljuce u tu diplomatiju. Mi se igraca ne smijemo odricati tek tako.djokica je napisao/la:Pa zar Dino Arslanagic nije onaj zbog kojega se prozivalo Safeta Susica mjesecima.
Stvar kod Dine je ta, da ako je momak stvarno trazio garancije da bude u prvih 11 a mi to sad nemoze znati, onda je trazio previse. Treba biti realistican i lisica, navuci sve te potencijalne na tanki led, tu se mora igrati prefrigana igra ne smije se biti ni iskren previse a ni prevarant. Sve u svoje vrijeme raditi. I jos jedna stvar je da je Standard ove sezone los, pa tako i Dino, ne moze se igrac mlad tako rano otpisati, gledao sam ga i stvarno je pasao po 16ercu imao i kartona i penala skrivljenih i svasta nesto. Mislim da je sad idealna prilika da mu se kaze sinko, evo tebi ultimatum ako ces igrati za nas, bujrum, jesi li spreman biti rezerva Toniju Bici i Spahi, dobijaces svoju sansu protiv levata i lagano se integrirati u godinama koje dolaze ako budes bolji u klubu. Ako nije spreman, ne treba praviti razdor u ekipi i dovoditi primadonu koju igraci nece primiti i to je to.
Mislim da ne treba Dino biti prva meta, nego da se Stilic, Zuka vrate i da se proba sa Tankovicem, Djuricem.
Coronados de gloria vivamos,
Ne valja Arslanagic koji je sa 21 godinu prvotimac Standarda. Bolji su Hadzic i Vranjes na njegovoj poziciji jer imaju puuuuno vremena za napredovanje. Susic je naravno bio u pravu pokazalo se u ovim kvalifikacijama da su njegova otkrica pravila razliku ali za
nase konkurente naravno.
nase konkurente naravno.
- Consigliere
- Kontakt:
Ma, mozda je momak samo u losoj formi ove sezone.... I ekipa mu ne igra nista posebno, ako cemo iskreno. Bila bi glupost ne uzimati ga u razmatranje samo zato sto je dio lose odbrane ili sto je skrivio penal na nekoj utakmici.
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
-
SjeverniVjetar
Arslanagic se ovdje proziva , samo da bi se opravdala Susiceva nezainteresovanost za njega .
Sacekajte da Seferovic provede dvije utakmice na klupi, pa ce biti da je bivsi imao pravo
I sada treba da i dalje vodimo glupu politiku, da bi se dao alibi nesposobnom i neodgovornom selektoru.
Arslanagica treba privoliti da igra za nas, ipak je bolji od igraca bez kluba, austrijskog i hrvatskog prosjeka...
Sacekajte da Seferovic provede dvije utakmice na klupi, pa ce biti da je bivsi imao pravo
I sada treba da i dalje vodimo glupu politiku, da bi se dao alibi nesposobnom i neodgovornom selektoru.
Arslanagica treba privoliti da igra za nas, ipak je bolji od igraca bez kluba, austrijskog i hrvatskog prosjeka...
Arslanagic grijesi kao i svi stoperi s tim sto je miljama daleko od vecine stopera koje imamo kada su bili u njegovim godinama. Ako nista slici na stopera. Taj prekvalitetni Sunjic je dobio nogu iz Belgijske lige koliko se ja sjecam. Kada se onim karataskim potezima izbije loptu ispred Hazarda i bog zna kakvim efeom je vrati u nasih sesnest metara u meni sve umre od straha. Eto nije li i on dobio crveni u zadnjoj utakmici repke i niko nista. Ne Dino je na tapetu i dugo ce biti radi poznatih razloga. Ova ekipa je do prije mjesec dana pljuvala i Tankovica i njegove golove i asistencije prozivala slucajnostima. Zanima me samo jedno da li su Hadzic i Vranjes bolji od njega na stoperskoj poziciji. Vranjes bi dao sve da igra u takvom klubu u prvoj momcadi ali ne moze. I tu je kraj.Tankovic i Arslanagic su trenutno nasi najveci potencijali i kao takvi moraju imati mjesto na klupi repke. Kad i ako dodju bolji treba prestati pricati o njima i tocka. A nalazit Arsli mane dok Hadzic igra stopera mogu samo oni koji Susica vole vise nego repku.SjeverniVjetar je napisao/la:Arslanagic se ovdje proziva , samo da bi se opravdala Susiceva nezainteresovanost za njega .
Standard se omalovažava jer je sutno Tinkija, zar je teško skontati.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Kad se sjetim pojedinih strucnjaka koji su tvrdili da je Arslanagic vec bolji od Spahe.
Mi smo u svojoj istoriji imali tri dobra stopera, Hibic, Spahic i Konjic. Ostalo buranija, i prije i sada. I tako ce izgleda bit godinama.
Mi smo u svojoj istoriji imali tri dobra stopera, Hibic, Spahic i Konjic. Ostalo buranija, i prije i sada. I tako ce izgleda bit godinama.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Catalunya1, Edincapitano, LeCoq i 54 gosta.