Serie A - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma

Denno
Kontakt:

Re: Serie A

Post Postao/la Denno » 27 nov 2014, 21:13

Ne znam ja jesam li arogantan, al treba biti iskren, ima i tabela koja najbolje oslikava stanje. Bitni su mozda zbog stare slave i nade da ce biti kao nekad, pa ce liga biti zanimljivija, gledljivija xd. U ovom trenutku Milanski timovi su znacajni za Calcio koliko i timovi iz Genoe.
Edit: Inter ipak jeste malo bitan, igra le.
embrace the chaos

milanist
Kontakt:

Post Postao/la milanist » 27 nov 2014, 21:26

Denno je napisao/la:Al iskreno jesu Juve i Roma daleko iznad ostalih u Calciu u ovom trenutku.
da li mi ili evo ja rece negdje da roma i juventus u ovom trenutku nisu bolji ili ti ga jaci timovi od milana, intera, lazia? kako znam nisam, ali reci za jedan Milan, Inter, Lazio, Napoli, Fiorentinu da su nebitni je krajnje djetinjasto,izmedju ostalog nemam sta ni raspravljati sa tim ljudima na tu temu.

jedna, dvije sezone u evropi i udali vec u glavu. lose je to ali pravo lose, dok su neki dizali pehar lige prvaka neki su serije B, i sta sad ja trebam reci da je juve bitan ko regina, daj ba.
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16

Denno
Kontakt:

Post Postao/la Denno » 27 nov 2014, 21:37

Ako sam dobro upratio bila je rasprava u koji klub bi igraci prije napravili transfer, odnosno ostali u istom. Inter i Milan jesu veci klubovi od Rome, al 99% igraca bi prije preslo u Romu nego u Milanske klubove, jer smo u ovom trenutku dosta uredjeniji i perspektivniji, igra se i lp, moze da se ponudi vise suski.
Dakako da su svi klubovi bitni za Calcio, al nisu svi u istoj mjeri bitni.
embrace the chaos

milanist
Kontakt:

Post Postao/la milanist » 27 nov 2014, 22:15

Denno je napisao/la:Ako sam dobro upratio bila je rasprava u koji klub bi igraci prije napravili transfer, odnosno ostali u istom. Inter i Milan jesu veci klubovi od Rome, al 99% igraca bi prije preslo u Romu nego u Milanske klubove, jer smo u ovom trenutku dosta uredjeniji i perspektivniji, igra se i lp, moze da se ponudi vise suski.
Dakako da su svi klubovi bitni za Calcio, al nisu svi u istoj mjeri bitni.
da, rasprava je krenula na temu koliko je koji klub u stanju da zadrzi svoje najbolje igrace, vjeruj mi niti roma niti juventus nemaju jos tu moc da odbiju astronomske ponude za svoje najbolje igrace, i oni ce prije ili kasnije napustiti iste timeve, da ne bude zabune, nije da se veselim tome, ali tako je kako je, jednostavno novcana moc italijanski klubova je drasticno opala u odnosu na englezwe,spance,nijemce,...
eh sad kao sto vidim neki ce odmah ponuditi suprotno misljenje i navesti igrace koji nisu otisli, svaka njima castali malo je danas totija, del piera, zanetija, maldinija. ko nam garantuje da ce takvi da budu Pogba, Vidal, Pjanic, Iturbe i ostali kvalitetni igraci iz serije A
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16

Denno
Kontakt:

Post Postao/la Denno » 27 nov 2014, 22:23

Ma nije sve u financijskoj moci, eno mi smo prodali Benatiu za 20ak mil, a doveli Iturbea za 30ak, nije liga atraktivna, najvise se zbog toga odlazi, nekad je Italijanima veca stvar bila osvojiti skudeto nego lp.
embrace the chaos

korisnikforuma
Kontakt:

Post Postao/la korisnikforuma » 27 nov 2014, 23:04

Denno je napisao/la:Ma nije sve u financijskoj moci, eno mi smo prodali Benatiu za 20ak mil, a doveli Iturbea za 30ak, nije liga atraktivna, najvise se zbog toga odlazi, nekad je Italijanima veca stvar bila osvojiti skudeto nego lp.
Baš su zbog atraktivnosti lige Ibrahimović, Cavani, Thiago Silva, Verratti, Pastore, Thiago Motta, Lavezzi, Marquinhos i Sirigu otišli u francusku :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Denno
Kontakt:

Post Postao/la Denno » 27 nov 2014, 23:18

korisnikforuma je napisao/la:
Denno je napisao/la:Ma nije sve u financijskoj moci, eno mi smo prodali Benatiu za 20ak mil, a doveli Iturbea za 30ak, nije liga atraktivna, najvise se zbog toga odlazi, nekad je Italijanima veca stvar bila osvojiti skudeto nego lp.
Baš su zbog atraktivnosti lige Ibrahimović, Cavani, Thiago Silva, Verratti, Pastore, Thiago Motta, Lavezzi, Marquinhos i Sirigu otišli u francusku :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Logicko razmisljanje ti je strano ocito.
embrace the chaos

Carli
Kontakt:

Post Postao/la Carli » 28 nov 2014, 00:13

Milan će uvijek biti veći klub od Rome. Čak i u ovom trenutku kada je Milan "pao" nema smisla raspravljati o tome.

Inter je :puke:
Allegri je gospodin!

Denno
Kontakt:

Post Postao/la Denno » 28 nov 2014, 00:15

@Carli
Ma o tome se i ne raspravlja, nisam lood jbm ga da pisem da je Roma veca od Milana :mrgreen:
embrace the chaos

Carli
Kontakt:

Post Postao/la Carli » 28 nov 2014, 00:20

Denno je napisao/la:@Carli
Ma o tome se i ne raspravlja, nisam lood jbm ga da pisem da je Roma veca od Milana :mrgreen:
Pa đe gori onda :D
Allegri je gospodin!

Denno
Kontakt:

Post Postao/la Denno » 28 nov 2014, 00:28

Ma nigdje, najbolje ništa ne pisati, sve se pogrešno protumači :hmmmmm:
embrace the chaos

Carli
Kontakt:

Post Postao/la Carli » 28 nov 2014, 00:35

Ma zaprdi mu. Malo offtopica. Igram sinoć na terminu i rekoše mi da sam pravi talijan. Bacam se k'o Bonnuci. Da se prisjetimo :lol:

[youtube][/youtube]
Allegri je gospodin!

AgentttB
Kontakt:

Post Postao/la AgentttB » 28 nov 2014, 00:38

Samo se vi nastavite tjesiti da su odbijeme silne ponude za Pogbu i Vidala.Mozda jesu,ali sasvim sigurn ne o ponuda od 70-ak miliona eura.Ponavljam nema tog kluba u Italiji koji ne bi prodao igraca za te pare.Juve financijski pristojno stoji ali je daleko od toga da ima luksuz odbijanja gigantskih ponuda.Ali ako vam je lakse vjerovati da je Juve u rangu Barce,Reala,Bayerna,Chelsea,Arsenala,Psg,Uniteda,onda bujrum samo nastavite se zavaravati.
@francobaresi

-Ako te zanima islam, proučavaj islam, a ne muslimane. Islam je savršen, muslimani nisu.

Carli
Kontakt:

Post Postao/la Carli » 28 nov 2014, 00:40

AgentttB je napisao/la:Samo se vi nastavite tjesiti da su odbijeme silne ponude za Pogbu i Vidala.Mozda jesu,ali sasvim sigurn ne o ponuda od 70-ak miliona eura.Ponavljam nema tog kluba u Italiji koji ne bi prodao igraca za te pare.Juve financijski pristojno stoji ali je daleko od toga da ima luksuz odbijanja gigantskih ponuda.Ali ako vam je lakse vjerovati da je Juve u rangu Barce,Reala,Bayerna,Chelsea,Arsenala,Psg,Uniteda,onda bujrum samo nastavite se zavaravati.
Mi smo odbili :cool:
Allegri je gospodin!

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 28 nov 2014, 00:41

Juve je u Serie A, Real Madrid, a u LP, Milan :mrgreen: :urnebes:

Denno
Kontakt:

Post Postao/la Denno » 28 nov 2014, 00:42

Chinaglia je napisao/la:Juve je u Serie A, Real Madrid, a u LP, Milan :mrgreen: :urnebes:
Rođak kako vi? Kakvi su ono bordo dresovi nedavno se nosili ? :mrgreen:
embrace the chaos

Manuel
Kontakt:

Post Postao/la Manuel » 28 nov 2014, 00:46

Denno je napisao/la:
Chinaglia je napisao/la:Juve je u Serie A, Real Madrid, a u LP, Milan :mrgreen: :urnebes:
Furaju se na svoje rivale :mrgreen:
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon

Este sentimiento nadie lo comprende

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 28 nov 2014, 00:47

Denno je napisao/la:
sve tri varijante su kao neke replike iz prošlosti :D Laziali kažu, stile West Ham :mrgreen:

Denno
Kontakt:

Post Postao/la Denno » 28 nov 2014, 00:53

Jest jest, kriza identiteta kazu Romanisti. :mrgreen:
embrace the chaos

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 28 nov 2014, 00:54

samo vi nemojte o identitetu :urnebes:

Zaključano

Natrag na “Serie A”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.