FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
bordobijeli
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
cimirot treba da trci pokriva sredinu ,vrsi destrukciju protivnicke igre ,jednostavnim pasovima da odigra do radovca-bilbije -stojceva itd .rahimic isto nije isao naprejed davao golove pucao po golu pa bio vrhunski igrac . cimi je timski igrac i po meni najbolji zadnji vezni u ligi
-
lafomamone
- Kontakt:
Ja uopste ne tvrdim supotno
Re: Odg: FK Sarajevo
Ima asistenciju protiv Celika za Velkoskog.hilmo je napisao/la:Ma sve to stoji, ali složit ćemo se da Milošu ni statistka ni igre u pojedinim utakmicama ne ide na ruke.
Gojko nema ni asistencije ni gola u PL pa je po meni najbolji igrač polusezone, uz Samira naravno.
@remi, Komazec je u Haugesundu
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
S obzirom da nam je cilj da u narednih par sezona upadnemo u neko grupno takmicenje siguran sam da ce minimalno 5 igraca doci. Koliko ce ih bit prava pojacanja ostaje da vidimo. Za ovaj zimski period imat cemo duplo vise love nego posljednja dva zajedno stoga bit ce Giga transfera preko zime
P.S. u butmiru imamo trenutno koncesiju Ali radi se Na preuzimanju vlasnistva naravno uz naknadu.
P.S. u butmiru imamo trenutno koncesiju Ali radi se Na preuzimanju vlasnistva naravno uz naknadu.
Numquam Desistemus!
Sad pročita ovaj interviju sa Selimovićem. Nešto mi baš ne izgleda da ste puni para kao što se po ovom forumu piše. Koliko sam ja mogao izvuči zaključak a rijetko se varam imate toliko da možete jedva nekako održavati ovo što sad imate a o nekakvim evrpskim iskoracima ne možete ni sanjati. Evo kaže čovjek da nemate para da platite obaveze ni prema policiji i da plate uopšte nisu velike kao što pričate i da vam je največi uspjeh što ih na vrijeme isplačujete- Mislim to je dobro za ove lige da se razumijemo a ja lično nemam razloga da čovjeku ne vjerujem.
Kakav bi za nas golman bio Jasmin Fejzić ? Brani u najjačoj drugoj ligi svijeta,Njemačkoj koja je jača od prve belgijske lige.Da li bi on htio doći u Sarajevo ?Što se tiče Borjana kaže mi čovjek iz Beograda da je to kiks golman,zna odbranit nemoguće ali često prima glupe golove.Nama treba kvalitetan i stabilan golman za Evrope.
-
lafomamone
- Kontakt:
Ma spusta loptu na zemlju, nije papak. Tako je i Bosa Tanjevic znao parkirati novog djipa negdje na Malti, a dodje tramvajem u Fis na kafu, da se ne uvrijede ovi sto nemaju za kifle. U zivotu ti je sve strategijabojamora je napisao/la:Sad pročita ovaj interviju sa Selimovićem. Nešto mi baš ne izgleda da ste puni para kao što se po ovom forumu piše. Koliko sam ja mogao izvuči zaključak a rijetko se varam imate toliko da možete jedva nekako održavati ovo što sad imate a o nekakvim evrpskim iskoracima ne možete ni sanjati. Evo kaže čovjek da nemate para da platite obaveze ni prema policiji i da plate uopšte nisu velike kao što pričate i da vam je največi uspjeh što ih na vrijeme isplačujete- Mislim to je dobro za ove lige da se razumijemo a ja lično nemam razloga da čovjeku ne vjerujem.
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
Kad kupuje United,L'pool,Bayern(i sl. klubovi koji ne daju puno na igrace) cijena je 50 miliona ,a Bogami kad kupuje R.Madrid ili City onda je cijena 100 miliona.bojamora je napisao/la:Sad pročita ovaj interviju sa Selimovićem. Nešto mi baš ne izgleda da ste puni para kao što se po ovom forumu piše. Koliko sam ja mogao izvuči zaključak a rijetko se varam imate toliko da možete jedva nekako održavati ovo što sad imate a o nekakvim evrpskim iskoracima ne možete ni sanjati. Evo kaže čovjek da nemate para da platite obaveze ni prema policiji i da plate uopšte nisu velike kao što pričate i da vam je največi uspjeh što ih na vrijeme isplačujete- Mislim to je dobro za ove lige da se razumijemo a ja lično nemam razloga da čovjeku ne vjerujem.
Ostalo skontaj...
-
naopakoZlo
- Kontakt:
Predpostavljam da je taj covjek iz Beograda, pogledao njegovu tekmu protiv Liverupula i po tome zakljucio da je kiks golman. Da, on jest tu noc kiksao, ali je prije toga odlicno branio. Siguran sam da je onu noc ostalo 1-1, da bi on i dalje branio za Ludogorec. Dovoljno o njemu govori to da je golman svoje reprezentacije, tako da mislim da je Borjan odlicno rješenje i da je on vec ''završen''.momirpeh je napisao/la:Kakav bi za nas golman bio Jasmin Fejzić ? Brani u najjačoj drugoj ligi svijeta,Njemačkoj koja je jača od prve belgijske lige.Da li bi on htio doći u Sarajevo ?Što se tiče Borjana kaže mi čovjek iz Beograda da je to kiks golman,zna odbranit nemoguće ali često prima glupe golove.Nama treba kvalitetan i stabilan golman za Evrope.
A odakle tebi uopste ideja da ce ti doci golman iz cvajte?Slagiran golman koji je slijep na desno oko i gluh na lijevo uho a koji igra u LP je za sve golmane iz nase lige majstor.
Nasa liga je na samom dnu zelja i prioriteta svakom igracu na svijetu i treba ti odredjeni period da se to popravi,mnogo lakse bi bilo kada bi i ostali klubovi koliko toliko mogli pratiti razvoj Sarajeva.
Nasa liga je na samom dnu zelja i prioriteta svakom igracu na svijetu i treba ti odredjeni period da se to popravi,mnogo lakse bi bilo kada bi i ostali klubovi koliko toliko mogli pratiti razvoj Sarajeva.
- JoseMourinho
- Kontakt:
Nebi branio da je ludogorec dobio a on odbranio dva penala, branio je jer su im svi golmani bili nedostupni (povrede + suspenzije), Stojanov eno stalno brani, on je tu čisto reda radi dosonaopakoZlo je napisao/la:Predpostavljam da je taj covjek iz Beograda, pogledao njegovu tekmu protiv Liverupula i po tome zakljucio da je kiks golman. Da, on jest tu noc kiksao, ali je prije toga odlicno branio. Siguran sam da je onu noc ostalo 1-1, da bi on i dalje branio za Ludogorec. Dovoljno o njemu govori to da je golman svoje reprezentacije, tako da mislim da je Borjan odlicno rješenje i da je on vec ''završen''.momirpeh je napisao/la:Kakav bi za nas golman bio Jasmin Fejzić ? Brani u najjačoj drugoj ligi svijeta,Njemačkoj koja je jača od prve belgijske lige.Da li bi on htio doći u Sarajevo ?Što se tiče Borjana kaže mi čovjek iz Beograda da je to kiks golman,zna odbranit nemoguće ali često prima glupe golove.Nama treba kvalitetan i stabilan golman za Evrope.
mislim za nasu ligu je beton golman al nemojte od njeg sad pravit begovica
Daleko od toga da je Begovic,ali manja je razlika izmedju njega i Begovica nego li Bandovica i Begovica
**** ga stepenicu po stepenicu se ide sve u skladu sa novcanim mogucnostima
**** ga stepenicu po stepenicu se ide sve u skladu sa novcanim mogucnostima
- JoseMourinho
- Kontakt:
Ma napredak sa bandovica nije teško ostvarit
beton golman za naše uslove bar tako izgleda, al vidjet ćemo ga na djelu izgleda iduću polusezonu 
-
lafomamone
- Kontakt:
Bandovic uopste nije toliko los golman
bez tog izgleda
za nase lige, da, to svi govore, ali za Europe, gluho bilo.lafomamone je napisao/la:Bandovic uopste nije toliko los golman
Biti srcem vezan, u tome leži snaga
Šteta što nisi dobro shvatio, pokušavao je da kaže kako mi imamo igrača koji sami po sebi imaju veća mjesečna primanja od startnih 11 Željezničara, pa je uspjeh redovno takve isplaćivati. O tome je riječ. Takodjer, u bosanskom pored "č" postoji i "ć", pokušaj ga nekad implementirati. Možda Dino nije skrenuo pažnju na to u svojoj izjavi, ali zato sam ja tu. Živio.bojamora je napisao/la:Sad pročita ovaj interviju sa Selimovićem. Nešto mi baš ne izgleda da ste puni para kao što se po ovom forumu piše. Koliko sam ja mogao izvuči zaključak a rijetko se varam imate toliko da možete jedva nekako održavati ovo što sad imate a o nekakvim evrpskim iskoracima ne možete ni sanjati. Evo kaže čovjek da nemate para da platite obaveze ni prema policiji i da plate uopšte nisu velike kao što pričate i da vam je največi uspjeh što ih na vrijeme isplačujete- Mislim to je dobro za ove lige da se razumijemo a ja lično nemam razloga da čovjeku ne vjerujem.
-
fcsforever
- Kontakt:
bojamora je napisao/la:Sad pročita ovaj interviju sa Selimovićem. Nešto mi baš ne izgleda da ste puni para kao što se po ovom forumu piše. Koliko sam ja mogao izvuči zaključak a rijetko se varam imate toliko da možete jedva nekako održavati ovo što sad imate a o nekakvim evrpskim iskoracima ne možete ni sanjati. Evo kaže čovjek da nemate para da platite obaveze ni prema policiji i da plate uopšte nisu velike kao što pričate i da vam je največi uspjeh što ih na vrijeme isplačujete- Mislim to je dobro za ove lige da se razumijemo a ja lično nemam razloga da čovjeku ne vjerujem.
ahahahahaha ono izvlaci zakljucke i (pazi sad ovo) ...rijetko se vara
Boze sacuvaj ovome tesko i Dove pomazu
Tako je. Nemamo prebijene. Zamisli kako cemo vas derati na Grbavici ako kad dodjemo do parabojamora je napisao/la:Sad pročita ovaj interviju sa Selimovićem. Nešto mi baš ne izgleda da ste puni para kao što se po ovom forumu piše. Koliko sam ja mogao izvuči zaključak a rijetko se varam imate toliko da možete jedva nekako održavati ovo što sad imate a o nekakvim evrpskim iskoracima ne možete ni sanjati. Evo kaže čovjek da nemate para da platite obaveze ni prema policiji i da plate uopšte nisu velike kao što pričate i da vam je največi uspjeh što ih na vrijeme isplačujete- Mislim to je dobro za ove lige da se razumijemo a ja lično nemam razloga da čovjeku ne vjerujem.
"Znaš kako ti je to - rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju"
- franklampard8
- Kontakt:
Nece reci puni smo para sigurno. Samo skromno i u nove pobjede. Svaka cast Dino.marooni87 je napisao/la:Šteta što nisi dobro shvatio, pokušavao je da kaže kako mi imamo igrača koji sami po sebi imaju veća mjesečna primanja od startnih 11 Željezničara, pa je uspjeh redovno takve isplaćivati. O tome je riječ. Takodjer, u bosanskom pored "č" postoji i "ć", pokušaj ga nekad implementirati. Možda Dino nije skrenuo pažnju na to u svojoj izjavi, ali zato sam ja tu. Živio.bojamora je napisao/la:Sad pročita ovaj interviju sa Selimovićem. Nešto mi baš ne izgleda da ste puni para kao što se po ovom forumu piše. Koliko sam ja mogao izvuči zaključak a rijetko se varam imate toliko da možete jedva nekako održavati ovo što sad imate a o nekakvim evrpskim iskoracima ne možete ni sanjati. Evo kaže čovjek da nemate para da platite obaveze ni prema policiji i da plate uopšte nisu velike kao što pričate i da vam je največi uspjeh što ih na vrijeme isplačujete- Mislim to je dobro za ove lige da se razumijemo a ja lično nemam razloga da čovjeku ne vjerujem.
1946
Trenutno korisnika/ca: egocentrik, Google [Bot] i 19 gostiju.