Safet Sušić - Pape

Burundi
Kontakt:

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la Burundi » 28 nov 2014, 13:50

Koji ozbiljan vlasnik i klub zele ovu neznalicu na klupi :lol: Uozbiljite se
DD

rishaaa
Kontakt:

Post Postao/la rishaaa » 28 nov 2014, 13:56

Safet Sušić bio blizu klupe Galatasaraya, Hamza Hamzaoglu novi trener!!!

Prije sat vremena za novog trenera Galatasaraya izabran je Hamza Hamzaoglu.

Doskorašnji selektor Bosne i Hercegovine Safet Sušić bio je blizu preuzimanja turskog giganta Galatasaraya, javljaju istanbulski mediji.

Čelnici trofejnog turskog kluba, nezadovoljni radom Cesarea Prandellija, odlučili su pronaći novog trenera, a kako javljaju Turci, među kandidatima se spominjao kao najozbiljniji nasljednik Prandellija Sušić.
Sarajevo, Mostar, Tuzla, Goražde
Višegrad i Foča s tugom osviće
junak do junaka, sada stoje svi
na braniku Bosne znaj te dušmani!!!

Burundi
Kontakt:

Post Postao/la Burundi » 28 nov 2014, 14:00

Bio je blizu klupe Galatasaraya :bow: :bow: jos jedan argument koji ce Sajini advokati koristiti u buducnosti :tralala:
DD

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 28 nov 2014, 14:10

Boba mu falila. Bit ce bolje drugi put Safeteee. Skup je Pariz, predji ti u Zavidoviće dok još imaš para.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

Janez
Kontakt:

Post Postao/la Janez » 28 nov 2014, 14:49

"Ja sam uvjeravao ljude da mi u najgorem slučaju možemo biti treći i da me puste da radim, međutim, mislim da sam smijenjen zbog BH Fanaticosa, koji su vršili pritisak, te su predsjednik i Izvršni odbor morali donijeti hitnu odluku o mojoj smjeni. Bio sam spreman sam otići ako naredne godine ne bismo pobijedili Izrael na našem terenu. Imam ja još dosta toga reći, ali još nije vrijeme za to", naveo je Sušić.
Koji kralj ne vjerujem :mrgreen: :urnebes:

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 28 nov 2014, 14:52

ajd eto bar je korektan, umjesto milion i po, uzet ce nekih 450-500.000 :mrgreen:

dusa draga prepostena seljacka
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

arius
Kontakt:

Post Postao/la arius » 28 nov 2014, 14:54

Ajax je napisao/la:
BaDa12 je napisao/la: Imaš li link da i mi vidimo?
Odbio Azerbejdžan
"Neću praviti dugu pauzu. Bilo je nekih kontakata koje sam ja ranije odbijao, poput ponuda da preuzmem klupu Azerbejdžana ili Galatasarayja, no sada ću neku od tih ponuda vjerovatno prihvatiti. Neću žuriti, ali neću ni predugo odmarati", zaključio je Safet Sušić.

kakav glupan stvarno za ne povjerovat :) ili njega neko dobro zajebava ili on misli da nas sviju on zajebava hahaha

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 28 nov 2014, 14:55

Da, ponude (naglasak na toj rjeci) Azerbejdzana i Galate... Istog ranga kao i ona Irana, pretpostavljam :kafa:
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!

Ibizevic
Kontakt:

Post Postao/la Ibizevic » 28 nov 2014, 15:04

Ponudio sam, logično, da mi isplate 150.000 KM duga, te da me plaćaju do juna 2015. kao da se ništa nije dogodilo
Znači lola traži pare kao da je još uvijek selektor. 150.000 što duguju i još do juna da ga plaćaju po 50.000 što znači ukupno lola traži 500.000 KM ili ti ga pola miliona kako hoćete. Šta je bilo s onim otiću kao džentlmen hahah

arius
Kontakt:

Post Postao/la arius » 28 nov 2014, 15:08

Ibizevic je napisao/la:
Ponudio sam, logično, da mi isplate 150.000 KM duga, te da me plaćaju do juna 2015. kao da se ništa nije dogodilo
Znači lola traži pare kao da je još uvijek selektor. 150.000 što duguju i još do juna da ga plaćaju po 50.000 što znači ukupno lola traži 500.000 KM ili ti ga pola miliona kako hoćete. Šta je bilo s onim otiću kao džentlmen hahah

i dedo mu je bio dzentlmen ............

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 28 nov 2014, 15:08

kaže Pape da je uvjerio ljude iz Saveza da ćemo u najgorem slučaju bit' treći, ali da je smjenjen zbog BHF-a i njihovog pritiska, te da ima još dosta toga za reć', al' neće sad :mrgreen: kad sve ovo čitam, ovo još nešto što ima za reć', tu mi odmah padaju nade da će Vaha preuzet' repku

BozePetra
Kontakt:

Post Postao/la BozePetra » 28 nov 2014, 15:16

Koji grebator, za ne povjerovat :sick:
#Salihović

topnik1
Kontakt:

Post Postao/la topnik1 » 28 nov 2014, 15:18

:facepalm:
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!

VOLIM TE ČELIK!!!!!

FCS
Kontakt:

Post Postao/la FCS » 28 nov 2014, 15:28

Treba mu plati svaki osvojeni bod u kv za UERO po jedan milion. Čovjek je maestralnim egzibicijama osvojio dvije bobe, kao nosioc grupa SVAKA ČAST
DVA MILIONA ZA PAPETA

revan
Kontakt:

Post Postao/la revan » 28 nov 2014, 15:33

Ibizevic je napisao/la:
U biti sve što mu je ugovorom propisano. Iskreno nisam ni očekivao da će se on marke odreći. Već dugo vremena je svima jasno da je on tu samo iz materijalnih interesa. Pogotovo jer je i sam svjestan da je jako malo vjerojatno da će neki novi angažman ubrzo iskrsnuti. Valja i u štek nešto ostaviti. Ipak neki nehljeb je taj ugovor potpisao sa njim i obećano valja ispuniti. Mislim da ljutnja i krivično gonjenje treba biti usmjereno na tog ili te nehljebe koji su mu dali ugovor nakon SP-a, ne na Safeta lično. On samo traži ono što su mu papirom dali, bez obzira koliko ružna i neukusna ta jagma za parama bila.
Hope is the first step on the road to disappointment - Ordo Malleus

voltron30
Kontakt:

Post Postao/la voltron30 » 28 nov 2014, 15:36

Janez je napisao/la:
"Ja sam uvjeravao ljude da mi u najgorem slučaju možemo biti treći i da me puste da radim, međutim, mislim da sam smijenjen zbog BH Fanaticosa, koji su vršili pritisak, te su predsjednik i Izvršni odbor morali donijeti hitnu odluku o mojoj smjeni. Bio sam spreman sam otići ako naredne godine ne bismo pobijedili Izrael na našem terenu. Imam ja još dosta toga reći, ali još nije vrijeme za to", naveo je Sušić.
Evo ova rečenica npr. je l' može više iko sumnjati da lik nije dobar u glavi i da je nevjerovatno bezobrazan. Znači frajer je bio spreman otići ako mi zijanimo opet od Izraela. I šta onda? Kada sve šanse propadnu, šta to mi navijači i reprezentativci dobijamo tim njegovim dobrovoljnim odlaskom? Ma nosi se više u tri lijepe, treba ti pasoš oduzeti i zabraniti ulazak u ovu zemlju, seratoru seljački, nadam se da ćeš sav novac na lijekove potrošiti!!!

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 28 nov 2014, 15:47

ultrasstyle_tz je napisao/la:ajd eto bar je korektan, umjesto milion i po, uzet ce nekih 450-500.000 :mrgreen:

dusa draga prepostena seljacka
neka im uzme svaki dinar za koji ima ugovor, pa nije sam sastavljao ugovor :roll:

Po ovome se Sušić odrekao polovine ugovora, što je ja mislim pošteno. Nebitno kako nakaradno je vodio reprezentaciju u zadnje vrijeme, trenerski posao je biznis i lova je velikoj večini bitna
nema potpisa

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 28 nov 2014, 15:54

Kakav nam je klaun bio selektor, covjece.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

saransak
Kontakt:

Post Postao/la saransak » 28 nov 2014, 15:54

halalosun pola miliona, samo da ga ne gledamo više

bvb
Kontakt:

Post Postao/la bvb » 28 nov 2014, 16:06

Janez je napisao/la:
:urnebes: :urnebes:

Nije frajer dobar nikako. Ili trolla.

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: bartoli i 5 gostiju.