Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
ja bas mislim da ce arojo manje ici zato sto u gostima nema toliku minutazu kao na domacem parketu i cuvace ga pau ribasstole8455 je napisao/la:Šta misliš za Ercega?mirzatele je napisao/la:Thompkins 13.5 više
Arroyo 13.5 više
F. Pilepic 8.5 više
Thompkins u prvoj utakmici protiv Zalgirisa dao 10p za samo 16 minuta, veceras bi trebao igrati duplo vise minuta, proslu je odigrao 35 minuta i imao 13 poena
Arroyo ne izlazi iz igre, ima apsolutnu slobodu, imaju finu priliku da pobjedom odu cak na diobu drugog mjesta, ocekujem neizvjesnu utakmicu a Arroyo je igrac koji je u stanju samo u zadnjoj cetvrtini dati ovoliko
Frana sam igrao i protiv Zvezde i prosao je lagano, sjajan suter za 3 poena, a za ovu granicu su mu potrebne dvije uz par slobodnih bi trebao preci, + vjerovatno nece igrati Babic a i Ramljak i Gordic imaju manje ozljede
GoldenGirl je napisao/la:DOUBLE:
12:35h CBA
Beijing - Choungquin Dragons - over 214,5 1,84
Jilin - Sichuan - 1 1,21
Q: 2,23
Stake: 10e
*be here at 3pm, we have one special insider information directly from player involved today from Romania first league, two bets odds 4,00 and 7,50, still waiting for final confirm, possible big betting scandal*
FT 98:118 ipak nisu nastavili tradiciju.gonzales je napisao/la:12:35 SHANDONG - FOSHAN - kp1 @1,35 (Shandong je jako dobar kod kuce, ima 14 pobjeda u nizu, protivnik im lezi jer su ih u svim medjusobnim mecevima dobili, a igrali su ih ukupno 6).DarioTZ je napisao/la:Uskoro kinezi neki prijedlog..
12:35 LIAONING - BAYI ROCKETS(-203,5+) - z2 @1,85 (niska margina iz razloga sto Bayi rijetko prelazi 100 koseva, ali je zato Lianong masina za koseve, ocekujem da daju preko 120, eh valjda ce i Bayi dati oko 80, Lianong igra brzu kosarku).
Inace ne postavljam na forumu, ali eto danas sam dobre volje,, pa ako ti se svidja odigraj.
Sretno
Drug, dobri posteni, zezao sam se jer sam vidio da ni jedan nije prosao..a na 2 sam pao, jedan tvoj jedan moj.gonzales je napisao/la:FT 98:118 ipak nisu nastavili tradiciju.gonzales je napisao/la:12:35 SHANDONG - FOSHAN - kp1 @1,35 (Shandong je jako dobar kod kuce, ima 14 pobjeda u nizu, protivnik im lezi jer su ih u svim medjusobnim mecevima dobili, a igrali su ih ukupno 6).DarioTZ je napisao/la:Uskoro kinezi neki prijedlog..
12:35 LIAONING - BAYI ROCKETS(-203,5+) - z2 @1,85 (niska margina iz razloga sto Bayi rijetko prelazi 100 koseva, ali je zato Lianong masina za koseve, ocekujem da daju preko 120, eh valjda ce i Bayi dati oko 80, Lianong igra brzu kosarku).
Inace ne postavljam na forumu, ali eto danas sam dobre volje,, pa ako ti se svidja odigraj.
Sretno
FT 110:92 bilo je blizu, jos trebalo jedno polaganje za over
@DarioTZ izvini, ali eto drago mi je da nisi pao samo na mojima![]()
@ziz Opet cu biti dobre volje, posalji mi tiket, ako budes pao samo na mojim prijedlozima uplacujem ti dupli iznos od uplate, na wwin ili premier, i daj ako ti nije problem 2 dobitna para za veceras, kad vec mene ne ide, a tebe ide
Brzi , nije se dalo .Sledeci put ce biti boljee .. Pozzzgonzales je napisao/la:FT 98:118 ipak nisu nastavili tradiciju.gonzales je napisao/la:12:35 SHANDONG - FOSHAN - kp1 @1,35 (Shandong je jako dobar kod kuce, ima 14 pobjeda u nizu, protivnik im lezi jer su ih u svim medjusobnim mecevima dobili, a igrali su ih ukupno 6).DarioTZ je napisao/la:Uskoro kinezi neki prijedlog..
Sretno
FT 110:92 bilo je blizu, jos trebalo jedno polaganje za over
Brzi , nije se dalo .Sledeci put ce biti boljee .. Pozzz
@DarioTZ izvini, ali eto drago mi je da nisi pao samo na mojima![]()
@ziz Opet cu biti dobre volje, posalji mi tiket, ako budes pao samo na mojim prijedlozima uplacujem ti dupli iznos od uplate, na wwin ili premier, i daj ako ti nije problem 2 dobitna para za veceras, kad vec mene ne ide, a tebe ide
Mislim da ide preko.stole8455 je napisao/la:Šta misliš za Ercega?mirzatele je napisao/la:Thompkins 13.5 više
Arroyo 13.5 više
F. Pilepic 8.5 više
Thompkins u prvoj utakmici protiv Zalgirisa dao 10p za samo 16 minuta, veceras bi trebao igrati duplo vise minuta, proslu je odigrao 35 minuta i imao 13 poena
Arroyo ne izlazi iz igre, ima apsolutnu slobodu, imaju finu priliku da pobjedom odu cak na diobu drugog mjesta, ocekujem neizvjesnu utakmicu a Arroyo je igrac koji je u stanju samo u zadnjoj cetvrtini dati ovoliko
Frana sam igrao i protiv Zvezde i prosao je lagano, sjajan suter za 3 poena, a za ovu granicu su mu potrebne dvije uz par slobodnih bi trebao preci, + vjerovatno nece igrati Babic a i Ramljak i Gordic imaju manje ozljede
shakalll je napisao/la:Milko Bjelica na 9.5 + Duda mu daje veliku minutazu, solidno gadja trojke, a protiv Sasarija i publika moze u plus, a ne igraci koji su na terenu vise od 20 minuta.
Dubljevic 14,5+ najbolji ofanzivni centar u evropi, poentira na sve nacine, galata ostala bez najboljeg def centra, najveca opasnost je to sto je galata suplja te ih trpaju sa svih pozicija.
Sretno
Jedino mi je Marsej sumnjiv. Pogledaj na Premierovom sajtu učinak ova dva kluba u zadnjih 6 kola.Griselda je napisao/la:Marseille - Nantes 1
Sociedad - Elche 1
Valencia - Galata 1
9,5/Brooks 2
8,5/Pilepić 2
Mišljenja?
U kojoj kladionici je Brooks 9,5...Griselda je napisao/la:Marseille - Nantes 1
Sociedad - Elche 1
Valencia - Galata 1
9,5/Brooks 2
8,5/Pilepić 2
Mišljenja?
Ma odigrao sam online preko Hrvatske Lutrije, ali je koeficijent samo 1.35 sadforumash je napisao/la:
U kojoj kladionici je Brooks 9,5...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.