Janez je napisao/la:Koji kralj ne vjerujem"Ja sam uvjeravao ljude da mi u najgorem slučaju možemo biti treći i da me puste da radim, međutim, mislim da sam smijenjen zbog BH Fanaticosa, koji su vršili pritisak, te su predsjednik i Izvršni odbor morali donijeti hitnu odluku o mojoj smjeni. Bio sam spreman sam otići ako naredne godine ne bismo pobijedili Izrael na našem terenu. Imam ja još dosta toga reći, ali još nije vrijeme za to", naveo je Sušić.![]()
Safet Sušić - Pape
- Ponos Torina
- Kontakt:
Re: Safet Sušić - Pape
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
- Goalgetter
- Kontakt:
Navodno je direktor Ercyspora (koji zele dovesti Susica kao trenera) raspitivao se kod Ibricica oko Susica, a ovaj je rekao sljedece:
Ne znam koliko je pouzdana informacija, procitao sam na FB.SENIJAD IBRIČIĆ: "Direktor kluba me pitao o Sušiću, ali nisam imao reći ništa pohvalno. Ukoliko Pape dođe za trenera, ja ću napustiti klub u januaru! Imam svoje razloge za to."
- Consigliere
- Kontakt:
150 000 odmah na ruke i po 50 000 do juna, ako slucajno ne nadje angazman... E, to se zove oprost duga! Ugledaj se Diče Advokatu! Hvala ti Pape! 
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Nije on kriv, kriva je budala koja je sastavila ovako retardiran ugovor. Bagra u Savezu ista kao za vrijeme Munibovog mandata, ništa se nije promijenilo.
Ovu temu svakako treba prebaciti u podforum "Ostalo" ili je jednostavno zaključati. Suvišna je na ovom pdf-u.
Ovu temu svakako treba prebaciti u podforum "Ostalo" ili je jednostavno zaključati. Suvišna je na ovom pdf-u.
Neznalica otisao, koji merak pratiti sada ovu farsu i dobiti crno na bijelo dokaz o kakvim karakterima se radi. I kako smo samo vecina nas bili u pravu mada smo cini mi se bili i preblagi. Hoce LOLA svoje a salabajzeri u savezu ce na kraju da isprazne kasu na ovoj neznalici . Neces nit para niti plasmana niti novog trenera bez da opet na silu zakazuju prijateljske u Iranu.
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
Molim admine da ne zaključavaju ovu temu, ova ljudina ima namjeru da nas jaše još dugo pa nek' imamo neko mjesto gdje se možemo istrest.
Možda ljudina nekad i pročita koji post na ovom topicu, pod uslovom da nauči koristit kompjuter i internet.
Možda ljudina nekad i pročita koji post na ovom topicu, pod uslovom da nauči koristit kompjuter i internet.
#Salihović
Njegov jedini interes svo ovo vrijeme je bio vlastiti dzep. Spreman je gaziti preko mrtvih za marku vise, kamoli ne stavit bratica i ostale bratove igarce...
Oholi monstrum...
Oholi monstrum...
On je legenda i treba mu dati svaku marku.Ako trazi sve pare koje savez ima neka mu daju,pa on je legenda pobogu.
Nece on vise nikad ni prismrdit u Bosnu, niti ga je ista ikad zanimala, sve dok nije nasao priliku da se materijalno okoristi.voltron30 je napisao/la:Evo ova rečenica npr. je l' može više iko sumnjati da lik nije dobar u glavi i da je nevjerovatno bezobrazan. Znači frajer je bio spreman otići ako mi zijanimo opet od Izraela. I šta onda? Kada sve šanse propadnu, šta to mi navijači i reprezentativci dobijamo tim njegovim dobrovoljnim odlaskom? Ma nosi se više u tri lijepe, treba ti pasoš oduzeti i zabraniti ulazak u ovu zemlju, seratoru seljački, nadam se da ćeš sav novac na lijekove potrošiti!!!Janez je napisao/la:Koji kralj ne vjerujem"Ja sam uvjeravao ljude da mi u najgorem slučaju možemo biti treći i da me puste da radim, međutim, mislim da sam smijenjen zbog BH Fanaticosa, koji su vršili pritisak, te su predsjednik i Izvršni odbor morali donijeti hitnu odluku o mojoj smjeni. Bio sam spreman sam otići ako naredne godine ne bismo pobijedili Izrael na našem terenu. Imam ja još dosta toga reći, ali još nije vrijeme za to", naveo je Sušić.![]()
Franucz nam ucero do balcaka, ojadio kasu, upropastio kvalifiakcije....Sta se ceka? Dajte mu ulicu!!
Jest, jest, hajmo se utalit i dić kredit da isplatimo legendu, ko je za?Rusilac je napisao/la:On je legenda i treba mu dati svaku marku.Ako trazi sve pare koje savez ima neka mu daju,pa on je legenda pobogu.
#Salihović
[youtube][/youtube]

Pa opet pola pametnjkovica na ovom forumu trazi da se isto omoguci novom selektoru,da uzima pare a da ne odgovara za rezultate.Gdje to ima i ima li igdje?
E neka bas mi je drago, nek uzme 2 miliona, jeste mu se klanjali ovdje, ljudino, đentlmenu, gospodineBivši selektor nogometne reprezentacije BiH Safet Sušić za Klix.ba je potvrdio da je od ljudi iz Nogometnog saveza BiH, nakon što je dobio otkaz, tražio da mu isplate dug do dana otkaza, koji je iznosio 150.000 KM, te da ga nastave plaćati do juna naredne godine po 50.000 KM mjesečno.
UBLEHO SRAMI SE ZA OVO
- tuzlak1987
- Kontakt:
Dovoljno je samo vidjeti da je on citavo vrijeme zvao Avdukica, onog iz Zrinjskog, Fejzica pored zivog Burica i Sehica 
U Alan Fordu ima sličan lik Arsen Lupiga, džentlmen a ne lopov.
Kakva je moralna nakaza vodila ovu repku. Sreća uspjeli su ga spahtlom skinuti.
Trebali su ga nakon Nigerije otjerati, a ne nagraditi kloca sa podebljanim ugovorom.
Sipa treba ispitati i Sušice i savez i pohapsiti bandu koja je sastavila ugovor!
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Kakva je moralna nakaza vodila ovu repku. Sreća uspjeli su ga spahtlom skinuti.
Trebali su ga nakon Nigerije otjerati, a ne nagraditi kloca sa podebljanim ugovorom.
Sipa treba ispitati i Sušice i savez i pohapsiti bandu koja je sastavila ugovor!
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Nakon velikog uspjeha sa pjesmama "Kad otkaz svane" i "U ostavku vjerujem", vracam se sa novim hitom, nakon odlaska Susica vrijeme je za zavrsnu pjesmu u ovoj triologiji. Na redu je majstorija pod nazivom "Sajo tiho place", inspirisana ovom pjesmom:
[youtube][/youtube]
Pokraj Haife, klupe male
tvoje oci telece
ove noci cudno sjaje
nas vise ne vode
Nije meni sto te moram
sto te moram vrijedjati
vec je meni, dal' ces moci
poslije nas ikog' voditi
Sajo tiho place, zadnje mu je vece
Slavica, ostala si sama
Bogme otis'o i Balja
Slomila se nasa igra
vise nema Misketa
Yebale te oci telece
nisi moj selektor
Nije meni sto ja necu
vise tebe vidjeti
vec je meni, nece mi se
Osim Amar svidjeti
Calcio tiho place, zadnje mu je vece
Slavica, ostala si sama
Sabinho tiho place, zadnje mu je vece
Bogme otis'o i Balja

[youtube][/youtube]
Pokraj Haife, klupe male
tvoje oci telece
ove noci cudno sjaje
nas vise ne vode
Nije meni sto te moram
sto te moram vrijedjati
vec je meni, dal' ces moci
poslije nas ikog' voditi
Slavica, ostala si sama
Bogme otis'o i Balja
Slomila se nasa igra
vise nema Misketa
Yebale te oci telece
nisi moj selektor
Nije meni sto ja necu
vise tebe vidjeti
vec je meni, nece mi se
Osim Amar svidjeti
Calcio tiho place, zadnje mu je vece
Slavica, ostala si sama
Sabinho tiho place, zadnje mu je vece
Bogme otis'o i Balja
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Neka tako i treba..Pa bolje da lovu uzme naš čo'ek 
Aferim Cartmane 
Imal bolje inspiracije za pjesmu neko odlazak ublehe koji smo toliko cekali
Imal bolje inspiracije za pjesmu neko odlazak ublehe koji smo toliko cekali
Cartman

Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 2 gosta.