HKK Široki

Moderatori/ce: CashMan,nerminh74,ultrasstyle_tz

košarkaš
Kontakt:

Re: HKK Široki

Post Postao/la košarkaš » 22 mar 2010, 17:40

Kevin je napisao/la:
košarkaš je napisao/la:
on ide sljedeće sezone u cedevitu ili cibonu ako dođe do spajanja cibone i cedevite :!:
nadrastao je on Cedevitu i ovu ligu, a sigurno će u Cibonu, koja ima para ko pudera :lol: :lol:
pročitaj malo bolje moj post

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 22 mar 2010, 18:21

kksiroki je napisao/la:
york je napisao/la:
kksiroki je napisao/la:Nešto baš i nemam snage pisati na ovom forumu zbog tradicionalne pristranosti spram glavnog grada ali nitko se od vas ne osvrnu na današnji tekst kad nas ubaciše u isti koš sa ovom za NLB prilike jadnom i tužnom Bosnom . Mislim može bosna postat prvakom države ali u jedan tekst stavit MVP-a NLB lige i ekipu sa 11 pobjeda sa Kojadinovićem i Bosnom je licemjerno , neumjusno , šarlatanstvo..........jednog novinara tj.uredništva koje to objavljuju.
primjetio sam to.... srpski mediji stavljaju zvezdu u sredinu tabele sa omjerom 11-15,istim kao i mi, a eto za ove smo na dnu zajedno s bosnom i heliosom koji imaju 6-20...smijesno, al eto sto kazes nemam snage raspravljati se
Nije to smiješno druže moj nego je to smišljeno uredaj nas zajedno ( mislim Bosnu s uspješnim Širokim ) i odmah je šteta manja , sjeti se prošle godine kad je Bosna imala 11 pobjeda to je za medije bio uspjeh o kojem do danas pričaju , sa 11 pobjeda bi mi bili ispred SLo i nebi trebali plaćati pozivnicu ali j.eeebi ga Bosna usra sa 6 pobjeda pa će netko morati keširati 100 000 EU.
ja koliko znam bosna je bila dva puta sedma i jednom osma.......isto koliko ja znam niko nece morati da kesira jer cemo imati dva predstavnika ako ovako ostane......
Nenad Markovic & Drazen Petrovic

Ostalo je samo ime.....

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 22 mar 2010, 19:36

Barney Stinson je napisao/la:a ne vjerujem da su to bas neke male pare, jer jbga nosis njihovo ime uz svoje kroz citavu sezonu a ocito imaju novce otidji malo na njihovu stranicu pa procitaj ulaganja kolika su im u taj posao... ako su to oni taj novi sponzor a sve su ti prilike da jesu... a sto se tice ovog teksta tek sam ga sad procitao i malo je nerealan sto se tice nas ali eto ovaj sto je pisao valjda nije gledao na pobjede nego na poredak a 10 mjesto nase od 14 klubova :roll: :roll: ... a za nas navijace je to dovoljno e jos da su bile 2-3 pobjede koje smo mogli imati bi nas znatno digle u poredku...
Al svejedno odakle im novac da budu generalni sponzor i o kolikom se novcu radi? Haj FEAL, pa rekao bih.

Tekst je onako, marginalno predrasudan i previse hladan, a premalo ulazi u neku dublju analizu svega, dosta je tu momcadi koje su na dvije, tri vise, sto je Široki lagano mogao imati da nije prosuo protiv debilnog Heliosa obje utakmice, ili da je dobio bar jednu od utakmica na produzetke, a pobjedjivao je jake ekipe. No, nebitno, i ovako imaju 11 pobjeda u ligi, sto mala stvar nije, a s tih par nesretnih pobjeda vise bi vec konkurirao za nesto drugo, npr. mjesta u Eurokupu i sl., a promatrati se to s nekog ucinka, tj. plasmana na tabeli iskljucivo ne moze i mislim da se Široki ove sezone u NLB ligi nikako u istu recenicu s Bosnom staviti ne moze, realno gledajuci, bez uvrede bilo kome.
Isto tako, cestitke Masonu na statusu MVP-a NLB lige, svaka cast majstore, sasvim zasluzeno.
...Život za Široki...

gideon
Kontakt:

Post Postao/la gideon » 22 mar 2010, 22:02

pa zato što je jedan od glavnih ljudi u klubu ako ne i glavni vlasnik TT kablova :)))

kksiroki
Kontakt:

Post Postao/la kksiroki » 22 mar 2010, 22:15

[/quote] koliko znam bosna je bila dva puta sedma i jednom osma.......isto koliko ja znam niko nece morati da kesira jer cemo imati dva predstavnika ako ovako ostane......[/quote]

Onda dragi neno slabo znaš , čim je pozivnica podrazumjeva se plaćanje , Cedevita 150 000 EU , Nymburk kažu 500 000 itd. znači plaća se ma tko god bio ta druga momčad a vjeruj da će MILE odriješiti kesu ako recimo bude 2-3 a ne prvi . I kakve veze ima koja je bosna bila , stvar je da ove ali OVE sezone ŠB i bosna ne idu u istoj rečenici a kamoli komentaru , pa htjeli vi to priznati ili ne .
104-77 , da je malo nije malo , da je puno pa puno je , da je previše pa i nije previše .

k_c
Kontakt:

Post Postao/la k_c » 22 mar 2010, 22:40

kksiroki je napisao/la:
koliko znam bosna je bila dva puta sedma i jednom osma.......isto koliko ja znam niko nece morati da kesira jer cemo imati dva predstavnika ako ovako ostane......[/quote]

Onda dragi neno slabo znaš , čim je pozivnica podrazumjeva se plaćanje , Cedevita 150 000 EU , Nymburk kažu 500 000 itd. znači plaća se ma tko god bio ta druga momčad a vjeruj da će MILE odriješiti kesu ako recimo bude 2-3 a ne prvi . I kakve veze ima koja je bosna bila , stvar je da ove ali OVE sezone ŠB i bosna ne idu u istoj rečenici a kamoli komentaru , pa htjeli vi to priznati ili ne .[/quote]
-Normalno da ne idu,nikad nece ni ici..Sarajevo je Sarajevo,a Siroki je Siroki Brijeg!.. 500 000 stanovnika koliko ima Sarajevo,naspram 10 000 koliko ima Siroki Brijeg..gdje ce ici zajedno!? Ili si htio nesto drugo reci?

Imp
Kontakt:

Post Postao/la Imp » 22 mar 2010, 23:03

k_c je napisao/la: gdje ce ici zajedno!?
bas tako,gdje ce ici zajedno,jedni idu prema vrhu drugi prema dnu ;)
sto se tice TT kabela imam susjeda koji tamo radi i kolko sam skonta pricajuci s njim opcenito o firmi i prije nego su postali sponzori nisam naslucivo da su tako jaka irma,mozda se varam :|

neam pojma ko je vlasnik kabela al ako je neko iz uprave kluba mozda mali popust dobio za reklamu :D
taman se neviknem na jedno ime oni ga prominu :lol:

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 22 mar 2010, 23:09

kksiroki je napisao/la:
koliko znam bosna je bila dva puta sedma i jednom osma.......isto koliko ja znam niko nece morati da kesira jer cemo imati dva predstavnika ako ovako ostane......[/quote]

Onda dragi neno slabo znaš , čim je pozivnica podrazumjeva se plaćanje , Cedevita 150 000 EU , Nymburk kažu 500 000 itd. znači plaća se ma tko god bio ta druga momčad a vjeruj da će MILE odriješiti kesu ako recimo bude 2-3 a ne prvi . I kakve veze ima koja je bosna bila , stvar je da ove ali OVE sezone ŠB i bosna ne idu u istoj rečenici a kamoli komentaru , pa htjeli vi to priznati ili ne .[/quote]

cekaj malo.....barem koliko ja znam srbija cetiri predstavnika, hrvatska cetiri, slovenija 2, mi dva, buducnost i nymburk.....to je 14......ja mislim tek od iduce godine da ce biti onaj sistem ko od saveza cro/srbija bude imao losiji koeficijent njemu pozivnica, a od saveza slo/bih njemu ide pozivnica.....takodjer bosna i siroki u ovim sezonama koje sam ja nabrajao nisu isli u istu recenicu, pa ih se stavljalo ;) ;) ;) ;)

Ostalo je samo ime.....

eric_cantona
Kontakt:

Post Postao/la eric_cantona » 22 mar 2010, 23:37

liga 6... hmm.. ako bude sve po redu.. Siroki bi trebao imati 10 pobjeda u prvom krugu, te izbaciti u polufinalu i finalu protivnike sa po 2:0

:)

igokea samo nekim cudom moze omesti siroki i bosnu u trci do finala, jer oni rade klasicnu gresku svake godine, pokusavaju stvoriti instant ekipu.. a i ti igraci sto ih dovode, trebaju odigrati koju utakmicu da bi se znalo sta su i tko su. Siroki je znao dovoditi po 3-4 playa na probe po sezoni, od kojih ni jedan nista ne valja (razdoblje od Mcclintona do Masona), a svi su dolazili sa odlicnim referencama. dok je mason s druge strane dosao sa skroz prosjecnim brojkama, vrlo malo poena, slab prosjek suta, nista posebno po statistici

u igri je to nesto totalno drugacije, mason je vjerojatno najbolji igrac kojeg smo mi ikad imali (ne racunajuci slavnog dumasa, jel, no on se svakako nije tu dugo zadrzao)

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 23 mar 2010, 00:00

eric_cantona je napisao/la:liga 6... hmm.. ako bude sve po redu.. Siroki bi trebao imati 10 pobjeda u prvom krugu, te izbaciti u polufinalu i finalu protivnike sa po 2:0

:)

igokea samo nekim cudom moze omesti siroki i bosnu u trci do finala, jer oni rade klasicnu gresku svake godine, pokusavaju stvoriti instant ekipu.. a i ti igraci sto ih dovode, trebaju odigrati koju utakmicu da bi se znalo sta su i tko su. Siroki je znao dovoditi po 3-4 playa na probe po sezoni, od kojih ni jedan nista ne valja (razdoblje od Mcclintona do Masona), a svi su dolazili sa odlicnim referencama. dok je mason s druge strane dosao sa skroz prosjecnim brojkama, vrlo malo poena, slab prosjek suta, nista posebno po statistici

u igri je to nesto totalno drugacije, mason je vjerojatno najbolji igrac kojeg smo mi ikad imali (ne racunajuci slavnog dumasa, jel, no on se svakako nije tu dugo zadrzao)
finale se igra na tri dobijene....i ove godine igokea ce da bude itekako opasna, vidjet ces....bice opasniji nego sto svi misle...jer sada se ocekuje opet finale bosna - siroki, a oni iz prikrajka...mada ja se opet uzdam u ludog karalica....

Ostalo je samo ime.....

Barney Stinson
Kontakt:

Post Postao/la Barney Stinson » 23 mar 2010, 00:09

puno godina pokusavaju, puno dovode tih igraca mozda im se ove godine i poklopi tko ce im znati... valjda nece... :D
19 - ђ - 11
HKK Široki - Sportski ponos Hercegovine

bandit
Kontakt:

Post Postao/la bandit » 23 mar 2010, 04:29

Maloprije citam Jozo 'Afro' Brkic sad u Capljini igra basketa ... pa kad mu se to desi ... a bas je bio simpa lik dok je jos bio 'mali' basketas ... :mrgreen:

kksiroki
Kontakt:

Post Postao/la kksiroki » 23 mar 2010, 09:31

k_c je napisao/la:
kksiroki je napisao/la:
koliko znam bosna je bila dva puta sedma i jednom osma.......isto koliko ja znam niko nece morati da kesira jer cemo imati dva predstavnika ako ovako ostane......
-Normalno da ne idu,nikad nece ni ici..Sarajevo je Sarajevo,a Siroki je Siroki Brijeg!.. 500 000 stanovnika koliko ima Sarajevo,naspram 10 000 koliko ima Siroki Brijeg..gdje ce ici zajedno!? Ili si htio nesto drugo reci?[/quote]
Ma kakvi , baš sam to htio reći što si ti naznačio gdje će stavit u isti tekst klub iz gl.grada (s kojim tko kako želi briše pod u NLB-u) sa jednim klubom iz sela (koji je u rangu CZ i sličnih košarkaških institucija) ;)
104-77 , da je malo nije malo , da je puno pa puno je , da je previše pa i nije previše .

kksiroki
Kontakt:

Post Postao/la kksiroki » 23 mar 2010, 09:39

neno#4 je napisao/la:
kksiroki je napisao/la:
koliko znam bosna je bila dva puta sedma i jednom osma.......isto koliko ja znam niko nece morati da kesira jer cemo imati dva predstavnika ako ovako ostane......

cekaj malo.....barem koliko ja znam srbija cetiri predstavnika, hrvatska cetiri, slovenija 2, mi dva, buducnost i nymburk.....to je 14......ja mislim tek od iduce godine da ce biti onaj sistem ko od saveza cro/srbija bude imao losiji koeficijent njemu pozivnica, a od saveza slo/bih njemu ide pozivnica.....takodjer bosna i siroki u ovim sezonama koje sam ja nabrajao nisu isli u istu recenicu, pa ih se stavljalo ;) ;) ;) ;)[/quote]

Kako da ne ta znamo i ja i ti ma daj , a što se tiče učesnika .
srbija 4
cro 3+1 plaćeni (zbog boljeg srpskog koeficijenta u 2 sezone)
slo 2
bih 1-1 plaćeni (zbog boljeg slo koeficijenta, da je Bosna imala 10pobjeda bilo bi obrnuto )
budućnost
nymburk
i to ti je 14.

eric_cantona
Kontakt:

Post Postao/la eric_cantona » 23 mar 2010, 10:26

neno#4 je napisao/la:
finale se igra na tri dobijene....i ove godine igokea ce da bude itekako opasna, vidjet ces....bice opasniji nego sto svi misle...jer sada se ocekuje opet finale bosna - siroki, a oni iz prikrajka...mada ja se opet uzdam u ludog karalica....

isprika.. onda 3:0 :)

salim se naravno, nije to baš tako lako izvesti. biti ce tu teskih utakmica, no, postava Širokog stvarno obećaje ove godine, puno više nego prije. ovo je jedna od rijetkih završnica prvenstva u koju ulazimo kao favoriti, tako da nije nerealno očekivati prvo mjesto širokog na kraju lige 6, što bi automatski značilo i plasman u NLB ligu (ako nisu nešto mijenjali u pravilima?)

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 23 mar 2010, 10:34

necemo nista prognozirat i omalovazavat ostale da nam se ne osveti... :lol:
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG

eric_cantona
Kontakt:

Post Postao/la eric_cantona » 23 mar 2010, 11:30

Kevin je napisao/la:necemo nista prognozirat i omalovazavat ostale da nam se ne osveti... :lol:
ne sumnjam u ovu našu ekipu.. ako su drugi bolji, neka nas onda dobiju :)

Barney Stinson
Kontakt:

Post Postao/la Barney Stinson » 23 mar 2010, 13:28

zna li netko sto bi sa masonovim ugovorom :?: :?: i sto je sa ramljakom, jucer suton rece da je i siriscevic najvjerovatnije out do kraja sezone...
19 - ђ - 11
HKK Široki - Sportski ponos Hercegovine

kksiroki
Kontakt:

Post Postao/la kksiroki » 23 mar 2010, 13:54

Barney Stinson je napisao/la:zna li netko sto bi sa masonovim ugovorom :?: :?: i sto je sa ramljakom, jucer suton rece da je i siriscevic najvjerovatnije out do kraja sezone...
RAmljak trenira sa strane s tim da je sve ok ali ima program koji traje određeno vrijeme , a Sira je aut do kraja sezone problem leđa a jako slab napredak u oporavku .

mirzza
Kontakt:

Post Postao/la mirzza » 23 mar 2010, 14:34

jel mi neko moze reci da li je mali barac izgubljen za bh repku?
Cuva Bog Zelju svog!

Odgovori

Natrag na “Bh. košarka”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.