Koga nakon Sušića?
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: Koga nakon Sušića?
Tako je sportsport.ba je najjaci ja druge nase ni ne citam ima jedno bar pola godine. Nadam se da ovi imaju neku provjerenu informaciju inace nije fer da ovako varaju narod.
Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 28 nov 2014, 19:56, ukupno mijenjano 1 put.
Sinoć sam prećero, ha bile neke trebe pa se popele na stolove :D
- Goalgetter
- Kontakt:
85% da je sve dogovoreno, 100% da nije.hiperion je napisao/la:http://****/clanak/4613/halilho ... rzavni-tim
Je li možemo vjerovati ovim navodima??

Spram entitetaMostaracVelezovac je napisao/la:ali ovaj otpad sto FSRS predlaze je zalost.
**** je u junu ubio s pričom protiv Spahića i džeke, sve kao provjereno, Sušića u nebesa dizali, prežvakavali svaku riječ koju je izgovorio i sve kao informacije iz prve ruke k'o da imaju ekipu u Brazilu, a lik sve vrijeme sjedio kući i gledao live streaming press konferencija u Brazilu.
Fokus je smeće.
Ajmo dalje.
Fokus je smeće.
Ajmo dalje.
#Salihović
- Mi smo svi u Srbiji navijali za BiH i Hrvatsku, ali sam očekivao više od vaše utakmice s Nigerijom. Mislio sam da ćete, kao Evropljani, znati igrati na rezultat i bolje se pripremiti, ali nažalost, nije bilo tako. Čini se da je upravo to bio prijelomni trenutak, kada je sve krenulo nizbrdo i još se nije zaustavilo - kaže Rajevac.
Ok, sad bar znamo da mu je jasno gdje je problem, što se mene tiče može Rajevac ako Vaha neće.
Ok, sad bar znamo da mu je jasno gdje je problem, što se mene tiče može Rajevac ako Vaha neće.
#Salihović
Apsolutno da je Rajevac imao dobre rezultate u Gani. Eh sad bi li imao u nas...Ako se dobro sjecam, igrao je dosta defanzivno?
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Dobar je Rajevac trener.. Mada od Gane ide mu totalno degresivno karijera.... To moze znaciti da je kao trener ispuhao ili da se jednostavno zasitio fudbala.... Al da je bolji od Teleta to definitivno i to mnogo mnogo....
32 SCUDETTI ★ VINTI ★ SUL ★ CAMPO
Budi dio ŽELJE, budi Željovac...
Budi dio ŽELJE, budi Željovac...
Ćiro i Nidžo - dobitna kombinacija 

15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Cirkus Colorado, danas ovdje, a sutra možda u tvom gradu.Kaunas je napisao/la:Ćiro i Nidžo - dobitna kombinacija

-
- Kontakt:
ljudi moji pustite ove novinarske patke i nebuloze..rekao sam prije par dana i opet kazem Vaha nece prihvatiti selektorsku poziciju nase zemlje..hiperion je napisao/la:http://****/clanak/4613/halilho ... rzavni-tim
@blackmundir prije bih rekao da pustimo tvoje patke. Dosta je vise ovi glupi izjava is prve ruke al mao sutra
Znaci ne trebamo vjerovat novinarima, ali zato trebamo slijepo vjerovat tamo nekom forumasu? Ok ovo prvo, ali ovo drugo...blackmundir je napisao/la:ljudi moji pustite ove novinarske patke i nebuloze..rekao sam prije par dana i opet kazem Vaha nece prihvatiti selektorsku poziciju nase zemlje..hiperion je napisao/la:http://****/clanak/4613/halilho ... rzavni-tim
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
- Goalgetter
- Kontakt:
Da se posjetimo sta je Mundir pisao 25. Novembra.blackmundir je napisao/la:ako niste znali danas je vahid halilhodzic stigao u mostar i obavljeni su razgovori sa istim..ovo vam je iz prve ruke i sto posto sigurno..

Rekla je i u mene komsinica da ce Sarajevo pregaziti Borusiublackmundir je napisao/la:ljudi moji pustite ove novinarske patke i nebuloze..rekao sam prije par dana i opet kazem Vaha nece prihvatiti selektorsku poziciju nase zemlje..hiperion je napisao/la:http://****/clanak/4613/halilho ... rzavni-tim

Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"
-
Goalgetter je napisao/la:Da se posjetimo sta je Mundir pisao 25. Novembra.blackmundir je napisao/la:ako niste znali danas je vahid halilhodzic stigao u mostar i obavljeni su razgovori sa istim..ovo vam je iz prve ruke i sto posto sigurno..

-
- Kontakt:
da,vec tada je odrzan sastanak...pisete i lupate gluposti a ne znati tko vam pise sa druge strane,,eto vam novinara pa njima vjerujte,,,,,,,,postoje zvanicni i nezvanicni sastanci pametnjakovici...Goalgetter je napisao/la:Da se posjetimo sta je Mundir pisao 25. Novembra.blackmundir je napisao/la:ako niste znali danas je vahid halilhodzic stigao u mostar i obavljeni su razgovori sa istim..ovo vam je iz prve ruke i sto posto sigurno..
Nezvanicni sastanci Vlade BIH i Ruske Monarhije
Assange ima sve detalje na windowsu 98` i sad je odlucio sa nama da podijeli! 

Zadnja izmjena: vrebac86, dana/u 28 nov 2014, 21:19, ukupno mijenjano 1 put.
I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!
Samo ti nastavi pisat ove info,vjerujem da ima budala kojo ce ti vjerovatblackmundir je napisao/la:da,vec tada je odrzan sastanak...pisete i lupate gluposti a ne znati tko vam pise sa druge strane,,eto vam novinara pa njima vjerujte,,,,,,,,postoje zvanicni i nezvanicni sastanci pametnjakovici...Goalgetter je napisao/la:Da se posjetimo sta je Mundir pisao 25. Novembra.blackmundir je napisao/la:ako niste znali danas je vahid halilhodzic stigao u mostar i obavljeni su razgovori sa istim..ovo vam je iz prve ruke i sto posto sigurno..

Nad tobom sunce najljepše sja
Pa haj nam reci izvor tvoji informacija pa cemo ti vjerovati. Mislim da je to fer i podteno