FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- ibrakadabra
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
obratite paznju na 1:15
- Grbavica moj zivot
- Kontakt:
ako bog da vako brate ponovo i to ove godine sampione sampione ole ole ole hahahaibrakadabra je napisao/la:
obratite paznju na 1:15
svoj ti pos'o !
Polugodišnje ulaznice ne važe za Kup utakmice, a u prodaju će biti pušteno 6.500 karata koje će se moći kupiti na četiri prodajna mjesta", rekao je Muharemović.
nemogu da vjeruje, malo je ulaznica pusteno u prodaju ako nece vaziti godisnje ili ce godisnje vaziti ili ce raja ulaziti dzaba jer sigurno ce biti vise od 6500 ljudi koji ce htjeti na stadion
uvijek ima ljudi koji poznaju policajce pa ulaze na guzove, ili ulaze dvoje na jednu kartu...OKI_TM87 je napisao/la:Polugodišnje ulaznice ne važe za Kup utakmice, a u prodaju će biti pušteno 6.500 karata koje će se moći kupiti na četiri prodajna mjesta", rekao je Muharemović.
nemogu da vjeruje, malo je ulaznica pusteno u prodaju ako nece vaziti godisnje ili ce godisnje vaziti ili ce raja ulaziti dzaba jer sigurno ce biti vise od 6500 ljudi koji ce htjeti na stadion
Iz daleka gledam ulice tvoje
tamo su slike, djetinjstva moga
tamo je sve što je moje.
tamo je sve što je moje.
ocam sutra idem na tekmu nema dalje hebem i skolu i sve Zeljo zivi vjecno, i mrtvi zive za Zelju!!!! tako da nema sta idem sutra u dolini hebes neopravdane casove.... a nema Boga da nas ogranice na 6 500 pa ljudi ce nagrnut ko ludi bit ce min 9 000 tako da im je to glupo sa 6 500 ulaznica jer ce onda preostalih 2 000-3 000 uci djabe jer nema Boga da nas zaustave da ne udjemo, da ostanemo pred stadionom....
Kad odu šminkeri,pljuvači i šmekeri, kad prođu trendovi, mode i
pozeri,ostat' će na JUGU gordi i ponosni, ostat' će u ljubavi vjerni i
odani! THE MANIACS 1987
pozeri,ostat' će na JUGU gordi i ponosni, ostat' će u ljubavi vjerni i
odani! THE MANIACS 1987
ne budite djeca, 6.500 je brojka za poresku upravu
ima da se čujemo do marin dvora

ima da se čujemo do marin dvora

6500, racunaj da nam je prosjek 8000 sa godisnjim a + to se igra vikendom, protiv olimpika su bili pustili 7000 ja mislim pa nismo sve popunili
I ovaj zivot tebi darujem neka bude zauvijek!!! the ' ❶❾❽❼
Nisam ni znao da imamo site
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
-
- Kontakt:
pustite se ovih bombi od 6500
))
svako ce moc kupit ulazinicu
)

svako ce moc kupit ulazinicu

AVANTI RAGAZZI BLU! TM87
Sutra je 10.000 na tribinama hladno...kakvih 6.500 to su price za malu djecu.
Nema izgovora niti opravdanja...sutra svi u Dolinu da pomognemo naš klub.
Nema izgovora niti opravdanja...sutra svi u Dolinu da pomognemo naš klub.
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja
i ja mislim da je bomba, da se proda sto vise karti... gdje ce ba 6500, moram onda kupiti kartu u 1 popodne... 

BRAVE HEART 1979-2005
6.500 je broj postavljen radi novinara, da u svojim izvjestajima mogu napisati tacan broj posjetioca.
svi odlicno znamo da je posjecenost ove sezone na Grbavici veca od Partizanove, Dinamove.. u prosjeku vecem od 6.500 posjetioca po utakmici
jedino Zvezda ima vecu posjecenost u regionu od nas.
hajde sada, svima lijep sportski pozdrav do sabaha.
svi odlicno znamo da je posjecenost ove sezone na Grbavici veca od Partizanove, Dinamove.. u prosjeku vecem od 6.500 posjetioca po utakmici
Iz daleka gledam ulice tvoje
tamo je sve što je moje.
tamo je sve što je moje.
- BlueSharks
- Kontakt:
Kakav ba Dinamo, oni su u rangu sa Laktašima što se tiče posjete, Partizan je malo bolji, oni se nadmeću sa Tuzlanskom Slobodom1921 je napisao/la:6.500 je broj postavljen radi novinara, da u svojim izvjestajima mogu napisati tacan broj posjetioca.

Strauss Junior
Kad je kup tekma protiv Zrinjevaca? Očekuje li se deset tisuća na Grbavici?
Pa, dobro, radni je dan, ali svejedno očekujem dobru cirfu i pobjedu ŽELJEEEEEEEE!
Pa, dobro, radni je dan, ali svejedno očekujem dobru cirfu i pobjedu ŽELJEEEEEEEE!

Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?
u 18 satichichak je napisao/la:Samo pitanje u koliko je sati sutra utakmica?
IVICA OSIM :" ONAJ KO NE MOŽE DA TRČI , NE MOŽE NI DA IGRA , PADA I TAKTIKA , PADA SVE U VODU "
u 18 00hchichak je napisao/la:Samo pitanje u koliko je sati sutra utakmica?

- themaniaks
- Kontakt:
ocekuje se deset hiljada al sad da li ce biti toliko vidjet cemo sutraMinistaR je napisao/la:Kad je kup tekma protiv Zrinjevaca? Očekuje li se deset tisuća na Grbavici?

I zato ja navijam za Želju jer Željo jeste sve ono što oni nisu i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili
Evo malo sam gledo po sajtovima posjecenost...BlueSharks je napisao/la:Kakav ba Dinamo, oni su u rangu sa Laktašima što se tiče posjete, Partizan je malo bolji, oni se nadmeću sa Tuzlanskom Slobodom1921 je napisao/la:6.500 je broj postavljen radi novinara, da u svojim izvjestajima mogu napisati tacan broj posjetioca.
Dinamo 4500 (iznenadio sam se kad sam vidio

Hajduk 5000
Partizan 5500
Buducnost 3500
Mi smo 7500 (i vise

Jedino nisam mogo naci posjecenost na CZ tekmama ali eto...
aBd sutra pobjeda... broj golova nije bitan sto vise to bolje

-
- Kontakt:
ocami uprava se igra sa nasim srcima, baca ove fleske pred utakmicu lafo 6.500 karata....
a ako bude samo 6.500 najvise ce nahebat onaj bi(L)ga na ulazu za jug
a ako bude samo 6.500 najvise ce nahebat onaj bi(L)ga na ulazu za jug

G A Z I
Željo sve do pobjede
Željo sve do pobjede