Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
milan 2 na livu udrite
-
- Kontakt:
SINGLE INSIDERS LOST !!! (Panduri lost FT:3-0)GoldenGirl je napisao/la:STRONG INSIDER SINGLE !!!
Romanian First League
19:30h IASI - Panduri - 2
Q: 2,05
Stake: 40e
STRONG INSIDER SINGLE:
Romanian First League
19:30h IASI - Panduri - DP22 (away team wins both halves or in serbian "duplla pobeda")
Q: 7,25
Stake: 10e
VERY DARK GAME:
Greece Second League
17h Fokikos - Iraklis - ht/ft 2-1
Q: 45,00 local bookie Mozzart (players from Serbia should bet multiple tickets for not more than 1e otherwise bookie will down the odds on 15,00!)
Stake: 7e
INSIDER INFORMATION FOR ROMANIAN BET CAME DAY BEFORE YESTERDAY FROM 4 PLAYERS OF IASI WHICH WILL BE INVOLVED IN TODAYS MATCH. THERE IS ANOTHER INFORMATION WHICH CAN BECOME A BIG SCANDAL IF FINDS OUT SO I WILL NOT PUBLISH THAT (not even in PM) AND THERE IS A GOOD POSSIBILITY THAT THE BEST ROMANIAN PLAYER EVER IS INVOLVED IN THIS BET CRIME.
INFORMATION ABOUT FOKIKOS CAME THIS MORNING WITH UNKNOWN CYPRUS BUSINESSMAN AND TRADED ODDS ON BLACK MARKET. POSSIBLY BIG AMOUNTS OF BLACK MONEY ON ASIAN MARKETS.
This is NOT FIXED GAMES !!!!
I dont wanna read again all kind of private messages in my inbox so pay attention.
Make your betting stakes responsible and LOOK AT MY STAKES !!!
I use stakes of 100e for fixed games. For Panduri game I used 50e bet FOR FIRST TIME HERE! So, information is very very strong but still not fixed.
For Fokikos bet its supposse to be a DARK GAME BET but I used a littlle higher stake than ususal because of also very strong special insider information about this game.
There is gonna be one more suggestions later but it will be "only" recomendation with double as I used to give you last 15 days.
Good Luck to All !
PROFIT: - 50e
DARK GAME LOST !!! (Fokikos FT: 0-1/0-1/)
PROFIT: - 7e
PROFIT FOR TODAY: - 57e
NOVEMBER: + 494,9e
No words to describe what happens guys...
Really sorry but we have this days too....
But beleive me this match will be investigated and talked in spring I'm sure it was very very fishy.
If any consolidation double probably gonna minimize the pain....
Better luck next time, bye
Re: $: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
ma nista, imao jedan prijedlog ali bilo dvije min do pocetka, odustanem i posaljem prazno...zgmiky je napisao/la:tiho šta napisa ti?![]()
jedan za LIVE probati
Accrington-Exeter 0-1 HT
1 6.50
čisto zbog toga kada je pao gol

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Imate li prijedloge za NBA da se popravimo

"When I die, don’t bring me to the hospital. Bring me to Anfield. I was born there and will die there."
— Steven Gerrard
— Steven Gerrard
- zlatnakoka
- Kontakt:
Ponovo ja i moja sreca...

Opet

Opet

-22,5+ /D.Cousins over 1,85ziz je napisao/la:Imate li prijedloge za NBA da se popravimo![]()
-24,5+ /A.Davis over 1,85
-26,5 /J.Harden over 1,85
La Lakers-Minnesota under (-213,5+) 1,85
Oklahoma-New York over (-185,5+) 1,85

Zna li neko zvog cega je kvota na houston skocila sa 1,9 na 2.35 (5plus kladionica)
joj hamo vidi mu glave
zna li neko sta je sheffiled utd. rezultati 1:1, premier 0:1 ??? ko je tacan ?
Zadnja izmjena: ado19211, dana/u 28 nov 2014, 22:33, ukupno mijenjano 1 put.
možda zatorobben je napisao/la:Zna li neko zvog cega je kvota na houston skocila sa 1,9 na 2.35 (5plus kladionica)

prasovic89 je napisao/la:Po meni večerašnji zicer je Harden. Howard je upitan večeraš, povreda koljena, ništa od njeg.
http://www.cbssports.com/nba/injuries
Re: Odg: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
Parker over 18,5ziz je napisao/la:Imate li prijedloge za NBA da se popravimo![]()
Teague over 18,5
Lawson over 17,5
joj hamo vidi mu glave
Re: Odg: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
Ko ti je najsigurniji od ove trojice ? Jedan mi treba.robben je napisao/la:Parker over 18,5ziz je napisao/la:Imate li prijedloge za NBA da se popravimo![]()
Teague over 18,5
Lawson over 17,5

"When I die, don’t bring me to the hospital. Bring me to Anfield. I was born there and will die there."
— Steven Gerrard
— Steven Gerrard
Parker 99%
joj hamo vidi mu glave
-
- Kontakt:
DOUBLE WIN !!! (Marseille win FT: 2-0, Sosiedad win FT: 3-0)GoldenGirl je napisao/la:
FOR TODAY:
DOUBLE:
20:30h Marseille - Nantes - home tim over 1,5 goals 1,77
22h Sosiedad - Elche - 1 1,65
Q: 2,92
Stake: 20e
COMBO BET:
20h Brest - Creteil - 3+ 2,00
21h Real Garcillaso - San Martin - 1-1 1,73 (Peru)
18:30h Sonderyiske - Esbjerg - 1X 1,55
18:45h Efes - Sasari (+9,5) - 2h 1,85
Q: 9,92
Stake: 10e
PROFIT: + 38,4e
COMBO BET LOST !!! (Brest win FT:2-2, Sonderyiske win FT:0-0, real Garcillaso win FT:1-0/1-0/, Sasari lost FT:85-62)
PROFIT: - 10e
TOTAL PROFIT: + 28,4e
NOVEMBER: + 523,3e
Namiriso si je,svaka cSTdiplomatija je napisao/la:Ima li ba neko da se dobro zna sa zoliticem iz genta da ga malo priupita za večerašnju utakmicu, sastaju se s klubom s kojim su bas u bratskim odnosima, prošlu su nedavno isli iz 2/1, večeras ce nesto loše biti ili 1:0 za nekog ili to ode na puno golova, a po ovim dosadašnjim rezultatima u jednoj rade gluposti a u jednoj odluci po jedan gol, večeras bi trebalo biti 1:0 za nekog posto je prošla bila 3:1, čuvajte se vi sto igrate 2+, a isto ima jedna utakmica u drugoj njemackoj između aue-Union koja mi je dosta sumnjiva, i tu se vidi saradnja i to možda 3 kluba, aue, minhen i Union, nedavno aue dobi minhen 4:1 tri gola padose za 12 minuta, u prošlom kolu Union izgubi od minhen 1:4 sa isto tako čudnim i brzim golovima početkom drugog poluvremen, pa nesto kontam da bi Union mogao nafilovati auea vecerAs, ili bar da bude min 3 ili 4 gola, nemojte mi zamjeriti sto pišem ovde kako ja razmišljam..

jedna za sutra, smrdi smrdi užasno smrdi
Altach-Grodig 2 3.40, pk 2/2 6.35
Domaćin je treći i nema nekih pretjeranih ambicija dok je gost sedmi i zaostaje samo tri boda, pobjedom ovdje eto ih gdje im je po kvaliteti i mjesto. Altach pet uzastopnih utakmica neporažen kod kuće i vrijeme je da izgube a Grodig je vezao dvije uzastopne gostujuće pobjede.Prvi susret ove sezone ponudio je golijadu, završilo je 3-3. Mislim da je value bet pa ću ispratiti sa nekim srednjim ulogom u singlu

Altach-Grodig 2 3.40, pk 2/2 6.35
Domaćin je treći i nema nekih pretjeranih ambicija dok je gost sedmi i zaostaje samo tri boda, pobjedom ovdje eto ih gdje im je po kvaliteti i mjesto. Altach pet uzastopnih utakmica neporažen kod kuće i vrijeme je da izgube a Grodig je vezao dvije uzastopne gostujuće pobjede.Prvi susret ove sezone ponudio je golijadu, završilo je 3-3. Mislim da je value bet pa ću ispratiti sa nekim srednjim ulogom u singlu
Zadnja izmjena: zgmiky, dana/u 28 nov 2014, 23:06, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
R. Anderson manje
DeRozan manje
Copeland manje
Duncan manje
Aldridge manje
Paul manje
idemoo!
DeRozan manje
Copeland manje
Duncan manje
Aldridge manje
Paul manje
idemoo!
ide 5/6 overa .. koda gledamgojzerica je napisao/la:R. Anderson manje
DeRozan manje
Copeland manje
Duncan manje
Aldridge manje
Paul manje
idemoo!

-
- Kontakt:
ne bi me čudilo 

- dr.van nostrand
- Kontakt:
Tosu-Urawa 2 2,40

"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
Angers-Troyes 2 2.80, 2/2 5.25
Domaćin je deveti a gost treči, gost pobjedom bježi pratnji tri boda i učvršćuje se na trećem mjestu, mislim da ide ovo 2/2
Domaćin je deveti a gost treči, gost pobjedom bježi pratnji tri boda i učvršćuje se na trećem mjestu, mislim da ide ovo 2/2
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.