daj ba piska mani se ovih provokatora,niko to nebi radio dzabe kao sto ti radis,a ovdje se svasta pise i procita,al mi 1 % nema istine,neko gore napisa da bi segrt mogao nas napustit,covjek nije dosao radi para,ko je imalo upucen i prati zvijezdu zna se kako je dosao,i dokad ce ostat,covjek pravi evropsku zvijezdu,,,a pisko hocce bit informacija na nk zvijezda.ba o stanju o klubu,pripremama,odlascima dolascima.....Talenat je napisao/la:rasta1922 je napisao/la:Ja sam na Banji Ilidzi jos od 1986 god.
Esprit ova tema je samo za supljeglavce i dupelisce,ako se ne osjecas takvim zaobilazi je u sirokom luku.
Piska,sta se tebi ima ko predstavljati,ti koliko si nepismen kada bi te covjek kulturno pozdravio na ulici,ti bi mislio da ti psuje mater na kineskom.
Hrabar si i pismen svaka cast... Brate imas jedan problem sto piska nikad nije bio dupelizac sto me je mnogo puta kostalo u zivotu. Pises ovdje omalovazas nekoga danima sta mislis da je nemogu otkriti ko si? Ja tebe ne diram niti me zanimas dolazis ovdje na forum kako bih svoje frustracije lijecio na meni??? Sve i jedan post ti je protiv Zvijezde i svega, pa zar je tolika nepravda pricinjena kad si u klubu dobio otkaz??? I sad treba pljuvati koga stignes prosipati pamet??? Neznam sta imas protiv mene, ako je to neke licne prirode gospodine znate gdje stanujem, svakodnevno sam u gradu izvolite u facu kazite, jel vam pisko smeta sto je oko Zvijezde bez interesa evo ode pisko sutra odmah??? Pisko nije p.... nikad bio niti ce biti... a ti rasta niko ti nije kriv sto ti nisi znao obnasati fukciju koju si imao, sto si glup, lopov znas dobro da si otjeran iz kluba radi foruma...
I OVO JE UJEDNO I ZADNJI MOJ POST NA OVOM FORUMU.
NK Zvijezda Gradačac
-
- Kontakt:
Re: NK Zvijezda Gradačac
ZVIJEZDA SIJA VJECNO !!!!
Naravno da ce biti trenutno sam u odustvu u Njemackoj, ali vracam se za nekoliko dana pa cemo dalje. U ovoj pauzi smo planirali napraviti Zvijezda TV gdje cemo ugostiti bivse igrace - legende Zvijezde koji ce nam pricati malo o tome. Na pripreme se vjerovatno ide u Tursku, prije odlaska na pripreme znat ce se pojacanja Zvijezde kako bih isti odradili pripreme u Zvijezdi, a ne dosli ne spremni kao i uvjek.
-
- Kontakt:
ok,bit ce to super abd samo ti nama javljaj sta se desava u klubu,i ne obracaj paznju sta pisu ostali,ti znas svoje i nema se kome pravdat,odlicno radis svoj poso,kad se vratimo prije godinu dana nije nam stranica niti radiliaTalenat je napisao/la:Naravno da ce biti trenutno sam u odustvu u Njemackoj, ali vracam se za nekoliko dana pa cemo dalje. U ovoj pauzi smo planirali napraviti Zvijezda TV gdje cemo ugostiti bivse igrace - legende Zvijezde koji ce nam pricati malo o tome. Na pripreme se vjerovatno ide u Tursku, prije odlaska na pripreme znat ce se pojacanja Zvijezde kako bih isti odradili pripreme u Zvijezdi, a ne dosli ne spremni kao i uvjek.

@ esprit24 druze zuhric vec duze vrijeme nije zvijezdin igrac a sto se tice brzog slazem se s tobom da nije idealno pojacanje a li bi mogao biti solidan samo ako baci alkohol a ipak je on zvijezdino dijete bolje drzati njega na klupi nego neke polovnjake iz srbije ili hrvatske a mozda je i kvalitetniji od par trenutnih zvijezdinih igraca koji su sada tu i veliki pozz ta tebe
Uvjek može biti gore od goreg
i zato glavu gore
bori se za svoje
i uvjek budi čovjek
i zato glavu gore
bori se za svoje
i uvjek budi čovjek
-
- Kontakt:
piskicu nisi odrijeci nikako napisao si da je ovo tvoj zadnji komentar i nije proslo malo ti opet .
Treba svatiti da svako ima prvo i da voli i da mrzi i uvijek ce bit takvih na forumu zato valjda i postoje.
Evo Basara dobio slobodne papire u Zrinjskom i Durak, vrlo dobri igraci nebi bilo na odmet da dodju na banju
.
Treba svatiti da svako ima prvo i da voli i da mrzi i uvijek ce bit takvih na forumu zato valjda i postoje.
Evo Basara dobio slobodne papire u Zrinjskom i Durak, vrlo dobri igraci nebi bilo na odmet da dodju na banju

Neobra se bostan,dok sljive ne popadaju.
Husarin igrac u Zvijezdinedžad je napisao/la:

A sad bi se i Trava mogao vratiti

Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96
Evo nurdo odlucuje o skracenju lige 

- theboss_RD07
- Kontakt:
Pusti ga. Vidim i ja, odradio par dobrih stvari, dobio priznanja i uskurcio se odma...esprit24 je napisao/la:Molim administraciju ovog foruma da preimenuje ovaj pdf u naziv "Talentova Zvijezda"Talenat je napisao/la:Tancicu gledaj svoje Sarajevo ba, ne sikiraj se ti za Zvijezdinu obranu. Zvijezda kada je kompletna mnogima ce na proljece pomrsiti racune dok urade pripreme sa Segrtom, vjeruj da ce Sarajevu trebati cudo da dobije na Banji Ilidzi jer Banja Ilidza ce odluciti novog prvaka BiH upamtite moje rijeci, svih 5 ekipa koje su u vrhu dolaze na Banju. Cinjenica da je Brzi sklon alkoholu, ali to nikako cudo nije zivio je u Gradaccu sredju skolu isao u Srebrenik, sto je jos manja sredina o Gradacca i onda se docepao Sarajeva pa vidio sta je zivot, ali nece to ici kod Petra.Msm da nema nista lose u tome sto sam iznio svoje misljenje, jer pratim zvijezdu i volio bih da budu stabilan prvoligas, a ti odmah Tancicu ovo ono malo se skontaj djecace
postovao sam stvari koje radis u klubu tjst pratis klub, presovi ovo ono a ti odmah neki prostakluk

Nije se sekunde promijenio

⭐
- theboss_RD07
- Kontakt:
Sto se mene tice nek se vrati.. Vrijeme je da mu neko kicmu polomi, a ovako ga ne mozemo naciYNWA je napisao/la:Husarin igrac u Zvijezdinedžad je napisao/la:...Amer i brzi opet zajedno, biti ce to zanimljivo gledati, nadam se da je brzi popravio zavrsnicu
![]()
A sad bi se i Trava mogao vratiti

⭐
- storm_raider
- Kontakt:
Kada sam cuo da je Segrt u Zvijezdi nisam mogao vjerovati. Ogroman respekt onome ko ga je doveo u Gradacac. Mnogi nisu ni svjesni sta samo znaci njegovo prisustvo i njegovo znanje u ovoj ligi. Nadam se da ce mu nekada neko ponuditi da vodi neku mladju selekciju BiH, covjek zna samo za uspjeh, pogotovo sa mladim igracima. Svaka cast na njemu, kapa dolje!
Sport je lijek za tijelo i duh.
Kada bi se trebala igrati prijateljska utakmica s bosnom
Uvjek može biti gore od goreg
i zato glavu gore
bori se za svoje
i uvjek budi čovjek
i zato glavu gore
bori se za svoje
i uvjek budi čovjek
Sigurno se nece igrati ove godine, igraci su vec na odmorunedžad je napisao/la:Kada bi se trebala igrati prijateljska utakmica s bosnom

http://www.klix.ba/sport/nogomet/petar- ... /141127086
Da li ovo znaci da ce Demic na proljece biti starter

Sarajevo i Liverpool
- zvijezdica
- Kontakt:
Diatta postao državlljanin BiH!
http://sportsport.ba/bh_fudbal/diatta-i ... tvo/146440" onclick="window.open(this.href);return false;

http://sportsport.ba/bh_fudbal/diatta-i ... tvo/146440" onclick="window.open(this.href);return false;
Počeo je lov na Stojanova,međutim mamci poput Borca nisu dovoljni za drugog topnika lige.....
-
- Kontakt:
ide uros u borac 90 %,jer mu je to zeljavatreni je napisao/la:Počeo je lov na Stojanova,međutim mamci poput Borca nisu dovoljni za drugog topnika lige.....
Mislim da je još neko u igri,,,,,,,,,,,crvenobijeli je napisao/la:ide uros u borac 90 %,jer mu je to zeljavatreni je napisao/la:Počeo je lov na Stojanova,međutim mamci poput Borca nisu dovoljni za drugog topnika lige.....
Pa ako mu je zelja da ode neka ide normalno uz dobro obestecenje
nacemo mi novog Urketa. Nije mi jasno sto ovaj Borac ganja Evropu kad ne mogu licencu dobit zbog dugova.

-
- Kontakt:
ugovor mu vazi jos 6 mjeseci, sad dali ce ostat ili ce otic na kraju sezone vidjet cemo,ali svakako bi bilo bolje da se zadrzi,jer provjerren igrac znamo da je ubicaKapetan je napisao/la:Pa ako mu je zelja da ode neka ide normalno uz dobro obestecenjenacemo mi novog Urketa. Nije mi jasno sto ovaj Borac ganja Evropu kad ne mogu licencu dobit zbog dugova.
Nema u Gradačcu adekvatnih cica za ovakvog golgetera.Čuo da su u B.Luci najbolje pa želi da ide ne bi li popravio golgeterski lični kontocrvenobijeli je napisao/la:ugovor mu vazi jos 6 mjeseci, sad dali ce ostat ili ce otic na kraju sezone vidjet cemo,ali svakako bi bilo bolje da se zadrzi,jer provjerren igrac znamo da je ubicaKapetan je napisao/la:Pa ako mu je zelja da ode neka ide normalno uz dobro obestecenjenacemo mi novog Urketa. Nije mi jasno sto ovaj Borac ganja Evropu kad ne mogu licencu dobit zbog dugova.

uros stojanov jedan od najboljih napadaca nase lige .vjerujem da igra u jacoj ekipi da bi jos vise golova dao pogotovo sto je igrac peterca.nadam se da ce ostati a ako i ode bitno je da je segrt tu naci ce on dobrog napadaca.
nadam se samo da ce nasi bar jednom biti brzi i odlucni jer lijepa je ponuda igraca na nasem trzistu.dobro bi bilo dovesti obradovica ili rustemovica u nas klub jer su provjereni napadaci
nadam se samo da ce nasi bar jednom biti brzi i odlucni jer lijepa je ponuda igraca na nasem trzistu.dobro bi bilo dovesti obradovica ili rustemovica u nas klub jer su provjereni napadaci
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.