Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Jok eto sluzio na Panonskom moruTribalian je napisao/la:Jedini nacin da budes pilot , ako si na to mislio, i jeste da upises akademiju , jer su samo profesionalci i mogli da budu piloti. Nije se desilo da neko ode na sluzenje vojnog roka i vrati se kao pilot.samo_lijevo je napisao/la:Nije zbog nerada,mene je to uvijek privlacilo,da ima akademija u BIH ja bih se upisao.Zavrsiti skolu i ostati u vojsci.
Znam jednog covjeka koji je bio mornar u NS.Mogao birati Zadar ili NS.A regularni vojnici, tzv. " plavci" uglavnom iritiraju ostalu vojsku , ako je kasarna homogena, tj. ako u njoj ima i zelenih i plavih i crvenih i crnih beretki i ostalih.
Koliko puta sam na pisti radio ko zna sta , pogledam u kasarnu kad u prizemlju strumfovi igraju stoni tenis. Ljudi dodju u vojsku , naprave im neku pesadijsku obuku koja traje malo vise od mesec dana, zimi i krace, onda uglavnom uce strucne stvari po kancelarijama i ucionicama . To traje nekih 2 meseca i 22 dana , posle toga ti ljudi ne znaju sta ce sami sa sobom. " Plavci" koje pominjem uglavnom pripadaju RV PVO.
Taj sto je bio mornar u NS je pripadnik recne mornarice.
Po države nam uhvatio taj periodHZ_ilidzaa je napisao/la:Definitivno sam batalio domacu muziku , jbt nekad se sjecam uz lukasa i sl. ginuo po kafanama , sad me uhvatio neki period samo guetta , bingo players i ti palci...![]()
![]()
Kakve su šanse da bosanac upiše VA? Jel bi bilo nekih tenzija?Tribalian je napisao/la: Jedini nacin da budes pilot , ako si na to mislio, i jeste da upises akademiju , jer su samo profesionalci i mogli da budu piloti. Nije se desilo da neko ode na sluzenje vojnog roka i vrati se kao pilot.A regularni vojnici, tzv. " plavci" uglavnom iritiraju ostalu vojsku , ako je kasarna homogena, tj. ako u njoj ima i zelenih i plavih i crvenih i crnih beretki i ostalih.
Koliko puta sam na pisti radio ko zna sta , pogledam u kasarnu kad u prizemlju strumfovi igraju stoni tenis. Ljudi dodju u vojsku , naprave im neku pesadijsku obuku koja traje malo vise od mesec dana, zimi i krace, onda uglavnom uce strucne stvari po kancelarijama i ucionicama . To traje nekih 2 meseca i 22 dana , posle toga ti ljudi ne znaju sta ce sami sa sobom. " Plavci" koje pominjem uglavnom pripadaju RV PVO.
Taj sto je bio mornar u NS je pripadnik recne mornarice.
Tu su na birou samo oni koji neće da rade, ili čekaju neki baš dobar posao, za to se ne trebaš brinuti, uvijek imaš neko predstavništvo ili eventualno apotekuAsharaK je napisao/la:Bas nesto razmisljam, 4 godina sam gimnazije, i prije godinu sam jos odlucio koji cu faks, a to je farmacija. Zanima me kakva je situacija na birou sto se tice tog posla? Ima li neko podatke?
Nacuo saaam da moras biti baksuz da sa tim faksom nemas posaoshzna je napisao/la:Zna li neko stanje sa šumarskim inženjerima na birou?
Bas ocam. Jos uz to prave hemije dodat. Nigdje kraja sreciHZ_ilidzaa je napisao/la:![]()
Absolut i redbull tito
Bas,jaran mi je 4 godina i vec je dobio neki kao predugovor sta ja znam,kao kad zavrsi da tu odma radiAsharaK je napisao/la:Nacuo saaam da moras biti baksuz da sa tim faksom nemas posaoshzna je napisao/la:Zna li neko stanje sa šumarskim inženjerima na birou?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.